Две трети в Русия искат Путин за президент и след 2018 г.

Близо две трети от руснаците биха искали Путин да остане президент и след 2018 година, сочи проучване.

Обратно в новината

Коментари - Две трети в Русия искат Путин за президент и след 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъхъ и 105% от севернокорейците си искат Ким Чен Ун.

Дарагие бълхарские друзя. Агенция ЕЖК от Москва съобщава че във връзка с влошеното здравословно състояния на Путин, борбата за кокала е започнала от сега. Източниците от Москва казват че арестувания главатар на икономиката на братската държава е бил много приближен до г-н Медведев.... И че ареста подсказан от солта.ш.ака на Путин и шеф на Роснефт(чест гост в книгата на Форбс) е част от борбата за престола!

Респективно - другарите Улюляев и Сечин.

Извинете две трети от 150милиона или две трети от тези дето беха гласували на последните избори преди 1 или 2 месеца.Щотууу,беха гласували 50% от всичките руснаци.Оставам на вас да сметнете всъщност колко руснаци искат путин.А като отчетем и репресивната машина на русия,само идиот не би искал путин за президент,поне още 10 мандата

А ние, две трети от българите НЕ ИСКАМЕ ГЕРБАДЖИИ ПОВЕЧЕ! Какво съвпадение!ПУТИН Е ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

Велик, велик, колко да е велик Путьо? По-велик от др. Сталин не е. По-голям комуняга от полуидиота Брежнев не е. А тази работа с 85-90-95-99,99% сме я виждали. А ние се чудехме как е възникнал култа към личността. А що се отнася до ГЕРБ и ББ не забравяйте поговорката "един бит струва колкото двама небити". И през 2013 бяхте отписали ББ. Пък после... стана тя каквато стана. От тук нататък - нека не съм лош пророк- ни чакат избори до дупка.

От спиртосаните мужици друго не може и да се очаква! Но само 2/3 ми се вижда учудващо малко :))))

прост народ слаба държава

понеже изборите били фалшифицирани, сега руснаците още повече го искат за президент.

абе направо да го правят цар и да си управлява докато умре.

И да драскате, и да не драскате, и да се стараете, и да не се стараете, грантовете спират. Килари се провали, а Тръмп рече, че не няма вече да има грантове. Спрете се, няма надежда да ви плащат повече, оставете хората, на които никой не плаща, да си пишат и казват мнението.

не са две трети а четири втори, така че джуджето ще спечели с двеста и петдесет процента...

2/3 - слаба работа.

ПРЕТРЕПИсоросояд спасиПЛАНЕТАТА!

Хайл Пиздин

слава Богу че се отделихме от тия изроди

Молчать! Не разсуждат! Воля Путина изполнят! - Това на първо четене е положението там. Но дяволът се крие в подробностите.

да правиш толкова тъпи грешки, пишейки на руски. Вероятно и българският ти на същото ниво

ще преименуват американо в русиано, сега ще заменят избори с проучвания по телефона. руска работа.

Сибир е слабо населен. Тая 1/3 предатели много добре ще му се отразят. Нали, друзя? :)))

искаха да ги управлява Сталин. После почти толкова търпяха и се строяваха под знамената на Хрушчов, Брежнев, Андропов, Черненко, Горбачов... Докато СССР фалира и се разпадна. Сега Путин води същата политика като през студената война - нещо от Сталин, нещо от Брежнев и нещо от Андропов. Милитаризация, изолация, всяване на страх от лошия Запад. И безпощадна разправа с вътрешните си критици, обявявайки ги за врагове на народа. За да могат олигарсите и "новите руснаци" (новата номенклатура) да живеят на гърба на същия този народ. Всичко това вече сме го живяли, тази пиеска сме я гледали и знаем как ще завърши - с нов фалит и нов разпад. Е, как да им съчувстваш, след като глупостта им е съпроводена и с огромна доза високомерие и арогантност?

Хайде преди да пишеш да вземеш да отидеш до Русия и да видиш как живее там!!!Обикновения руснак и какъв е стандарта там! Едно прост пример: средната възраст на автомобилния парк е на ниво Швеция и САЩ, а да не говорим да покупателна способност и цени!!!

Една приятелка беше миналата година в Русия. Днепропетровск... Каза, че се е върнала в 80-те в България... Машина на времето. Нарича се Русия и те връща назад във времето.

Странно ... излиза, че една трета от руснациет не искат Путин след 2018.

Путин го избират с гласовете на простите руснаци-алкохолци и т.н.

Аз им предлагам да го искат за президент поне до 2318 година! Мавзолей ще му построят. От там ще ги управлява! Те умеят да лишават и починалите от нормален гроб. Тези ненормалници...

