Коментари - Пентагона: Русия ръководи битки в Сирия | dnes.dir.bg
назад

Пентагона: Русия ръководи битки в Сирия

Руснаци вече не съветват, а участват в ръководенето на военните действия в Сирия, според източници от Пентагона.

Обратно в новината

Коментари - Пентагона: Русия ръководи битки в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като прочетох статията добих представа, че европа иска да помогне на Русия и да участва с нея, хм дали ще им разреши обаче big brother.

Ами ако Русия толкова много помогне на Сирия, че тя сама да се справи с ИД, кой тогава ще добива газта. Сега ще започне една мащабна американска помощ по средствата за масова информация, малий....

Англия чрез жандарма си САЩ разстрелва Европа. ЕС има нов военен партньор и той се казва Русия.

Човечеството си отдъхна след тази новина!!!!!!!!! Най-после може да има прогрес и мир! Руснаците да се развъртят там с метлата и един след друг .......цялата паплач включително и кравари мравари под строй, съд и ред!!!!!!!!!1

Ще ръководи я.

Путин е на път да въвлече Русия в нов Афганистан. И веднаж след като ислямският джихадизъм бе роден в борбата с руските окупатори в Афганистан, сега русия му дава нов мощен тласък с поведението си в Сирия. Ако Русия беше против Ислямска държава щеше да реагира още когато ислямистите громяха противниците на Асад, а не едва след като самият Асад е заплашен. Русия си пази и задълбочава военното присъствие в Сирия и не позволява на Катар да строи газопровод за Европа през Сирия. То заради този газопровод избухна и войната...

ПРАВ СИ. НАЛИ В АФГАНИСТАН АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЗДАДОХА АЛ КАЙДА, ЗА ДА ВОЮВАТ С РУСНАЦИТЕ, НО ПОСЛЕ БЕШЕ: С ТЯХНИТЕ КАМЪНИ - ПО ТЯХНИТЕ ГЛАВИ. ВЗРИВИХА АМЕРИКАНСКИТЕ КУЛИ. ИД СЪЩО АМЕРИКАНЦИТЕ Я СЪЗДАДОХА, ПОДКРЕПЯХА И ПОДКРЕПЯТ - ФИНАНСОВО И ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ. ЩЕ ВИДИМ КАМЪНИТЕ ТОЗИ ПЪТКЪДЕ ЩЕ ПАДНАТ.....

Кретен.

Еми като колегите от САЩ са некадърни да водят хорото, други ще го водят.

от кого бе мама????

а чудно как гърците не се побояха да си нарушат натовските обещания и дадоха коридор!

Мога да отбележа само "три опорни точки" 1) Путин отдавна започна да "копира" действията на големия си "приятел" (както йезуитски ги нарича) САЩ и очевидно това е неговото разбиране за връщане "величието" на Русия -стратегията си работи, те и Японците копираха коли на времето, а вижте ги сега. 2) Върнахме се във времето на Корейската война, Виетнам и Авганистан и конфронтацията Русия/САЩ става съвсем пряка и гореща (макар в трети страни) 3) Трябва да очакваме и други военни интервенции от Путин, другаде по света- освен "копирането" (като стратегия), съвсем очевидно го сърби пръста на спусъка и иска да погърми. Тия железа дето ги произвежда и показва по разни паради, неистово иска да ги вкара в употреба-просто ще си избира цели от които санкциите за него ще са по малки, а за разлика от САЩ не му трябва Конгрес за одобрение (или по правилно Руския такъв си е жалка пародия и чинно му козирува за всяка негова приумица).

КГБ-ста, не знам какъв е Конгреса на САЩ, но като гледам колко военни операции е одобрил през последните 25 години,то май по-добре едностранно да се решава.Че в това многостранство, практикувано в САЩ прозира подозрително единодушие, сякаш изразяващо една управленска воля.

Руснаците са последната надежда на света за справяне с ИД.

О, те вече веднаж се "справиха" чудесно в Афганистан... Сега пак... Очевидно паметта на Путиците е къса...

