Путин: Чужди разузнавания се опитват да повлияят на Русия

Руският президент Владимир Путин разкритикува опитите на чуждестранни разузнавателни служби да се повлияе на обществено-политическия живот в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Чужди разузнавания се опитват да повлияят на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя малоумник вече ни показа американските Апачи и ни обясни, че са руски. преди това ни обясни, че българската азбука е македонска. сега пък още по-големи простотии взе да плещи, няма край идиотизма му

бой по шорошките мекерета до дупка. Те само това могат - да търгуват родината си за 30 сребърника. Последни бяха хохлите и вече са на пангара - на САЩ и ЕС им е през оная работа за тях - ще мрат гладни. Разбиха си военната промишленост и самолетостроене - сега ще духат супата

Неичерпаемият руски интелект измисли 2 думи като 2 крака върху, която да стъпи пропагандата срещу "запада". Еврогей и сороид. Някой сега да обясни каква е разликата между руския гей и еврогей ? И между путиноид и соросоид ?

Путин не говори случайни неща. Всяка негова дума означава нещо сериозно и важно, изказано в дипломатична форма. Особено сега, когато предстои среща с бай Тръмп.

среща на путя с тръмп ще има по случай напускането и на последната ватенка на територията на украина и крим! и нито ден по рано! а ти иди за нови инструкции в пасолството на раша, щото вече има нови насоки! вече в русские сми пише, че тръмп бяга от путин от страх пред величието му!

Тая свърши, Крим е руски навеки. А ватенки и ушанки вече носят краварите. Дядо Тръмп ще си счупи краката да бърза за среща с Путин. Все рак руският президент му е работодател, както пишат намериканските сми

гледам снимката е се чудя, тоя младежки пъпки ли има, или е започнал да се разпада?

Сигурно се гледаш в огледалото

снимката гледам, тъпи! тъй съм и писал: снимката! а на снимката не съм аз, а е путкин!

...и така, Колеги проДнешенКремъл ! : - парла-ментата у Нас - ваша ! - Всичките партийщинки и коагулации - ваши ! - 'бизнесът' - ваш ! - 'банките' - ваши ! ..ерго - АбсолютноВсичко Е ваше !, т.е. Баш кат у мадаВиУашъ ! НО ! - по АбсолютноСъщите Причини --> Няма Данъкоплатци !!! ...което Знаете Накъде ви 'води' .

Поредната глупост иръсена от Путин!Сигурно ще обвини чуждите разузнавания за проблемите които имат повечето руснаци заради корупцията и санкциите наложени от него на руският народ?!

Едно си баба знае, едно си бае... Външният враг: Съветска Русия просто не можеше без външен враг - за всичките й неудачи виновен беше той. За съжаление, Путинова Русия не се различава в това, а и в много други отношения.

без враг и то мининуем два, не може фалиралато гето САЩ.Нужна му е винаги война било то глобална или локална , добрата новина е че гетото не може да направи нищо тъй като е с окастрени ръчички и крачета.

наглостта му е безгранична и безумна.Чужди разузнавателни служби се опитват да повлияят на Русия,а Путя като директно се меси във вътрешните работи на суверенните държави Швеция,Финландия,Черна гора и ги предупреждава и заплашва да не влизат във НАТО,какво е - "приятелски намек".Ами защо се меси и във вътрешните работи и на Норвегия,имало американски морски тюлени.Ами Путя като прати в украинските градове Луганск и Донецк зелени човечета,то не енамеса,а направо си е окупация.

И у нас т.н. сороските НПОта служат на чужди интереси и служби и непрекъснато висят по медиите да пропагандират вредни за България идеи.

Защо в руските медии се мълчеше за протестите против корупцията, целия свят видя на живо как Путята праща омоновци да бият деца мирно протестиращи против корупцията. БИ БИ СИ са виновни на джуджан че показват истината.

Това е работата на чуждите разузнавания. Да се месят и да влияят в полза на своите държави и да вредят на противника. Това Путин знае много добре. Но чуждите разузнавания се активизират най-вече, когато наближат президентски избори. Или големи събития, като световно по футбол, етап на Формула 1 и др

Когато руснаците приеха закон за чуждите агенти и изгониха соросоидните мекерета имаше, и още има вой до небето от същите.А те руснаците им заявиха-Да де но нашия закон е копиран на 70 % от вашия който е от 1938 год.... та какво искат ???!!! Орбан натисна и там соросоидите , страна който е в ЕС, европейски лидер е, значи и там са разбрали че тия разлагат държавите отвътре но с пари от вън и този подход е във всяка страна по света където оня дедо има интерес сал един Виденов го изгони оня дедо и нсе го прие и после станса каквото стана!!! Че същия искал неговите мекерета тук да бозаят но от нашия бюджет !!!

