Русия призова за единен фронт срещу ”Ислямска държава”

Москва призова Европа и САЩ към взаимодействие в борбата срещу тероризма, тъй като е обезпокоена от разширяването на влиянието на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Русия призова за единен фронт срещу ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е да правим общ фронт,що не ! Аз викам братушките вперед а ние зад тях леко така,с автоматчетата........

Путлер-дребното кремлинско подобийце на Хитлер, решило да прави поредното си фронтче. Очень харашо Путлерчо, очень харашо! Давай да бием някой, щото после Афганистан, Грузия и Украйна много се заседя нещо. Давай работа на пияниците, че може и тебе да те резнат накрая. Гладът е по-силен от тока, а там във "Великая" ток много нема...

Знаем ви вас соросчетата, че поддържате ИДИЛ

Русия събра своите съюзници за борба с Исляма: Ислямска терористична чеченска Кадировия Новороссия или това, което е останало от идеята: Лугандон Приднестровие, Абхазия и Ю Осетия Ислямски Дагестан, Татарстан и Матарстан Самата Русия е предимно ислямска путения

и твоите хазарски братовчеди не са малко, но до сега не успяхте да отровите Путин

хехехе ! много добър ход ! на Путин , естествено , му е пределно ясно , че САЩианците , а съответно и евритата няма да се навият - това би значело да му дадат картбланш и той да бомби ИД . оообаче ! никой не се и съмнява даже секунда , че Русия ще подпука НАИСТИНА идилците ! това обаче , ще е крайно недемократично и е недопустимо ! обаче ! сега Путин печели точки ! от една страна , ако "демократите" откажат - ще им лъснат задниците , че всъщност помагат на ИД . от друга - ако се съгласят , ще се наложи да отпишат чалмавите си протежета , щото руснаците ще ги изтрепят за норматив - пак не става . та сега с нетърпение очаквам да разбера как точно ще въртят и сучат , та хем туй-хем онуй .

Мюсюлманите, за разлика от другите религии, още от създаването на Исляма започват да нападат и Убиват Хора. Така са Мюсюлманизирали НАСИЛА хората в Ирак, Сирия, Турция, Египет, Либия, Тунис, Иран. Време е да бъдат Християнизирани( да им се върне предишната вяра на хората в тези страни). И това може да стане, само ако бъдат превзети от САЩ, Русия и Европейските Християнски страни. А Мюсюлманите бъдат изпратени Обратно в Саудитска Арабия.

Завалията! САЩ е най-големият кибуц. Саудитските принцове до един са юдеи.

Най -големия терорист, вика спрете ИДИЛ?А кой окупира Крим и кой нахлу в Украйна и Грузия?Кой поддържа толкова време един друг диктатор в Сирия?Кой смаза Чечня ,кой плаши Европа с ядрено оръжие ?Не е ли това другаря Путин и неговата корумпирана шайка чекисти???

Ако наистина си Моше значи имаш пари!!! Що се излагаш като пишеш небивалици?! При референдума в Крим даже и западните наблюдатели заявиха,че няма нарушения! Относно Грузия- чии танкове нарушиха границата , а в последствие бяха навряни в миша дупка? "В Украйна няма руски войски!"- сигурно смяташ, че цитирам Путин или Лавров? Нееееее, това изявление го направи през януари 2015 г. Шефът на генералния щаб на украинската армия Виктор Муженко пред пресата! Ама и руснаците май са изтрещяли с това предложение! Нали от вчера "човеколюбците" от САЩ бомбят правителствените войски на Сирия? Нали не си мислиш , че има т.н. "умерена опозиция"? Нали като подкрепят опозицията в Сирия пряко подпомагат ИДИЛ щото правителствените войски воюват срещу ИД? От вчерашните действия на САЩ и на най-глупавите стана ясно КОЙ създаде ИДИЛ!!! Та в тоя ред на мисли руснаците направо изглеждан безкрайно наивни, да не кажа направо глупаци!

симо

Пфуу.тъпа дясна тролска смрад.Само да видят Путин и се наакват.Отврат.

Тя Русия да не дава акъл . Вместо украинците да се бие с ислямистите и да се изтегли от КРИМ.