и 27 години вашите управници, а вече после слагай етикетчета за това кой е какъв

Предател или безродник? Пишеш на български, а искаш да защитаваш грешната страна. Та поне пиши на руски, да ти повишат заплатата!

Ти руснак ли си или ахмак????

Има си хас да не го искат това Жуже изтрещяло?!?! Подмокрят се като си помислят за него пияните ватники!! Ама айде тях ги разбирам, ама българските подлоги са тотално несъстоятелни в зверската си про3тотия!! Чини ми се че нашите русофили с интелект на питекантропи го искат повече от руските си друзья?!? Което е меко казано ненормално! А знаете ли, че преди 120 години, след като руските парцали правят преврат срещу княз Александър Батемберг (герой на България и княз) заедно с български русофилски подлоги- Драган Цанков, заедно с Марко Балабанов и Бурмов -които са били премиер министри на младата Българска държава-са били купени като животни на пазар за сумата от 40000 златни лева от руските бандити, за да служат на руските интереси в България. Тоя същия Цанков, заедно с представители на църковния клир са искали да предадат ключовете на София на крал Милан-докато българската армия се сражава в Сливница!! Представете си тия сегашните продажници от БСП/ДПС и яТака какво биха направили с България за да е доволен господаря им Жужин!?!? Та идеята е, че всички русофили са ПРЕДАТЕЛИ на България, и то защото не се чувстват БЪЛГАРИ-затова да бъдат изселени или съдени заради протидържавната им дейност в Родината ни!! Вижте какво стана в Украйна, може и тук да стане-особено след като ПутЯн стана отново приятел с ерДоган. Когато мечката играе у съседа, скоро може и у нас да дойде-стара поговорка!!!

на нацията. Толкова си умен, добре възпитан, интелигентен и свестен, че няма накъде!

Лошото е, ЧЕ нито предателите русофили членове на Петата колона, нито техните деца емигрират в Сибир, А предпочитат страните с гниещ (но ухащ прекрасно) капитализъм в Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия, Южна Африка и азиатските тигри (Тайван, Сингапур и др.), близкоизточните Емиратства и др. екзотични държави пръснати по разни острови!!! На Овчар Румен янките му отрязаха квитанцията, да пренасочи пътуването си към Коми!!!

защото е много умен, начетен, завършил е Право в известен университет, говори на разбираем руски език, също така говори немски и английски, той доста повдигна самочувствието на руски народ, загрижен е за интересите на Родината ни. А и секси - чете стихове, свири на пиано, язди кон, лети със самолет, стегнат, спортува, не пие, не пуши. Той е ПИЧ и половина!!! Всички комплексари от завист скачат срещу него и го оплюват, ама хак да ви е!

Боклук!

От написаното разбрах, че ТИ не говориш английски. :)) Иначе няма как да се заблудиш, че късия говори английски. :)))

Путин може да е всякакъв, но не е НЕГЪР!!!

Направо да го канонизира Православната църква (освен ако не му е отредила още по-висш сан). Да го направят покровител и патрон на алкохолиците и текезесарите.

Е, няма да е падроне на гейтаците, сигурен си в това, нали?

Алкохолизираните руски дебили искат, но Путя джуджето е убиец и трябва да бъде съден като молошевич в Хага!

дебил и простак от теб надали има някъде

Ми като е убиец а дано да подпише некй указ, че пак да минем по ваще земи,та те тогава ше видиш де живеят червеитe!

С авторитета на Путин едва ли може да се сравни някой и не само в Русия, а и в света. Не напразно той бил признат като най-популярен и най-влиятелен независимо от приказките за " изолация" . Можете ли да го сравнете със се изложил напълно Обама,който затова изпитва личната неприязън към Путин.Чак се побърква от злоба.Или с който да е друг в ЕС,които тъпо и открито лаели срещу Тръмп след което се оказали в задънена улица и подвили след това опашка.Умни лидери така ли постъпват?

Може и да ти се вържат някои на руските лакърдии, които сипеш наред, но нормален човек едва ли, дорогой ты мой Ваничка...

един е Бог Путя първи късокраки , Медведя е неговия пророк!

Който ходил там не видял никаква криза, за която вият на Запад. Магазини там са пълни при това навсякъде и в провинцията.Хората се хранят и се обличат нормално, имат работа.Малко се дигнали цените във връзката със санкциите, но нищо катастрофално. До 15 година руснаците въобще са били много добре и не сравнимо по-добре отколкото в БГ.Смешно, когато тук някои лицемерно съжаляват руснаци.Хората от Запад (писатели,журналисти,бизнесмени и прости хора)когата пристигат там се чудят как се разминава руската действителност с това, което пишат по медиите.

Ами гледайте руските нашумяли напоследък филми (Ментовские войны, Шеф, Невский и т.н. ) и ще си направите изводи за руската действителност - за масовото пиянство, вопиюща корупция на всички нива, за престъпността, проституцията и пр. Добре е, че си понаучил български език, но зле е, че не виждаш истината...

