Путин: Няма сила, способна да пороби Русия

Няма сила, способна да пороби Русия, изтъкна Владимир Путин в речта си на Червения площад в Москва, където се състоя поредният Парад на победата.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Няма сила, способна да пороби Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда Русия да бъде поробвана. Тя си е поробена от както съществува от собствените си управници.

че то някой иска ли да ги поробва? точно пък русия или саш... виж монако искам да ги поробя

Не само че няма такава сила, ами и никоя цивилизована държава не ги ще. Виж, руска теритовия искат. Китай и Япония искат ресурсите на Сибир. И то поради една проста причина - Русия не е в състояние да ги използва. И лека-полека, с икономически средства ще завладеят тази част на Русия. какво значи да те завладее някой в 21 век. Да ти стане господар, да те накара да работиш за него, да ти дава акъл, да ти определя политиката. Във всички случаи няма да те коли и да те беси. Но всички тези руснаци, които емигрират на Запад си имат началници. Шефове, господари, или както там се казва. И живеят някак си. И нямат никакво намерение да се прибират в Русия. И защо? Да са им шефове полуграмотно партийни секретари. Или подполковници от КГБ? Също толкова неграмотни. Или олигарси от средна Азия. То по-гадно от такова робство има ли? Най-страшното е да те командва роб. Той не иска свобода, той иска да е на мястото на господаря. Да коли и да беси. А ако го накараш да свърши работа за 5 ст. - нуикакъв го няма. Че то не става само с пиене - трябва и акъл

Тоя съвсем изперкал! Тия май още от 1917-та ги гони яко параноята! Кой е тръгнал да те поробва бе,....умнико? Точно па тебе, дето преди КГБ-то сигурно на село си нямал и гащи.

Ще им се на руснаците , някоя цивилизована държава да ги завладее. И ние бихме искали да ни "поробят" британската или френската или австроунгарската империи , но- за нещастие ни се паднаха османската и съветската империя. Затова сме толкова назад даже от Вишеградската четворка. Късмет.

Ако сами не се прецакат икономически...

Путин: Няма сила, способна да пороби Русия, освен мене!

Боже, хората бягат от тях, като дявол от тамян, те московите за поробване говорят. Туй,че те са поробили в момента повече от 80 народа и дума не обелват.

Подир половина час цялата орда, победоносна, свирепа, демонически весела, излазяше из дола с Огняновата глава, набучена на прът. Докторовият череп, раздробен на късове от ножовете (най-първия удар - от куршум - сам докторът си беше нанесъл), не можеше да послужи за трофей. Също Радината глава беше оставена - по политическа причина вече: Тосун бей беше по-хитър от Тъмрашлията. Отзади носеха, натоварени на едни кола, убитите и ранените. С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея. Само един човек се мяркаше там, като един призрак. Той беше Мунчо. Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана. Обесиха го на касапницата. Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.

Със този текст от ,,Под Игото"предполагам някое руско гав..о се опитва да ни внуши чувство за вина и за малоценност...но истината е,че дядо Вазов умира като мразещ русия и руските подлоги Българин! И това е всеизвестен факт!

Има такива херои, ето го наш/хамерикански/ Расим Плювналиев Чехлюто, ястреб-мухоловец!!!

Поднебесната Империя като,че ли започна soft превземането вече от Челябинск насам?А?

Сатанинските сили, които поробиха Русия се казват Комунизъм и Алкохол! Първо трябва да се отървете от тези "сили" ( а отърваването минава и през отърваване от другаря Путин), а след това вече може да почнете да изпълнявате световната мисия, която никой не оспорва, че имате.УСПЕХ!

Тогава са й викали РСДРП(б), по-късно известна като КПСС. Справили са се много по-добре от Чингис Хан, горкия.

"Путин: Няма сила, способна да пороби Русия" Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация. Параноята е болестно състояние, при което човек има усещането, че някой непрекъснато го следи и преследва. В медицината терминът може да означава психично заболяване, характеризиращо се със специфична система от илюзии, без нарушения на когнитивните функции. Думата произлиза от гръцки език и означава лудост.

Да препишеш нещо не значи че си умен. Колкото до това дали Русия има основания, справка- Историята.

Германците се хвалят с инжинерното си изкуство! Французите с виното си и кухнята си! Италианците с историята и архитектурата си! А понеже руснака нищо не може, се хвали че можел да убива хора! Прав е Раковски като твърди: "Послушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част" Георги Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" 1861 година. Георги Раковски е български революционер и възрожденец, основоположник на организираната националнореволюционна борба за освобождаването на България, революционен демократ, публицист, журналист, историк и етнограф.

Руссиян жъ въ зъколи!