яд те е, че чичо ти сорос вложи толкова пари в ремонта на гимназията в Севастопол за да я прави на наблюдателен пункт на цру, а кримките и путята му показаха среден пръст!

Предложението е разумно ,но дали ще се намерят разумни хора на запад за да го приемат .ИД е тимор който трябва да бъде премахнат.пък после нека великите сили си го мерят.в крайна сметка ИД е заплаха за целия цивилизован свят .

че подкрепя с удари умерената опозиция в Сирия. Москва веднага финно се противопоставя, защото ударите касаят и войската на Асад..Били обезпокоени от ИД...Едва сега ли?......

причинно следствена връзка! Изявлението на Москва беше след официалното изявление на Вашингтон (не на нато), че подготвя и поддържа "умерени ислямисти (главорези)"

Ха Путя дурак! Турецкий паток-Няма го! Южний паток-няма го! А сега направи Единен фронт та да съм сигурен че няма да го има! Ама дуращини лесно се балтавят! Като нашите фюрета си ги дрънкаш!

Това придобито ли е, или е по рождение? Аз лично не мога да направя разлика. Но глупостта си глупост! Добре, че не заемате отговорен пост!

Tук съм съгласен с ''великана''. и Pусия и Aмерика забъркаха лаината с мюсюлманите, но сега е време за единен фронт срещу общата опасност. путин добре знае, че без Aмерика ще му е по-трудно, за това се обръща към тях за помощ. Kъм Eвропа се обръща от учтивост.

И Русия ли бе бате? Че що и тя? Щото са лайняни на краварите гащите и да има кой да обвинят, че им е срал в тях ли? Мнооо хитро! Не бях се сетил за такъв ход! Бравус, бравус!

Америка и Русия го направиха това , но по различни причини и свой си начин . Русия с безогледното унищожаване на чеченци . Америка с безогледното заграбване на петролни полета.

Те тука сбърка .... Чеченците нищо против нямаха, вкараха им талибанчета, че нямаше какво да ги правят след изтеглянето на войските от Афганистан. Кой им ги вкара? - Краварите, с цел да продават още оръжия. Дудаев какъв беше? Генерал от съветската армия. Просто го подлъгаха и купиха.

Ха, че и нищо против нямаличеченците. Какъв бил Дудаев? Ми какъв да е, обединител на някаква идея. Но руснаците? Много къса памет. На путин мисля принадлежи фразата 'чеченците са народ от престъпници'. Няма такъв народ. Както и няма народ от крадци, всеки народ си има достойни и мърша. Чеченците ги употребиха най-брутално. Трябва да се разбере, че на никой с власт в света не му трябват достойни хора. Трябват му само слуги - дали ще са на путин обамамама или някой изрод от идил е второстепенно. Защо американците не помогнаха на чеченците - много просто - изгодно им беше другия да избие непокорните. Защо турците не помогнаха на Кобане - пак същото. Защо сталин не е помогнал на въстанала Варшава. Просто всеки иска слуги, не партньори. И ние българите трябва да дадем ново решение. Не да плюем навсякъде и най-вече в собствената си сура както сме свикнали. Когато разберем добре това - тогава ще станем повече хора и ще направим много за себе си и за другите хора по Земята. А не само да плещим за мои и твои, често за лична материална изгода

Ми айде бе! FOAB (АВБПМ) са ваши. Хвърлете 10-ина и изтрепете гнидите...

И ако запецнат като танк МАМАТА на Червен площад-Ето как терористите ще имат ценно оръжие?!?+!?!?

Ти първо прочети за какво става въпрос, как се употребява и т.н., пък тогава пиши глупости. Какво общо има авиобомба с танк?!

ще ти се а ? и на мен . сигурен съм , че и на руските пилоти им се ще . ама тия пущини поразяват зонално . сещаш ли се какъв вой ще вдигнат "демократите" ако погине козата на някой селянин там ? па ако случайно погине и селянина .... не ми се ще и да си представя пороя от демократски сълзи и сополи . и к'во ужасТно чудовище е путлер и т.н. и т.п.

Може да се направи такъв единен фронт, но само с Европа, защото Америка подкрепя Ислямска държава!

