Путин: Никой не би преживял война между САЩ и Русия

Владимир Путин заяви, че в случай на въоръжен конфликт между САЩ и Русия никой не би оцелял. Мнението си руският президентът изрази в интервю с Оливър Стоун.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Никой не би преживял война между САЩ и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО не търси външен враг за да оправдае съще ствуването си. НАТО търси враг за да създава военни конфликти и американците да продават оръжия. Ако хипотетично военните конфликти спрат и се очертае траен световен мир, до няколко години САЩ ще фалират.

Путин казва истината. Няма да има победители, ако думата победа означава масови разрушения на противникови територий и живот.

турчетата с умиление си припомнят руската обич, продължила вече няколко вече. викат и МЕКА ТОПЛИНА... ми да не пропуснат, и американчетата и те бръзат да се наредят и те за по една порцийка от същото...

Англосаксонската мафия стана много нахална вече.

Западните лицемери от добро не разбират, трябва да получат един удар в зъбите.

Путин както винаги е прав.

Лично да предупредя всички че живеем в резерват който е много тежко въоръжен.Въоръженията на хората засега не ги броят.. Има следи от една древна бомба взривена над Америка които още се лекуват с нарочно развъждани хора ,животни растения и урагани нарочно внесени за много пари..

Ако Путин е прав,то СССР и системата му нямаше да се разпадне и всички руски сателити да станат натовци и да я обградят,като империя на злото!

Няма логика. Разпадането на ЕС само по себе си не означава разпад на държавите-членки. Или ти виждаш друго?

САЩ са технологично с век предРусия във военно и икономично отношение,така че руският военен рекет е копие на северно корейският!САЩ имат надеждно противодействие на руските заплахи и са в състояние да парират всяка руска заплаха още на руска територия,докато русия разчита само на голият си рекет,вместо на благоразумието!

Ти би бил прав, но през миналото хилядолетие. Сега нещата са съвсем различни. САЩ все още не успява да премине в новото хилядолетие. Изоставането е стряскащо и според самите американци.

А умопомрачително-два века.

турците по-добре да предупредят съюзниците си от сащ, че като се появи сърбежа... само начесване му е майката! милите, още помнят топлината в ректума си от силаната руска обич!:-) ми кажете им и на американците бе! колко е приятна МЕКАТА ТОПЛИНА?!?

да, много хора умират и в момента заради конфликти създадени от една шепа хора в цял свят. Но простите овце спят и си мислят че някой трябва да ги спаси от нещо си или да ги представлява.

отговор на място краварският дебилизъм че в света е само тяхно ама неисе тяхно е само континента америка и нищо повече само лаят като проскубани кучета аса гола вода и кал до ушите

Прав е Путин, никаква вяра на западните лицемери.

Путин: Никой не би преживял война между САЩ и Русия, освен мене!

докато има Сирия Путин ще си трае, след това дано не се прехвърли на Балканите

мразя ви безплатно още от както съм разбрала какво е диктатура , четете Оруел и не си продавайте душите червени гадове

Гадовете само червен цвят ли са?А кафяви?А сини на звездички?

.....или жъли като гербери

Империята на злото дрънка старо оръжие, млък бре некадърник и убиец

мръсен гаден диктатор само война му е в малката празна глава, плаши света от както го има

Очуден съм само от факта, че има някой който да оспорва това твърдение. В ядрена война няма да има победители и това трябва да е ясно на всеки!

учуден се пише неграмотен трол и война няма да има , комунистите шантажират нормалния свят за пари

руся и сащ изнудват човечеството, точно както турця изнудва европеискя саюз, но това е само ванша политика от типа на доброто ченге и лошото ченге, макар да е двусмислено до безсмисленост, защото и двете ченгета са ченгета.

Ако изключителните имаха и най-малка надежда за успешен изпреварващ удар,досега да са се възползвали!Те нямат скрупули,страхове и са го правили вече/Хирошима/.Не им пука даже за самите тях!Но засега не могат и им остава да снимат филми в холивудския павилион като за Луната!Живота на планетата зависи само от това,докога Русия ще съумее да ги възпира!

От няколко години насам, постоянно се опитват да започнат конфликт, но Путин постоянно се измъква. И във всички случаи, платените започват да реват колко е слаб Путин, без да се замислят, че само заради него все още могат да пшат.

loyola

Ами САЩ си имат изпитана в боя стратегия - първо пускат индианците (добрите бунтовници) напред, като преди това ги тренират и им дават оръжие. Чак след това отиват да ги помиряват с оръжие в ръка. Но и в двете фази няма официално обявена война. Така, че руснаците няма как да им отвърнат, щото не са легално нападнати.

Статус-6, Сармат, Циркон и Периметър крепят света на плещите си.

