Китай е готов за Третата световна

Ерусалим, 1 август (Ира Коган от МИГнюз)* Бранейки режима на Асад, Китай и Русия бдят на стража не само на дипломатическия фронт.

Обратно в новината

Коментари - Китай е готов за Третата световна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Появи се най сетне нова по прогресивна и достойна световна сила в лицето на Русия-Китай. Янките им се спече л.иното. Време е янките да си седнат на гъза,защото ако не си седнат на същия много ще ги боли.

Очите ми не са дръпнати,но виждат добре.А ти вземи го махни това нощно гърне от главата си та да видиш истината."Не е важно котката черна ли е или бяла.Важното е да лови мишки." А това с "комунистите" вече се изтърка.Ако някой още се хваща на тази дума негова си работа.Що се отнася до ситуацията,когато л...ното се удари във вентилатора ще ти стане ясно,че съм бил прав,но ще е късно.

интересно турските фесове какво се репчат. може би руснаците трябва да почнат да вуораяват къурдските партизани и да ги мотивират да превземат цариград и анкара? да види режеб ердоган кон боб яде ли! а в съря плана е разделяи и владеи. ялко че руся и китаи не бяха толкова настоятелни и за косово и не помогнаха на сербите да натирят паразитите от косово в маика албаня!

Гринго,много си неграмотен бе!

Всички мразят "запада" и САЩ и на всички децата на там гледат , а не към Русия и Китай.Бре това българчето е много гадна нация от лицемери ,завистливи и неблагодарни. Аз пък искам да е като в САЩ а не като в Русия с изверга Путин и т.н. и т. н.

Американските разбойници отново искат да подпалят война.

popov

Колега, в статията пише, че Русия и Китай се репчат с трета световна война!!!

Верно ли бе? Значи САЩ пращат оръжие и фанатици само за да поддържат мира в Сирия? Всичко ми се изясни вече.

Трета световна, глобално затопляне, па отделно и края на света се задава... глупости на търкалета, с които да се плашат и манипулират хората по света... войни и природни катаклизми си е имало и има.. нищо ново под слънцето просто малко повече зле скалъпена медийна изява наблюдаваме в момента.

1chovek

Никой не е готов за война, нито САЩ, нито Китай и Русия. Изобщо не става дума за това. В случая, просто имаме един голям кръг на интереси - ще го именувам Запада, от една страна, а от друга - Изтока - това включва Русия, Китай, някои държави от близкия Изток.. И в случая Изтока (като кръг на интереси) казва на Запада, дори не просто казва, а демонстрира: вашите интереси са си ваши интереси, но дотук, до тази линия, а оттук нататък са си нашите интереси и сфера на влияние, и изобщо не си и помисляйте да пресичате линията. Това е.

6-ти американски флот вече десетилетия е тук под носа ни- безкрайно далече от САЩ. Така че войната се подготвя отдзавна и от САЩ, и от Турция и Израел.

Добре започна статията, но в последствие се оказа че журналиста има силно развихрено въображение и вместо да напише осведомителен материал, той се впусна да пише кратак роман. Завършека обаче уби всичко. Кай и как допусна публикуването на такава глупост не знам...

Дръзки да се включва немедлено...

Дали ще има война?! ... че тя вече е започнала и затова военни кораби и ято подводници покрай тях се движат към театъра на военните действия. И как така САЩ някога се дърпаха като магаре на мост и не искаха да влязат във 2-та световна война?... интереса клати феса казват танковете край северна Сирия.

Също така извънземните са дислоцирали НЛО в близост и само чакат сигнал.

Дано РФ и Китай устоят на Ламята Америка до край.Дано както каза и Збигнев Бжежински,Сирия да бъде повратният кокъл с който те се задавят.

Е, като се задави Америка, ти какво ще спечелиш, бе, бай Онзи? Безплатен газ ли ще ти пусне Русия или може би чакаш безплатни гуменки от Китай?

що сега с безплатните американски гуменетки и газ как е а

popov

Ще се боядиса жълт, ще си направи пластична операция на очите и ще влезе в Китайската компартия.

jizast

Тя простотията ходи по хората, май това е единствения извод от писанията ти.

Да, Сирия ще бъде ябълката на раздора - Русия наистина има военна база там, а Китай има мощни икономически интереси. Планът "Кадафи" няма да мине с Асад! А това с правата на човека...май ни писна на всички! Това в Сирия са паравоенни групировки, които неоснователно се именуват бунтовници, а са си чиста проба терористи

Такъв ли беше и Ботев?

като не разбираш не се обаждай и не намесвай хора които незнаеш кои са ...

Това не е образователен форум! Бягай да си учиш уроците по българска история и литература и не се бъркай в приказките на възрастните!

Защото Ботев се бореше за родината си. Докато тези са наемници, с работодатели Саудитска Арабия и Катар. Айде не всички, ама доста са чужденци. А от сирийските граждани също масово са наемници на чужди сили.

ви е писнало от правата на човека ? Тогава какво човешко ви е останало ?