Путлер-дребното кремлинско подобийце на Хитлер, решило да прави поредното си фронтче. Очень харашо Путлерчо, очень харашо! Давай да бием някой, щото после Афганистан, Грузия и Украйна много се заседя нещо. Давай работа на пияниците, че може и тебе да те резнат накрая. Гладът е по-силен от тока, а там във "Великая" ток много нема...

Соросоид!

Соросоид на квадрат!

Жужи да ти го обясня по ясно, че сигурно не си разбрал. Американците преди три години ти обясняваха че Асад с безобразията си създава предпоставки за развитие на радикализъм. На това мнение беше и цялата арабска лига които вкараха резолюция в ООН за намеса. Ти и китайците им казахте че грешат и наложихте вето. Днес 3 години по късно ти си обезпокоен от случващото се. Предложението ти е да се намеси световната общност и да се върне положението на това преди 3 години. Питам как решаваме проблема ако след още 3 пак сме на същата ситуация? Омагьосания кръг може да бъде решен или ако помогнете на Асад с китайците да си въдвори ред или просто да се съгласите, че с Асад работата не става.

Соросоид!

Вземи му обясни! Той и Садам така създаваше, нали? Ся аз да ти светна момченце! - и Садам и Асад са от една и съща партия БААС в две държави, значи щом единия е против ФАЩ и"пречи",то и другия така, нъл тъй? Аналогия му се вика, да знаиш, малкия! По същата аналигия свитнаха Кадафито .... и ся е лайна до гуша в Либия. А, преди .... ожени се либиеца, 40 хил подарък от Кадафито с къща и кола, гориво бол и евтино. Решиш да учиш на запад, плаща ти Кадафито стипендия в пълен размер, ма не 100 лева както тук беше .... Всяка година по 1000 динара на човек - дивидент от печалбата от петрола. Ай сега ми кажи какво е? Или краварите нямат намеса там, а?

Да накараш САЩ да воюва с ИДИЛ е все едно да накараш някое семейство да убият детето си,което са планирали,създали,финансирали,обучили и въоръжили.

типично по путински - да говори едно и да прави друго - всички знаем че русия основня источник на оръжя и обурудване на идил..

... ама не говори от името на "всички", защото не всички сме паднали на главите си, като теб.....

Да, неграмотен си. Какво е това "иСточник"? Явно си пропускал часовете по български език, но за сметка на това злоба не ти липсва.

Това до Него нашият Соломон Паси като млад ли е? Ако е той, само той може да ги вкара директно още сега в НАОТО и дрязгите ще се изгладят на мига. Но първо ще Го повози с Трабантчето няколко кръгчета из "Красного площади", пък после...пеша до резиденцията, че моторчето нещо...Бай Хонекер си е оставил ръцете. Един вид - лично отмъщение към света, ха-ха-ха.

Моя съвет към американците е да не се месят. Нито ще доплуват емигранти, а терористите вместо да планират терористични атаки в Ню Йорк ще се отдадат на държавни дела. Така де като си президент на страна дори това да е ИД имаш прекалено много ангажименти. :) Путин просто се чуди с какво да се занимава. На него препоръчвам да се събере отново с жена си и да види щерките защо се мотаят и няма внуци. В краен случай Песков е само на трети брак и може да помогне.

ivo10

Колко хитро му разгада плановете. Пиши на Обама да му ги провали. Нашите тук защо мълчат за ИД? Защото нямаме проблеми и причини да се отклонява общественото внимание.

На фона на тръгналия отново нагоре долар и падащите цени на петрола Путин предприема до болка позната стъпка - отклоняване на вниманието в друга посока. Разширяването на конфликта ще вдигне цените на суровините и ще увеличи търсенето на оръжие, което е и плитката логика на Кремълския войнолюбец.

E нали уж бомбеха ИД, пък той все повече се разраства?! Доста групи от Сирийската Свободна Армия се присъединяват към ИД.

...."таваришч"! Къде гръмнаха недодялани кравари от ЦРУ, изпробващи подготвяно за износ оръжие за МИНДИЛ?! Жокер трЕбе ли ти или сам ще се сетиш?

