Путин лично изстреля 4 балистични ракети

Руският президент Владимир Путин взе вчера участие в учение на стратегическите ядрени сили на Русия, като изстреля четири балистични ракети.

Обратно в новината

Коментари - Путин лично изстреля 4 балистични ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....Putin е наи-великiят дарjaвник на столетието ! Putin варна Rusia отново да баде решаващ фактор на политическата сцена !...благодарение на краварските санкции започна и вазраждане на руската икономика и селско стопанство !...и всичко това в условя на краварски санции ...а сега си представете Rusia без санкции !?!...а сега си представете и спомнете до него( do Putin) застанал американскiят президент дето плашеше Kим сас "силата " на американското оражие и как заплашваше да унищожи цяла дарjaва от картата на земята .....та кои бил психопата с ядрената мощ ?!?!......Putin си пази дарjaвата от "американската демокрацiя " и е много прав ....ние да му мислим,зщото от както е дошла при нас (amerikanskata demokratsia) дарjaвата ни се преварна в територя а населението ни се топи с часове !!!...даи боже и ние да имаме за дарjaвник човек катo Putin !!!

Путин лично изсра 4 балистични ракети

Ким Чен-пут.

покажете на света,че славяните нямаме равни в боя,мачкай страхливците навсякъде:)))))

Интересно дали е натиснал копче четири пъти или веднъж? Защото останалото не ми е интересно. Онзи в Северна Корея прави пиеса всеки път, когато нещо излита от допотопните му установки, но Путин очевидно не иска да остане по- назад.

Не ви ли е срам изцепките на шуткин да са водеща новина?! Това може да е водеща новина само в рассия и СКорея..

путин наистина е велик! бил е едновременно на полигона на гъ.зът на географията, и на две подводници в два океана! как да не му се възхищаваш?

За две седмици мога да науча произволно куче да натиска бутон по команда (ако знае че ще получи храна след това). Путя Късии да не се репчи много.

Това с изстрелването на ракетите и аз го мога. Натискаш едно копче и ракетата излита. Според статията на Дир-а (на която не може да не се вярва защото дира никога не лъже), са изстреляни общо 4 ракети - една може би от Плисецк, а не от Плесецк и три от подводници в Охотско и Баренцово море. И четирите ракети ги е изстрелял лично Путьов. Може би по едно и също време, ама и дори и да не е, те това аз го не мога !

Четири ботоксови кукли

Как ги изтреля бре - със прашката ли?

Краят на Путин е 2018г.

Русия вече е фалирала, нали ?

Шилo

Да.

Ние русснаците, сме недоволни, че ПР отделът на русското пасольтво в България не работи в суботу и днес няма пусната статия за нашия вожд Путин, та трябва да пишем под стари статии! Черна точка!

Ти не си русснак, а крадец на никове. Точката отзад те издава.

Велик е Путин! Само с 4 ракети изби сичката риба!

Ти да видиш, кимчо ще се спука по сланината си

В ответ лично 4 ГЕЙнерала смениха памперса на Перуката.

непълноценният мъж е винаги силно комплескиран

Погледни в огледалото

Ех, ако Путин режеше само лентички, какъв голям ....... слуга би бил ?!

Пичин може да впечатли само деревяните в Сибир :)

путин демонстрира комплексите и страховете си!Платените му тролове го хвалят за простотията му!Кратунковците с по малко набръчкан мозък му се възхищават! Аз се радвам на ракетите ,,Иджис"в Девеселу и на пасивният им радар!Това за нас Българите е достатъчна гаранция,че подобни изпълнения на глупака Путин никога няма да бъдат насочени към България!радвам се и на това,че към всяка една руска ракета нашите американски съюзници имат насочени поне десет!И още повече ме радва мисълта,че Путин знае за това!

Тури си за всеки случай и един тиган изотзаде, за да не те изненада Путин с някой непредвиден ход.

Путин ще го изненада като се предложи анално

Само да попитам тая ракета "Иджис" не беше ли най-съвременната система за насочване на огъня на американските фрегати и самолетоносачи ? Не беше ли оборудван са нея и Разрушителя "Доналд Кук" с който Хамериканците се опитаха да покажат мускули около Крим преди 2 години и вследствие прелитането на само 2 стари таралясника Су-24, цялата "ракета" (чети система) Иджис беше извадена от строя в резултат на което целия екипаж веднага след скоростното си и непредвидено завръщане в Констанца си подаде рапортите за напускане. Справка Ютуб.

