Валтер Литвиненко: Путин не е способен да напакости

Бащата на отровеният с полоний Александър Литвиненко-Валтер даде интервю на РТ. В него той заяви, че Владимир Путин не е способен на пакост.

Обратно в новината

Коментари - Валтер Литвиненко: Путин не е способен да напакости | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ба, да тръгнеш с шпионски истории занимаваш и да очакваш да цъфнеш, глупаво.

Е те това е истинския путинист! Готов е да плювне и върху умрелия си син, само и само да защити вожда и учителя.

Гледайте и се учете! Може скоро и на други путинисти да им се наложи да направят същото.

Цитирам думите на химика-създател на отровата, ако не ти харесва, бегом в САЩ и го опровергай лично. Омръзна ми бивши ченгета и комунисти да се правят на демократи и раздават определения по стар комунистически обичай, активно громейки враговете. Достатъчно голям си-птърси го сам. Новината е от преди близо две седмици. Но, чукча писател, а не читател. Заслужи си грошовете с малко повече труд.

Този измислен татарин го представиха за химик работил върху създаването на Новичок. Той наговори такива глупости, че при отравяне с Новичок нямало спасение, спирало дишането и човека умирал до два-три часа изпаднал в безсъзнание и други тъпотии за малоумници като тебе. Нищо от това, което каза този татарин не излезе вярно. Накрая каза великата глупост, че ТОЙ щял да прости на Путин, ако даде автономия и свобода на Татарстан.

Ама как бе, изобщо не е способен тоя човек да напакости. Нито на Чечения, нито на Грузия, нито на Украйна. Той не знае нищо. Има лоши хора около него, които правят золуми и крият от него. Тои затова все твърдеше, че например няма руски войски в Украйна. Просто не са му казали, скрили са от него. Той е добър човек, бивш офицер от КГБ. Те са били най-добрите, не са сторили на никой лошо.

Няма да се притесняваш! Добрите САЩ преследват лошите навсякъде по света. Щом не си с тях, значи си лош.

Ега си боклука (ако не е фалшива новина). Павлик Морозов ряпа да яде!

Реактори произвеждащи полоний за военни нужди, има всяка държава с ЯО(САЩ, Франция, Великобритания, Русия, Китай и др).В прибалтика и Румъния има АЕЦ(3 реактора общо), с остатъчен продукт полоний. Следите от полоний в Англия, доведоха до базата на кралският ВМФ-затова за секретиха делото. Формулата на "новичок", я има свободно(казано от живеещият вече 20г в САЩ създател на БОВ и гореспоменатата отрова).

Къде я има свободно, я покажи? Май трябва да имаш IQ на леко изсъхнало стайно растение, за да те приемат за путлераст, а?

бащата си го е казал точно: отровен по поръчка на ЦРУ, а парите прибрани от британците. само нашият псуващ трол Хан Пъпку се мята на амбразурата, защитавайки хранителите си

Малиии, туй идиотите направо полоний серете .... Бащата на отровения вика "ЦРУ го отрови според мен", ти обаче не, Путин те ръга отзаде ...

Това зомбирано поколение расло в робство няма да разбере нищо друго освен тоягата на бащицата им......това е загубеното поколение и спасението им се казва поне в София-Малашевци та изобщо е загуба на време и нерви да се спори с тия изкуфели памперси

Бъркате полония с плутония. Полоний наистина се образува в ядрените енергийни реактори, но извличането му е много сложен процес, който се извършва почти само в Русия и САЩ. Годишният добив е няколкостотин грама. И няма военно приложение полоният, използва се в йонизатори на въздуха, мощни източници на неутрони, радиоизотопни източници на електричество.

"почти" е ключовата дума.

Пък аз си мислех,че го гребат с лъжица от реакторите и го затварят в буркани:(

Прав е Валтера, Путин не е способен да напакости, но негови хора могат! Естествено, че Путин не е отровил лично Литвиненко, а щом е отровен в Англия, значи ингилизите са виновни! А Путин е най миролюбивия човек на планетата, той мрази и в червата си всякакви войни и убийства!

Човек, който се страхува за живота си казва това, което се иска от него. Но при това, се опитва да намекне истината. Сега се замислете върху думите на Литвиненко-баща: "Юлия е имала шанс да няма около нея втори отровител." Юлия късмет не е имала. Просто за разлика от Литвиненко-син, до нейното легло не бяха допуснати руснаци. ТОВА ИСКА ДА КАЖЕ БАЩАТА. И го казва по единствения възможен начин - иносказателно. Иначе много скоро го чака лична среща със сина му!