Е ама една работа сами не могат да свършат. Отиват с китайците и разчистват в Сирия. Ако трябва да продадат часовника на Песков и да вкарат донецки опълченци, нощни вълци, чеченци там каквото имат ... и новосъздадената космическа армия. Там гражданска авиация не лети не виждам проблем. Така в крайна сметка ако се провали турския поток имат алтернативен маршрут през Сирия. Изобщо да се качва на коня да слага черните очила и камуфлажните панталони малкия и да заминават с медведев.

ivo10

Единствените на които САЩ разчита за свалянето на Асад и ликвидирането на Сирия като сфера на влияние на Русия са ИД. Затова е тайната и явна помощ за тях. Следващата страна срещу, която САЩ ще хвърлят ИД са Иран и Русия - нова война в Чечения, Дагестан и целия среден Изток. САЩ са отвратителни лицемери и нарочно създават войни за да работи техния ВПК и алчните им чифути да трупат парички.

Не можеш да призоваваш страни, които индиректно подкрепят МИНДИЛ, за единен фронт! Турците бомбят ПКК, които от своя страна се бият срещу МИНДИЛ! Краварите пък стана ясно, че чрез България снабдяват МИНДИЛ, т.е. "опозицията" на Асад с оръжие!? Руснаците знаят това и се правят на луди за да гледат сеира на кравари, турци и саудитци!

Путин се опитва да хитрува ,прозрачно и смешно,като си въобразява,че може да спаси режима на Асад и единствената си военоморска база на сирийска територия и средиземно море!Номера не минава,а САЩ явно имат вече плацдарм под контрола на демократичната сирийска опозиция,подготвяна и въоръжена от тях,возваща и с ИД!

Коя е тази "демократична" сирийска опозиция? МИНДИЛ ли имаш в предвид, щото друга няма... Вярно, мОУ е "демократична" - скоро някои от лумпенизираните им лидери се обявиха срещу рязането на глави в ефир!? Не било съвсем "демократично"!

за да коментираш, ърво се запознай със ситуацията. Има умерена опозиция, която се бори против ИД и против асад.

си паднал на главата си.

На сайта на волтер.нет е поместена статия на Тиери Мейсан от 27-ми юли т.г. със заглавие Турция в опасност, където между другото пише, че ранените бойци на ИД са пренасяни в Турция от "Националната разузнавателна организация" /МИТ/ и ги лекуват в тайна болница в Шанлъурфа под супервизията на Сюмейе Ердоган, най-малката дъщеря на турския президент. Така че можем да очакваме от натовски държави да се ангажират с борба срещу ИД на кукувден.

Фигурите от Високопрофилния 'пилотаж' (т.е. Кънкиране по ГърмящЛед) на Вовката. ... 'Резултиращи' в Незабавно Вонящо тролиране от Крим до Трън. -> Всички Водещи Държави - вече Редовно Действат Синхронно ! -> Турция - хем каза 'Гид !' на Кремъл (от Крим), хем Отряза 'турецкий' пппАток, хем Никога Не се шегува ! ...а отказът Единствено от Кремъл относно Разследването на МН17 --> за Пореден път Доказа на Цял Свят че с Терористи - Не се преговаря.

Как да не аплодира човек такава мисъл!? Явно и четенето Ви е като писането Ви! - Не се отказаха от разследване, а от съд, относно МН17 - няма осования за съд, порати липса на разследване със заключение, обвиняем. Иска ми се да знам (или не, а?) Кои са Вашите гласчета в главата Ви, които не Ви дават спокойствие и уединение в самотата Ви? Имат ли соросоидно начало, или са прикрити като самоорганизиращи се неформално формални организации? Нещо като колонии от бактерии?

Грешка ! - отказаха Дори Съдействие в Разследването !, което ---> Е Нечувано-и-Невиждано за ТакаваУжасия . Влече Си Ви/ви Русията - Ваша/ваша Ви/ви работа ! НО ! - Не И по Земите-Ни .

Само ако Песков ми подари часовникът от сватбата си!

Русия -това е гласът на РАЗУМА.Всички ние подценяваме фанатиците от МИНДИЛ.Едно време е нямало общ фронт с/у османците и 500г.сме били под робство. Сега САЩ имитират съпротива с/у ИД ,а в същото време на практика разпалват и разширяват конфликта ,а той ще ни засегне и нас ,при това безгрижие на всичките отговорни ,но заети с кражби.

