Стотици протестиращи арестувани в Москва, сред тях Навални

Стотици протестиращи бяха арестувани при неразрешен от руските властите антиправителствен митинг в Москва, сред тях е и опозиционерът Навални.

Обратно в новината

Коментари - Стотици протестиращи арестувани в Москва, сред тях Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този господин Дневални ли, как беше? няма значение , защо не си прави митингите София , тук няма кой да го бие , арестува ,по-ниско заплащане на протестиращите , а и климатични особености са плюс . Борисов може да се замисли за създаване на европейски ,демократичен протестен център или хъб в София

Някакъв кап.т спукан правеше аналогия с фъфлещия Жан, а друг пък с Те.Же. Аз гледам цифри. През 1984г. България е Четвърта в Света по добив на цветни метали, за сведение САЩ тогава са 6-ти, данни от световно изследване за развитието на държавите. В България няма безработица и е на седмо място в света по този показател - изпреварва страни като Франция и ФРГ. България е 28-мна/двадесет и осма/ в света по жизнено равнище. България е 18-ма в света по производствени мощности на глава от населението. Хитрецът Те.Же. целуваше арабите, но алъш-вериша беше на такова ниво, че той каза на шайката узурпатори заграбили властта след него да го заровят по очи та да могат българите по-лесно да го изровят, за да му целуват задни.а. А в годината 1987-ма събра всичките финансови "умове" на България в АОНСУ, като:Цингян Костов, Р.ОВч. и т.н. и три дни по четири часа им чете лекции по висша икономика без да погледне листче за подсказка, без да ползва помощни материали. Е, след това предателите Луканов, Джуров, Младенов, Дойнов .. решиха, че трябва да го свалят. Шашна ги и не му простиха.

остави фантазиите на соцстатистиката и питай някой живял по онова време да ти разкаже. През 1984 съветският Титаник вече уверено е пердашил към айсберга,а цветните ти метали освен че освиниха природата, днес щяха да бъдат изядени за закуска от китайската конкуренция.

БРЦК

Провокация, Властите са забранили митинга и са предложили да се проведе извън центъра. Обаче навални напук на властите решил да не се съобразява за да може по СИЕНЕН да покажат колко е лош Путин и как репресира руснаците.

Смешници! Москва е 8 милионен град, тия се събрали 8000 човека с мъка да протестират. Безполезни напъни. Корупцията не е измислена в Русия и ще я има винаги докато човек е това което е! Той и Навални си го знае, но трябва да оправдава спонсорството, работа, няма как.

само цъфти в африкански мащаби, а наглеците сред които Медведев е направо дребна риба дори не се и крият. В нормалните държави с независим съд за корупция се влиза в затвора за 10-15години.

E това е демокрация по руски.....

...и във Германия, Франкфурт, преди две години, на един неразрешен митинг на активистите от антиглобализацията, полицията как ги намле и не им даде да шукнат повече. Приби ги като кучета. Навални е програмиран да съботира световното по футбол в Русия.

Ха.......Това оше не е нищо,няколко хиляди излязли на забранен протест.Скоро ще започнат истинските гладни бунтове,просто ножа още не е опрял до кокала.Като във България при Жан Виденов......щеше за малко да хвръкнат няколко комунистически глави.

Глупости, на 8 милиона излезли няколко хиляди платени простака, ай стига сте дрънкали наизуст. Поне се разходете малко, пътувайте, вижте. Ако руснаците са умрели от глад, ние да сме изчезнали вече.

Обичайните масонски пърформанси, с които се опитват за пореден път да свалят легитимна власт. Цветните революции са техен патент. А техен инструмент са заблудени безпътни хора, за които парите са бог. Защото са решили по съвети на бащата на лъжата, че римокатолическата църква трябва да властва отново в света с характерното мракобесие на човекът на греха и погибелта.

Иначе викаш в ''демократична'' Русия са забранени митингите срещу властта......Разрешени са само възхваляващите императора джудже.....:-)

как само ви изработи това джудже ха ха ха

време е за истинска революция срещу комунисти4еската олигархия!

