Русия се надява българските власти да спрат Луков марш

В руска дипломатическа нота се припомня резолюцията на Общото събрание на ООН срещу героизацията на нацизма и се иска София да спре Луков марш.

Обратно в новината

Коментари - Русия се надява българските власти да спрат Луков марш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом нещо не е добро за Русия то значи е добро за България!Щом марша е забранен ,значи всички ще сме там!

Защо тези руснаци не се засрамят , че са организирали убийството на български генерал, ами сътворяват дипломатична нота. Може би те така са свикнали, да казват какво да става в България.

Срам ги е. Нали ни освободиха от турците ...

Значи русия си има неонациски партии и движения а ние един национален марш не можем да проведем абе как ще следят те даже и едно такова събиране и ще ни забраняват! Те пак ни смятат за техна провинция........

Не знам точно къв е бил Луков-муков, ама щом воленисто-комунистите подскачат е добре! Значи трябва да се подкрепи Луковия марш! И Путлер да издразним, тоя невръстеник!

Ако не бяха убили генерал Христо Луков, България щеше да се изправи с оръжие в ръка срещу руските окупатори през 1944г, а не да капитулира без бой пред тях!!!

Така както направи Финландия, би се до последния куршум с руския агресор!

В България има закон, който е обявил комунистическият режим за престъпен. А този режим е наложен с решаващата намеса на СССР, чийто наследник сега е Руската федерация. Престъпният комунистически режим съществуваше заради Съветския съюз. Няма СССР, няма и комунистически режим у нас, но матастазите още ще трябва да ги чистим. Младото поколение на България разбира, че истинският път на България напред минава през разумния национализъм! Затова най-добре е руските дипломати да си мълчат, защото минусите в крайна сметка ще са за тях!

Наше законно право е да проведем Луков марш и ще го проведем!

Да живее генерал Христо Луков!!!

Но реално ако се замислите ще видите че и те не искат Луков марш. Щото хората постепенно разбират че Русия си има своя политика. Че Русия доста шамари ни е ударила и за това след освобождението и до сега губим Македония и част от Сърбия. А след 1917г. СССР продължава и до сега имперската политика на Царска Русия.

Славяни стига бе, НЕ СЕ КАРАЙТЕ. Омръзна ми от предатели.Защо не сте така яростни за престъпниците от КТБ, къде Ви е акълът. Дайте да не----бем газовете които ни взеха паричките а не да се караме помежду си. На връх 100 дни ББ предателство и правителство , създадено да скрие КТБ ,ХА СЕГА СЕ карайте и ЗА бб И ГА-ЗА цВЕТОАНОВ КАЖЕТЕ БЕЕЕЕЕЕЕ А НЕ БЛЕЙТЕ!!!

остай таз приказка за славяните . Измишльотени пропаганди от преди 19 век. Просто САЩ и Русия са си лика прилика. Едните са гейчета а другите мразят гейчетата.

В България винаги е имало фашисти , крадливи политици и цигани , които са позорили страната !Всички са еднакво гнусни като явление и трябва да се гонят до дупка !Комунистите спасиха страната от разпарчатосване след Втората Световна !Сталин е предлагал на Турция парчето от Бургас до Пловдив , На Гърция и Сърбия цяла Западна България и т.н.....Предложение от САЩ за спиране на неофашистките демонстрации няма да получим , защото не им пука за нас !Русия ни предупреждава , заради опасността да не станем втора Украйна!Защото и при нас се наблюдава тенденция за прекомерно много НПО-та на американска хранилка!А това е зависимост и опасност!

Какви са тези брътвежи бе братчет. Нещо май си олабил.

Трябва да уважаваме патриоти като ген.Луков.А на Русия сме видели и меда и най-вече жилото.

По времето на цар Борис ЕДИН войник не е загинал във войната!!! По времето на ПРЕДАТЕЛЯТ Георги Димитров и по времето на руските главорези България дава 40 000 жертви! Руснаците никога не са ни били приятели!