Това за Доналд Кук е просташка руска лъжа за прикриване на собственото им изоставане!Няма никакво напускане на моряци нито някакво мнимо повреждане на системите на кораба!

Путин е Херакъл,който чисти Авгивиевите ОБОРИ.

Най лесния начин да се отърве от тез тенекета е уж да ги изстреля ;))

Прав си ! Като се замисли човек , американските глупаци какви пари трошат за бази и ПРО , заради едни тенекета ??

Има ли норамална страна в света ,която да се хвали с ракетите си за убиване на хора?Единствените Русия и КНДР!Изводите ги оставям на руските тролчета...

Ким Свин и Пичин се конкурират по брой простотии за седмица. Преди си мислех че Ким Свин е недостижим, но Пичин не се дава лесно ! ;))

Прав си Моше. Сигурен съм, че освен Путкин визираш и Тръмпката и Натаняху. Нали всичките тия не пожелаха да подпишат декларацията за забрана на ядрените оръжия подписана от всички неядрени държави в света

САЩ обграждат Русия със ПРО и като отговор Путин лично изстреля 4 балистични ракети.

даваха това на первом канале, :)

да беше изстрелял още една па можеше и да порасне с един милиметър ама на, пак си е толкоз дребен сега. язък

начи казваш, че некакъв дребен ви бил таковал !!!

комунягите обичат да си играят с оръжие , независимо че народът им мизерства . истината е че русия се разпада . корея също . времето ще покаже .

Есть надобность дать несколько залпов, прежде чем выпить в честь наступающего 100-летнего юбилея Великой октябрьской социалистической революции.

Аре ве -Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, The Canadian, уилу , моше, 7/8 и т,п.троляци 1000 комента НЕмоете да надращите, аиде де понапънете се малко де, все пак статията е за Путин. Е , че сте се умързеливили, или может би центовете са ви урязали?хахаха

Ти осъзнаваш ли колко си нещастастен бе алкохолик -вежливий?Целия свят ви ненавижда и ви се смее на глупостите!Крепостни диви селяни сте и в центъра на мацква...

А ти осъзнаваш ли къв си чирак и слуга?хахах

Руската клавиатура те издава троле.Тъпи и пияни ,за нищо не ставате ...

Тук едно тъпо животно па се усира от 1001 ника от злоаб! Аве животно имаме си ракетки- изстрелваме, а ти тъпунгера моеш да изстрелваш само миризливи газове под юргана , че да ти е по-топло!хахаха

....а и още нещо относно 'стрелянето '....когато ние имахме ракети ...даже и без да стреляме ...комшиите ни имаха уважението и простотии като " Cтратегическа далбочина " нямаше !!!...нямаше и самозабравили се посланици сащо !!!...имаше мир ,"любов " и уважение !!!

Последният запуск беше през 1987 година около Карнобат присъствал съм лично!

...даа бади здрав !...виждаш ли разликата...тогава нямаше чужди самолети да "патрулират " вав ваздушното ни пространство !....тогава нямаше чужди гемии да плуват в територiaлните ни води !...нямаше и чужди военни бази на наша териториa в които ние нямае право да знаем какво се случва !...тогава имахме суверенитет и дарjaва !!!

Лично съм пазил ядрени боеприпаси около сливен. И ракети. Всеки танков дивизион си имаше ракетно поделение, познайте с какви ракети. Лично съм строил складове и гаражи за ядрени гаубици. Ах, не сте чували за такива... колко жалко пасмина невежа.

.....има си ракети ..стреля си !!!....да е жив и здрав ..още далго да си стреля ...защото ако го нямаше и не стреляше...всичко наоколо щеше да е краварник ...а няма нужда да е така !!!...а и тои започна да стреля ,когато кравите взеха да се самозабравят и да го обкраjaват "демократично " !!!...за да има хармонia ..света трябва да е многополюсен (шарен и разнообразен ) а не краварски обор !

Лично, с прашка или с батут? Изложи се, само 4 ракети, оня малкия "Рокет-мен" изстрелва наведнаж по 10!