Навални е един мошенник,който даже беше съден за далавери.Но е подкрепян от запада.На тия митинги участват главно ученици,които той подканяше да участват.Това за мен е престъпление,да караш деца да протестират-младо пушечномесо.И затова той трябва да бъде съден.

А казваха, че санкциите били смешни. За едни са смешни, за други са тъжни.

но дяда путя не е европинос както в булгаря нашите соросоядки тук като асен генов иво мингев и останалите предателчета на цру-каишка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

итингът не бил зрешен. и защо не е бил разрешен този мирен протест?

защото властите им не са толкова тъпи и политиците токлова продажни като нашите - ето защо.

Днес българският избирател официално "погреба" всякакъв вид "протестър-грантояд", в РФ това се случи в далечните вече 2003 и 2004 години... Оттогава там грантоядите-опозиционери разчитат изключително на външна помощ, за да оцеляват/подкрепата им от руснаците е около единия процент/. Нашите грантояди изпаднаха в много по-тежко положение от руските, т.к. за запада РФ е значително по-интересна от България.

Вчера българските избиратели отново изтеглиха късата клечка, което си е добре, защото можеха да изтеглят дебелата греда :)))

Опит за оригиналничене? То май само това им остава на някои при така създалата се ситуация...

Странно - в Русия хората не искат да живеят в затвор, а ги вкарват насила !!! В Европа има чугунени глави, които демонстрират, че искат да живеят в затвор, обаче загубените толерасти отказват да ги вкарват в затвора !!!:)))

И в Европа и навсякъде е като в Русия -за неразрешена масова проява следва наказание! У нас е същото. Навсякъде е същото,не знам какво толкова странно виждате в това,което се е случило? Ако го направиш (същото) в Берлин ,Париж,Лондон или другаде ,резултата ще е същият -арестувани хора,и санкционирани (с глоби и/или общественополезен труд).

гражданино другар, защо защитавате съветската власт, тя е достатъчно въоръжена !!! Проявете малко другарска милост и гражданска изтънченост !!!

Още някой-друг месец натрупан ефект от санкциите и протестиращите ще се намножат. Кремълските господари ще са прекалено заети със сибствения си двор и няма да могат да злосторничат много много, това е и смисълът на упражнението със санкциите. Веднъж вече го видяхме да успява, СССР се разпадна, де да видим тоя път какво следва. Разпад на Русия би бил прекалено тежък сценарий, поумняване би било къде по-добре за всички.

И тия са на принципа на нашите протестъри - платена маргинална маса. Като има грант-протестират, като няма грант-не протестират...

Щом казваш няма да лъжеш я. Разбирачите ги разбирате тия работи.

Само че,ефекта от санкциите вече започна да става положителен! Всички световни финансови институции (а те не са руски) предвиждат отново добър растеж ,с положителна перспектива! Май не се интересуваш от обективни истини,и пишеш повече,отколкото четеш-:)))

Отивайте , другари, отивайте да живеете в съветския съюз, не се блъскайте , има място за всички !!!

спокойно,всичко е било поръчано от путин -наказани няма да има .

Да "мразиш Путин" или да си "срещу Путин" е все едно да "мразиш РФ и руснаците" или да си "срещу РФ и руснаците", т.к. над 80% от руснаците подкрепят Путин. Ето защо няма как да твърдиш, че си срещу Путин, а си за РФ.... това е нон сенс!

Белият роял показаха ли го?

Диктатора днес няма да се прави на демократ... Но от утре започва.

Предлагам да се направи бартер - всички чугуни в България да се качат на микробуси , спонсорирани от путлер и вкупом да бъдат транспортирани в путлерландия , а тези неблагодарни протестиращи да дойдат в Европа !!! Така ще мирнат и двете страни, а путлер ще си управлява щастливи чугуни поне още 241 години до пенсия :)))

Tи защо не хванеш през терминал 2 и отвъд голямата вода. Тук ние не сме достойни за тебе и не можем да те оценим. Върви, Там ще те оценят по достойнство

Аз си обичам Родината и не я плюя !!! вие, чугуните не сте доволни, че не живеете в съветска кочина !!! България може да е отвратителна според кухите ви кратуни, обаче е свободна да я напуснете по всяко време и да се отправите към путлеровия "рай" !!!Антибългари нещастни !!!!!!