В последно време намирам пълно сходство в стилистиката в изказванията на Путя,президента наш Радев и Курни Махленкова.Все другите виновни,все другите създават проблеми,а тези тримата изброени,вода ненапита,чиста кладенчова вода,все за народите си мислят,а при тяхната власт такова развитие на икономика и държава,че милиони руснаци и българи отидоха в държавите на "чуждите разузнавателни служби" да поживеят нормално,като белите хора.

Руснаците си купуват имоти в чужбина бе, тикво. Който има пари, си купува имоти. 7000 англичани си купиха имоти през 2016-та година в България. И те ли бягат?? Толкова сте ТЪПИ козяшките предатели, че един свестен аргумент не можете да измислите. Лъжете СЕБЕ СИ!

Недоволството на руснаците от диктатурата в Русия,Путьо се опитва да прекрие с измислената намеса на чужди разузнавания!Това са глупави ,познати изтъркани оправдания,които отдавна не минават!Явно власта на Путьо е силно разклатена!

разузнавателни сили "пречели " на Русия и Путя да се развива и разраства в земите на съседите си - Украйна,Приднестровието,латвийските републики,да се меси във вътрешните работи още на Финландия,Норвегия,Швеция,България,Черна Гора,Македония и др страни които "влизали" във зоната на руското влияние и интереси.Милият миролюбец,какъв градивен държавник,а целия свят му пречи да се развива и все не го разбира.

напразно се мъчат чуждите разузнавания! на россия никой не може да влияе.- за да повлияеш на някого то той трябва да има мозък, мозъкът трябва да е функциониращ, и да го ползва! а у раша мозък нет, и небудет! никогда!!

Западните държави не желаят силна Русия. Винаги е било така. Когато руснаците са силни започват всевъзможни опити за отслабване на руската държава. Това обикновено става с война. Кримската война е типичен пример. Турци, англичани и французи предизвикаха военен сблъсък с цел да спрат руския поход в Кавказ, Средна Азия и Балканите. Тази война отложи освобождението на България с повече от 20 години. И сега е така. Само че Русия е много силна и на Запад се задоволяват само със санкции

Те там се опитват тук даже и опити не правят а направо...ха ха !Даже един чиновник беше казал че ще изкоренявал русофилите а те май 80 % нали Дир за това ли ми клъцнахте коментара ? И колко пари се наляха тук и пак българите няма да станат американофили ! Петстотин години не ни направиха туркофили няма да станем и американофили.Сега остава и Дир да ме пусне коментара и да не го трие !!!

западните съседи на Русия правят огради по границата с нея. Може да е стара за 21 век идея, но е символ на отношенията между тях.

Интересното е друго, че вътре в сърцето на Европа се правят огради, не бие ли малко на шизофрения, все едно в къщи да си заключваш спалнята или хладилника.

Явно чашата е вече достатъчно напълнена. Въпроса е дали и кога ще прелее и след това всичко да си дойде по местата!!!

Когато Русия обвинява някого в нещо, значи върши същото в същия момент. Това показва историческият опит. Руското разузнаване в момента клати половината свят заради безумието на лидера си.

Това за Русия го разбрах, но за какви съседи става дума ? Тези които стоят рамо до рамо с Русия ли ?

От как Пусия нападна "братска "Украйна всички съседи на Русия бързат да са част от НАТО!

Като си некадърен да управляваш ще се оправдаваш с "чуждите врагове " :)))) Русия е петролна държава а руснаците ровят кошовете и рускините гледат жетится в "еврогейския съюз".. за да избягат от путлеровото блато.

Да попитаме ли Путин следното: Той както така се е загрижил за империята си и роптае срещу т.нар. от него чужди разузнавания, съгласен ли е от България да се изгонят и неговите разузнавателни служби?! Все пак той ЛИЧНО обяви НАТО за враг на Русия! Ние сме част от НАТО, което означава, че и ние сме му врагове! Тогава трябва да изгоним всички врагове на България от Родината си, както и техните агенти! Не е ли така?!

Ха ха той обичал САМО България но защо не приемете закон за чуждите агенти и по него да изгоним но всички такива, дори и соросоидните защото те НЕ работят в полза за България ? Какво се туткате но по него ще трябва да си ходите и вие ха ха ха е как ще го приемете тогава ?

Чуждите агенти е доста общо понятие! Ние не може да гледаме еднакво на враговете ни от Русия и на съюзниците ни от НАТО! Сега вече ясно ли е?! Радко Димитриевците са проклятието на България!

ъ ха ха ха ъъъ ха ха ха ъъъ!

Като обичаш само България , какъв чепарат го търсиш из италиянските цитрусови градини и евронивите, ами не си седиш у твое село да копаш българска нива?