Не ве, лично нареди на еРдоганя да ти го накалабика у заднио двор некаде за около ч50-500 години!хахаха

осторожно

Следващия път ги насочи към краварите за по-ЗДРАВ!

Браво. Джуджето антихрист показа че е по-велик от Кимчо. Цели 4 пъти по велик.

Въх, джудже, пък така лошо да ви такова с тия ракети.....тц тц

нещо се споминаха - останаха само мишените

ясно се вижда как Путин насочва ракетата (малко наляво). В същото време се усеща миризмата на насрани сороски з а д н и ц и

Цялата соросоидна сган на амразурата !

Ех тези прахосмукачки и тостери!:-)

Шило

Имат- изстрелват. Нямаме- завиждаме. Това е.

Ама бил ли е гол да кръста като ги е стрелял?!

Да !!! Традиционно.От петите до пъпа!

Не е бил гол, а с оранжева прическа и вирнат показалец.

надаф са за посоката на изстрелване Тя посоката вярна ама са поразили цели доста по на запад от истинската Така ли поне двечките не тупнаха през океанцето на главите на най най с най окървавените ръце та белким ги подсети че освен най подли най долни най лицемерни най крадливи и уродливи не са нищо повече

Ако може на български да пишеш. Става ли?

нищо не мога да направя по въпроса понеже боравя с много думи и диалекти -все български за разлика от теб който използва 200 в речника си Препинателните знаци не са ръгнати от мързел

Накратко- боли ме куро за раша , шуткин и ракетите им... Едно свястно нещо не са направили, виж оръжия за нападение на чужди държави имат

Шило

Ей тъй, сато минаваш, я поразгледай колко страни е нападнала Раша и колко - НАТО

На хУй ли отиваш?,Аре бегай, бегай тогазе , че евроатланта го е забелил и те чака!мбухахаха

На този смешник от медийни напъни може да се изпуска по 4 пъти на ден,а може и повече.

Стойке,гледай си менопаузата!

4 МБР Х 6-8 БЛОКА ВСЯКА ЕДНА = 27-ТЕ СТОЛИЦИ НА ЕС ПРАС :))) ... + 5 ПАРЧЕТА ЗА ДЕПОТО ЗА ЯДРЕНИ БОМБИ В ДЕВИСЕЛУ РУМЪНИЯ ДО СВИЩОВ :)) А ТО ГРЪМНЕ ЛИ ДЕВИСЕЛУ ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО КРАТЕР ДОКЪДЕ НОВО СЕЛО :))

Ти явни живееш на село к се надяваш да то се размине...да, ама не Единственото положително нещо на руската радиация в Европа би било че ще изтрепе и Рушките подлоги , освен нормалните хора... Или ти си мислиш че като въртиш кавали на бащицата ще ти се размине?! :)

Защо ме копираш бе клоун.

Путкин лично изтрелял сопола си след което се теленасирал до две подводници да размаже още сополи.

ракети? С мощната си десница като един истински богатир или просто натисна некво копче? Аз като гледам снимката към новината май ще ги е хвърли и дават как се прицелва)))) Другият образ дето ги прави тези велики неща е Кимчо. Всяка прилика с действителни лица и събития е неслучайна)))))

Путин изстрелял в гащите си 4 миризливи балистични ракети.

като минават през зад ни ци те на соросоидите и се смазват с една кафява смазка, дето много мирише.

Не, в соросидния ти задник ги е изстрелял.

Ех русофили , от задник излезнахте и все задник ви е в устата !

Не се подгравайте на нашия вожд Путин!!! Благодарение на него, днешна Россия прсперира по този начин и въпреки, че децата на всички наши ръководители включителн Путин се подвизават в европогея и краварника, въпреки, че трупат лични богатства в размер на милиарди, ние пак сме най-щастливи на света, защото имаме Боярищник! А това е всичко, от което имаме нужда, ние русснаците!

точката отзад те издава.

Не ни заблуждавай. Твоят вожд е Сорос.

Да си голяма страна! Като ти се доиграе на война можеш да стреляш с ракетите си по собствената си територия. Ползите са доста: 1. Съседите си отдъхват че не ги нападаш 2. Мужиците проронват сълза от умиление колко са велики докато къркат Боярщник. 3. Бабушките удрят по една молитва за здраве на Бащицата С една дума всички са щастливи :)