Не го закачай, че не е на себе си. На всичките грантояди днес им се иска да умрат...

Да се бяга на запад имаше смисъл докато руските ти господари колеха и бесеха тук официално бе айнщайне. Днес БГ е в ЕС и НАТО и продължава да се цивилизова, руските слуги (не руснаците, те ще се оправят) сте отпадъчен продукт на отмряло време, хленчът ви е само досаден.

Всеки трябва да изяви волята си на изборите. Показаното силно оранжавее.

Жалко че сме им дали писменост.

Нищо интересно и необичайно не се е случило. Просто наближават президентските избори в РФ и глобалния фининтерн активира антируската опозиция.

Това е началото на края на Путин.Накрая ще стигне до съд и то в Москва.

Русия си е Русия, няма как да влезе в чужд калъп, който и да е начело.

Сега да почукат малко лед в Сибир, да им дойде акъла в главата как се протестира срещу диктатор! Сталин ги оправи, Путлер ще ги дооправи пияндурниците.

Сбъдна се големия кошмар на Путин-дойде годината на революциите.

Антируската опозиция отработва поредния грант...

Антируски са твоите клишета и бръщолевене. Освен ако можеш да обясниш как Димон е успял с 1/2 милион рубли годишна заплата да натрупа състояние за над 70 милиарда.

Мръсните руски шунди на Жужин усетиха мазния КОР, който ще им разбие хайвера! Оня дребен швестер с високите окчета усеща откъде духа вятъра и неподготвен избърза да арестува Навални, което ще доведе дотам, че ще му резнат кухата тиква!!!

Напомня ми за разбитите глави по време на последното /кратко/ управление на БСП. Доста стандартно. Е с БСП си замина и излишъка в хазната, къде ли отиде?!

С БСП си замина дефицитът в хазната. Не лъжи! ГЕРБ и двата мандата до сега е с излишъци, а БСП няма мандат без икономически спад. При последния пълен мандат на БСП имахме 11% безработица и намаление от12 милиарда на 8 милиарда на резева, като при това бяха скатани от баланса 1.5 милиарда задължения към изпълнители на държавни поръчки, а това се отчете като фалшификация на баланса! Освен това вдигането на пенсиите преди криза, което заложи още 2.5 милиарда разходи, т.е. БСП остави от 12 милиарда де факто 4. ГЕРБ пък от тези 4 направи 14, а излишъкът е 1.4 милиарда. При това при изплатнеи 4.5 милиарда далавери - Белене и КТБ. Да казваме ли на кого бяха далаверите, или е излишно. Единственият аргумент днес срещу ГЕРБ е 10те милиарда кредит, но понеже са налични в резерва, мисля че всеки второкласник може да каже дали са дефицит за държавата. Е, не са. Реално ГЕРБ е изкарал около 5-6 милиарда плюс като се сметнат цифрите. При това с 40% по-висока средна заплата, 30% повишен износ, 3% индустриален ръст, 7% безработица!!! Изпълниха мокрите сънища на БСП :-)

Ами сега ?

през 30те години съветският вестник Правда публикува мрачната новина, че в Италия били забранени публичните протести и това разкривало лицето на истинския фашизъм. Oh dear..

Да а. Чайника завира. Отначало малко пара, но после капака ще хвръкне.

самовар, а не чайник.

Ще се пукна от смях! Антиправителствените протести, които НЕ били РАЗРЕШЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО! Ами ЕСТЕСТВЕНО че няма да са разрешени - кой ще иска сам да се простреля в крака?! ТОВА Е путинская демакрация ... Деба блядовете нещастни. А като си помисля че в БГ има хора дето ги харесват ...

вие се пукате от смях и като убивате присмехулници, което е много, много либерастко и в същото време пълно "цивилизованост" на която всеки диктатор може да ви завиди.

Чети не лъжи! Не са разрешени на исканото от тях място! Разрешени на друго!

