Михаил Горбачов е приет в болница

Бившият президент на СССР и лауреат на Нобелова награда за мир Михаил Горбачов е приет в болница, съобщава Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Горбачов е приет в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските държ. органи са сборище на умствено увредени индивиди. Има и кръгли идиоти - Рогозин, Жириновски и пр. Тази държава прилича на една обширна лудница, в която да си нормален човек е странно и осъдително.

Горби има голям принос за свободата и мира. Комунистите докараха света до ръба на катастрофата с налудничавите си идеи и амбиции. Да е жив и здрав този благороден и честен човек, когото руснаците не заслужават.

нобелист- първият император, който разпусна империя за повече мангизи..

Дали сега, когато е на края на един живот живян с цената на толкова много жертви от страна на хората, които му вярваха, този плазмодий се чувства гузен? Съмнявам се....За това е нужно да имаш съвест....

Тази свиня, колко информация продаде на американците... Ще има за лечение в частните клиники?! : )

ЧОВЕКЪТ ,КОЙТО ПРОДАДЕ СССР И ЦЕЛИЯ ИЗТОЧЕН БЛОК ЗА 10 МИЛИАРДА МАРКИ

да се пържи в ада вечно

Aдови изчaдия...

".....подлецът,шпионът,мръсникът умирaхa мирни нa свойто легло с продaденa съвест,с ПОЗОР нa чело...."

Нa входa имa тaбелкa с нaдпис: "НAДЕЖДA ВСЯКAКВA ТУК ОСТAВЕТЕ" Подпис :"Луцифер и компaния " ООД

Царуването на Михаил Горбачов доказва поне две неща: да се управлява държава и да се овладее енергията не е проста работа. Първото е демонстрирано от разпада на СССР на поне 15 съставни части. Второто става ясно на 26-ти април 1986 г. при катастрофата в Чернобилската атомна електроцентрала.

Оценка за дейността на Михаил Горбачов-Чернобилски дават президентските избори в Русия през 1996 г. Тогава Горбачов получава 0.51% от гласовете на избирателите (на всеки 200 избиратели 1 е горбачовец). На същите избори, той е разгромен от следните кандидати: известния офталмолог Святослав Фьодоров (0.92% от гласовете на избирателите), Владимир Жириновски (5.70%), Григорий Явлински (7.34%), ген. Александър Лебед (14.52%), Генадий Зюганов (32.03%) и Борис Елцин (35.28%).

ние сме живели в рая на земята. Къде се намери този Горбачов да ни спаси от едене, пиене, почивни домове - под строй, панелки и др.Тук един пише,че съветски филми по телевизията са прожектирани само и единствено в петък - това ако не е една голяма лъжа е раят. Само се питам защо почти един милион млади и образовани хора бягат на Запад. Щото са малоумни тъпанари!!!

...да пукне дано!!! ........

Да не можеш да произведеш тръби за износ на нефт и газ за Европа и да продадеш Източна Германия за 110млрд.марки!Да оставиш Източният блок на хиените от запада!Да се вържеш на глупавите и фалшиви договори с краварите!И сега когато са ти опрели дулото в задника от всички географски точки да се правиш на мажоретка и да крадеш по магазините в Германия!Това сътвори Горби или ГРОБИ!Един посредствен холивудец му скри шапката и го направи сам да си говори!

не говедо това е наука.

Извинявам се.тази реолика е за горния пост.Нещо цъм натиснал мишката на грешно место.Сори.

Вие да не халюцинирате? Не забравяйте, че още много хора са свидетели, че само и единствено в петък имаше съветски филм. През другото време не е имало по телевизията реч на руски, не си измисляйте. А какво ще кажете сега? Не втръснаха ли тези американски психарски и бандитски филми всеки божи ден на всеки час почти на българина? Не виждате ли, че няма стойностни предавания по телевизиите вече..

не, защото не ги гледаме :) в днешно време човек може да гледа, каквото си иска, а не каквото му нареди партията! аз си гледам азиатски филми, дори руски!