Русия - това е гласът на Диктатора Пу - насилие, убийства, войни, безнаказаност, мафия, подкупи и планове за това как и кого още да оберем

От тая Вашата Русия (а Вероятно - просто от копейко финансирането-Ви !) , Колега - току-виж И у Нас Тресне...

Тези двамата над мен пробват колко на колко са настроенията в БГ като броят минусите си, а на вас плюсовете. Пускат си едни миризливи закачки и чакат на гюме за вотове. Елементарни като мозъка на мравката. Дето има миризма на зелено, там са.

Малкия мук днес като се събудил и разтъркал очи първото, което видял след новия часовник на Песков била една лампичка. Лампичката била идеята да пробва дали всички в ООН са забравили за наложеното Путин и Китай вето на резолюцията за намеса в Сирия.

намеса в Сирия не означава борба срещу идил. ако не си разбрал, илил е също и в Ирак а 'намесата в Сирия' си беше план за сваляне на Асад, не план за борба с идил. хайде недйе да ни мислш за толкова прости!

... или по скоро да ви мисля за толкова прости ... ако тезата е че Асад е брутален диктатор, който създава предпоставки за недоволни и отчаяни хора обръщащи се към радикални религиозни организации за да търсят някаква по добра алтернатива няма да помогне много да се избият тези терористи, но да се остави същата среда породила този феномен от преди 3 години.

За всеки що годе грамотен и непредубеден човек е ясно, че Путин е най голям политик на съвремието. Защото най добрата политика, е честноста. Това, че той временно е туширал напрежението на Кавказ, залагайки успешно на клана Кадиров, съвсем не му гарантира спокойно бъдеще. Доста коментират с разбиране положението там. Но все пак аз единствено съм живял на Кавказ. Още от времето на техният национален герой Шамиль, там винаги е имало скрито напрежение. Да не се бърка с Шамил Басаев. След победата над него, цар Александър Втори взема при себе си семейството му с големи почести. Путин повтори този исторически акт и след като победи на Кавказ, купи верноста им с големи пари и привилегии. Там обаче нищо не помага. Ето за това Путин е напълно искрен в желанието си да се воюва с ИД в Ирак и Сирия, а не на Кавказ. НО за голямо съжаление, няма кой да го чуе. Що се отнася до мнението на нашите политици по въпроса, става ми мъчно за нашата бедна и измъчена Родина. Приятен ден.

Ти са майтапиш или мислиш хората за прости..ха.ха

Не се майтапи и всички знаем,че хората не са прости,за разбика от защитения вид на ЩЕРЕВоидите......

Пу е фашист и световен террорист

Невчесаните ти мисли са като лош превод с Google Translator.

Руските терористи в Кремъл са по-опасни от ИД...

Великобританското говеждо-също... Намали потреблението,че с тая луда крава.......

..."Русия призова за единен фронт срещу Ислямска държава"... - Работата ще излезе ялова... Кога "демократите САЩ" ще загърбят любимите си отрочета Ал Кайда и ИД ????? Точно никога... Те се канят сега да си създадат още една подобна групировчица!!!!

Сетила се мара да се побара .А защо не го взеха това решение когато Сирия се нуждаеше от помощ ,когато ислямска държава превземаше Сирия ?Когато изложиха въпроса в ООН да се действа единодушно ,тогава путин каза че смята че Сирия сама трябва да реши проблемите .Е Сирия си ги реши ,Сирия не съществува сега има ислямска държава .Така действа само един малодушник и интересчия ,решава само ако има изгода .

доста ти куцат знанията по събитията по света! русия беше против намеса във вътрешните работи на Сирия, когато войната беше между армита на Асад и т.нар. свободна сирийска армия. идилистанците са съвсем отделен играч, и са спонсорирани главно от катар и сауд. арабия. ако не си чул още, идил е не само в Сирия, а също и в Ирак.В Ирак разпространението ан идил си беше изцяло коз на муриканците, за да дадат шах на правителството на шиитите. как иначе си обясняваш че там цяла иракска армия от 30 000, обучена от мамериканците, избяга при приближаването на 2000 идилистанеца без пушка да пукне. и си оставиха всичкото оръжие, което сега идилистанците ползват срещу асад. а сега, когато работата се размириса, сорсоидите ревнали че трябва Русия да оправя нещата!