той много точно си го е казал, но има хора - ти например - дето на бялото ще кажат черно.

"Според Валтер, ЦРУ е убило неговия син, " за такива 'близки хора' говори. а ти си фантазьор, ама прекали. просто пише едно ти казваш сякаш пише друго. по инерция?

За национални предатели , разузнавачи присъдата трябва да бъде смърт !

Ако си прав, ти трябва да си първия разстрелян национален предател! Самата дума интернационалист носи в генезиса си понятието за национално предателство. Нали точно така Гошо телеграмата подари Македония на Тито? Нали точно такива интернационалисти убиха ген. Луков, който не стига, че е в оставка, но и на всичко отгоре НИКОГА не е заявявал в прав текст, че иска да се бие срещу СССР? Нали точно такива славославите руското оръжие, все едно, че руснаците пазят вашите домове и семейства? Айде марш до стената, ПРЕДАТЕЛ!

Хм, по твоето определение интернационалистите са повече от мишките. Не се ли опасяваш, че пострадалият ще си ти? Има основания за това. Защитаваш фашист, скрито пропагандираш фашизъм.

.

хем да ти убият сина,хем да ги оправдаваш....

ще го убият,както убиха синът му,ако не говори такива глупости.Ако този човек не живееше в русия-това ли щеше да говори?

Щеше да говори калко са лоши руснаците срещу заплащане.

Глупако, мислиш ли, че за един баща неговият живот е по-скъп или че има смисъл живота му след смъртта на сина си, та от страх за живота си да прикрива съмненията си?

британците са. утрепали са го и са му взели парите. разбира се, Путин е виноват.

унижените стари хора са срам за всеки даржявник и знак за края на терора му

убиха сина му а сега кго карат под насоченото дуло да защитава убиеца-на тва са сбособни само руските кгб изроди

като гледам кои са в нашето управление днес,все бивши комунист и като гледам какви са капиталисти не мога да кажа,че са свестни,но познавам и заадната система,която докато има полза от теб те изтисква до последно и после си на боклука!Така че,може и да е прав човека!

Аз предлагам да съберем 2+2 от думите на този нещастен човек: 1) Путин виждал и знаел (можел) всичко; 2) Путин публично обяви, че предателите заслужавали смърт! Горкият човек дори и не осъзнава, че опитвайки се да защитава Бащицата, всъщност прави точно обратното...

Вова мачкай престъпниците и тези които искат да продадът Русия на запада и Америка!

То те много руснаци искат да я продадат но никой не иска да я купи, да и безплатно не я щат. Да си се гушкат там със сверна Кореа и да точкат нефт и газ докато свърши.

Не знам дали някой си спомня, но имаше репортаж от болницата, в която лежеше Летвиненко и в който самият той, гледайки в камерата заяви, че за състоянието му е виновен Путин. Беше с гола глава и си личеше, че е много болен.

Така е както казваш, има обаче само една малка подробност, че имената на Путин, Сталин и Ленин се асоциацират с Русия!

П.С. репликата е към КАЛИТКО!!!

'асоциират' 'имаме доказателства' 'той е виновен нищо че още няма разследване'...

РУСИЯ НЕ Е ПУТИН. НИТО СТАЛИН. НИТО ЛЕНИН.

Направо се разплаках от умиление, истинска руска душа и най-важното, истинското руско име Валтер. Направо предлагам да направи предложение до патриарх Кирил, да канонизира другаря Путин за светец! Това, че е посмъртен президент на Русия е ясно и за глухонемите и слепите...., но тябва да се обяви и за светец, защото е човек, който не може да напакости другиму!

Хайде сега и минуси..... искам да ви кажа и трябва да знаете, че другаря Путин е единственият бивш офицер от КГБ и член на КПСС, който ама въобще не може да навреди дори и най-малко на друг човек. Спирайте с минусите значи, много моля!

путлер е отмъстителен агресор, който слез време си признава отричаните от самия него факти около имперските му завоевания. Опипва почвата, доколко може успешно да реализира амбициите си да владее СВЕТА.