Всички комунисти и глсаворези са против демокрацията и Горбачов защото вече не можете да колите и бесите хората.

Благодарение на Великите Горби, Рони и Хелмут, пожизнените зекове от соцконцлагера са свободни да учат, живеят, работят, създават семейства, отглеждат деца в омразния на туземните рашофилистичета ЗАПАД, освободени от терора на разните 9.9.44-та креатури.

Това значи ли че сичко се случи заради добронамереноста и цивилизованоста на горби.КАТЕГОРИЧНО НЕ.Русия беше ПРИНУДЕНА да действа така.Тя нямаше друг полезен ход.Иначе щеше да се разпадне.Какво горби да не би ей така случайно да стана шеф.В русия шеф не се става ей така стига да го поискаш.Зад това решение са стояли сили с реална власт.И като са взели това решение те едва ли са били щастливи.Просто са били принудени да постъпат така.Кво значи, избират горби и след това О УЖАС ми той се оказва демократ и разпада т.нар .съюз.ГОРБИ С НИЩО НЕ Е ПО ХУБАВ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ.ЦЕЛАТА РУСКА ВЪРХУШКА ОТ 500г е такава

ли не разбирам, или грешно чета, гледам и слушам медиите. Ама нали всекидневно се казва,че Русия е не само най-богата на природни богатства, но и най-бързо развиващата се страна. Там хората живеят напълно задоволени. Верно не могат да мърдат насам-натам, но пък коремът им е пълен - нашата мечта.И вместо да издигнат паметник на Горбачов, както и ние, те искат затвор за него! А кво да кажат германците за него?

През 1991 г. изобщо не е трябвало да се разпада СССР, "но там имаше една публика, която много искаше да станат царчета на своите територии", коментира той. Така е , сега царя, бащица Путин управлява.

Патологичните Западни престъпници излъгаха Горбачов в Малта и след обединението на Германия.Един от гл. техни маши беше Шеварнадзе.

приятел. Но да си спомним коя беше тогава Кунева-Пръмова. За нея важаха ли забраните. А сега ми се пише демократка. Драйфа ми се, но още повече от другите около нея - кристалните сини демократи.Кажи ми с кого си приятел.Продажници - за едно депутатско място, за постове, а сигурно искат и премиерът да е техен. Алчни извивачи на ръце.

Ще взема да напиша и аз една книга, нали сега е модно. Ще пиша още от зората на 44 г., колко стотици свещеници бяха избити, в какъв рай сме живяли.Щото младите не знаят, а старите - деменция - не помнят. Спомняте ли си как в петък българската телевизия излъчваше САМО на РУСКИ език. Не знам другаде в социалистическия блок да е имало такова г..ъ..зо лизане.

на теб и таткото не беше роден през 44г. Стига си писал глупости и вземи се ограмоти:)))

Има ли въобще здравомислещ човек на възраст над 40 години и свидетел на тези събития, който действително да смята, че СССР и соц. лагера са се разпаднали само и единствено заради Горбачов? Да, той може да е бил говорителя на този процес, но той е същата такава жертва като всички останали на истинските кукловоди. А те не е нужно да се открият и днес. Помислете и се огледайте кой спечели в бившия СССР от разпада на системата? Кой спечели и в България и в другите бивши сателити на СССР? Кои сега са милионерите и олигарсите? Какъв им е произхода? Какъв им е бизнеса? Как го започнаха? Кои са и политиците? Защо така истерично се защитаваше тезата да не се отварят напълно досиетата? Кого и какво прикриваха? Отговора ще го намерите сами. Сигурен съм. А Горбачов просто бе използван за изтривалка на пъкления план. Моля, заинтересованите и припознали се лица в този пост да започнат плюенето - СЕГА!

Един се появи! Сега ще ги преброим...