"Путин: Няма сила, способна да пороби Русия" Путин: руските подводници са най-дълбоко потъващите подводници в света Путин: руските часовници са най-бързите часовници в света Путин: руските микроби са най-едрите микроби в света Путин: руските джуджета са най-високите джуджета в света Путин: руският черен хайвер е най-черният хайвер в света

Сложи USA и вече ще е вярно-справка речите на американските президенти и Холивуд.

Няма и никога не е имало живот за България без Русия! Колкото пути сме мръднали накриво сме се усирали и това е така щото сме един народ една вяра и една писменост и мястото ни е само и единствено с Русия. Всеки който е против Русия не е Българин и е враг на всички Българи и майкопродавец най-долно качество. Ще пребъде славата на Русия и докато има Русия ще има и България! На нас генетично ни е заложено да обичаме Русия, просто защото сме един разделен народ през вековете..още от тъмните векове. Историята ни тръгва от Тибет, Алтай , Задуралието и т.н, просто трябва да се чете повечко.

Виж, пий си хапчетата, измий зъбките и в леглото. Остави нета на хора, които са чели милиони пъти повече от теб.

nascar25@abv.bg

Нито са чели милион пъти нито кът те гледам как разсъждаваш имам илюзия че лесно ще се оправим. Но, ще стане. А ти мое се прегърнеш с англосаксонците и да отидете некъде по-далечко от нашите ширини. Не ни трябвате. 25 години ни стигат.

Абе Путкин, що си мисля, че вече бяхте завладяни от монголите, бе. Май не си слушкал в час по история или вие в РОССИЯ учите, че вие сте владели Монголската империя, а. Или май не ти отърват историческите факти, че сте една лузърска и комплексарска нещастна, бедна и злобна мижава нацийка, съставена предимно от малоумни алкохолици.

Ахахаха, кви монголи бе алоуууу? През 19 век кат казали на монголите че са стигнали до днешна Турция чак и те се шашнали, не знаели че имали такъви пълководци. Земи попрочети малко повече съвременни изследвания за налагането на православието и за мита за татаро-монголкото нашествие. Ще останеш дълбоко замислен. Ще ти дам жокер: Никой никога не е покорявал Русия.

Нискокачествен С2Н5ОН.

симо

Ми то кой не е подвластен на,,цапни му две,ха още пет---ОХАААА,,,.

Путин мисли и работи още с остарели стереотипи, валидни за времето до средата на 20-ти век. Ако продължава така, Русия ще се срути от тежестта на собствената си военна мощ, която и днес демонстрира както преди 70 години! Не може да си гъделичкаш егото на победител в една отдавна отминала война, когато си победен в следващата, последната засега - Студената, Първата Студена война! И когато си на път да бъдеш победен и във Втората Студена война. Да загубиш огромни територии без да пукне и 1 пушка! Няма ли в някой в Кремъл да им каже за новите реалности?! Просто Британската империя влезе в съюз с Руската, за да унищожат Германската и сега вече Британската империя ще пороби Руската по всички възможни начини. Това не ме прави щастлив, разбира се, но това са реалностите. Британската империя - това не са нито Наполеон, нито Хитлер! Та с тези отживелици как всеки, който нахлуе в Русия, си чупи врата вече не вървят - нито руската зима, нито руското оръжие ще спрат разпада на Русия! И пак казвам - не съм във възторг от това, обикновеният руснак много ще страда!

ти защо се наричаш българин ? а ти помниш ли по времето на елцин как тръгнаха да я разпокъсват русuята ? нека сега някои се опита ... тяхна си е и ще си я пазят ! ти по добре се попитаи утре ако ни емне башибозука какви ще ги вършим ...

А кой е българин според теб? - Руска подлога и блюдолизец?! Виж по-горе някой точно ти е написал какво е мислил за руснаците великият ни революционер Раковски, който не е пълнил гащите от турската заплаха, както и дедите ни в 1912 година - никой от тях не е чакал на руснаците! то бива да сте руски задници, ама много сте тука! П.С. И пак прочети написаното ми - това е просто анализ, безпристрастен, в който изказвам съжаление и към обикновения русна, който пък е роб на собставената си власт! Той е бил роб, т.е. крепостен, и в същата тая година, когато Раковски е написал горното! България няма бъдеще с наведени гащници като теб към риския батюшка-царь!

Сумати простаци не Българи руски агенти полагат цветя на паметника на поробителите. В коя държава има паметник на поробитея и? Само в тъпата Българска държава.

кои те е поробилпък тебе бе цървул ... нали и чехuя и унгарuя бяха поробени ... а кажи нещо с насраната си уста де ?

За Русия е ясно. СМРАД какво стана с Корея? Перуката още ли пълни памперса?

хаххаха....Щатите няма да ги усетят...ще минат по тях за 48 часа...бедничките комунисчета..с великият им самолетоносач хахххахах..Щатите имат 22

Правилно е казал Путин, който меч вади срещу руснаците...от меч умира!!!!

