Член сме на НАТО, а се държим неадекватно

Подписаният договор за модернизация на българските МиГ-29 с руската РСК МиГ е неадекватно поведение за един член на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Член сме на НАТО, а се държим неадекватно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тоя "професор", като знае много да си извади пари от джоба и да купи една ескадрила нови изтребители.

Хубаво четете и вижте какъв военен министър сме имали!!!

Има един голям тъпанар-текезесар.Защо не е при Ставри?

Не трябва ли да гледаме първо своите интереси и чак после на НАТО ( САЩ)? Колко биха стрували еквивалентния брой стари F16 със наземно оборудване и въоръжение? И колко, ако се модернизират нашита към 20 МИГа? Нека не се поддаваме за едното потупване от големия брат

Тоя кретен занае толкова за военните дела, аколкото един гнусен гол охлюв! Но е соросоид и затова го тиражират навсякъде - сза да вреди на българия, да плюе и да мърси. аМИ НИЕ СМЕ И ЧЛЕН НА ЕС, бе кретен малоумен, защо тогава не живеем като тези в Европа, а като изостанала страна в Афеика? Ама ти това не го видиш, за това не те боли, защото плюскаш на воля КАТО ПРОДАВАШ БЪЛГАРИЯ дате задави

НИЕ СМЕ НАТО И ЕС САМО НОМИНАЛНО. УПРАВЛЯВАТ НИ ЧЕНГЕТА, ПАРТИЙЦИ И РУСКИ АГЕНТИ. ЗА ТОВА СМЕ И ТРОЯНСКИ КОННА РУСИЯ В ЕС. САМИЯ ПОСЛАНИК ЧИЖОВ ГО КАЗА. ТОВА ЗА ЕС И НАТО ВАЖИ ЗА ПОЛША И РУМЪНИЯ, АМА НЕ ЗА НАС.

Не си ли разбрал,че Полша има Миг-29,а Румъния все още пази Миг-21

Сигурно и Турция се държи неадекватно, щото купува руски зенитен комплекс С400. И Грипен не трябва да купуваме щото пак не е американски. НАТО не е САЩ. Колкото по-рано ЕС създаде собствен военен съюз толкова по-адекватни ще бъдем в отстояването на собствените си интереси и тези на Европа.

Хайдеее,поредния нагаждач.

Този платен ЦРУ агент да каже какво стана с химическите оръжия на Садам Хюсеин-ако не знае да пита бившия премиер на Великобритания -Тони Блеър. Твоите господари ако ни уважаваха щяха да подарят 100 самолета F-16, които отлежават в пустинята и не им трябват-но вие искате комисионни нещастник долен!

редно е да провериш каква е тая работа за едни нови милиони и нови комисиони. Питай ДС то, понастоящем част от управлението и премиера, който уж не е русофил.

Е сега ще видиш реално как члена ще ти влезе отзад нещастнико....Путин ще ви сложи члена!

Трябва ли да се самоунищожим за да доставим радост на евроа.тлантици, русофоби и ге.й.ове?

А аз считам изказването на този господин за неадекватно ....ние сме да си гледаме нашите интереси ...

ами защото като дойдат другите ще ги посрещнем с хляб и сол, както го првим от векове

Не знам дали САЩ и Русия ще ги има. Ама Европа както винаги е между шамарите и едва ли ще остане нещо. Може и европейската част на Русия да пострада, но както каза Путин границите на Русия нямат край.

Та най-новото за Скрипал: Скрипал си е имал тази бинарна отрова в куфара от поне 35 години. пазел си е човека за специални случаи. И без да иска я задействал. То са две съединния, които като се смесят стават отровни газове. Абе шпионски джаджи. Затова англичаните млъкнаха и намерииха нов случай. Сърдечно болен убит с притискане с пръст на сънната артерия. Сигурно е бил много сънен за да не се противи.

Този по какво е професор?

Според мен си се държим адекватно, защото след 10 (например) години, когато няма да има НАТО, пак ще трябва да си търсим нов голям брат. Ако пак са руснаците, значи печелим, а ако са китайците ..... незнам?! Защо сега да харчим излишни пари?

Даа, ние сме все по-католици от папата.