А другото е в горичката покрай Москва :-). Смешно е. Нали се сещаш, че това са стари комунистически КГБ-ейски номера!

тези протестиращи не са ли такива, на които в ес им викат десни популисти? м?

No diada Putia ne e evropinos kakto v Bulgaria nashite sorosoiadki tuk kato asen genov ivo mingev i ostanalite predatelcheta na CRU-kaishka

Каква жестокост към хората излезли мирно и демократично да изкажат мнението си за управляващите. Насилието обаче никога не е решавало нещата, когато милиони недоволни излезнат спонтанно на улицата.

Зад тези опозиционни лидери ще излезнат точно толкова на колкото могат да платят. По убеждение зад такива никой няма да тръгне

Това трябва да го докажат и не ги оправдава да извършват престъпления. И това че се представят за някакви, не значи, че са такива. Досега единственото което е явен факт са техните престъпления. И тук би трябвало да ги арестуват при неразрешен митинг/протест или каквото и да е. И тук общината може да ги пренасочи на друго място и го прави, за да не се сблъскат конфронтиращи групи.

Дедо требе да се постарае повече, то за Украйна отидоха 5 милиарда, с няколко хиляди се опитва в Москва да мине....няма да стане така демокрацийката

Няколко хиляди души се събраха на Пушкинския площад в центъра на Москва на опозиционен антиправителствен митинг, който не бе разрешен от руските власти.Това бе най-голямата акция на опозицията във вълната от протести, организирани в редица големи градове на Русия, отправяща предизвикателство към властите На фона на над 12 милионна Москва да сваляш с няколко хиляди протестиращи , човека , който определя президента на САЩ и обещава да не се меси при избора на президента на Франция е голям майтап.

УБЕДЕНО ВЯРВАМ,ЧЕ БРАТУШКИТЕ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ВТОРИ ГОРБАЧОВ ДА УНИЩОЖИ И РУСИЯ,НЕ САМО СССР!!!

Вече допуснаха! Путин "трети" направи кавото можа - Русия е развалина, проядена от омраза. Путин окървави народ (украинския), който е дал 8 милиона жертви за да го има СССР и да го няма фашизма. Браво Вова, целувай се с Ердоган и Льо Пен, православни богатире!

А тук като има спам защо не криете коментара?? Като дойде Ердоган ще ви научи на журналистика.....

Русофил

ТАКА ГОВОРЕШЕ И Ооооо Драмата,НО ПОСЛЕ СЕ КОРИГИРА!!!ПУТИН И ЕКИПА МУ,ВЪЗКРЕСИХА РУСИЯ И МНОГОПОЛЮСНИЯ СВЯТ!!!

Той е борец против Запада. Като пребори Запада, може да реши да отдели време за корупцията.

лъснаха кои са 'патреотите', като им спряха парите, от хиляди станаха стотици. тука гледам си останал ти, и сам си говориш.

... всъщност е някъде на 17-18-то място ;)

Не разбрах как няма от БГ путлерастите от опозицията, те за Путя уя си режат... В същото време искат Европейски заплати и безпроблемно пътуване по света, на море в Гърция и т.н. Как на всички комундели още от 70-та година децата им учат в Австрия, Англия, Франция, САЩ и т.н. - никой в рАсия ?! КУРИ Нинова изпратила и тя синчето в САЩ, защо ?!

Никога един народ не е спечелил от революция.

Вставай страна огромная !!!

За мащабите на Русия това се казва среща по интереси,- по рисуване, пеене, танцуване и друго.

jingiby

Пут(k)инизм - навсегда...

ПАК ЛИ ПОЩУРЯ БЕ БЕГЕЕЕЕЕЙЧЕ

БРАВОООО!!! Най накрая да се види че няма непобедим лилипуткин. И да се види каква "демокрация" е при путлеров режим!!!!

е каква е , ти чете ли всичко

Навални е прост мошеник. Слушах му речта за ЖКХ плащания, махинатор от рода на Остап Бендер.

зад него са лт избрания народ

Поскоро ЛГБТ!