Номера е малко по-друг. Под предлог спазването на правата, същите се нарушават много ТРИКИВО.

САЩ от губещата страна?? То че Германия не е успяла да се справи сама срещу целия свят е така, ама не вервам Русия и Китай да се справят по-добре.

Параноята на 3-та св. война яко тресе някои "журналисти". Не, че няма да има военен конфликт в близко време. И все пак осн. идея е петрола трайно да мине 150$ за барел. Все пак Ексон мобайл може да прави и 80 млр. долара годишна печалба вместо 40 млр. ха ха ха ха!

Новината изглежда малко пресилена но поклон пред Русия и Китай! Тези две държави малко пречат все още на лихварската мафия от САЩ да грабят и убиват както си искат.

Мани, падение страшно беше този фарс вчера! то едни човешки трагедии, то една постановка, ги беха наредили по височина да гледат жално. Лошото е, че тази пропаганда е повсеместна. Хубавото е, че има и неофициални медии и източници, представящи случващото се в съвсем друга светлина., която не е задължително правилната, но все пак е още една гледна точка.

Дайте инфо.. кое предаване, от колко часа?

Такова предаване НЯМА да видиш по нито една българска телевизия. Търси в интернет, търси в руски, английски и френски медии. Има дори и американски предавания, които опровергават цялата американска пропаганда и показват факти и записи. Ако се поровиш в нета, ще намериш доста интересни неща, има един впечетляващ запис как CNN подготвят поредния фалшив репортаж. Репортажи като вчерашния по БНТ са смешни и жалки и могат да минат пред някои възрастни хора и някои непълнолетни. Всеки трезвомислещ ще се усети че са измамни.

Работата почва да става "дебела". Напишете в Гугл: Армия активно зачищает террористов в Сирии и ще си доизясните за какво става въпрос вече.

До колкото разбрах, сирийски спец. части успешно прочистват градовете си от наемниците. Ми, добре! Какво му е дебелото на работата? Че са открили в подземия на бунтовниците наркотици, турски оръжия, че са изтезавали сирийски граждани?

Прочети целия материал, а не само заглавието преди да пишеш глупости.

И пак изниква въпросът за нашите управници от последните 22 години и тяхното престъпно бездействие. Та ние от както имаме нова конституция все още сме без доктрина. Не е ясно при война кой ни е враг и ког съюзник. Герб, като управялващи в момента сигурни ли са на чия страна ще застанат при един световен конфликт? Аз не виждам никаква увереност в тяхното поведение, а само лашкане от една страна на друга. Ако смятат, че като властимащи няма да пострадат или близите им ще останат недосегаеми, се лъжат много. Никой взимащ активно участие в конфликта няма да се замисли дали да ни отрови, обгази, облъчи или изпепели, само заради празните приказки на шепа пауни.

На един слепец случайно му попаднала шкурка в ръцете. Опипал я и казал: - Еее, такива глупости отдавна не бях чел! Просто не е чел статията с превод и то на БТА - Китай е готов за Третата световна. И аз такива глупости не бях чел!

Не знам защо,но тези новини изведнаж ми напомниха защо г-жа Клинтън така светкавично долетя в София и всичко потъна в мълчание.

Обърнете по-специално внимание на нашия регион с център БГ. Ако желаете четете и историята. С нетърпение очакваме и светлата демокрация.

ИДВА ВРЕМЕ ЗА ЧИСТЕНЕ.САЩ ЗА НА ГИБЕЛ.МИСЛЕТЕ ЗА РУСИЯ КАТО ЗА НАША ДЪРЖАВА.МАНГАЛСКАТА САЩ СИ ОТИВА СКОРО,АМ НИЕ ЩЕ ГО ЯДЕМ ПЪРВО/ДЪРВОТО,НЕ ХУЯ/

Яки комплекси те гонят щом пишеш само с главни букви .

jizast

О, свещена простота!

толкова безнадеждно, медицината напредна, може и да се оправиш някога, ако слушкаш и....папкаш!

Е щом китайците са пратили линеен кораб, очаквам американците да пратят поне 2-3 super star destroyer-а(сътворилия тази новина да провери от кога линейните кораби не се използват)

новината е изостанала с 40 гоини :D

Не съм специалист по морски битки. Ама ти ще посмееш ли да нападнеш китайски военен кораб, пък бил той и линеен. Всеки кораб се води територия на държавата, чийто флаг носи. Нападението на кораба е нападение на държавата и тя решава с какво и по какъв начин да го защитава. Не мисли, че нападнат, потопен и да празнуваме победата. Кошмара тогава ще започне.

Съгласен съм с това което си написал, а аз имах навъвпредвид ДИР да внимават какво пишат:)

Все си мисля, че заради изборите Обама ще се дърпа от участие в тази война. И поне в началото ще се правят на умиротворители от далече. Друг въпрос е, защо турските танкове са се наредили по границата със Сирия.

За Китай се задава въпроса, че му е далече от границите Сирия и какви са му интересите, а никой не пита какво правят САЩ в Ирак, Афганистан, поглеждат към Сирия и Иран- нали техните граници са още по-далече?!

