Плевнелиев: Ами ако Русия окупира и България?

По време на лекция във Виена Росен Плевнелиев предупреди, че Русия е агресивна и може да окупира и България, подобно на Крим.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ами ако Русия окупира и България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може президентът на държавата да дрънка такива глупости!? Този да не препил? Или пък са го хиптозириали и са му вменявали някакви психарии. Кукави хора, ей?

ЦАРЯТ Е ГОЛ ЦАРЯТ Е ГОЛ

Свободата на словото е хубаво нещо, но Плевньо като си отвори устата и сериозно се замислям дали наистина е така

и росен изперка. каква русся, каква балгаря и какви 5 лв. г-н пресидент. сега разбирам че хората са прави да ви искат оставката. кои се е затичал за една балгаря- 7 миллионна население-половината цигани , а другата половина крадливи политици. президентат е луд.

Многовековен мерак! 7-те милиона не са проблем - пустинни области в Рашата, колкото щеш. Пък в депортацията и етническите чистки са специалисти по традиция. Дори от Крим са депортирани през май/юни 1944 около четвърт милион в пустинните региони на Узбекистан, между които и 12500 българи. Ей така - като на шега! Да не говорим, че след войната НКВД са имали програма за депортация на всички украинци от Украйна! Добре, че Сталин ги е спрял - в последния момент дори той се е усъмнил в съразмерността на устата със залъка...

КОЙ ПЪК ТЕБЕ СЪЗДАДЕ БЕ! БОЖЕ ГОСПОДИ - ТОЗИ НЕ ЗНАЕ ДА ГОВОРИ АМА ВЗЕ ЧЕ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ !!!ПРОСТО МЕ Е СРАМ. И ТИ ЛИ БРУТЕ СИ БИСЕКСУАЛЕН КАТО ОБАМА! АБЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ИДИОТИ КОМАНДВАТ СВЕТА - ЕДНА СИ ЯДЕ УШНАТА КАЛ - ДРУГ С ПЕДОФИЛСТВО - А ПЪК ТОЗИ ЧЕРНЬО - И БИСЕКСУАЛЕН! БОЖЕ! ДОКОГА !

друго си е некрофилията. да се кефиш на мумията на ленин и да му лъскаш паметника. браво, молодци.... так держат!

Ами, ако Русия окупира и България - ще се случи ПОНЕ ЕДНО ПОЛОЖИТЕЛНО нещо - ще ни спаси от теб Роско

Ей тъпите рисофили край нямат ! Хайде всички в Крим !

Като го гледам тоя разбирам,кого са имали в предвид като трети пол! Станишев не се крий ти си същия!

по-добре 3-ти пол отколкото неопята мумия на която да се праят метани.

Такива помияри като теб ще преживеят и руска и турска и марсианска окупация.Е,няма да си президент,но все ще се нагодиш.Виж как от комсомолско чедо стигна до...каишката на Боко.

Странно нещо е паметта на хората! Сега всички сте се залепили за новата "медийна бомба", а забравихте: 1.Преди 6 месеца, в едно родопско селце Ахмед Доган, Лютви Местан и други членове на турската партия ДПС призоваха "Турция де с мирни средства,де с танкове- да завземе от България принадлежащите и територии"??!!! Кой отрази тази родоотстъпническа изява тогава??? КОЙ??? Нито по телевизия, нито по вестници-НИЩО!!!! 2. Само преди 2-3 месеца ,на честване на тракийските дружества, червените другари Красимир Премянов, Ивайло Калфин, външният министър Вигенин и други от техния комунистически вид, извадиха на масата нова карта на България и призоваха за създаването на автономна област Тракия със столица Одрин!!! Забравихте ли го вече и този факт! КОЙ каза нещо по този повод???? 3. Преди 10-тина дни лично другарят Сергей Станишев попита: "Какво ще правим,ако турците от Кърджали поискат с референдум да се присъединят към Турция"! И това забравихте ,нали??? Е какво толкова странно има тогава във въпроса: "Ами ако руснаците в България призоват Путин "да ги спаси от българския геноцид" какво ще правим???

не ставай смешна ... лъжеш безочливо

Има чичко Гугъл,моето момче! 1."Ахмед Доган иска прекрояване на границите на България", подробен репортаж по телевизия СКАТ! 2. "Автономна държава Тракия поиска Красимир Премянов"! Пробвай по същия начин и за ба'т ти Серго!

че ти този репортаж за истина ли приемаш?

Кога стана българка ма?

Малко е да се каже, че съм възмутен от изказванията на човека, който заема поста Президент на Република България. Т.н. "обединител на нацията" си позволи да вмени на български граждани държавна измяна и сепаратизъм. Г-н Плевнелиев, извинете се публично за Вашето изказване "Могат ли български граждани от турски произход да се обадят на турския премиер и да поискат намеса?". Г-н Президент извинете се публично !