само мечове са ви в кънтящите каски. аман от неосъществени военни. и тва не го е казал путин, ама добре, че поназнайваш някой известен цитат, че да се правиш на гоуем.

французи, и немци, и шведи, и какви ли не, са от умрели по-умрели, с мечове ли копия са били, шмайзери ли ..., да ги ожали човек, ние дето им слугуваме 150-200 години вече, че ако не и повече сме много по-зле от тези дето са им вадили мечове ...

Мани, мани, държава в която съществителното за мъж е от женски род (мужчина), а президентът им се казва Путин, ха-ха :)

И имат мавзолей на гей.

Путин,за какво да ви поробваме,че вие сте си роби от 1917 год.И какво ще спечели тоз който ви пороби. Путин ако прочетеш внимателно Макиавели ще разбереш че никой,АМА никой няма интерес или сметка да ви поробва защото трябва да ви храни-ГЛУПАВ КОЛХОЗНИК.

С война никой не е превзел Русия. Нея я предават тихо , без войни. Като Горби, например, който подари СССР на каубоите. Обаче има и карма, и той си я плаща.

Ама по-голяма карма от това да те направят на мумия, па да те турят в мавзолей,няма.

ще води кибершпионите в Москва към нови подвизи на чуШ терен. Така както Путин води четата на олигарсите към нови офшорни зони из гнилия Запад.

Силна Русия, сигурна България. Само съюз с Русия гарантира българския суверенитет

100 години ОТ ПОБЕДАТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НАД РУСКИТЕ ВОЙСКИ В ЗАВОЯ НА РЕКА ЧЕРНА В МАКЕДОНИЯ

Толкова гладни и бедни хора има в Русия кой е този дето ще ги пороби да не са луди.

колко гладни и бедни има в БГ ? аз всеки ден ги гледам пред блока си , до магазина .Колко бедни има в Кравария ? задаваш ли си въпроса ? Или не ти плащат за да мислиш ?

ТЕ В КРАВАРИСТАН СПЯТ В ЛУКСОЗНИ КАШОНИ! И КЪЩИТЕ ИМ ЛУКСОЗНИ-ОТ ДЪРВЕНИ ПЛОСКОСТИ И МОГАТ ДА ЛЕТЯТ!!!

Естествено, че няма кой да победи Русия!!! Който е пробвал, вече отдавна е в ГРОБА!!! Наполеон и неговата френска гвардия...Хитлер и неговите нацита ССовци..А скоро и лудите говеда с техните подлоги европедалите!!!! Всички си стягат куфарите за оня свят!!! Който е влязъл в Русия, да краде руска земя е получил само един парцел-два на два метра...Колкото да му стигне за гроба, ако псетата не му изръфат трупа преди това.

което съвсем не легитимира нито болшевизма, нито сталинизма...

Кой говори за болшевизъм и сталинизъм?! Руснаците смазват всеки агресор който се осмели д а стъпи на тяхна земя! Факт! И Путин ясно си го каза човека.

НИЩО ОБЩО С ТЕМАТА! ПАК СЕ ОПИТВАШ.....!

Всъщност в гроба са около 60млн руснаци вследствие на приятелството Хитлер-Сталин и на склонността на последния да си избива периодично населението. А Русия я пази досега единствено дългата зима и огромната пуста територия. Което в днешно време вече изобщо не е фактор. На практика победата е на тези нации, които са воювали на са си си пазили хората от безсмислиците на разни малоумни съветски маршали.

Хитлер с нападението си над СССР всъщност легитимира комунистическия режим като национален защитник и скрепява още по-здраво комунистическите сили в СССР, давайки им основание за саморазправа с руската аристокрация и политическите врагове. Без нападението на Германия, съдбата на СССР щеше да бъде в съвсем друга посока.

Интерпетация на заглавието: "НЯМА СИЛА СПОСОБНА ДА ПОРОБИ РУСИЯ" "ДОБРЕ Е , ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА СИЛИ КОИТО РУСИЯ НЕ Е СПОСОБНА ДА ПОРОБИ..." п.с. А копейките с минусите и центовете с плюсовете да ги светна , не съм фен нито на едните нито на другите Харесва ми модела и начина на живот в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! Има си там закони, ред, спокойствие, работа и приятен живот за честно живеещия обикновен гражданин !!! И най-вече уважение към "ЛИЧНОСТТА" !!!

НЕ БЕШЕ СТИГНАЛА ДО БЕРЛИН НЯМАШЕ ДА ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ...ЗА АНГЛИЯ И САЩ ПОЧТИ СЪМ СИГУРЕН - СЪЩОТО.