Нещастно тролче! Путин владее тази част от света, дето е по-богата от другата, която не владее. Територии, на които няма нищо свястно, а само пуделчета на каишка като твоя милост, не му трябват. той и там си има такива. Това, което русия е трябвало да притежава, тя не го е пропуснала. Това е факта, който подлудява една част от "демократичния" свят и затова те не мирясват.

ЛОЯЛЕН

А батюшка императора ЗАЩО продаде най-богатия щат на САЩ - Аляска!! Само за сведение - губернаторът на Аляска получава заплата по-висока в пъти от президента на САЩ!!!

ЛОЯЛЕН

Най-богатата държава ФАКТ, но с един от най-бедните народи!! Дори НИЕ сме пред тях!!??

Баси идиота. Такива са всички руснаци. Извинява убиеца на сина си, а него преди години го бе нарекъл предател. Дори и така да е все пак той му е баща. Също като Павлик Морозов в обратен вариант.

Ти се правиш на идиот. Прочети още веднъж какво казва бащата. Ако още не ти е ясно как стоят нещата, прочети трети път. Ако след това си на същото мнение, ти си завършен и непоправим идиот.

Тъпако, а кой ти каза на теб, че точно Путин е отровил сина му, къде го прочете това, в някой английски сайт ли??? Защото точно в тях се появиха и информациите, че Саддам е имал на разположение оръжие за масово поразяване, нещо, което дори и най-верните пудели на американците не намериха!!! Четете и между редовете бре, михлюзи такива:)))!!!

"червено знаме" - верно не всичко е пари. питаи курнела защо синът и работи за големи пари в ротшилдова банка в америка.

точно така както пише един по-долу - страх и смазано достоинство.

За българите в България в ЕС и българските гастарбайтери в ЕС и западните плантации!

знаем ги ние тези работи - нас не могат измами. ако не беше казал така нямаше да се види - тои и роднините му до десето кояно.

Страх от убийство и липса на човешко достойнство.убили са сина му а той не смее да го заплюе в лицето.

Много моля рубльовите тролове тук да ми посочат: 1. ПОНЕ ЕДИН СВОЙ БЛИЗЪК, КОЙТО УЧИ, РАБОТИ, ЖИВЕЕ В РУСИЯ. 2. ПОНЕ ЕДИН РУБЛАДЖИЯ, КОЙТО КАРА РУСКА КОЛА 3. ПОНЕ ЕДИН КОПЕЙКОВЕЦ КОЙТО ПОЛЗВА РУСКИ КОМПЮТЪР, ТЕЛЕФОН, ПЕРАЛНЯ, ТЕЛЕВИЗОР ИЛИ ДЕБИТНА КАРТИЧКА.

че ти имаш банани.

Не всичко е пари дарагай.

А като не всичко е пари защо чукате тенджерите и все за пари плачете бе селски дебили.......не стига,че 10 милиарда изяждате от данъците на работещите вместо да отиват за училища и детски градини ами все сте недоволни и храчите тук....що не отидете в руския рай да поживеете малко и да ни отървете от боклука ви????

1922. Доктрина Подчовек. Американският расист Лотроп Стодард издава книгата The Revolt Against Civilization: The Menace of the Under-Man (Бунтът против цивилизацията: заплахата на подчовеците) и изобретява термина подчовек, under-man, subhuman и низша раса. Не е това, което си мислите! Подчовеци и дегенерати, с вродена расова непълноценност и низки инстинкти, са славяните по принцип и руските славяни в частност. Книгата излиза на немски през 1925 г. Der Kulturumsturz: Die Drohung des Untermenschen. През 1930 г. творението на Стодард вдъхновява идеолога на нацистката расистка теория Алфред Розенберг, който обогатява списъка на подчовеците. Те са: евреите, руснаците и славяните като цяло.

,,...1940. Копие (Pike). Френско-британски план за война срещу СССР. Включва: завладяване на съветските танкери, нахлуване в Кавказ, организиране на мюсюлманско-сепаратистки въстания. Основни цели: центровете на нефтената промишленост Баку, Грозни и Батуми. За унищожаването на Баку са предвидени 15 дни, за Грозни 12 дни, за Батуми ден и половина. Допълнителна цел: Одеса. Участват: 90 до 100 самолета (5 групи британски бомбардировачи Бленхайм и 4 групи американски бомбардировачи Глен-Мартин), 6 френски и 3 британски ескадрили. Начало: юни-юли 1940 г. В края на април премиерът Невил Чембърлейн отменя операция Копие...,,???

,,вашият ,,демократичен,, извор,,...,,??? ,,...През 1942 г. по разпореждане на Химлер е издадена в гигантски тираж брошурата Der Untermensch (Подчовекът): Подчовекът е биологическо същество, създадено от природата, има ръце, крака, подобие на мозък, очи и уста. Това ужасно същество се явява човек само частично. То носи черти, подобни на човешките, обаче духовно и психологически стои по-ниско от всяко животно. Неговата същност е див хаос, необуздани страсти, потребност да разрушава, примитивни желания и неприкрита подлост...,,???

Калитко, а ти познаваш ли хора, които не карат колите си с руско гориво или пък не ползват ел. захранване от АЕЦ Козлодуй? Мисля, че в България такива хора няма. Я сега пак дай с въпросите си...

Горивото е наистина руско, защото те не позволяват да вкарваме друго, а и само това имат , което става за продан. Не се иска много акъл да помпаш нещо, което природата ти е дала. Виж, за другото хем трябва да се мисли,хем и да се работи.

след всичките ,,писания,, вярвам че ,,шекспир,, е съществувал и е ,,англичанин,,...!!! като се ,,загледаш,, в миналото на ,,англосаксовикингнорманюдапакистанците,, прави си сметка за ,,настоящото,,...!!! ,,калигула,, и ,,нерон,, тикви да ядът...!!!

Всички руснаци във Великобритания са зависими от властите там.Те ги ограбват..." есенция от станията

Четох една статия за Брекзита. В нея се описваше сценарии, при който Брекзита ще се плати с пари на руските олигарси.... малко невероятно ми изглеждаше, но сега, в светлината на ставащото там, никак не ми е невероятно!

Ал.Литвиненко е бил водещ офицер ОБУЧАВАЛ е АЛ ЗАРКАУИ 2-рия човек в Ал Каида в подривна партизанска деиност-боравене с пластични ЕСКПЛОЗИВИ направи боравене счасовникови механизми стрелба с рпг птурс снаипер направа и боравене с ОТРОВИ за терористични цели /предимно РИЦИН/ Литвиненко е ОБУЧАВАЛ Заркауи в тренирчовачни лагери на ФСБ и Спецназ в Краснодар и Дагестан

ли ти го пошушнаха? дори те са махнали това от текста, но е останало в кеша на гугъл все пак... и пак хайли лайкли... А СТАТИЯТА НА фрогНЮЗ СЪДЪРЖА ТОЗИ ТЕКСТ, ЗА ДА НЕ КАЖЕ НЯКОЙ, ЧЕ СЕ ЗАЯЖДАМ. сАМО ФАКТИ, НИЩО ЛИЧНО: "Руският президент В. Путин ВЕРОЯТНО е одобрил тайна операция за убийството на бившия агент на КГБ Александър Литвиненко през 2006 г. в Лондон, гласи заключението на официалното разследване на Великобритания, водено от съдия Робърт Оуен, предаде "Ройтерс". "Междувременно вътрешният министър на Великобритания Тереза Мей заяви, че правителството ще извика посланика на Русия, за да изрази недоволството си от липсата на сътрудничество от страна на Русия в разследването на убийството на бившия офицер от КГБ. Освен това Мей уведоми парламента, че правителството ще замрази авоарите във Великобритания на Андрей Луговой и Дмитрий Ковтун - двамата основни заподозрени за убийството."

Ми не знам в Московския Университет -Патрис Лумумба сигурно обучават чужди агенти за ГОТВАЧИ пом.готвачи сладкари конфрансиета и администратори нешо като Колеж по Международен ТУРИЗЬМ

Другари РУСОФИЛИ четете АГЕНТУРА.РУ абонираите се ще получите безплатно книгата на Волен Сидеров ;Власта на Мамона Карта за намаление за лятна почивка в к-с Гриин Лаиф -Каваците и Созополиз Созопол инструкции за направ и боравене сьс Содиумен Флуроцетат с автограф от В.Рашидов Хавлия -тип плажна на ВВПУТИН-Самьiи Вежльiи из Людеи -прегьрнал малко снежно леопардче на фона наКремлин и надпис Я льблю Путина постер с полуголата Алина Кабааева и диск на Любе

Обикновен животински страх и смазано достоинство.