Член сме на НАТО, а се държим неадекватно, като унищожихме и на рязахме на скрап преди да влезем в НАТО своето въоръжение/ракети, танкове, самолети, кораби/ и получихме в замяна на това въоръжение втора употреба от държави членки на НАТО. Сега тази грешка няма да бъде допусната.

Турция, член на НАТО купува С400 от Русия. Явно и те са "неадекватн"!

България се управлява от агенти на КГБ като Каракачански и руската подлога Бойко . Крайно време е да ни спрат парите от ЕС защото ги даваме на руската империя на злото.

България се управлява от агенти на ЦРУ. Крайно време те и техните лакеи да будат изхвърлени на бунището на историята!

Този Тагарев е второразряден натовец - натяха се са нова паница леща. Фактите са красноречиви - НАТО съсипа БА и продължава да вреди чрез тагаревци, магаревци и др. мекерета за една паница леща.

Членовете та нато със събути гащи и в поза "Г".

НЕ е прав...Като ЧЛЕН на НАТО се държим съвсем адекватно на състоянието си---мек и увиснал....както и повечето членове...

Член за НАТО.

Слава на Русия !

Красимире ,стига си лазил и близал ,ще си нараниш корема и наколенките ти се скъсаха ,карай с мярка,никой не харесва такива като теб

След като в състава на правителството на Борисов преобладават съветски ченгета какво да очакваме?

Защо ...искаш да са краварски ченгета ли.

Каракачанов е агент на ДС. Пука му кой как се държи. Той си е подлога, а ще лапне и комисионни.

Би ли предложил по - добър вариант от този на Каракачанов? ... и комисиоННи се пише с едно Н - комисиони ... Анадъм?

закупува няколко ескадрили F16 за същите пари. Летателните часове на миг са 100 часа, а на F16- 2000 часа.

За думата е в сила следното правило: ако прилагателното име в м.р. ед.ч. завършва на -нен (комисионен) и в останалите форми гласната е изпада от наставката -ен, в тях се пише двойно н комисионният, комисионния, комисионна, комисионни.

НАТО имало ... като гледам Пасторшата, Макарона, Ингилизката и Каносания и НАТО-то започва да има "Розов Цвят на камуфлажа" а "пушките килнати, като да пикаят".

Дървен философ с кърпени гащи и претенции !!!Като не можеш да си купиш нови панталони ще кърпиш старите ,защото ще останеш гол ,глупако ! Като са толкова загрижени за нас да ни подарят една ескадрила втора употреба с цялото оборудване !!!!!

Тоз "професор" кога е бил Министър, я ми припомнете, че нещо не се сещам - имахме ли Армия по негово време или наемници с Тумбаци ...

Когато бяхме член на Варшавският договор имахме много, ама мнооого повече нови бойни и учебни самолети.Те кацаха за смяна на пилотите и за зареждане и отниво излитаха - учебни полети и бойни дежурства по двадесет и четири часа в денонощието. Днес имаме два и половина "куци" Мигове които едва ли някога ще излетят.А ако все пак излетят, не бих искал да съм в района на "приземяването " им.

Ние сме исторически доказани дупедавци независимо на коя велика сила! Има предостатъчно законови нормативи да искаме от НАТО за временно ползване самолети, само дето за тях управляващите няма да получат комисионна!!!

Като сме член на НАТО нека ни подарят самолети втора употреба или да ни пазят безплатно небето за да почустваме и ние полза от членството а не само да даваме жертви за чужди каузи на хиляди километри от България!

Да бе, да ни подарят втора употреба оръжие! Друг път самолети! Бердани може! Втората употреба самолети по цени за нови! Това ще е!

Неадекватни сте вие, седесарите, костовистите - врагове на нацията, които унищожавахте годна военна техника и уволнявахте качествени хора!

БСП докара страната до два фалита. Вие комунягите сте много нагли и нахални.

Имало едно време в БЪЛГАРИЯ нещо наречено ОБРАЗОВАНИЕ,сега има БЪЛхАРИЯ и образУвание.Жалко ,много жалко за българите.

Съюзниците трябваше да ни подарят Ф16 от времето на Пустинна буря и съответната поддръжка към тях. Не може да се очаква много повече от страната с най-слабата икономика в ЕС, където всеки ден има "Пунктове за събиране на стоки за бедните", магазини за стоки втора употреба на всеки ъгъл.