Въх, копейките ли свършиха?! Няма 1500 коментара, едвам са минали 550, аз съм 583-ия... Бря, закъсали са го "братушките"...

Русия не е жертва на Втората световна война, а неен инициатор. Петдесет години е грабила народите на Централна и Източна Европа и им е налагала своята идеология, диктатура и модел на обществено- икономическо развитие. Как ще се развива Русия занапред си е чисто руски проблем. От нея зависи дали ще продължи да се въоръжава и върви срещу международния ред или ще стане част от него.

Робите никой не ги поробва, няма нужда.

абе има такава сила, щото руският народ е покорен от хиляди години.

направете костов президен на русия и ще видите няма ли кой да я пороби

ИМАТ ИСТОРИЧЕСКОТО ПРАВО ДА ИМАТ ПОДОБНО САМОЧУВСТВИЕ. А НИЕ ОТ ЕДНА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ПРИ СИМЕОН ПРИ ИВАН АСЕН II В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ ???? КОЙТО ИМА ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ ИМА И БЪДЕЩЕ

Колко години ги управляваха монголците викаш? 2-3?

чети, шерпе! ( нерегистриран ) 09.05.2017 17:37 . Към края на войната (1944) Чърчил е предлагал от 30-50 турски дивизии (една дивизия е 10,000-15,-000) да нахлуят в България, а Сталин е бил категорично против. Всичко това го има запазено в преписките между Чърчил и Сталин. СССР просто изпреварва Великобритания. Скрита част от историята, излезе наяве в архивите на руските служби Оказва се, че на 5 септември 1944 г. СССР е решил да влезе в България, но не за да я окупира, а за да предотврати турско нахлуване. Това личи от писма на Чърчил до Сталин, който предложил директно да се вкарат турски войски в България, а не да влиза СССР. Очевидната идея на английския лицемер е била да откъсне България от зоната на руското влияние. Но цената на това би била гигантска за нас Турция би получила обратно Източна Румелия, т.е. всичко до Стара Планина. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА, ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА. ТЯ Е НАШАТА ОПОРА , ТЯ Е НАШТАЯ ВИСОТА- ИВАН ВАЗОВ

Я надуй дядовото КАВАЛА! Това ли е най-новата лъжа от руското посолство. Я кажи сега, че и златния резерв на Царство България са го откраднали турците.

Видяхте ли ПОКЛОНЕНИЕТО на комунисти и "социалисти" пред паметника на родната им СЪВЕТСКА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ. Ако не беше тя, те никога нямаше да имат възможността да мачкат, ограбват и унищожават ЦВЕТА НА Българския народ.

"Няма сила, способна да пороби Русия ОСВЕН МЕН, изтъкна Владимир Путин в речта си на Червения площад в Москва, където се състоя поредният Парад на победата МУ НАД РУСИЯ." Цитираха го от ИТАР-ТАСС.

Горките рашки. Билия свят се развива, тия само заробство и война дрънкат.

...освен монголците, и само за 700 години. Всеки рано или късно си намира майстора.

не разбрах кога ще нападаме северна кореа ха ха ха

Путин: "Няма сила, способна да пороби Русия" Освен водката, курвите и Аз.

Усмихнати момчета, прави редици по конец , няма шкембета - красива гледка

Те, шкембетата са на по-високите нива във военната йерархия.

А момичетата какви бяха, да се ненагледаш...

ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С РУСИЯ!ТЯ Е ОГРОМНА СТРАНА С НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ,ГОРД НАРОД И КУЛУЛТУРА,ЗАШЕМЕТЯВАЩА СВЕТА!ПОДХОДЕТЕ КРОТКО,НИСКО И С УВАЖЕНИЕ!ТЯ ЩЕ ВИ ОТВЪРНЕ КРОТКО И С УВАЖЕНИЕ!ДОТУК Е ВАШИЯТ ШАНС- ВСИЧКО,КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА СЕБЕ СИ!ДОБРО ЗА ДОБРО!Иначе ку...р!Ама аз ви предупредих,нали!!!!!!!!!!

не крещи с големите букви. Второ не си ти този който ще ми каже какво да правя.

ЩЕ МИ КАЖЕ С КАКВИ БУКВИ ДА ПИША!!! ЯСНО?! Я ГО ВИЖ ДЕМОКРАТА-ЦЕНЗУРА ЩЕ МИ ВЪВЕЖДА?! ТАКА МИ Е УДОБНО И БЪРЗО,ТАКА ЩЕ ПИША! ТИ НЕ МЕ ЧЕТИ И БЕЗ ТОВА НЕ РАЗБИРАШ ОТ ЧУЖДО МНЕНИЕ!

има текст с малки букви!!

Ходи ли на ПОКЛОНЕНИЕ пред паметника на родната ти СЪВЕТСКА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ.