Евакуираха 100 000 души в Москва заради 130 бомбени заплахи

Правоохранителните органи в Москва получиха над 130 фалшиви сигнала за бомби по интернет, заради които са били евакуирани около 100 000 души.

Обратно в новината

Коментари - Евакуираха 100 000 души в Москва заради 130 бомбени заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подчинени ни на Русия бг медии съобщават за всичко друго, но не и за хилядните демонстрации срежу Путин в Москва и Петербург.

Мисля, чу Руснаците вземат тези "случки" на Сериозно. И така трябва да бъде. След Фалшиви заплахи обикновено следват Истински такива, след като се предполага, че е бъктисало от фалшивите.

За Ислямска държава се бият поне 8 хиляди души от Русия. Бойците от Кавказки емират в Кавказ бяха пренасочени с участието на руското правителство към Сирия. След което атентатите и престрелките в намаляха от един на два дни до един на седмица и месец, което по руските стандарти не се брои за новина, за мащаба може да се информирате от сайта кавказкий узел , който води статистика по дни. Кво ще стане като се върнат оцелелите от Сирия не ми се мисли, засега руснаците им издават присъди и ги обявяват за издирване, за да се опитат да ги държат далече, но дали това ще ги спре и дали ще се пренасочат другаде или ще потопят в кръв Русия , предстои да видим.

Хахаха алкохола до какво води....

Не само в Москва, от седмица насам има бомбени заплахи по цялато територия на Руската Федерация! Ама ДИРа си траеше, докато не заплашиха и Москва! Я проверете в Тубата кво става!

поставянето на бомби е тероризъм заплахата с бомби - също. Тука явно има доста соросоиди, привърженици на тероризма, които се радват да се обадят, да им платя по 2-3 долара.

Сорос е явен комунист, щом толкова го плюят Империалистите и го гонят отвсякъде! Да, ама простия народ предпочита Комунистите!

Мъ те моите соросоиди ли изравниха с бонби половин Сирия? Да му се не види, пък аз нищо не знаех!

Мръсния Сорос и затова ли задели парички? На тоя джоба му е бездънен бре! Чудя се, кога Русия ще се ядоса и ще му види сметката. Все пак, нали имат най-точния снайпер... Тогава правоверните другари ще празнуват цяла седмица с Бояршник и свински крачета на промоция от Лидл.

Другари не се напъвайте, още преди 100 години Другарят Ленин изрече едно велико пророчество "Мястото на Империализма е на бунището на Историята"! Днешната Империалистическа Русия с бодри стъпки върви към Бунището, следвайки указанията на Другаря Ленин! А другарят Ленин е повече от БОГ! БОГ няма Мавзолей, където да му се кланят милиони, а Другарят ЛЕНИН има!

е, те в московията събарят цели квартали, и изселват принудително 2 000 000 жители в глубинката, ама сега за 100 000 новина ще правим.

то тва не е събаряне е реновация, демек руска санация... санират не сградите, ами плебейската паплач дето живее там и им пречи на строителните планове ;-)

Драги, сгради не се санират чрез пълното им разрушаване! Санират се в България, в Русия се унищожават, а населението се изселва в Сибир, в концлагери, срамежливо наричани КОЛОНИИ! В Русия отдавна има 758 концлагера, а тепърва ще се строят нови за 1.5 милиона души, около 2 хиляди!

В рая на земята-бомби???? Как ето можно?

който им знае манталитета хич не се учудва. Големият Вова е спуснал план за мащабни учения и на куките толкова много им е харесала новата хранилка че правят "показно" на всички които отказват да си плащат... колко му е да си платиш 1 милион $ за да не ти затварят хипермаркета през ден...

Дир! За последните десет дена, включително и до момента такава "новина" НЯМА нито в ТАСС, нито в АП! Тази"новина" я има в няколко наши сайта, препечатвана копи- пейст с един и същ текст. Със същият текст без никакво изменение сте я копирали и вие! ИЗЛАГАТЕ СЕ! Преди три седмици така копирахте и една "новина" за Бил Гейтс,за която половината от читателитеви знаеха, че е умишлен фейк! Хайде малко повече професионализъм!

Около 100 тыс. человек эвакуированы в Москве из-за угрозы взрыва Не менее 100 тыс. человек эвакуированы в Москве 6 октября из 130 объектов из-за анонимных звонков о минировании зданий. Все сообщения оказались ложными. Об этом сообщает ТАСС.

Провери в ТАСС, не ми давай препечатки от издавани на Запад соросоидни "руски" медии!

IP-то на този сайт е 148.251.68.67 регистриран в Германия. физически адрес - в Германия. И аз мога да напиша: "Читателите на Дир бг, които вярват на фейкови новини, са пълни идиоти, съобщи ТАСС" Това правили написаното истина?

Более 130 объектов эвакуировали в Москве изза угроз взрыва! Количество сообщений об угрозах взрыва в Москве 6 октября превысило 130, всего эвакуировали порядка 100 тысяч человек, сообщает ТАСС. В правоохранительные органы с начала дня поступило более 130 сообщений об угрозах взрыва. Из всех зданий эвакуированы около 100 тысяч человек. Сообщения о минировании продолжают поступать, - говорится в сообщении. Шестого октября атака телефонных террористов в Москве стала самой массовой в России, она началась в 09:52. Среди заминированных объектов были все четыре аэропорта Московского авиаузла, пять вокзалов - Белорусский, Ярославский, Киевский, Курский и Рижский, отель Marriott на Новом Арбате, гостиница Космос и гостиница Мосфильм, более 15 торговых центров, более 20 школ, а также детские сады и районные управы. Половина зданий уже проверена, угроза нигде не подтвердилась. С 10 сентября правоохранительные органы фиксируют шквал анонимных сообщений о готовящихся взрывах в различных регионах, меры безопасности коснулись сотен тысяч человек. Анонимы сообщали об угрозах взрывов в зданиях органов власти, школах, крупных торговых центрах, гостиницах, ресторанах, аэропортах, вокзалах, кинотеатрах и других объектах. Во всех случаях людей эвакуировали из зоны риска, но ни одна из угроз не подтвердилась.