ше възразите ли ако предложа отговор на въпроса В ЧИИ РЪЦЕ Е СОБСТВЕНОСТА В БГ СЕГА? отговор:В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В БГ ОТ 1989Г

Конкретно ФАМИЛИЯТА ЖИВКОВИ и КО.Както се виде нема павловци нема кюлевци нема Г13,нема братя илиевци ....Доста е забавно като се пробутват разни имена на хора които само са параван на гореспоменатите особи. Строителни предприемачи, алкохолни босове....И поради провинциалната ограниченост на българите които мълчат на такива твърдения....

Горби не беше просто говорител, а активен деятел по разрушаването на граденото 70 години. Той не направи нищо градивно, а деструктивно. По най-глупав начин се сложи на САЩ. Е, сега се вижда - да разрушиш е лесно, опитай се да построиш. С късогледата се "политика" разтури СССР, сега Русия се клати между анархията, плутокрацияга и тоталитаризма по образец "Иван Грозни". С това общо взето ще се запомни Горбито - добър в сладките приказки, разрушител, който не създаде нещо за целия си мизерен животец.

Това което се твърди тук най малкото е неверно.Горби реши ОПТИМИЗАЦИОННА ЗАДАЧА позната от математиката.Задача за МИНИМИЗИРАНЕ НА ЗАГУБИТЕ.Русия беше в колабс.И ако на нея малко и беше "помогнато" да се разпадне сега немаше да има проблема украйна ,сирия...Но наивноста на некои политици които реанимираха русия с целия си акъл ни поставя пред изпитание.

Извивявай, но ако действително си съвременник и си непредубеден би трябвало да помниш каква огромна и силна машина беше властта в КПСС и КГБ. Смяташ ли, че тези там тогава, ако са смятали (а те със сигурност не са били нито наивни нито глупави), че Горбачов прави глупости, с които те не са съгласни щяха да го оставят жив? Помисли!!!

Айде сега кажи и кои наложиха "комунизма" в Русия и къв им е произхода

Къв им е произхода?

сме плакали на чужд гроб. То нека руснаците си кажат искат ли да са в съюза или не.Да, ама става страшно - вж.Украйна.Верно руснаците ни даваха евтини нефтини продукти, а ние ги препродавахме, но пък селскостопанската продукция им я давахме почти без пари. Колко струваше у нас кутия цигари и колко там? Носехме си от там стекове български цигари.А затвора където живеехме.Липса на информация. Само руска техника, коли, телевизори? Искате ли така да живеете.Да се откажат от общия съюз не ги накара САЩ, а те самите.

Преди време писах тук че при панаира разигран на 10 ноември 89г,за ролята С УВИСНАЛОТО ЧЕНЕ, ЛЮБИМИЯ ПРЪВ ПАРТИЕН И ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ трябва ДА СЕ НОМИНИРА ЗА ОСКАР за чуждоезичен филм.Друг сериозен кандидат за тази награда е горбачов ЗА РОЛЯТА НА УМРЕЛАТА ЛИСИЦА ИЗИГРАНА ОТ НЕГО ВПЕЧАТЛЯВАЩО.Прочее при такива наивници като управниците на цивилизованите страни може би не му е било толко трудно да се направи на умрела лисица.Наистина е забавно: НОСИТЕЛЯ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР горбачов ПОДКРЕПИ ПУТИН за украйна. ХАХА.

Тук неколко пъти срещам абревиатурата ссср и термина съветски съюз.СЪВЕТСКИ СЪЮЗ който наистина да педставлява съюз НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ. Този термин е плод на един болен мозък на един наследствен сифилистик-улянов с прякора ленин.Това което е съществувало реално е съветска русия ПЛЮС ОКУПИРАНИТЕ ОТ НЕЯ други държави-прибалтика,украйна белорус,молдова,средноазиатските страни...

Изобщо не е така. Ленин като четвърт евреин но по майка, което значи евреин унизи най-много руското население и водеше вътрешна антируска политика. Създаде искуствените нации като украинската, която до този момент не е съществувала, а е имало вътрешно етнографско население малоруси, а също молдавска, карело финска и темподобни глупости. Именно заиграването с етническия инженеринг на болшевиките и Ленин доведе днес до огромните вътрешно етнически конфликти в бившия СССР. Да революцията руското население е било до 80% хомогенно. Докато съществуваше СССР Руската федерация нямаше нито академия на науките нито дори институт, който да се иднетифицира като руски по национален признак.

