Русия удължава хуманитарното примирие в Алепо

Руската армия удължава с 24 часа хуманитарното примирие в сирийския град Алепо, съобщи министърът на отбраната Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия удължава хуманитарното примирие в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натискът упражняван от прогресивното човечество върху диктаторският тим дава вече положителни резултати. Диктаторите са принудени да се съобразяват и зачитат с хората борещи се за демокрация и евроатлантически ценности в Сирия

Кви са тия примирия по време на война? Айде дайте малко по-сериозно! Напалм, и после тишина! Джихадисткият ад, да си ги поема и пречиства в аванс!

При стрелбата по хуманитарните коридори , днес в Алепо, са ранени трима руски офицери... без опасност за живота...

Какви руски офицери в Алепо бе??? Я по срьозно. къде ги четеш тези простотии. я дай цитат от статията.

Трият ми цитата, защото е на английски. Потърси си сам доказателства, ако искаш истината.Не е трудно.

Правилно е да се продължи примирието - самолетоносача Адмирал Кузницов и спомагателните кораби още не са пристигнали.

Руусия наистина ще затъне в Сирия ако всеки път позволява запада да и извива ръцете за примирия, хуманитарни коридори, предаващи се терористи и т.н.

Защо, великото ООН ще почне авакуация от Понеделник ? Бюрократите не работят ли през уикендите ?

Руският президент Владимир Путин прие принципа за изпращане на въоръжени полицаи от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) в Източна Украйна - принцип, за който настояваше Киев на разговорите вчера в Берлин за украинския конфликт. Това съобщи днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков

Злото жуже иска смърт. В КГБ се е научило да убива. Цялата кремълска банда психопати и масови убийци трябва да се осъди.

Кончи, пробвай да ги осъдиш.

Ква е тази снимка на опечалени джуджета, бе, дира?

Оплакват ФАЩ

Евакуирането на болните и ранените е много великодушно от страна на Русия и Сирия. Гледал съм интервюта на оцелели немци от Сталинград. Бяха забравили студа, глада и бомбите, но много ярко си спомняха ранените си колеги. Няма по-деморализиращо от стоновете на умиращите ранени другари.

Съм да видя дали Путин ще направи пак някоя касапница като с конвоя на ООН-е?Напук на Европа и Америка!

оня конвой, дето бил ударен с авио удар, но така и един кратер не намериха ли?

Сирия е тресавище, което ще става все по дълбоко с непрекъснатата намеса на външни сили. И колкото повче се бъркат, толкова по скъпо ще им излезе авантюрата. Тая гражданска война може да продължи с десетилетия и никой няма да победи. Илюзия е да се мисли, че сирия би могла да бъде както преди. С или без асад, все тая. Там омразата между различните групи е толкова голяма, че никой и нищо не може да ги накара да се подчинят на другите. Единственото правилно решение за там би било да се наложи тотално оръжейно ембарго и всички външни сили да се изтеглят. Пределно ясно е обаче, че тоеа няма да стане. Накрая някой ще си счупи зъбките там. Кой ли ще е той. Да му мисли европа. Тук се пълни с орки. Не ходят нито в русия, нито в щатите. Турция накрая също ще го издуха много зловещо. Войната рано или късно ще се пренесе и при тях.

А защо не се пише за сваления краварски А-10 в Сирия, близо до Маркада?!

И за Хассаджек! Днес МО на РФ извади една камара доказателства, как белгийците са нанесли удара, дори как са зареждали от американски танкер ...

Няма потвърждение от надежден източник. ИДИЛ съобщиха, но САЩ отрекоха. Ако няма снимки скоро време трудно ще се докаже това.

Почти никой не напусна обсадата днес. Радикалните не искат, а и не пускат цивилните и умерените да се махнат. Хуманитарните коридори, през целия ден бяха под обстрел със стрелково оръжие и миномети. Очакват помощ от вън за деблокиране на котела ...

или не са успели да разтоварят всички тихомълком дохтавени "хуманитарни помощи" с дълги цеви...

Във военно отношение, Алепо битката за Алепо е решена - рано или късно бандитите там ще бъдат избити докрак. Всичко друго е тотално зарибяване на биомасата ...

това примирие не е хуманитарно, докато приятелите на обама - умерените главорези от ал-каида се изтеглят през туркия ке падне към сърдцето на европа с помощта на евреите, които предадоха ерусалим, не без помощта на клинтън, обама и меркел! кой предаде ерусалим? евреи!

Ето по-дълго примирие от страна на Русия! Кой ще се възползва от него? На практика примирие няма, защото ИД и сие продължават да стрелят и обстрелват - именно мирните граждани и военно неангажираното население!

яяя. Още ли имало кой да коментира тук??? Заради невероятната цензура , Аз отдавна се преместих в Blitz!!!

какво толкова има в това Източно Алепо ,та западните свине квичат така неистово???? Та и наш Бойко се включи в квиченето:)))))

Има обкръжени краварски инструктори и полеви войници.

? Дебалцево - 2!

А не трябваше.

а защо да не си поиграят още малко на котка и мишка ?????А кой котката и кой мишката.....))))))

Абе аз като ви казвам, че Баба Меркел е яка... никой не вярва. Вижте как с един разговор вкара Путя в правия път. Е... Преди това Кери мъ дърпа ушите в Лозана, ама това е друго.

Меркел и Оланд са му скръцнали със зъби, и джуджето клекна!