Мурзилки, след като знаете много добре че руснаците са замесени, впрочем това изобщо не е първия случай- какво се правите на ударени. Много добре го знаете, но заставате на амбразурата като Матросов.

Само пълен дебил може да вярва в това, че руснаците са отровили Скрипал и дъшеря му с "Новичок". Защо точно с това вещество? За да може кривоустата Мей да обвини Русия в използването на БОВ ли? Дори Литвиненко и да е мислил в миналото друго за смъртта на сина си, сега трябва да му е светнало. Става дума за поредица от провокации, каквато провокация в миналото беше организирана и срещу нашата страна. Има ли българин, който да вярва, че Сергей Антонов е организирал заговор с цел убийството на папата? А соросоиди скапани? Вие вярвате ли?

Те и соросоидите вече не вярват, ама няма на къде. Хванали са се на хоро, от което няма пускане, жив.

В условията на Соросоидната демокрация се борят за оцеляването си! По почтен начин са неспособни.

Йа са па кривоуста , като се делеше от Ес беше убава за вас па са кусури намрите.. вас копейките не ви разбирам, като фурнаджийски лопати сте... и леко като се разпените от репликата ми, да ни вземе да пукнете от бяс, че няма кой да троли...:-)

Скрий се и не ми се прави на оригинален!

the_name_of_the_game@

Ха, ето един изпълзя от дупката.:) Кви копейки, кви пет лева, бе, лайномет? Мей и от Америка да се отдели, пак си е страшничка. Не се сещам някой да я е квлифицирал като хубава. Нито Борис Джонсън като сресан. Не се напъвай толкова, че само овоняваш форума.

" Ну, будем равнят козьри" - като казват твоите идоли! Дебилът твърди: руснаците имат огромен интерес от отравянето на въпросните лица, и то така, че да не може да има съмнение кой го е сторил! Интересът им е в това, да изпитат практически силата на влиянието си върху бившите страни от Варшавския договор сега членки на ЕС. Вторият бонус, който получават от това е внасяне на разкол в същия този ЕС, насаждане на недоверие помежду им, с цел по-нататъшно разделение на страните ( същата цел беше обслужена и с мигрантската вълна, умело насочвана в посока към ЕС). И за да не бъда голословен - ще задам един въпрос: Опозицията , в частност БСП дебили ли са (такива са 80% от тях според един техен член) че внасят вот на недоверие на правителството , прекрасно знаейки , че няма дори и мининален шанс за успех? Не, не са? Така се преброяват силите в реална обстановка!

Чета напъните на ватата да препечели някоя и друга стотинка и се чудя защо при нас има преклами за курсове по английски и за учебни заведения в Европа и САЩ. Кой знае защо никой не се интересува от изучаване на руски език и от учене в Русия. Но иначе на ватата пяна и излиза от устата да защитава рашките.

Шило

То, че има напъни, има, ама са от фобите, т.е. от платените.

по ,,епитетите,, ще ги познаете...??? ,,... 1922. Доктрина Подчовек. Американският расист Лотроп Стодард издава книгата тхе револт агаинст цивилизатион: тхе менаце оф тхе ундер-ман (Бунтът против цивилизацията: заплахата на подчовеците) и изобретява термина подчовек, ундер-ман, субхуман и низша раса. Не е това, което си мислите! Подчовеци и дегенерати, с вродена расова непълноценност и низки инстинкти, са славяните по принцип и руските славяни в частност. Книгата излиза на немски през 1925 г. дер културумстурз: дие дрохунг дес унтерменсчен. През 19з0 г. творението на Стодард вдъхновява идеолога на нацистката расистка теория Алфред Розенберг, който обогатява списъка на подчовеците. Те са: евреите, руснаците и славяните като цяло....,,??? ,,нео-нацилибералите,,...!!!

Ми малко си чел - има си и прием в руски университеи, и доста българчета отиват. А пък да не говорим колко са модни и актуални на запад специалностите с руски + стаж в Москва или Питер. В американски университети пък се изучава Маркс. Познавам доста българи, които отидоха да следват икономика с РУСКИ в Англия - няколко в Бирмингам, други в Лийдс и Кеймбридж.

Да, вярно е! През 70-те години на миналия век също беше много модно да се изучават племената в Амазония и дори някои учени живяха там известно време с тях - екзотичните дестинации винаги будят интерес - назад към природата.

Отвратително.

