Тръмп пуска предизборен клип с Путин, Кремъл не одобрява

Кремъл не одобрява използването на образа на Владимир Путин в кампанията на Доналд Тръмп, нито традиционната при избори САЩ „демонизация на Русия“, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп пуска предизборен клип с Путин, Кремъл не одобрява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ура. Ако ще се бият без оръжие, нашият премиер ще ги натръшка. Каратист е и с най голяма маса от всичките. Ако искат с оръжие, нашият обича РПГ.

тръмп и путин са си лика-прилика - ОЛИГАРСИ. единият е продукт на уолстрийт, а другият е продукт на кгб.

Клипчетата на кандидатите (Тръмп, Клинтън и останалите) са съобразени с нивото на масовия американски избирател. Очевидно, то е ужасяващо ниско.

"Момчета, пробвайте някак сами, без нас. Президентската кампания не може ли да мине без нас?". - Сдържано, възпитано, на място!

абе соросоидните въшки, първо лаехте, че само да дойдат републиканците на власт, с Русия е свършено. Сега плюете по Тръмп бил не знам къв си, не ставал за президент... а уточнете се де, кво ще стане като дойде Тръмп в Белия дом ?????

и двамата са големи артисти..Ще се подкрепят взаимно при съответните избори.

Тръмп нищо лошо не казва срещу руснаците и Путин, а показва как се подиграва на Килъри Клинтън.

Прав е Тръмп .Разликата между ИД и Русия е че руснаците са християни.

Pesh0

А разлики между САЩ и ИДИЛ намираш ли ? Защото аз не .

Аз казах ли ви, че Тръмп е говедо? А хвалете го пак, русофилите.

мръсната част от предизборната кампания.

А коя е чистата част може ли да ни осветлиш?

КЛИПА Е ПОКАЗАТЕЛЕН ЗА СИТУАЦИЯТА В СВЕТА!!!

Ората си плашат населението с варвари като джихадисти и Путин!

sonibvc@gmail.com

щом кат си путинофоб значи си курофил. Педалите марш в Брюксел на парад!

Показателен е най-вече за умствения багаж на американския избирател. Такива клипове пускаше новоизлюпената БСП преди първите "демократични" избори през 1990.

""Момчета, пробвайте някак сами, без нас. Президентската кампания не може ли да мине без нас?"." Не може! На САЩ и трябват врагове иначе дебелият средностатистически гражданин ше се събуди и разбере че "Американската мечта" не съществува!

на губещия кандидат-президент му трябват врагове, не на САЩ.

а случайно губещия кандидат-президент /който и да е в случая/ от Марс ли е, от САЩ или примерно от Стърчипишково???

Баси заглавието: "Тръмп агитира с джуджето Путин." Не повярвах на очите си.

Улыбнолось.

Имат демокрация хората и агитират. Що Путин не агитира? На него 80-90% са му гарантирани служебно и няма нужда да агитира.

не е като да не е демокрация при тях демокрация та дрънка

Тя, демокрацията по принцип дрънка. При Путин няма демокрация, за това там тропа!

Героите на социалистическия человек и русофил : Путин , Тръмп , Шириновски , Елцин , Сидеров... Все люде забавлявали ни с глупостта си .... Абе как не са ви идоли Чехов , Достоевски , Онегин ?

А, бе този Онегин какво беше написал, че мисе губи?

Кутев , кутев.... Как се хващате на въдицата лесно... Да съм написал някъде писател ? А?

Вчера Тръмп открито се подигра с конкурентите си. Извади данни, че конкурентите му са похарчили 44 милиона долара за очернящи го клипове, следствие на което рейтингът на Тръмп скочил с 3%. Не че ще го оставят да спечели, но е много забавно!

сексиии, лоботомията хич не е секси. не се лекува, та направо намери някоя кофа и ходи да умреш в нея :)

...този Tръмп, да вземе да включи и "щерефф", ако иска да има някакви резултати!!;)

Тръмп щял да уволнява троловете на фондации като АЗБ,а такива като Щерев щял да ги кара директно в Гуантанамо.

Дори капиталистът не е чак толкова жесток, да издевателства над горките терористи чрез вкарването там на въпросния;-).

Всъщност в Гуантанамо не вкарват само комунисти, поради протест на задържаните там!

Що не вземат да си го изберат императора и без това америка и хавайте са били управлявани от тартария и Рус като наследник на гранд Тартария да поеме изсконните си задължения на управление над дивия запад. От тези гангстери нищо не става.

Чичо Дон е моят човек, щом военнопромишленият комплекс на САЩ, финансовата олигархия (Уолстрийт) и илюминатите (списание Economist) са срещу него.