те и САЩ до там я докараха във Виетнам

УСА нанесе токова УДАРИ, колкото мигранти има в ЕС в момента. С всеки удар избиваше жени деца и старци, затова сега мигрират джихадисти ислямисти мъже между 18 и 30 годишни в ЕС от които само 2% с образование. Крайно време е да се сложи край на УСА!

Да накаже Господ всички, които карат народите да се мразят, да се страхуват и да воюват. И подпалвачите на войни да не се крият по бункерите, мръсници.

Напълно подкрепям Русия в тези действия. В Сирия трябва час по-скоро всеобхватна инвазия за прочистване на тези примати до крак.

Кога зелените човечета ще изплуват във Варна и Бургаса? Чакаме виБРАТУШКИ!!! Ние ще ви подкрепим!!!! Никога вече Българин няма да вдигне пушка,срвщу Руснак Братушка!!! Да му мислят НПО-шерпите и жената прецидент в парламента!!!!

Докато "великия"запад се чуди,мисли,премисля и прави разни там коалиции,Русия ще се е справила с мръсните фанатици от ИДИЛ!А щатите ако обичат да не се опитват да пречат на Русия,защото всеки видя и разбра,че американците всъщност не искат да се преборят със своето творение! Вечна слава на нашите кръвни братя руснаци!

Кой започна конфликта в Сирия ? Защо не напишете за САЩ и как нападнаха миролюбиви страни ,като Афганистан ,Ирак ,Либия ,Сирия и Украйна и ги ограбиха и унищожиха ? Защо не напишете за жертвите на американските нападения в които жертви скоро ще влезнем и ние ? Защо не напишете за външният дълг на САЩ за да отворите очите на слепците и защо се правят всички тези войни ,колко петрол и злато изнесоха от Афганистан ,Ирак и Либия ? Колко злато изнесоха от България ? Това трябва да ви вълнува дами и господа -истината ! Слава на православна Русия ,която единствено има сили да се бори срещу световното зло САЩ !

САЩ нападнаха Украйна ?!?! и Сирия ?!?!? За другите съм съгласен. Ама ти май си рускиня ? Или просто си глупава ? Или и двете.

Смешно, ама адски смешно, защото се вижда кой задава ТЪПИ въпроси.

Има само една велика сила в света и тя се казва Русия ! Най-великата и могъща страна ,която даде 200 000 жертви за да я има днес нашата малка България ! Поклон и почит към вас братя ! Винаги ще сте в сърцата на истинските българи ,а предателите да горят в Ада !

Точно така Ива,браво!

русофилство -това е промиване мозъците на бедни и безхарактерни същества

Нито съм беден нито без характерен просто имам повече акъл от теб и сигурно съм видял мноооого повече от всички тук който плюят ония който ни освободиха от турската империя.Иначе и до днес щяхме да сме с шалварите...Нямам думи как лесно забравяме историята....

русофили я а ти какви искаш да сме американофили ли!!! тупан

Всички са готови да изпратят войски в района и да върнат стабилността в Сирия, но американците мълчат и нарочно протакат... да се лее кръв и безкрайни конфликти.... за да купуват петрол без пари... колко просташка цел, но американците са си такива- ще смачкат всички и всички само и само някак си да продължи останалия свят да им работи за без пари, но и това ще свърши, защото няма как да продължи до безкрайност и тогава да ги видим какво ще правят????

За високи цени на петрола мечтаят точно ИД, Русия, Иран, да не говорим за Венецуела. Некакси, чак толкоз ли си тъп или мислиш, че има и по-тъпи?

да, а маи си забравил че от ниските цени на петрола фалираха всички шистови инициативи в щатите, а?

И така,освен вашето пискане, с какво точно е велика Русия? Нападала е Грузия и Украина, и се репчи на България, и плаши гаргите. ПРез останалото време се мазни примерно на Турция и Иран. Велика сила, клоуни нещастни.