гледай американските филми и мисли с кратуната си, че всякакви чудовища са реалността на САЩ. То бива тъпня, но до такава степен както при теб - никъде я няма!

Там нещата са ясни от десетилетия... По същия начин с невероятен ажиотаж си искаха и сатрапа Сталин, и Хрущов, и Брежнев, и Горбачов и т.н. и т.н. Сега и Путин. Нещата там са непоправими. Въпросът е кога ще заживеят добре, поне така както средностатистическия европеец? Защото всички изброени са дошли на власт с гръмки обещания (Спомнете си крилатите лозунги: "Следващото поколение ще живее при комунизма" или "Комунизмът е на хоризонта"). Но жизненият стандарт на руснака си остава 7-8 пъти по-нисък от развитите капиталистически страни. Т.е. на този етап омразният капитализъм успява все пак много повече от руския шовинизъм.

По времето на Путин расте населението(причините са много както голям матерински капитал) и материален достатък се е увеличил два пъти, да не говорим за геополитиката и за позициите на Русия там.И много други неща.Например, всички хора получили в собственост апартаменти,които преди това са били държавни.В Русия сега най-много хора притежават апартаменти като собственост. В БГ така ли е?

Не знам дали е така но твоя Яндекс переводчик нещо не го бива... пробвай с Гоогл ;-)

Значи на някои не им харесва как гласуват в Русия.А за Бойко-магистралата що сте гласували упорито и мазохистки 2 пъти поред? А? Що така?

Тази новина не е политкоректна!Да отговорим с най-тъпите ни тролове и мантри!

Не може,да бъде-истината е 99,99%...

"Две трети в Русия искат Путин за президент и след 2018 г." А дали ще останат толкова живи хора до 2018г. вследствие на неговото управление?

Путин е на власт населението им се увеличи доста.Не се коси за тях а гледай у нас в БГ.

2/3 а бяха 110% само преди година. Колко ли ще са утре?!

Аз и без твойте тъпоръбести "съвети " живея в Москва! Значи ти казваш, че си се определил на кой чепарат да седнеш}:-)мбуухахаха

Демократична Меркел ще се кандидатира за четвърти път за канцлер на Германия. Според демократичните медии Путин е тиранин след като ще е президент четвърти мандат.

Нормално! Иначе ги чака Сибир и БАМ!

Оооооооооо.. каква трагедия, ооооооо... каква драма. Представяте ли си само някакви тъжни 65%. На къде върви Русия, на къде върви Света щом на този герой неземен толкоз драматично му се срива рейтинга. Та нали всички помним 95% одобрение на героя когато завладя Крим и прати Руснаци да умират в Украйна. Вече виждам следващата война и то тук близо, в Европа - я отново Украйна, я Прибалтика... очевидно войната в Сирия не интересува Руснаците, така че стягайте се братя, Путин ще ни спретне нещо тук.. рейтинга трябва да се крепи а любовта народна да струи..

ТовариЩ, толокова ли си тъп и малоумен, че от 2007 година, и до ден днешен под управлението на демократичните евроатланти не може да се опредклиш къв чепарат го искаш?

Социологическата фирма ЛИВАДА провела тест между други ЛИВАДИ и стигнала до историческия извод, че козите си сакат КОЧА ! Няма лошо ! Само после да не го оплюват както всички преди него. Ще бъде жалко, за човека !

Тоя, ... дребния, ... още ли не е осъзнал колко е вреден? Чудя се, защо не вземе да си тегли ножа? Това е най-доброто решение за всички минали, настоящи и бъдещи проблеми на РФ!

Е, КАК НЯМА ДА ИСКАТ ПУТИН КАТО СА ВЕЧНО ПИЯНИ.

Щом народа го обича, защо да не може! И в България ако обичаха Бойко, сега той нямаше да бъде свален преди да му е изтекъл мандата!

На пролет,ще видиш,другарю-товарищ...

На тебе явно казана който си нахлузил на и така празата си тиква ти пречи на умствената деятелност. Виж ся чалгин, за крадене хич не ми говори, първо си виж си кочинарника! България от някога цветуща страна я преърнахте в пустиня, свърталище на мангали и итурски партии и управници!

От името на кое мекокитковско НПО отговаряш? :)))))

в бъгария имало само 180 мекокитковски нпо-та за българо-съвецка дружба.

Хайде, хайде, знае се, при това от всички, чии поддръжници са меките китки. Олекваш съвсем.

След Путин идва Шойгу.

Как ли се връзват резултатите от подобно допитване, проведено, при това, от опозиционния "Левада", с твърденията на мекокитковците - маймуно-краварски мекерета, за ширещата се бедност и народно недоволство в Русия?