Буахахаххахаха! Не, бе, те са НАШИ, не може да имат лоши намерения, само най-благородни.

а какво правеха руснаците 9 г. в афганистан бе, знаещ?! изядоха дръвцето и мирясаха...

Още малко и американците ще мирясат.

а кво праиха УСА в ВИетнам 11 години? хапнаха дървото и па не мирасаа

Georgi Georgiev

СССР 9 години, а колко време са САЩ в Афганистан - до сега също 9 години! Този лаф вече не върви!

АЗ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ ТЪРЖЕСТВЕНО СЕ ЗАКЛЕВАМ ДА БЪДА ЧЕСТЕН ХРАБЪР ДИСЦИПЛИНИРАН И БДИТЕЛЕН ВОИН .

Чест! :)

Споко, няма да си свременник на нова световна :)) .. и споко - няма неизбежни неща! :))))

По тъпи от сирийската опозиция няма .Вместо да обърнат оръжие към Саудитска Арабия и Катар те се обърнаха срещу свойте братя и сестри .Вместо да защитават държавата си .Те леят своята кръв за долари които може да не им трябват в гроба.Само Дянков знае как да си занесе всичко в отвъдното.

Ми нормално, сирийската опозиция в ядрото си не е съставена от сирийци :) Много от тия "бунтовници" всъщност са чужди наемници.

Мдаммм, има доста видеозаписи със сирийски бунтовници родом от САЩ и Израел... че даже и от Англия.

Преди месец имаше стрелба от страна на либийски мирни протестиращи срещу не помня кое държавно учреждение за неплатени заплати от времето на мирната война. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това беше ясно още като прелетяха покрай нас стратегическите бомбандировачи на русия - е тези които успяха да вдигнат във въздуха

На въпроса, ще има ли...великият Айнщайн беше отговорил, че ве знае със сигурност, но при всички положения Четвъртата ще се води пак с лъкове и стрели! Така че напред и дерзайте, азиатски тигри.

Не виновен тигъра, а този който го дърпа за опашката.

Алооооо, журналята, Грешно ви е заглавието. САЩ и Исра(е)л са готови за трета световна и това не е никаква новина. Те винаги са правили само войни и като бой-скаутчета = пионерчета са"Винаги готови" за това. Еба си васалните изцепки. Добре че на всеки е ясно, че не сте изразители на общественото мнение

Да е живо и здраво ядреното оръжие, че пази Света от човешкото безумие.

+1

По-платен репортаж за Сирия не мислех ,че мога да гледам,от този снощи по БНТ.Абсолютно манипулативно предаване.Така,че глупостите на нашите телевизии няма да свършат,дори и да стане трета световна война.Не вярвяйте и за Китай.

Бойко Василев се изложи страшно.

От евентуална Трета световна никой не печели - всички, абсолютно всички ще са губещи. Световните лидери не са по-глупави от нас, коментиращите във форума, така че ще има договорки, споразумения и т.н, но война - не... А иначе, хич не е зле, ако всеки по отделно си даде ясна равносметка за начина по който живее и се отнася към заобикалящия го свят.

То и от дивата надпревара за пари никой не печели. Страхът от унищожение е материалистичен, а всъщност трябва да се страхуваме от оцеляване след подобна война, това е наказание.

Всъщност, страхът е наказание.. а война няма да има, а останалото, което си казал/а е вярно :)

Same news, but state's names changed

мдаа,почва да ни става тясничко на планетата Земя.интересно Индия като стане държавата с най голямо население какви ще ги дробят.

Първо да си пуснат тока... :-)))

завладя половината свят на борини и факли.

Китай не може да си позволи да остане без петрола от Иран и Венецуела. Русия не би загубила единствената си военна база в Средиземно море. Сирия е подържана от Иран а те от своя страна имат договор за защита с Пакистан. Така че нищо добро не очаква света защото фалиралата американска икономика ще накара САЩ да сътворят някоя армагедонска глупост.

"какво подбужда пекин да участва в конфликт толкова далече от китай",нима сащ граничат със сирия,либия,ирак и останалият свят където водят военни действия?!що за глупости!!просто агресията на сащ и техният двоен стандарт и на първо място ,техният интерес навсякъде по света ,накараха останалите свестни държави да им покажат ,че все още те не управляват света !!

не е истина - точно това исках да кажа! Евала за коментара! И да добавя - защо и медиите се водят по двойния стандарт на САЩ? Защо така да се каже, ако това е филм, САЩ трябва да са "добрия" в него! Та те наистина правят всичко това, което сторено от други се третира като тероризъм и агресия! Докога! Поне в една статия да прочета, че САЩ няма работа на територия на държавата Х? Как така всяка точка в света по подразбиране трябва да е застрашена от ЮС-намеса?

+1

+100000000

А българските момчета не знаят даже какво е това "Заклех се". И Бог няма да пази България.

А пък шопите казваха "заклах се" :-)))