Завалята за какво сме им на руснаците бе - това да не е Брежнев да ни дава да продаваме и нефт а той да ни ги опрощава с една целувка на тато дълговете. А и над 200 хиляди руснаци си накупиха тука активи Кой сме ние на гол гъз пищови. Що не прочетеш фалиралите гърци какво дават на хората си за Великден а ние преуспелите по 10 до 20 евро - всчички управлявали ни от 89 насам са за съд и присъда

Плевнелиевич - на руски. И да им напомня за Плевенската епопея!

Много бързо- ако това се случи, ще се преименувам и пребоядисам - свикнал съм...

В изказването на плювалника(плевналиев) има държавна измяна и трябва да се линчува, затвор за национално предателство.

А ДАНО! И ТОГАВА ДА ТЕ ВИДИМ В БЕЛЕНЕ, ДОЛЕН КРАДЕЦ!

Ако Русия окупира България настъпва времето на Страшния съд. Всички правителства, управлявали през последните 20 години се обявяват за антинародни, а гласувалите за антинародните правителства - врагове на народа.

Къде го Вълко Червенков ?

тоз немски клошар как ги мисли тия ...на кой мислещ човек би му дошло на ум да окупира кенефа на европа...........

брей, големи защитници на тая русийка! абе хора, тия са ни превзели и не са ни пускали и вие ги хвалите, със всичкия си ли сте, бееее???? как пък няма един тука дето да каже, че цялото ни национално положение е на тоя ред точно заради тях? защо я няма северна добруджа - за да няма граница! защо ги няма егейска македония и източна тракия - защото западът е видял отдавна, че има ли ги и тия ще ни превземат веднага заради топлите пристанища! защо я няма македония - пак заради тях! и в руско-турската война решаващо значение има опълчението ни, не тия пияни имперски завоеватели от изток!!! поне млъкнете, че квичите като к..ви за х.й!

Е п,..... след като няма поне един да сподели пиянските ти брътвежи, прави си изводите. А за териториите... Русия подписа Сан-стефанска България, ама с Берлинския договор ни орязаха.

Роско е служил в БНА през 1982-1984 година и явно се е понагълтал тогава с руско-съветски военни доктрини. Но гогава бе за него ера на комсомоло-комуноиден идеал. И аз си спомням.

За цял свят е ЯСНО, че Кремъл - най-огромния КОЛОНИЗАТОР на Земята за вечни времена, има имперски амбиции много преди Великата октомврийска революция (заграбила почти цял континент - Азия, колонизирала и част от друг континент -Америка и само тъпотията на Батюшка имперетора продал Аляска, лишава новият Сталин - Хитлер, а имено Путин да предяви и претензции И към Северна Америка), след Първата и особено след Втората световна вайна с типичната си арогантност и безпардонност да държи в подчинение страните от соцблока както в Европа (спомнете си Унгария, Чехия, Полша) така и в другите части на света (мъртвородената Северна Корея - Южна процъфтява, конфликтите с Китай, войната във Виетнам, Афганистан, позорно завършилия опит за инсталирането на стратегическо въоръжение в Куба, опит за строеж на военно летище в Гранада и пр.). Независимо от ОГРОМНИТЕ си ВСЯКАКВИ природни богатства и стратегически ресурси, Русия е бедна, изтерзана, западаща във всички области на живота, но най-вече в икономически и политически план ТЯ винаги е била (и си мисля, че ако не сдобие с подходящ предводител) колос на глинени крака, империя на злото и потенциална заплаха за превръщането на Земята на късчета метеорити - някой пиян генерал да натисне копчето и да запали фитила на ядрения апокалипсис!!

Лоялен, ти си чисто и просто ненормален.

ЛОЯЛЕН

Фактите са УПОРИТО нещо!!

ЕГАТИ КЕФА, :НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ, КОЯТО ДА СЕ ОПРАВДАВА С ВИСОКИ ЦЕНИ НА ПАРНОТО И ЕДИН ГОЛЯМ БОЛЮК В ЗАТВОРА ЗА МНОГО ВРЕМЕ

Русия щяла да окупира България ?! Към момента това е най-угодническата, фалшива и подлизурска към Запада хипотеза, която няма нищо общо с реалността. Жал ми е за някои хора, които трябва да мислят и действат държавнически във външната политика.

От кога го чакам. Деба и менте президента ти деба!

УМОРИХ СЕ! Омръзна ми да слушам и да чета глупости и то на държавни мъже. Днес пък в Комсомолска правда прочетох, че и Аляска събирали подписка за присъединяването към Русия.

Американците плащат само "на парче". Обърне ли се палачинката, Плювнята ства ненужен и безполезен. А уморените коне не получават пенсия. Така, че действайте палачинката да се обърне овреме.