Много се едностранчиво гледаш на историята. Преди да напишеш такова заклячение сети се за какви репарации е плащала България за участието си във войната срещу Англия, САЩ и СССР и се благодари че сме се сражавали на тяхна страна след 09.09 за да са по-малки.

Не знаете че България е плащала репарации на победителите? Егаси образованието имате!

Българската войска беше пратена да се бие с германците, за да напусне България и да осигури спокойствие на руските окупатори за безчинствата им.

А бе този посланик добре ли е ? Участниците в този марш на 90 процент подкрепят Русия съперничеството и с Украйна.

А България се надява руските власти да спрат агресията си в Украйна.

Марширувай, ганъо, марширувай, народът ти от глад докато измира... нали да се марширува е по-важно.. Седи и умувай фашист ли е бил Луков или не, докато мислиш, циганите са нараснали с още няколко хиляди бройки население.. Марширувай..

Ако този марш мине из махалите как мислиш?

Ей ги на и тези се опитват да опетнят паметта на най-достойния български генерал!!! Каквото не им отърва е фашистко или неонацистко!!!

Ако искаш да изопачиш историята, може да задаваш тъпи въпроси. Такива като същия този генерал тласнаха България от грешната страна и пак извадихме късата клечка. Това че изповядва едни и същи идеи с Третия райх не е ли достатъчно за да задаваш подобни въпроси???

Прочетете малко история относно убийството на генерала. Германския посланник по това време определя смъртта му като удар по германските интереси. Ако се чувствате симпатизанти на Фашискта Германия, може да слагате наволя минуси

Като чета писанията на тия сополанковци , които и хабер си нямат от фашизъм , разбирам защо неофашистите в България крещят в един глас , че в България е нямало фашизъм !!!!!Нямало е монархофашизъм!Нямало е партизани , а хаймани с пищови , нямало е масови убийства на цивилни ятаци , без съд и присъди барабар с децата им.... Всичко това говори , че и в България са възможни фашистките изстъпления като тия в Украйна !Затова ДА ГИ СПРЕМ ТИЯ МАРГИНАЛИ СЕГА , СЪС ЗАБРАНА НА МАРША И МАЛКО КЮТЕК!!!

Ей Даскале,май ти се РУБЛАДЖИЯ ходи си в СЕ-СЕ-Р......е, ТАМ Е ПО ХУБАВО ЗА ТАКИВА КАТО ВАС,ЗАЩАТА ТАМ ЗНАЯТ КАК..........:))

Ако не знаеш как е "свършил"Мусолини да ти кажа,обесен с главата надолу тъй,че по кротко!!!!!!!!!!!!!!

Какви ЯТАЦИ, какви партизани, - за тези взривили църквата в СОФИЯ ли говориш - ПАРТИЗАНИТЕ са били червени ТЕРОРИСТИ и убийци на деца за такива бесило....

За да ти взриви някой църквата, първо ти трябва да си направил преврат и да си убил по зверски начин законния министър председател Ал. Стамболийски и после да си убил по същия начин десетки хиляди българи без съд и присъда, вкл. поети и писатели. Така че само късопаметните си спомнят взривяването на църквата. Реалистите си спомнят и 2-те години терор довели до това.

Така стана Даскале, като за последните години, никой от родите им не ги накара една книга да прочетат. Само фолк и маркови дрехи и от слободия и мързел до тук се стигна. Дори не знаят какво вършат! Неграмотен народ-това заслужава!

Вие с даскала поне много сте чели, не правите разлика между фашизъм и национал социализъм

До кога Русия ще се меси в България? Кога ще ни върнат заграбените архиви през 1944г? Кога ще се извинят, че затриха България? Защо повечето руснаци продължават да славят престъпните си вождове Ленин и Сталин които са надминали по престъпления даже Хитлер?

Верно бе , до кога ще се месят !Защо ни освободиха от турско робство?Само се месят тия москали !И от фашистите ни освободиха , и от алчното царче , от неграмотността , от безработицата ......кой им дал това право да правят такива работи???