Ти що не си седиш в Сибир и не сърбаш Бояришник а си дошъл да пиеш българска ракия? :))

обичащи западните банки.

Педя човек пак си намери враг

Шило

Що бе, руското разузнаване на запад, да не го черпят с шампанско? Едно и също- той говори за западното, на Запад не млъкнаха за руското...Едно и също.

Май е обратно!!! Както винаги лъжливото жуже лъже и затова крачетата му са къси като акъла..ха.ха "Русия създава информационни войски.Създадена е войска за информационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко, което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда, каза той. Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на тролове които да лъжат колко е велика Русия, добави министърът. "

Шило

Брях, че ги разбираш тези работи....Знаех си, че това ти е занаята, който те храни.

Ами ти твоите платени товарищчи от руското посолство сте нагледен пример...ха.ха дежурните побързаха да поставят (-) на всеки коментар на свободомислещи българи.

А вашите разузнавателни служби какво правят в България?! "опити за спиране на развитието ни, за налагане на конфронтация, за дестабилизиране на региони в близост до границите ни". Крадеца вика дръжте крадеца! Смешник!

Насименто я не ни занимавай с тоя плъх, а дай какво става във Венецуела! Там са на ръба на гражданската война!

Шило

Що бе, какво не те кефи Путин?

Велик политик, жалко,че не е българин.

Велик политик е Кол, Аденауер, Дьо Гол, дори Сталин всичките са постигнали нещо. Тоя пъпеш, какво постигна? Направи едно олимпийско градче, което шашна чуждите спортисти с кенефните си решения! Великото при Путин е простотията само - за две гадини БВПто да ти падне от 2 трилиона на 1.5 трилиона... Би трябвало да се самозастреля!

България върви в правилната посока.

Не чуждите разузнавания, а водката ще съсипе Русия.

Е, водката, самогонът и бояришникът е горивото, което поддържа руснакът да издържи на живота в Русия! Без тях животът ще е непоносим!!!!

Тоя все повече пищи като настъпан мишок! ФАКТ! Айде продължавай да разсипваш Русия, барем след теб никой друг КГБ офицер да не може да дрънка оръжие освен на Красная площадь! Монголоид!

Той не пищи а вие пищите, платени сороститутки. Още десеттина години да управлява РФ и еврогейския съюз ще рухне.

Да управлява! В Русия има много пеленачета, които да служат източник на стволови слетки и кръв, в които да се къпе товарика, за да удължава живота си и да управлява вечно!

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Голямя цензура, голяма балтия тази сутрин!

Газ пикаят сороспиите, когато видят статия за президента на света Владимир Путин.

Само не споменавайте Сорос, че джуджето-гестапо цапа гащите в кафяво!

Крадецът се е развикал: "Дръжте крадеца!"

А ти като голям ха ха и продължавате май да ги виждате и да търсите руснаци под леглото и зад фикуса ха ха !!!

Не! България е пълна с руснаци и агенти-продагници!

А стига бре като тия от Хамерика против България ли и оня с перуката ? И тия които искаха с два файтона хора да влязат в НС пък хората ги отрязаха ?

Владимир Путин - дребният мошеник от КГБ с големите милиарди.

Ех, Панама Ех, Панама Кой ни издаде - неговата мама. (припява се 2 пъти)

Песничката на Путин под душа.

Ха така руснаците приеха закон за чуждите агенти и изгониха соросоидните мекерета та тия сега вият до небето а САЩ го имат същия от 1938 год.Та кога ще приемем и ние такъв закон кога ? Нееднократно съм го писал подобен коментар но ни веднэж кухоглавите не са писали -да съгласни сме ! Е как да пишат след като трябва да режат клона на който стоят и от там бозоят ?

България има закон приет преди всички ЗЗД за защита на страната от многгобройните руски агенти, които с всяческа подривна и терористична дейност се опинват до подкопаят основите на държавата и да я подготват за руска инвазия.

Това другарите в Москва отдавна го знаят ,но това пусто желание да ги приеме Запада ,като равноправен партньор ги караше да премълчават всичко ! Аз отдавна предупреждавах другарят Путин ,че Западните мошенници и бандити не разбират от добро ,а само от езика на силата !

Какви са по националност Адам и Ева? Руснаци, какви други да бъдат. Само руснаците могат да нямат дреха на гърба си, една ябълка двама да я ядат и да крещят по цял ден, че са в рая и всички други им завиждат.

Интересна концепция споделяте: Адам и Ева се оказва, че не са първите хора, както мислехме скоро. Путин им е ръководител, но и него някой го е вербувал преди това.

Глупости! Това е стар руски виц за Адам и Ева!