И ще се отърси земята от отровната си плесен.

руснаците който не са ханали, него не са онождали. а кандидати е имало вечно... турците какво са ги правили? мале-мале-мале... още ги понаболва ректума!

в случая путин е прав .....няма какво да се лажем ............мира в света се подаря с ядрени подводници всичко друго са глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нормално....Топол М,Сатана, Искандер не прощават....И краварите добре го знаят! И затова все още има мир, а не атомна война!

370 коментара!?...ашколсун- на всички са им спуснали опорните точки по темата хаха...ще има какво да се яде за хуйкенда...

Блядовете преживяла бедствия като Ленин и хитлер, каляват се с препарати за баня... може радиацията да не ги хваща

Офшорният милиардер Путин ще е първата жертва на тази война - няма да може да преживее загубата на откраднатите милиарди долари :))

Нали си имате бомбоубежища. Ше си спасите родата, а да му мислят хората.

БАБА ВАНГА,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОКАЗА ПРАВА,КАТО ЗАЯВИ,ЧЕ ПРИ ВЛАДИМИР,РУСИЯ ОТНОВО ЩЕ СТАНЕ ВЕЛИКА!!!ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ В МОМЕНТА Е НАЙ-ДОБРАТА ПОЛИТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!!

Русия ке падне! Владимир ке и последнио цар...

по-правилно е да каже: нито един руснак не би преживял.... но те и без воина няма да преживеят много :)

Послушайте - Убийственная красота. Парад и подготовка к параду.

Слушайте "Прощание славянки"Китайская версия" Марш-песня Красиви китайки пеят великия славянски марш!

Красиви са, дума няма. Но не го пеят и даже не го свирят. Наложена е песента на видеото с маршировката. Както и да е, добре се получава. Руснаците видяха и те пускат вече на парадите си женски блокове. Добре се получава. Вместо мажоретки ...

симо

Разбира се!!!И досега светът е оцелял само благодарение на ТВОИТЕ ЗДРАВИ НЕРВИ !!!!!!!Като се има в предвид на какъв натиск,обсада ,тъпи санкции,подигравки,презрение си подложен....дори от троловете тук.ПУТИН Е СПАСИТЕЛЯТ НА СВЕТА САЩ правят от войната и бедствията които творят---ПАРИ/последната сделка със СА и 25-те милиарда от бежанците/

Браво на Путин, велик политик , президента на света е а соросоядите газ пикаят.

Епа и путлерастите сигур нема да преживеят войната? Или може би те са като хлебарките?

Казаха ти "никой" - иди виж значението на тази дума, а хлебарките, виж те могат и да оцелеят...

Той не би написал това , ако не беше хлебарка!!

Ние руснаците сме много издържливи, както каза другаря Решетников - ние можем да ядем (и ядем) по 125 грама хляб на ден и въпреки това обичаме нашия президент Владимир Путин! На нас ни е достатъчна една руска печка, 2 картофа и литър водка (за предпочитане боярищник, защото е по-евтин) и можем да оцелеем и две ядерни войни! Да му мислят краварите и еврогейовете!

Пак се НАСРА " Гордият Европеец". Този път ПРАВ.

Никой не би преживял война между САЩ и Русия! Не така смятат господата от Пентагона .

Теоретично шансовете на Русия да оцелее при ядрен апокалипсис са по-големи. Е, ще останат някои чукчи, евени, елени, мечки и мутанти като в Чернобил!!! НО . . ., ДО ТАМ!!!!

джуджето нали и то е мутант, ще остане живо ище царува над тях

за него е важно никой да не оцелее

ботоксови му работи

Просто, ВЕЛИКАН!!!!!!!!!!!

Всъщност единствените, които искат война са Путьо и путьовците около него. За какво им е война на САЩ? Или на Япония. Или на Зап. Европа, да речем на Германия. Там те постигат целите си с икономически средства и не им трябва никаква война. Даже на Китай не им трябва война, нищо че имат огромна армия. Война трябв ана онзи, който не може да издържи на икономическото съревнование. На този, който не може да произвежда нищо, освен ресурси като петрол и газ. Чиято икономика не струва и 5 ст, и сравнението й с икономиките на развитите държави, е само обект на насмешки и подигравки. Ще дам по-прост пример. Той е за членове и симпатизанти на БСП. Е, някои от тях пак няма да ме разберат, но толкова им е акъла. Нека да вземем двете Кореи - Сев. Корея и Ю. Корея. И двете държави са на едно място като география. И двете държави са населени с корейци. Но... Сев. Корея се готви за война, а Ю. Корея развива промишления си потенциал. И го е развила дотолкова, че произведеното в Корея е станало символ на високо качество почти като японското. За какво й е на тази държава война? Не й трябва. И тя се въоръжава само дотолкова, доколкото да с езащити от агресивния си северен съсед. Сев. Корея е една изостанала държава, която освен армия няма нищо. Някой ще ме апострофира - има ракети, прави ядрени опити и т.н. ракетите са й на нивото на немските ракети Фау-2 модел 1942г. Ядрените й опити са от първобитни по-първобитни - Израел е правил подобни опити в средата на 60-те години. Защо Сев. Корея се въоръжава? Защо иска война? Ами защото ги мързи да работят. Тъпи и некадърни са да измислят нещо което да с епродава. до това води болшевизма. И докато Китай вървеше по пътя на СССР беше бедна и изостанала държава. Сега Китай върви по пътя на Япония и Ю. Корея. И е една благоденстваща държава. Стана ли ви ясмно,. другари?