Идиот! Освободили го били от фашистите. България разоръжи немските чаясти на нейна теротория преди СССР да ни обяви война и да ни окупира, след което с протекцията на червената армия да започне комунистическия терор. Така че СССР не ни е освободил от фашистите, а ни е заробил с комунистите.

Рушистите по добре да ни платят репарации за комунизма и да ни върнат обрания през 1946 златен резерв, а не да дрънкат глупости. Генерал Луков не е бил нацист, а човека възродил Българската Армия след Ньойския диктат. А рушистите са го убили, за да може да при липсата на хора като него да станем по лесно бананова република.

Пристеняват се хората, все пак най-добрият приятел на Путя е Рамзан Кадиров. Може и да се е обрязал...

Я, че защо не се закахърихте бе другари,за хомосексуалния фестивал и маршове из България,а се кахърите за уважението към достоен българин,отстоявал достойнството на България? ЗАЩО БЕ БЪЛГАРИ НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ,ЧЕ МЕДИИТЕ ВИ СА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ---критикуваше ли някой по медиите и вестниците Първанов или заканите на Сергей Станишев, ЧЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ ГЕРБ,който бил последния рубеж за Станишев!? Нито съд нито прокуратура не наказаха Станишев за лъжата - АНоНИМНИЯ ДОНОС на Станишев на Избори 2013г. Комунизма вилнее из България--ето и срещу Луков- нареждат ни отвън???

А такаа - ето това е Русия за всички родоотстъпници!!!Ето защо е и войната в Украйна! Защото Русия казва кой е фашист и кой не в чужда страна! А миналата година Израел ни забрани пък да си честваме и направим паметник на големия български учен и политик Богдан Филов! Казват ни - вие,българите, национални герои не може да имате! Или поне не тия,които вие си искате,а тия,които ние ви кажем! Е да,ама не! Дотука беше!

Луков е мъртъв вече. Не могат да платят от Русия на български слуги да го убият още веднъж.

Алкашите да си гледат кочинката...в България Българите казват какво ще става

кои българи?

На това абсолютно нацистко шествие ще му отива портрета на другаря путин размахващ пръст на целия цивилизационен свят!

Луков марш ще има както и друга година. Лошото е ,че ще бъде използуван о русофобите. Доказателството е : Ако попитате 100 от митингтуващите да кажат нещо за Луков - напр. година на раждане, кога е убит и др. няма да има и 5% пълни отговора. За какво говориме. Пак се започна манипулация Защо? До кога ще се продавате бе млади хора. Защо давате тези продажници да ви използуват. Като не можете да се определите по вътрешни убеждения, запазете неутралитет. Защото когато започнете да падате, няма да има кой да ви окаже помощ.

кажи за какво питаш. Ами те и двете страни плюятсрещу българщината.

щото сме живи и здрави, направо сме отвяти от НАТО мърши истински и скоро няма да ни има.

Апел към "рускиня", моля те смени си ника на "съветска жена" ,че вече дразниш и най-големите русофили с глупостите си!

Щом Путин е фашист, направете Путин марш.Все същото.

Щом Путин е фашист, направете Путин марш.Все същото.

Путин е руски фашисти и там му правят не само маршове, но цялата им държава е украсена с негови портрети и транспаранти. Като на Хитлер през четиридесетте години на 20 ти век в Германия!

нюе с доган също сме с руските жидове и сме против българщината и патриота луков...

Защото дълги години се криеше от нас българите че Русия е доставиновна за това че част от България е в Сърбия, после Югославия и сега Македония. Нали така тавариш ?

Най смешното е че в Русия в момента епълно с неофашисти. Само където незнам защо руснаците взеха че се обадиха и се изсраха. Това е показателон че грам понятие нямат от историята ни или реално знаят я. ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ЦЪРКАТ ? ЗАЩОТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ СЪРБИЯ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!

я, защото Сърбия не се врътка като нас ту с едните ту с другите - щото сърбите са железни и затова НАТО ги разпердушини

Направо сме размазани, да бро яли колко човека на ден бъркат в кофите за смет да бро яли за безработнните за хората дето напуснаха България. Не сме размазани хаха направо сме избити.