Ти си много тежък тъпак,Русия как точно е нападнала Украйна? Къде видя руски войски в Украйна? Имаше референдум,на който хората САМИ си решиха съдбата! А на теб ти препоръчвам по-малко бтв,и по-малко Холивуд!

Мамино пишленце, по кой точно начин Русия се е репчила на България. Много бързо някак си удобно забрави думите на министъра на финансите тогава Симеон Дянков, който каза,че сме щели да напляскаме Русия. И това е изявление на официален представител на България ?! Ама и той като теб - обича с голо дупе да пляска големи мъжки полови органи. К'во да правиш - еврогейски ценности ...

Какво да обсъжда Германия със САЩ ? Та САЩ работи срещу тях и Европа. Те обгрижват ИД заедно с Турция, Израел и Саудитска арабия под "вещото" ръководство на английската кралица и Комитета 300. Ако продължават, НАТО ще се разпадне.

Мамоооо....а пък Ванката ма гони и иска да ма бииии.....

ТАКАВА АРАБСКА ПРОЛЕТ НАПРАВИХ ЧЕ ЩЕ МЕ ПОМНЯТ В ЦЯЛ СВЯТ,ЕЕЕ ЕВРОПА ЩЯЛА ДА ИЗЧЕЗНЕ -ГОЛЯМА РАБОТА

Отдавна трябваше да го направят. САЩ също са много активни в Сирия, само че на страната на главорезите...

браво на Русия - уродите от ИД трябва да се убиват, убиват, убиват !!!

Прекалено спокоен е Близкия Изток трябва ни(му) наистина сериозен конфликт за да се вдигне най-после нефта..

ИДИЛ е отроче на САЩ -Ислямска държава води началото си от различни терористични групировки, възникнали в Ирак след войната от 2003 година, най-вече Ал-Каида в Ирак (АКИ), тогава водена от Абу Мусаб ал-Заркауи. А ако имаш съмнение кой създаде Ал кАйда и другите терористи , може да си прочетеш това изказване на Хилъри Клинтън : link "Да си припомним, че хората, срещу които днес се борим са същите, които ние самите създадохме преди 20 години. Тогава направихме това, защото бяхме участници в борбата със Съветския съюз. " link Внасянето на хора беше начин да се справим със Съветския съюз и, познайте какво, справихме се с тях. Загубиха милиарди долари и това доведе до колапса на СССР, така че съществува много силен аргумент, че това не е била лоша инвестиция", Нека да бъдем откровени, ние помогнахме да се създаде проблемът, с който сега се борим", заключва Хилъри Клинтън. Найс, а ? ИДИЛ прониква в Сирия като част от въоръжената опозиция срещу правителството на Башар ал-Асад, заедно с Джабхат ан-Нусра (сирийският клон на Ал-Каида), но идеологически различия предизвикват война между двете групировки.[12] През 2013 групировките от Сирия и Ирак се обединяват под водачеството на Абу Бакр ал-Багдади. Та питам те ... не се ли борят сега САЩ пък срещу Асад и разбира се срещу Русия , подкрепяйки ИДИЛ... защото явно Фашингтон подкрепя ислямистката смрад ...имах си аз ...нали са им чеденце, ще си го пазят и дундуркат.