Същото важи с пълна сила за Източна (бивша ГДР) и Западна Германия. Разликата в икономиките им е сразяваща в полза на бившата ГФР и до сега източните провинции на вече обединена Германия са по-бедни, по-изостанали и по-зависими, независимо от напразните опити на пропадналия СИВ да представят ГДР като витрина на соц. лагера!!!

Айде ходи почивай,от 13.10 пишеш постове!Не ти ли свърши смяната?

Вчера чух коментар на военен експерт,че отбранителните комплекси на САЩ ПРО са на супер технологично ниво и ще поразяват руските ракети още в бункерите им??!! Аз съм ракетчик бил и съм попадал на тези руски бункери и съм виждал. Всяко забавяне във времето води до превес определен от новите технологии,ха познайте за кого!? А иначе,Путев вече чувствайки се за ДИКТАТОР възкръсява подобния Сталин. Жалки руски тюрлугювеч в последните 50 г. Путев чете евангелието както му отърва,но ще духа супата!

Ей,ракетчика,имаш останала забита ракета в .... главата,ако не знаеш!

mene,Така им казваше и Мао на мужиците,когато си хвана пътя при култа към Сталин.60 г.се кланехте на руските върхушки след култа,а днес пак сте наведен и пред Путев ,когато като диктатор слави Сталин. Все сте наведени,важно е келепир да пада за вас ...................!

А,бе, брат!Не се ли изхвърляш и оливаш доста? А кажи и нещо за,,ядрените влакове,,.

Къде си бил ракетчик бе?У Варшавския договор?После ракети в страната ни няма!Ако е така,то тогава ти си просто предател!

Да предположим че спеца е бил прав,но не всички руски ракети стоят в бункери .Всъщност Путин ясно е казал какво чака Земята при подобен сблъсък.Апропо,не го сравнявайте със Сталин.Други времена са били.А иначе в Париж например има метростанция ''Сталинград'' -факт.

има и булевард "Сталинград" и спирката на метрото е точно на булеварда и затива носи неговото име. Има между другото във Франция и много училища, които носят името Макаренко.

Не те знам какъв ракетчик си бил. Аз Бях в ПВО-то ни на постоянна бойна готовност. На 35-тата секунда след тревогата, ракетата можеше да илзлети (15 секунди да отидем по пултовете и 20 секунди технологично време). НЯМА такава ракета, която да унищожи противников комплекс преди да е изстрелял ракетите. От космоса се вижда ВСЕКИ пуск, на балистичните им трябва поне 8-10 минути, а на крилатите - даже и повече. А съвсем случайно, наскоро четох, че руснаците са тествали свъхзвукова ракетка, която прост съществуващите системи НЕ МОГАТ ДА НАСТИГНАТ. Щели да ги унищожат още в силозите, моля ти се. То ако беше така, американците вече да са изстреляли ракетките...

Не знам за какво говорят троловете, но да се върнат малко назад и да видят на забавен кадър какво се случи с "Челябинския метеорит"! Ясно се вижда какнещо го застига от зад и го взривява! Руснаците не го коментираха много, но според мен някаква система базирана на спътник го прихвана автоматично и го унищожи преди да стигне земята. И едните и другите имат доста опасни "играчки", но никой не знае точно какво има другия!

Под 34560 Кабиле, а ти си служил на майка си под полата. В съюза и да си ходил , никой не би те пуснал да припариш при силозите!!

Не е необходимо да има война между Русия и САЩ. Мирни преговори са достатъчни.

После этого Стоун спросил, что бы сделал российский президент, если бы оказался на подлодке и был вынужден идти в душ с геем. "Я бы предпочел не ходить с ним в душ. Зачем его провоцировать? Ведь вы знаете, что я мастер по дзюдо"

Аз имам едно конструктивно предложение. Така и така Путьо си е заколил пръста, що не си го навре отзад. Нищоо че не е средния.....

Друго си е да го чуем от човек ,,с богата практика,, с пръста!