За мен пък всичко е един медиен театър. Никога през живота си този човек не е защитавал каквато и да е кауза различна от своята собствена. Не е представител на родовете,които излъчват държавните лидери в САЩ. Не е и близък до старите фамилии, контролиращи страната. След черния фигурант в Белия Дом кукловодите сега разиграват шоу за елементарните американци с чичо Дони.

Кукловодите (ВПК, Уолстрийт и илюминатите) са твърдо против него. Кои са тези кукловоди, които според Вас го подкрепят, защото аз не виждам такива? Републиканската партия даже се кани силово да го отстрани от напреварата, като въпреки най-добрите му резултати не го издигне за официален кандидат.

В същност клипът на Тръмп буди притеснения за нивото на амаериканските гласоподаватели. Толкова елемтнарен клип може да бъде адресиран към елементарна аудитория.

Елементарна аудитория има навсякъде и хора като Тъп разчитат на нея. Все пак крайният резултат ще покаже че смислените хора в Америка са повече от елементарните. Смислените избиратели ще предпочетат по-малкото зло пред доналд тъп.

По-малкото зло, тоест Сандърс? Съжалявам, колега, но не съм толкова наивен :) Явно САЩ скоро ще имат първия си президент, който е спал с друг американски президент.

Тръмпи изглежда по-добре със синя вратовръзка. А Хилъри, с каквото и да се премени, си остава една смотана баушкера със стомашни проблеми

първосигналните хора забелязват само това което е на повърхността, правят си повърхностни изводи и на избори гласуват първосигнално.

Само едно не ми стана - каква порода е кученцето Килъри от клипа? По джафкането ми прилича на пуделче, но може и да греша.

Начука ли ви го Тръмп, тъпи путлерасти? Хахаххаа! Тръмп е нашият човек! Свобода за България! Свобода за Украйна!

ТРЪМП КАЗА НЕЩО ИНТЕРЕСНО "КОЙТО ИСКА ДА ГО ПАЗИМ ОТ РЪСКАТА МЕЧКА ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА ЗА ТОВА С КИНТИ" ... ДЕМЕК ЩЕ СЪБИРА ДАНЪК ОТ ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ ВКЛ. БГ-ТО :))

или ще иска, или няма да пази. винаги има две страни на монетата

Баце, къде пак включи Украйна в разговора? Обама лично каза, че Украйна не влиза в приоритетните цели на САЩ. Юнкер каза, че Украйна ще влезе в ЕС евентуално след 20-25 години. Нюланд каза, че Украйна не е цивилизована държава и е затънала в корупция. Столтенберг каза, че Украйна няма да влезе в НАТО в близките 10 години. Пък ти рев, та рев.

И с какво тъпако

Чакай,бе,Сдух, нали сме свободни вече? Какво си се разпенявил като Фидел Кастро - "Свобода,свобода!";-)? Свободни сме от всичко - здравеопазване,промишленост,армия, 2-3 милиона бяло население. Какво не ти харесва? Не вярвам нито за секунда,че някой ще остави мистър Тръмп да стане президент на САЩ. Килъри е вашия човек.

Пародия

Искаш ли да разгледаме поредната хипотетична ситуация.... Тръмп става президент... Кво праим тогава... Путин похвали тръмп.... как българските русофили ще плюят по САЩ тогава? Ще останат без работа.... Тръмп ще увеличи безработицата в България.... много озлобени български русофили ще трябва да излязат от клозета и да тръгнат по улицата да си търсят нова работа.... В този ограничен аспект май наистина е по-добре от предлаганите на американците кандидати за нас Килъри да спечели....

А някой изгледа ли клипа. От либерастията

"Тръмп пуска предизборен клип с Путин, Кремъл не одобрява" Родните мурзилки дето се скъсаха да хвалят Тръмп останаха без опорни точки.

Може да си направят предизборен клип как се самоубиват годишно около 65 000 американски войника в мирно време!!! А може подобен клип със самоубийства да направят след виетнамската и иракската война!!!

Американците да си направят предизборен клип как губят във Виетнамската война 8 000 хеликоптера ха ха ха хааа!!! Т.е. американците печелят студени войни, но на терен с оръжие са гола вода!!!

Висяха като маймуни от плазовете на "Хюи"-то над посолството си в деня на падането на Сайгон;-).

Путин да си направи рекламен клип на Михаел Витман, който гръмва 140 руски танкчета! На 1 германски - 8 руски! Буахахахахха!

black_mask79@abv.bg

На Путин не му е нужен клип, защото света е наясно, че Русия няма загубена война, а американците ги колят на терен като прасета.