А бе , Хаха /в/, ... засега САЩ за бомбардирали и убили само цивилни лица и ни грам ИДИЛ-ец ... дори ги пазят , да не би някой друг да ги бомбардира... голям си смешник. ИДИЛ е отроче на САЩ -Ислямска държава води началото си от различни терористични групировки, възникнали в Ирак след войната от 2003 година, най-вече Ал-Каида в Ирак (АКИ), тогава водена от Абу Мусаб ал-Заркауи. А ако имаш съмнение кой създаде Ал кАйда и другите терористи , може да си прочетеш това изказване на Хилъри Клинтън : link "Да си припомним, че хората, срещу които днес се борим са същите, които ние самите създадохме преди 20 години. Тогава направихме това, защото бяхме участници в борбата със Съветския съюз. " link Внасянето на хора беше начин да се справим със Съветския съюз и, познайте какво, справихме се с тях. Загубиха милиарди долари и това доведе до колапса на СССР, така че съществува много силен аргумент, че това не е била лоша инвестиция", Нека да бъдем откровени, ние помогнахме да се създаде проблемът, с който сега се борим", заключва Хилъри Клинтън. Найс, а ? ИДИЛ прониква в Сирия като част от въоръжената опозиция срещу правителството на Башар ал-Асад, заедно с Джабхат ан-Нусра (сирийският клон на Ал-Каида), но идеологически различия предизвикват война между двете групировки.[12] През 2013 групировките от Сирия и Ирак се обединяват под водачеството на Абу Бакр ал-Багдади Та питам те ... не се ли борят сега САЩ пък срещу Асад и разбира се срещу Русия , подкрепяйки ИДИЛ... защото явно Фашингтон подкрепя ислямистката смрад ...имах си аз ...нали са им чеденце, ще си го пазят и дундуркат.

Русия,помага на сирийският народ,и предпазва Европа от по нататъшни бежански вълни!!!Ех,ако не са БРАТУШКИТЕ да помогнат,ЕС ще се лута в гора от проблеми създадени от диктатурата от САЩ!!!

ДО ВСИЧКИ РУСОФИЛИСТИЦИ, СЪСЕЛОВЦИ, ОРЕШКОВЦИ и друга измет: Русофилията е много тежка болест. Лекарството е само едно, усмирителната риза ... и КОНСКА инжекция отзад !!!

но тук не става въпрос за русофилство, а за МИСЛЕНЕ - умствена дейност, която очевидно някои хора не притежават. Не мога да разбера защо, когато някой подкрепя действията на Русия, веднага го обявяват за русофил. Ето това е вид умствена дейност на ниво примати.

....казал източник от разузнаването на САЩ, цитирано от телевизия Фокс нюз и "24 часа". на мен пък източник от разузнаването на САЩ ми каза, че няма нищо по-лесно от това да ни се пробута някаква информация.

А бе , Хаха /в/, ... отвори статистиката ... война в Афганистан - загуби на СССР в жива сила , общо около 54 000 , загуби на муджахидетата - около 3 000 000 / три милиона/ ... струва ми се ,че рандеман 1 съветски войник , за 54 муджета хич не е загуба ...ма те щатските инструктори толкоз си могат и толкова са ги научили. И да ви напомня, че армията на СССР беше изтеглена от Афганистан по споразумение между Горбачов и Рейгън ... т.е. по политически път , да не говорим, че смрадляра с белега си беше агент на МИ5 и ЦРУ. Та недей да ми приказваш ... руската армия в 2008г. , а тя беше в жалко състояние , в сравнение със съветската армия , нарита грузинците за около 8 / осем / часа , САЩ и НАТО не посмяха да гъкнат, а Наакашвили си жвакаше вратовъзела и се чудеше да го яде ли или да се беси на него. Така , че седи си мирен и не дърпай Меца за мустаците...щото пак ще питате /ако остане някой да пита /, като за Първата Световна - "Ама те що обстрелваха Варна ... " Дразниш Меца , дразниш, дразниш ...и тя като и писне на мустака, отрещи ти един туц парво в кухата тиква , а ти викаш на Черния Смешник от Фашингтон - " Другаркооо ...пък Иванча съ бие ... "

А ние спираме самолети на партьор, класика.

си намерете стая..

западняците станаха смешни :)

защото ние дваме нашият принос в Борбата с ИДИЛ чрез коалицията водена от САЩ. - срамно но умно :-)

рашките имат опит с Афганистан. После на връщане към тайгата няма да проверяваме руските самолети ... ясно е, с какво ще са напълнили ковчезите.

е не е като някои други предприемчиви новатори...да ги пълнят с дрога. а ти какво си се загрижил за руснаците?

h 1

а ти ЩО не БЕГАШ в ССС-СЕЕРРР да се ЗАГРИЖИШ за РУСНАЦИТЕ на тяхната местна почва ???? И ИЗОБЩО КВО ПРАЙШ в БГ ???