Провери в ТАСС, не ми давай препечатки от издавани на Запад соросоидни "руски" медии!

Прясна новина от мейл.ру: Терористите от ИГИЛ ликвидирали двамата руски терористи, хванати от тях в Сирия! Май няма да мине само с телефонни заплахи!

Щатните щатски тролове са пощуряли от радост. И тримата. Някой даже мечтаят заплахите да се сбъднат. Осран е целия форум и ако не искате да се омацате по-добре по-настрана от тия простаци.

А, бе, и руските Империалистически тролове по нищо не им отстъпват! Руския Империализъм и най-империалистическият Империализъм в света! Да живее вечно руския Империализъм, долу американския!

Освен че тролиш за пари, свирки дали правиш?

Русия също успя да си спечели доста приятели от Джихадистан Крейзистан Ятаган- Татарстан и тн.Очевидно това е в отговор на калибрите.

По думите на Путин, Русия била като прахосмукачка, събирала боклуците от много националности, за да ги омеша и създаде РОССИЙСКАТА нация! Путин съвсем е изкрейзил, като събереш в една торба много боклуци, получава се ТОРБА ПЪЛНА с БОКЛУЦИ, а такава торба впоследствие отива направо на боклука!

2-а канибали ....така ги броили до 100 000 :)))) евакуирани.

Ватниците ги тресе яка параноя! Така е, като трепеш мирни хора по света, бедата ще дойде и при тебе! Днес заплахи и предупреждения, а като не разбираш, утре ще последва и реализация!

Боклук!

Чети по-горе кво пише Цървула за боклука! За руския Империалистически БОКЛУК!

Вероятно са ядосани опълченци на народи под руско иго.

Боклук!

па.. пуф ..ха.ха

Боклук!

на земята

50% в ИДИЛ са свой на Русия. (2500 руснаци и 7000 от северен Кавказ) Това е пак някой номер на жужето да отклони пари от воените разходи в своите сметки уж отишли за борбата с ИДИЛ :))))) Помните ли как почна чеченската война? Кремъл сам взриви блокове с руснаци и обвини чеченците.

Стар номер на атентаторите. Няколко фалшиви заплахи , бдителността намалява и БУМ.

Пусни фойерверки във Фашингтон.

така де, защо само в Руската Фашизария на др. Путлер???

Хакерите на ЦРУ в действие!

Сега ще приемат закон според който за телефонен тероризъм се полага смъртно наказание, ще разстерелят двама и проблемът ще се реши.

Руснаците винаги лъжат и всичко каквото кажат трябва да се проверява.

О да бе! Те индианоубийците отвъд океана само истината казват! Наивник!

Щом ги нападат терористите значи мерките които взимат руснаците срещу тях дават ефект. За тези неща не ги критикувам, заслужват уважение. Всеки решил да се бори и да понася последиците от това с психопатите от ИДИЛ заслужава уважение.

познахме те кой си ти макар и с ново име стари разсъждения

Дир-а, я дайте линк в тасс,щото няма там тако нито в АП. Нещо май сте превеждали от сайта на гардиън псевдо-новина от 14 септември.

Тероризмът ,независимо в коя точка на света е лошо нещо-срещу него се бори и ЕС и трябва да бъде изкоренен из дъно.

Путин е виновен!

А, бе, днеска така чудесно си се разхождах из Москва! Ама не видях никъде, нещо, паника. Къде ли са били тия училища, търговски центрове и кво беше още?

Разхождал си се по нивата на баба ти явно:) Не бил видял паника:))) Имаш ли идея колко е голяма Москва, бе мунчо?

На руските евреи управляващи трябва да им се ебе мамата!

Тази кампания с масови фалшиви бомбени заплахи в РФ върви от известно време и явно целта е тормоз на населението и създаване на всякакви трудности и пречки в ежедневието на избирателя с цел да бъде демотивиран да гласува на изборите за Путин... По-късно вероятно ще станем свидетели на кампания по стоварване на отговорността за всички неудачи в живота на руснака лично на Путин...

Cблъсъкът на хилядолетието е това-путин срещу ротшилд...Cтрашно е!

На Сталин дъщерята не умря ли преди 2-3 години в САЩ? Дет се вика и тя не е вярвала в отрочето градено от баща и.

Руснаците няма от какво да се притесняват! В Русия няма ЦРУ, съответно няма и терористични атаки!

Наскоро в Питер 8 души не дадоха ли фира в метрото? май склерозата те гони.

Тия са били от врага

Е как да няма,лятото това в метрото,какво беще?!?

за тази цел ли беше преди три дена обявата от цру до рускоговорящите ?веднага ги впрегнаха значи !

ЦРУ ще да е виновно.. след 'подвизите' на РФ в Сирия срещу 'терористите' - наброяващите 2/3 от населението сунити. Същата етническа група като в републиките по руската периферия. Хубава попарка надроби гениалния нискостъблен 'стратег'.

Давай, Русия ! Аз те подкрепям ! Долу прозападния тероризъм !

само чакате някой да ви дава, грухльовци такива. затова за нищо не ви бива и сте на това дередже.

хаха един некадърен селски лизач подкрепя русия