Създател на ”Новичок”: Само Русия може да е отровила Скрипал

Руският химик Вил Мирзаянов, участвал в създаването на веществото, с което беше отровен Сергей Скрипал, заяви, че само руското правителство може да е виновно.

Обратно в новината

Коментари - Създател на ”Новичок”: Само Русия може да е отровила Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо никой нищо не казва за "Калашниците", в Кравария се трепят на поразия с тях, пак Русия е виновна?!

Мед ви капе от устата да пишете тия тъпни, нали, еврогейско-краваро-герберунски подлоги, не журналисти?!

По-важният въпрос е, колко са му платили на този, за да се изкаже така?

Скоро и той ще го опита.

Да, бе, да! ( нерегистриран ) 15.03.2018 18:35 . "Само руското правителство може да е виновно..." Да, бе, да, вЕрваме. Руснаците, ако са искали да го убият, щяха да го направят отдавна и то по съвсем друг начин. А то - чакали 10 години двойният агент да продължава да снася информация против Русия, и точно сега, когато тя вече очевидно е остаряла, защото той няма вече достъп до нова, решават да го премахнат с компрометиращо Русия БОВ - уж за назидание на други двойни агенти. По-вероятно е западните специални служби да са се отървали от него, защото вече не им е бил нужен, с цел да се създаде повод за раздухването на нова Студена война срещу уж-"виновната" Русия.

Този създател на отрова в лаборатория на КГБ в най яките години на социализма, лауреат на "Ленинска награда" за това си деяние, вместо да мълчи гузно се хили и "цепи" по въпроса този път от другата страна на бариерата! Под закрилата на ЦРУ! Такапостъпват предателите и за това го наричам КУЛКОБ, какъвто е и Скрипал.

А ти вярваш на кремълски фашисти и ги защитаваш.

За да бъде милиардер това означава че го произвежда в САЩ

"На зло куче, зъл прът!" защото, "Живееш ли сред вълци, трябва да виеш по вълчи!", "Така с тяхните камъни по тяхната глава!"!

го е разработил и живее в САЩ !?

Създателят на т.нар."Новичок"заяви,че това вещество може да бъде синтезирано навсякъде по света.Англичаните напълно реално са могли да го синтезират на основата на формулите които съм публикувал в книгата си издадена през 2008 год.Типа на веществото с което е бил отровен Скрипал може да бъде определен на 96%,но това не означава че еизнесено от Русия. Заявление пред радио Свобода

Човекът е на хранилка цели 20 години в САЩ, какво друго може да каже? Англия и САЩ прибират всички ренегати-шпиони и ги използват при всеки удобен за тях случай. А сега има избори в Русия, страх ги тресе от Путин. В паника са

Човекът е на хранилка цели 20 години в САЩ, какво друго може да каже? Англия и САЩ прибират всички ренегати-шпиони и ги използват при всеки удобен за тях случай. А сега има избори в Русия, страх ги тресе от Путин. В паника са

А този не е ли предател..? И още е жив. Ако другият е убит от руснаците, какво очаква този , по тази логика няма да го прескочат.

платен от краварите, както и други работили по тази и други програми, но само русия знаела, а той какво е работил като нищо не знае. Да не е бил чистач в кенефите и сега да рие кравешките лайна. Знае се кои са световните терористи и всякакви провокации заблуждават само идиотите.

не знам кой го е създал но кой го е пуснал е ясно. той е сред болните в момента. Няма как да е бил с пълен изолиращ костюм....

така ли каза, живеещия и хранен от САЩ човек, който най-добре знае как се прави 'новичок'. Русия, значи...

"Само руското правителство може да е виновно..." Да, бе, да, вЕрваме. Руснаците, ако са искали да го убият, щяха да го направят отдавна и то по съвсем друг начин. А то - чакали 10 години двойният агент да продължава да снася информация против Русия, и точно сега, когато тя вече очевидно е остаряла, защото той няма вече достъп до нова, решават да го премахнат с компрометиращо Русия БОВ - уж за назидание на други двойни агенти. По-вероятно е западните специални служби да са се отървали от него, защото вече не им е бил нужен, с цел да се създаде повод за раздухването на нова Студена война срещу уж-"виновната" Русия.

На 83 човека е решил, че си е поживял достатъчно. Затова е толкова смел. Виж, да беше на 40 ... :)

Москва е унищожила БОВ. И единственият който може да го прави е във ФАЩ. Сигурно има и в Лондонстан. Всеизвестно е ,че ЗАПАДналите наркомани трепят агентите си,когато са им полезни само мъртви. Запада убива хора с БОВ. Къде е ООНето?

на отровата, който е емигрирал в САЩ да прави прах за пране няма как да не сигурен, че лично маскирания Путин имитирайки, че прави крос в парка минавайки покрай Скрипал и дъщеря му ги е обгазил. Да, безспорно е така. Ако някой се съмнява, веднага трябва да бъде подложен на строги санкции за уронване престижа на такива демократични институции като ЦРУ, МИ-6, г-жа Тереза Мей и държавния департамент. Всяко съмнение е недопустимо. Анатема.

Тоз младеж сигурно са го прибрали в САЩ заради чаровната му усмивка и сигурно никога не са го карали да им разработи еквивалента на това което е разработил за Русия. Не вярвам вече на никой. Но да пишеш така зад граница за родината си- мани, мани- еврейска му работа!

Тоз младеж сигурно са го прибрали в САЩ заради чаровната му усмивка и сигурно никога не са го карали да им разработи еквивалента на това което е разработил за Русия. Не вярвам вече на никой. Но да пишеш така зад граница за родината си- мани, мани- еврейска му работа!

Тези лоши Руснаци.. Явно, за да го пуснат жив (знаел е кои са работили по проекта, а и за самия проект) са му изтрили мозъка и сега горкия човек не може да си спомни формулата на това вещество, което пък даже е много лесно за направа. Другия вариант е, че т.н. демократична общност вече го е ударила през просото и не и пука поне да вкара малко достоверност.

Абе те казваха , че и садам хусеин има отрови в Ирак, но нищо не намериха и тогавашният идиот бритамски премиер, мисля че беш Тони Блеър си призна

А знаете ли какво означава това идиотско име ВИЛ? Това са първите букви от името на Владимир Илич Ленин! Произход по рождение - ПОдМАЗВАЧЕСКИ

Толкова е несериозно отправеното обвинение.Аз не знам истината,но това което казва този старец не може да бъде доказателство за страна.В момента света е такъв,че всеки може да се сдобие с някакво оръжие от друга държава.

Този е толкова създател на БОВ, колкото аз съм Алберт Айнщайн.

Тоя мазник на снимката не ми прилича на руснак. И демагогията му - живеел в "изгнание" , видите ли какъв нещастник, а пък те драпат със зъби и нокти да ги приемат в сащ. И откъде един изпълнител по проект, секретен с 1000 души ( колко секретно!) знае колко човека са работили изобщо и в частност по новичок. Не е възможно един химически синтез, заедно с изследванията да се прави от 1000 човека. Лъже каквото му кажат и после му плащат

Представяте ли си,какъв капан за тъп... е "информацията" !!!Уж създател -пък само участвал !!! Обаче /гну.сния еврей / от 20 г. в САЩ!!! Скрипал е предавал хора -разузнавачи,не информация и пак са го освободили! Но да се готви Родченков -евреина ,няма милост!

Тоз младеж сигурно са го прибрали в САЩ заради чаровната му усмивка и сигурно никога не са го карали да им разработи еквивалента на това което е разработил за Русия. Не вярвам вече на никой.

Новите господари не го държат заради чаровната му усмивка.

щОМ БАЩАТА НА НОВИЧОК ОТ ГОДИНИ СЕ КРИЕ В САШ,ЗАЩО САМО РУСНАЦИТЕ ДА ГО ИМАТ,ВЕРСИЯ ЗА ИДИОТИ

за разработчика трудил се в Узбекистан. "Защо на предателя Мирзаянов са позволили да не носи отговорност разказва самият Мирзаянов в своето интервю пред татарски национал-сепаратистски медии:. Моят арест предизвика протестно движение в целия свят, особено на Запад, сред учени, политици и законодатели. Джордж Сорос в своето специално изявление заяви, че: ако несправедливо преследвания учен Вил Мирзаянов няма да бъде освободен, аз ще спра помощта, която оказвам на научни учреждения на Русия. През годината помощта на Сорос е съставлявала 400 милиона долара, се хвали Мирзаянов през 1999 году в интервю пред Татарская газета. Веднага след пристигането си в САЩ той е назначен на длъжността професор по химия в Принстънския университет. За разлика от други, не толкова успешни емигранти от СССР, които тогава се радвали да получат работа като охрана или таксисти След емигрирането си Мирзаянов дълго е плашил със съветска химическа заплаха различни СМИ. Но редакторите, както успя да научи EADaily, започват един след друг да му отказват да го публикуват. Смятали са, че бившия съветски химик не е здрав психически толкова неадекватно се е държал с представителите на пресата. Сега от Мирзаянов се дистанцират дори бившите му приятели от татарското национал-сепаратистко движене. През 2008 година конгресът на татарските националисти в Набережние Челни (общо около 100 души) го обявява за президент на независим Татарстан в изгнание. В кабинета в сянка освен гражданина на САЩ Мирзаянов, влизат граждани на Германия и Турция общо пет души. Щом, както твърди Мирзаянов, формулата на Новичок е налице само в неговата книга, изниква въпросът. Каква е гаранцията, че старият русофоб и предател (в СССР е съден за разкриване на държавни тайни) не е разказал или продал тайните на БОВ на заинтересовани лица? източник EADaily - малка част от статията.

Повечето от учените, които са работили в такива области, са били абсолютно анонимни. Руснаците са имали цели тайни градове, та какво остава за хората. Как тогава Сорос е научил за "ГОЛЕМИЯ УЧЕН" химик - никому неизвестничт Ван Едикойси.

тоя е публикувал статия "Отровна политика", след което е обвинен в издаване на държавна тайна и съден - и това не е било тайна за никого, камо ли за Сорос. "О существовании отравляющего вещества под кодовым названием Новичок Вил Мирзаянов, советский и российский химик, более 30 лет проработавший в Государственном научно-исследовательском институте органической химии и технологии (ГосНИИОХТ) на шоссе Энтузиастов в Москве, рассказал в сентябре 1992 года. Практически одновременно вышли статья Отравленная политика в газете Московские новости и заметка в американском издании The Baltimore Sun под названием Бывший советский ученый утверждает, что режим Горбачева создал в 1991 году новый нервно-паралитический газ. Мирзаянов вместе с химиком и экологическим активистом, автором многих материалов о советском химическом и биологическом оружии Львом Федоровым пришли в корреспондентский пункт The Baltimore Sun в Москве и рассказали корреспонденту Уиллу Ингланду о запланированной публикации в Московских новостях они решили, что параллельная публикация в западном издании сможет их до некоторой степени обезопасить."

Вместо да си посипе главата с пепел, щото е извършвал изпитания, сега реве как това е нехуманно! А когато работеше по него сигурно е било хуманно??? Да ти и обърканата ценностна система...

Предателя винаги ще остане предател . Стига сте взимали интервюта и давали гластност на такива изроди и какво се прави този на балама не знае това не знае онова ама знае,че руснаците са го направили . Щом знае съставките може и некролог този да е забъркал някакъв коктеил защтото не се знае какво е вещството англичните казвали и за химическите оръжия казваха ама са казвали лъжи .

Май Англия ТРЪСКА Руски КЕСИЙ!!!!!...