Скрипал Воскресе! За сега само дъщеря МУ!

Шило

Направо! Нямало възкресение ? Уж трябваше да е починала вече, според британците.

и он че возкресне и тогава на некой че му се стъжни живота, защото навремето, когато са го осъдили, е казал нещо но не много, а това което не е казал то е мно-о-о-го и на некой добре му е известно това, т.е. предатели като него по върховете в Москва с лопата да ги ринеш. Затова неизречената му присъда е "смерть"

текстче липсва името на предполагаемия убиец, което беше назовано от бащата на Литвиненко. Не съм на щат в дир, за да допълвам статиите ви. Само ще кажа, че е приближен на Березовски. Освен това според баката Литвиненко това, което се е случило, е станало в болницата.

бащата, вместо баката, вместо в болницата - в британската болница.

интервюто, много дълго, беше в предаването Пусть говорят - Първи канал. Участваше и човекът, когото бяха набедили - и за който бащата на Литвиненко беше категоричен, че няма нищо общо. За Путин почти нищо, нула обвинения - напротив. каза нищо общо.

Четейки повечето коментари мога да извикам смело ; Да живее комунизъма и СССР !

Аз пък като чета твоя "коментар" мога да извикам: "Да живей идиотизмът и демоНОкрацията?"

Изкупувам припечеленте с пот РУБЛИ на всички КОПЕЙКАДЖИИ тук по изключително изгоден курс: ЦЕЛИ 2 СТОТИНКИ ЗА РУБЛА. ПОБЪРЗАЙТЕ!

Шило

Не се прави на овчарче, це всичките те разбраха, че си овца.

След като убият роднините ти, си длъжен да се поклониш и да благодариш на членоликия вожд. Отврат!

Шило

Само идиоти могат да мислят, че родителите ще се откажат от децата си или ще направят нещо срщу паметта им. Виж, деца да продадат родителите си- да. Ти и компанията ти сте ярък пример за това, как сте готови за 30 сребърника да го сторите.

Както е казал другаря поет : Путин е велик, какво тук значи някаква си личност !

Ама, изобщо не е това въпросът, в случая кой и какъв е Путин. Въпросът е КЪДЕ СА И КАКВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ако изобщо ги има.

Бинарните БОВ са нестабилни вещества. Какви доказателства желаеш?

Каквито и да е. Даже и фалшиви. Като епруветката с праха за пране, която послужи за повод да избият милиони и да разсипят Ирак.

Ама, изобщо не е това въпросът, в случая кой и какъв е Путин. Въпросът е КЪДЕ СА И КАКВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ако изобщо ги има.

"А е и умен-не се разпилява с дреболии." Вярно е! Путин има нерви от корабни въжета. Ако обръщаше внимание на брътвежите на болните мозъци и на източниците на фейк новините, светът отдавна щеше да е пламнал.

Човекът явно има и други деца. Какво очакваш да каже?

Шило

Човекът, просто можеше и нищо да не казва. Нали?

За мен лично е учудващо как може да се вярва на твърденията ,че Литвиненко е отровен с полоний,при това сипан в чашата!Това може да го направи само неграмотен човек или завършен идиот!Да направиш такова нещо си е чисто самоубийство първо заради контакта с полония и второ няма как да се скрие следата.Освен това такава операция е скъпа от гледна точка на логистика и т.н.И бащата на Литвиненко видимо не е глупак,а и вероятно Путин му е показал някои неща, докопани от руското разузнаване,но не за показване пред широката публика!?

Прав си. На всеки е известно че руснаците са идиоти.

За мен единственото обяснени е че руснаците изпращаш послание: Можем да убием всеки който е срещу нас. Няма къде да се скриете. Естествено в Англия, където са избягали много от противниците на Путин. Всяка друга теория не се връзва с фактите.

Добре ,но тази екзотика по холивудски е абсолютно нелогична .Чешкият президент Земан е информиран човек и казва ,че с "извинение" има такива качествени отрови,че като ти ги пробутат,не може да се разбере нито от какво си умрял ,нито как са ти дали отровата и "сигналът " пак си остава.Тая холивудска екзотика покрай другото изисква много сложна организация!?И не на последно място-а.бе само в Англия ли ги ма такива,дето трябва да бъдат тровени за назидание!/

да се изгавриш с псаметта на сина си за да възвеличееш император Путя, гнусно.

Действително е гнусно.