Докъде я докараха зад океана!?! На следващите избори направо ще издигнат Путин за кандидат... И бъдете сигурни, че ще спечели с впечатляващ резултат...

Днес дори и в Украйна Путин би спечелил изборите за президент ...

И американците започнаха да обожествяват Путин. Имам чувството, че ако го нямаше, трябваше в САЩ някой да го измисли, иначе гражданите им нямаше да има от кого да се плашат.

право казваш. Той е подходящ за плашило.

В случая плашилото е злобната болонка Хилъри. Путин е реалност,която не зависи от американците.

мда русия е демонизирана но не от сащ а от путлер и олигарсите - феодали!

Не е джудиста Путин а джуджето Путин. Научете се да пишете.

ТОВА ЧЕ ПУТИН Е ДЖУДЖЕ САМО ДОБАВЯ ОБИДА КЪМ БОЛКАТА ... НЕ САМО ДА ВИ ТАКОВАТ , АМИ ДА ВИ ТАКОВА ДЖУДЖЕ :)))

НАЙ-ГОЛЕМИЯ СПОНСОР НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ НА БИЛИ ДИК КЛИНГОН , БАРАК ХЮСЕИН И КИЛЪРИ КЛИНГОН Е ДЖОРДЖ СОРОС ..НЕ СЕ МАЙТАПЯ - ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ - Top Donors data for Hillary Clinton, 2016 Cycle OpenSecrets

сал ти и путлер сте убави :)))) карикатуро

сега троловете ще си оплюят брадатаааа.....

Американският Волен Сидеров. Има си фенове-лумпени, прицелил се е към най-идиотската част от американското общество... и така.

Ами така е, всеки политик трябва да си избере правилният "таргет".

Като го изберат за президент, ще си посипеш главата с пепел и ще дойдеш на нашето, че в "американското общество е пълно с идиоти?

И сега каков стана Москва критикува кампанията на Тръмп, атукашните мурзилки се скъсаха да го хвалят. Ами сега!!!

Еххх как се менят времената.... Навремето имаше новини как Турция и Русия се харесват и са партньори - русофилите не спираха да хвалят Ердоган.... После го плюха.... Навремето имаше новини как Путин хвали Тръмп - русофилите се избиваха кой по напред да похвали Тръмп.... Днес същите тея лицемери със снимки на Путин на профила и руски флагове го плюят.... Чуждопоклонничеството, лицемерието и шизофринията не прощават на българските чуждопоклонници русофили.....

Напоследък в цял свят се гаврят с Русия.Тръмп не прави изключение естествено. На мен ми е по-интересно, с какъв акъл българските русофили станаха фенове на дивия ястреб републиканец Тръмп?! Та този психар ще нападне Русия на втората година от мандата си, ако има мандат естествено!

Тенджерата си намерила похлупак..ха..ха . И Волен се пъчи с Путин и какво?-1.5 %...А като се въведе задължителното гласуване -аут..ха..ха Путлер винаги носи негативна реклама.

клипчето слага путин редом с ислямистите като създател на проблеми ама тука руските тролове просто се кефят че са виделя своя вожд на видео и си се радват :Д

създател на кой проблем?

Американските избори са заприличали на селски пазар

КАК МОЖЕ ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП ДА ДОКАРА НА 90% ОТ ДЯДКИТЕ В СЕНАТА И КОНГРЕСА ИНФАРКТ ? .... КАТО ОТИДЕ НА РИБА С ПУТИН ПОДОБНО НА СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ :)))

клипа кърти мивки дон Тръмп знае как се играе тази игра не напразно е на върха на хранителната верига няма лоша реклама само победителите ги помнят

Трамп и Путин са комбина. Естествено, че Путин ще го критикува, как иначе американците ще го изберат?

Клипчето е много смешно.

отдавна не бях се смял толкова сигурно и Путин се превива от смях заедно с цяла Русия на недоразуменията отвъд океана

Ако Килърито лае като кучеце срещу Путин, то как ли изглежда Офшорко в тази роля ?

КАПИТАНА НА ЕНТЪРПРАЙЗ ДОНАЛД ДЖЕЙ ТРЪМП СРЕЩУ КИЛЪРИ КЛИНГОН - ОТ КЛИНГОНСКАТА ИМПЕРИЯ ... ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОК МАЧ ..

Боже, Боже ако я няма Русия тия едни избори не могат да направят.Няма за какво да си говорят.

във всяка страна има идиоти, какво друго да изпозва идиот за предизборната си кампания