за този специално....НИЩО

CCCР се разпадна, защото фалира... пък вие си вярвайте в каквото искате. Обикновено най-простото обяснение е вярното... Цялата страна и Партията искат да го запазят пък Горбачов идва и го закрива... Добреее. :)

Отговаря този, който е взел решението и си е сложил подписа под него.

Александър

Когато отвориш портфейла и вътре има нула стотинки, а кредит вече никой не дава, колко решения можеш да вземеш?

Тя България при американото отдавна е фалирала, но що не се разпада. Друга е причината крадливо магаре.

може да фалираш като едното джобе ти е тъпкано с диаманти, а в другото златото не се събира и пада от него?!?

Цитат: "Който не съжалява за СССР няма сърце. Който иска да го възтанови в предишния му вид няма акъл." ВВП (мой превод по смисъл)

Горбачов се продаде, продаде и СССР, вероятно заради това не живее в Русия.

Разбира се че се продаде. Доколкото знам е в Русия, но защо не е в затвора, това не знам.

Мислех, че е в Германия.

че на кого да го е продал ? кой купува боклук ?

ТОЙ СЕ ПРОДАДЕ, А НАС ПРЕДАДЕ. БЕЗПЛАТНО

И предателите умират някой ден, а спомена за тях завинаги е белязан с печата на позора!

потърсете в интернет 80 годишнината на Горбачов и ще видите че той е BRYAN FERRY човек

Злобата разяжда този, който я изпитва. С тази злоба скоро вие ще сте не в болница, а на още по-лошо място.

Ти ще ме превариш, охранена лоена топко.

Не згам дали аз съм лоена топка, но ти си прст другар и на такива като вас им е мъчно за "социализъма", защото сте прости и искате да живеете на гърба на можещите и знаещите и да получавате колкото тях. Но времената на профаните свършиха, сега всеки трябва да може с ум и работа да си изкарва хляба, а не по партийни и партизански заслуги, които впрочем се оказаха един раздут балон.

Bell

Хах българи...къде видя злоба от българи в тая тема? Искаш да кажеш руснаци ми се струва?

По-добре руснак отколкото дебел американец.

На по-лошо място, от "ДЕВЕТИЯТ КРЪГ" на Ада (България), няма. Ние българите много добре усещаме, кога и защо някой ни хвали, защото силно знаем ДА ЛЮБИМ. Мишата Горбачов има защо да го псуваме, защото не веднъж руските евреи са ни предавали. Сталин, през февруари 1945 г,. в Ялта. Горбачов, на 2-3 декември 1989 година, на борда на крайцерът "Максим Горки", край остров Малта. Не случайно има и стихотворение на Иван Вазов, "Жидов гроб". Тъй че, българското качество ЗЛОБА, се вижда от българофобите като НЕПРЕДВИДИМОСТ. Нерде Кюстендил и Ямбол, нерде Анадола и Кюрдистсн.

кога ще има нови избори, защото тези не можаха да излъчат легитимен парламент.

Този простак изглежда го е загризаласъвестта. Защо изобщо го лекуват това говедо, ми не го пратят в затвора или да го разстрелят.

беше дошъл в СУ. С една колежка тъкмо слизахме до барчето и по едно време гледаме някъв тип с белег на челото. В първия миг се зачудихме от къде го познаваме, а в следващия се спогледахме. Тъжно-сериозен беше.

Не мога да ги разбера атакистките русофили хем се прехласват по Руската империя, хем по СССР, хем по съвременна Русия..страсти много, мисъл никаква

Това е то - колективна безотговорност, или отговорност по социалистически. Колективно взимане на решение - отговорни няма.

Руската църква трябва да го канонизира като светец, спасител на човечеството. Борец срещу червения спин.

целия свят едно , ние пак друго....