БРЦК

Ако ше си играеме така - САЩ избиха 60 милиона индианци. И пуснаха атомни бомби над мирни беззащитни градове!

от къде, световно известния редактор на въпросната статия Редактор Мануел Насименто черпи данни за подобни простутии, които ДИРа веднага превежда и публикува! Колко ви плащат за подобни не истини и тъпотии?!

Мануелчо е същия головодник като останалите модератори. Често лансират лъжи и измислици за да дадат хляб за изстрадалото соросоидно братство дето вече не знае какво и как да го пише за да се хареса на американските си господари

БРЦК

За друг Асад говориш - нали правиш разлика между баща и син ? А и Асад -син е демократично избран и признат от САЩ президент. И после изведнъж става 'режим' и тн щото е отказал нещо си на америка. И как може да подрепяш ИДИЛ за да свалиш АСАД - независимо какъв е той ? АСАД и унищожи безценните археологически останки ? Асад ли изби милиони християни , елевити , кюрди ? Дано ти плащат добре за глупостите , да има повече от 30 сребърника , за да има да си харчиш там където отиваш.

Браво на руснаците. Само те ще се справят с ИД

Когато разберат колко ще им струва тази намеса, ще осъзнаят, че някой здраво ги е хързулнал. Като с "Космическите войни" на Чичо Рейгън. Нека да пращат хора да мрат, и да си харчат парите. Загубиха Студената война, войната в Афганистан, сега пак са наред.

Мануел

Интересно каква песен ще запееш ако за един месец руснаците затрият създадената от САЩ ИДИЛ

Да - те руснаците са тъпи и не знаят това, което ти знаеш....

Мануел

Прекалено много тъпи филми гледаш Живота не е филм а реалност ама бедната Ви соросоидна фантазия не може това да го възприеме

Цивилизованите държави избягват да изпращат гражданите си по бойните полета да гинат. Научиха си урока и сега бомбардират, финансират, снабдяват с оръжие и правят всичко, за да са по- далеко от конфликтите. Малоумните, смятат за най- евтин и ненужен човешкият живот. Пращай телетатада мрат, за да се почувства велик един лилипут. Нищо ново под слънцето.

Там където не е минал ПЕХОТИНЕЦ, там земята Е: НИЧИЯ!!!!!!

Да прави си нищо ново под слънцето Ти никога няма нищо ново да научиш нито нещо старо да забравиш. За това Асен Генов Ви подира такива недоносени идиоти един взет от кръчмата друг от кофите за боклук трети като си купува преоценена баничка с боза. Просто съдба.

Гешев,много си ограничен и глупав!Недей да се изказваш,че само се излагаш-смешник

има доказана печеливша тактика .Принуждават руснаците към огромни разходи за военни цели . 1989г.ги фалираха ! Ще направят същото и сега . Едните имат пари за всичко, а руснаците наливат всичко за въоръжаване. Докога ?

БРЦК

Да де , ма руснаците са пратили само малко ракетки и съпорт , за което АСАД , Ирак и Иран си плащат. Демек прадали са им доста военна техника и са пратили техници и инструктори за да ги обучат да я ползват. Чакай ги да фалират така.

Ти как се казваш?Иво Минджев,Гошко КУритаров или Зайо Цицин?

Истопията е хубава наука и трябва на всички да напомни за това което става след намесите на Америка-Афганистан-война на опиума намеса след Русия на Америка и бежанциИрак-Садам ядрено и хим.оръжие ,а всъщност много петрол Америка -сега бежанци и ИД,Либия-Кадафи -голям гад сега ИД ;Сирия най -гоямата руска база извън пределите на страната-резултат ИД многомного бежанцикойто не отиват в богатите Арабски страни а в Европа.

Днес в Сирия, утре в Ню Йорк, Цюрих, Дъ Сити оф Лондън и други дупки на паразити по човечеството.