Чехлю да пита букмейкърите - ще му кажат, че вероятността "Русия да окупира България" е по-малка от вероятността "Чехлю да бъде импийчнат". Хората парите си залагат и рядко бъркат с коефициентите.

България е държава, която, макар и с век и половина история, щеше да няма настояще, ако не беше Руската "окупация" през 1876 г., драги ми плювньо!

Тоя нещо с ... главата, а ??:))

НАЙ ГОЛЯМОТО НЕЩАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ НАРИЧА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И ТОЗИ ПОПЛЮВКО ДЕТО ГО СЛОЖИХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЗА ДА ВЪРШИ ГАФ СЛЕД ГАФ

Политическо невежество и човешка глупост е изказването Ви господин Президент. Не сте прав нито от гледна точка на международното право нито от гледна точка на дипломацията. Това не е Ваша война че да печелите политическа или дипломатическа сила. Когато така неподготвено се изказвате без някой да Ви пита просто изглеждате смешно. Какъв е смисълхт на думите Ви или просто така отдавна не сте се показвали че намерихте повод!

"Това не е Ваша война" Напротив. Плювнята е бойно оръжие на вашингтонската маймуна. Войната си е негова. Въпросът е дали е и наша?

Как се прави импийчмънт? Време е да бъде свален този президент, тъй като вреди на националната сигурност на България.

Каквото и да приказва чехльо, защото той приказва, а не говори, той си гледа да бута метрото до Младост 4 заедно с учителката и неумният Диков.

ra6oo

Ами ако Русия окупира и България? Дай боже някой по богат да ни окупира, я САЩ, я Русия. Цените на електроенергията и горивата моментално ще паднат на половина. От Европа само скъпотия и ГМО.

ra6oo

Най добре Саудитска арабия 7-8 евро цента бензин и нафта като от преди 50-60 години. Дай боже!

БСП предаде русия. Само Волен подкрепи путин. Вече ще гласувам за Атака !

Да ти спретнат едно Майданче е по-просто...

Малко е да се каже, че съм възмутен съм от изказванията на човека, който заема поста Президент на Република България. Т.н. "обединител на нацията" си позволи да вмени на български граждани държавна измяна и сепаратизъм. Г-н Плевнелиев, извинете се публично за Вашето изказване Могат ли български граждани от турски произход да се обадят на турския премиер и да поискат намеса?. Г-н Президент извинете се публично !

ТО БИВА ИДИОТИЗЪМ, БИВА, АМА ... ТЕ ТАКЪВ ИДИОТ ОЩЕ НЕ БЕШЕ СТАВАЛ ПРЕЗИДЕНТ. УЖАС! ДАНО БОГ ДА ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

ако ти теглим един шут?

Не е ли крайно време този олигофрен да бъде осъден за национално предателство и да бъде прибран и озаптен?!

Лесен Плевнелиев ще си ходи в къщи .. в Гърция ако Русия окупира България. България е окупирана единствено от САЩ. Безплатни военни бази, заповеди нашите самолети да прелитат до руските. Български войни да мрът за американски интереси някъде в чужбина. Нали американците построиха паметник в чест на Плевнелиев на загиналите американски пилоти по време на бомбардировките над София и свалени от Български летци.

А безплатния южен поток в който руснаците ще си прекарват газта, ще печелят милиарди а на нас нищо няма да дадат ?

нашя президент е наи-голямата опасност за националната ни сигурност....

Плевнелиев отдавна НЕ Е БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ! С глупавите си и твърде тенденционни изказвания в стил "Разделяй и Владей" той доказа, че е послушен лакей на Международната Мафия! Жалкото е, че ще страдат неговите деца и внуци от предателската му роля по отношение на България!Натрупал е карма за 10 поколения!Господ бави но незабравя! Ясно е КОЙ му пише речите, не е нужно да си много интелигентен за да се досетиш!

Плевньо как се е напъчил, я да изскочи отнейде жена му с чехъла, че като го погне, само за окупации ще изнесе лекция.

Спират газта и Нефтохим и сами ще вдигнем ръце към тях!

ТОЗИ показа КАКВО ИМА В ГЛАВАТА СИ-но какво ли се учудваме като знаем кой и как го пляскаше по главата с думите,че и магаре да бе решил - магаре щеше да бъде избрано(НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА ТОЧНОСТ НА ЦИТАТА).

"Според него в Украйна бил създаден руски модел на управление, в който доминират олигархията, корупцията и контролираните медии. " Вижда сламката в окото на другия ... а с какво се различаваме ние?

Първото ,което ми дойде е "ПЕДЕРАСТ". Съжалявам ,че използвам такава дума за тази уважавана от мен институция но уви...