абе Bучич си му го каза на путин директно: не сме срещу вас,с вас сме,но Kрим трябва да остане в Украйна! това му изказване е по повод започналите преговори за членството им (на Cърбия) в EC

Путин е фашиста на този век.

Руснаците да го духат . Ще бъда на марша с това ще покажа съпротивата си срещу Руската фашистка агресия в Украйна ,Грузия ,Молдова и другаде.

Какво е общото между това да спреш сръбската армия с 4 оръдия и станеш герой и това да маршируваш в черно по софийските улици!

А бе Луков го броят за голям герой, но от 1-та световна, след това става лидер на фашизма в България и е начело на българските легиони - организация по подобие на зондер командите в Германия. От там води началото си и този марш. Един от основните идеолози и изпълнители на депортирането на 12 х евреи от окупираните територии в коцлагери - от тях оцеляват само десетина души. Ликвидиран е от българската съпротива, като изпълнителите заплащат с живота си. Е тогава може ли почтен човек да допусне да се почита този престъпник.

Аз лично бих сложил цветя на гроба му,но никакви нацистки шествия и маршове!

До браво. Не ставай смешен с твоите коментари. Виж в уйкито 25-те точки от програмата за управление на Германската работническа партия. Това е същата бъдеща нацистка партия, с която ни плашат. Всеки би одобрил подобна програма. Приятна вечер.

Свърши ли смяната, дойде време за трева а или за малко мъжки секс с другарчето по тролене.

СССР обявява война на България на 05.09.1944 г. и я окупира!

Искренно са надявам, цялата страна и особено софиянци да подкрепят тая проява на истински национализъм. Нас, българите, няма защо да не плашат с фашизма. Ако Х*р беше победил, сега ние да сме велика европейска държава, а на бедна, робска и изчезваща нация. Призрак броди над Европа. Призрака на национализма.

Уважаеми господа от ДИРа т.к. модератора не е санкционирал откровенна фашистка пропаганда съм копирал страничката и тя ще отиде където трябва. Надявам се, че няма да ви глобят 5 лева

Ти си ги гони за пропагандата, но това горе просто не е вярно. Никаква просперираща държава нямаше да бъдем. Просто едни от всички работещи за райха.

АБЕ КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ ПОСТОЯННО САМО С РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ.КОЙТО ГИ ОБИЧА ДА ГИ ГЛЕДА НА ПЕРВЪЙ КАНАЛ.

Нацизъм=Национал-социализъм Фашизъм-справка Италия на Бенито Мусолини. Та в България преди 1944г не е имало ни едното ни другото. А да не забравя.СССР обявява война на България през 1944г и я окупира.

Нека Русия да не ни казва какво можем или не можем!!! Аз съм русофил и съм защитавал Русия винаги, но Русия да вземе първо да си забрани руския марш, а после да си вре гагата в нашите работи! Слава на генерал Христо Луков - национален герой, спасил Кюстендил от сръбска окупация!

По този повод се сещам един виц. Татае, тате, защо баба бяга с прибежки и залягане по двора? : За теб баба за мен тъща сине. Подай другият пълнител! Та и тук..Всеки си гледа от неговата камбанарийка. Току виж НАТО ни попитат строго, защо не сме провели този Луков марш.И от дет да се обърнем все шамари ни забърсват. Аман вече. Нямам трета буза.

Кагебистките издънки си въобразяват, че още живеем по комунистическо време. Истината е, че фашизмът е като малко дете пред престъпния комунистически режим.

Всички на Луков марш! Да докажем, че България обича Германия и САЩ!

Луковмарш не е политическо мероприятие , а е траурен марш в памет на един достоен българин. На него присъстват хиляди граждани, както и не малко русофили. Така ,че не делете и не слагайте марша в тези крайности!

Не е работа на руската фашокомунистическа клика да дава съвети на европейска, независима държава, какво трябва да прави. На никого не са потрябвали съвети от сибирски диваци с агресивни склонности.

Направете им по една свирка.