НОВИЧОК НЕ е достатъчно РУСКО...Пое направо КАЗАЧОК ,да го бяхте кръстили ЩОМ НАЗВАНИЕТО Е ДОКАЗАТЕЛСТВО !!!!!!Та по тази логика защо ,,ВЕЛИКИТЕ СПРАВЕДЛИВИ,, не ни обвинят са СЪУЧАСТИЕ В ПОГРОМИТЕ НА ...ИД....????Нали НАШИ ПУШКАЛА ХВАНАХА В ТЕХНИ СКЛАДОВЕ????По същата логика ,НИЕ СМЕ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!!!....И как така най големите ТАЙНИ СЕ ОКАЗАХА В Америка?????То ДОПИНГИ ,ТО ОТРОВИ то какво ли не щеш пръква от там...Даже и сирииският център за броене на убитите ...особено на ЦИВИЛНИ джихадисти...

Е какво да се очаква от боклук, продал родината си и живееш в Краваристан? Той го е създал, значи и го е продал на Краварника.....Краварника е истинския отровител! Крадеца вика дръще крадеца! Факт!

Велика Британия има огромен проблем: - Несъумява да запази здравето и живота на шпионите си, когато вече са на нейна територия!Огромен проблем!Кой ще се наеме да работи вече тази работа?!

Британия няма такъв проблем. Здравето и живота на предателите не Я ИНТЕРЕСУВАТ. зАТОВА британците ГИ РАЗКАРВАТ, КАТО ГИ УБИВАТ

Определено нехуманен акт, независимо кой го е осъществил. Но някой досеща ли се какво е трябвало да преживеят (тези, които са успели да преживеят) арестуваните руски разувнавачи, предадени от този руски и не само руски шпионин?

Определено нехуманен акт, независимо кой го е осъществил. Но някой досеща ли се какво е трябвало да преживеят (тези, които са успели да преживеят) арестуваните руски разувнавачи, предадени от този руски и не само руски шпионин?

Само дето РФ унищожи БОВ,но ФАЩ още не искат,за да го дават на терористите си. Колко "Новичок" сготви за ЗАПАДналите наркомани?

Нашият бил 'шокиран'?!? А ти какво си мислеше бе, че създаваш сладолед ли?

Вал Мирзянов- създателя на отровата от 20 години е грантов наемник в САЩ по разработка на химически оръжия( САЩ не са унищожили химическите си оръжия, нарушавайки договор м/у САЩ и СССР)! Руснака дето го отровиха е разкрит западен шпионин, живеещ също на Запад! Отровата е в САЩ- услужливо предоставена от грантовия западен наемник Вал Мирзянов, пък отровения е бивш западен шпионин, услужливо приет временно от Запада- до онзи ден, когато явно отровата на Мирзянов в САЩ го е достигнала в Англия! Много съвпадения се случват някак си на Запад с тея химически и радиоактивни вещества!!! Хем Запада ги притежава тия отрови, хем разкрити и непотребни никому западани шпиони баш с тия вещества ги отравят!

Но от казаното, става очевидно, че Мирзаянов е създал забранено оръжие за масово поразяване. При това, с ясното съзнание че създава смъртоносна отрова, а не случаен страничен ефект. И тази твар трябва да умре в затвора, също както Йозеф Менгеле, Рудолф Хес, Мария Мандел и куп други изверги, пряко отговорни за многобройни човешки жертви.

НЯКЪДЕ В БЪДЕЩЕТО: АБЕ, КАКВО СТАНА С ОНЗИ ВИЛ С АМЕРИКАНСКА УСМИВКА?! ..................ПРОБВА ОТ СВОЕТО ЛЕКАРСТВО!!!

От край време, който предаде родината си чака часа ... Всеки решава сам съдбата си ...

Да бе повярвахме ти! Още повече, че от 20 години си в САЩ! Никой не е знаел за това, че си бил автор на "новичок" и си го подобрявал! Да бе да! А сигурно ли е, че това малко количество, което е използвано, ако е "новичок разбира се", не е било произведено в някоя лаболатория я на САЩ или на Англия с научни цели де и твоя помощ? Нали жителство в САЩ се дава или за милиони долари, без значение на произхода им или за стратегически тайни, които са били предоставени! Знаем режимът на интервюта и издаване на визи за САЩ какъв е!

Дядка ти хубаво си се охилил ама де ли ще те намерят озъбен???