а да между другото руски тролки кво стана с референдума за излизане от нато???? :)))))))) вятър и мъгла сте 80% русофилистици :))) кво стана със всеобщия запас :))) бръм

Глупако,имаш два отговора относно твоята "Професорска защита",за "БААТ" и "БААС" ,от мен и от един друг форумец..... Както винаги,излизаш същият смешник...:):))))))))

между другото тва е добър метод за борба с авторитетите :))) дори с каспаров се справиха изкараха го ненормален малоумен световен шампион по шах :))) основен метод на кгб е да изкарват десидентите ненормални и да ги вкарват в лудници :)))) но но накрая руснаците винаги губят :)))) дори когато лидерите им печелят :))) и пак ще е така :)

а твоят метод за тролене е непрекъснато да сменяш темата и да говориш неща, несвързани с темата! къде пък намеси и каспаров? това, че е шампион по шах не означава че разбира от политика

ДА ВЯРВАШ НА РУСНАК ВСЕ ЕДНО ДА ВЯРВАШ НА ЦИГАНИН.ЩЕ ПРЕДАВАТ ПЛАНОВЕТЕ НА САЩ НА ИСЛЯМИСТИТЕ.

Шило

Хахахахахаха

я ходи си избивай комплексите другаде! знаем че ти е тежко че си нямаш бойфренд, ама не е тука мястото да го показваш!

Марийке, мари хубава, откога САЩ кроят планове срещу ислямистите?

Няма да се случи!!! Нито САЩ, нито Турция искат да се разправят с ИД!!! Нали ще им секне кранчето с евтиния петрол, САЩ няма да имат повод да печатат хартийки и т.н.!!!!

Да, но Русия взе да си вре пак носа и ще им развали далаверата на сатанистите. Чакаме стратегията на Кремъл с нетърпение.

Щото пък Путин иска да се разправи.

Поне Путин няма интерес от ИД,а напротив има интерес да развали играта с ИД на неговите "партньори". Все пак не иска да му влязат от към Кавказ.

действайте филки :))) фактите нямат значение важното е да се изпълняват опорните точки :))) по-лесно се живее и работи без гръбнак а :)))) тук някакви всезнайковци не знаят кво е БААС и ги наричат БААТ ама всичко знаели :)))) дрънкане дрънкане на лъжи дано някое хлапе се хване :))) никога няма да изкарате България от ЕС и НАТО :) айде

Шило

Къде е БААС, къде е България като член на НАТО и ЕС...Къде намеси членството ни? Коментираме създаването на силна коалиция срещу ИД, а не дали да членуваме или не някъде.

пропагандата не е насочена към мислещите те следят фактите дори когато пропагандата е много пластова с различни хоризонти на въздействие :) пропагандата е към широките маси нечетящите децата против нас мислещите има други методи :)))

Всъщност,винаги съм вярвал,че ще бъдеш полезен накрая!! Ето,че и твоят личен опит,е от полза за форумците!!:):))) "По-лесно се живее и работи без гръбнак"...:):))))) А,без мозък,как е?? Пак ли ти е по-лесно??:):))))))

А без мозък е най-лесно - пробвал съм, работи безотказно.

за твое сведение, БААС и ВААТ са едно и също. едното е на български, другото на аглийски

Четейки коментарите, ми направи впечатление един наш, български феномен. Всички изразяваме тревога от засилващата се безсмислена и безкрайна война около нас. А на изборите гласуваме да ни управляват хора, които нито разбират проблема, нито пък им пука, че скоро ще се окажем прифронтова държава. със силно изменен етнически и религиозен състав на населението. Ама тия процеси на разпад са необратими, бе приятели. И това не е само мое мнение. А нашите дебили от екраните на телевизора бълват такова дребнотемие, че чак ти става страшно. И никой не казва, какво е официалното мнение по тези тревожни въпроси. Никога нашата държава не се е управлявала от такива безлични и продажни политици.

Идиотократия ... Ако не сте го гледали, задължително трябва да го направите! Това е бъдещето на човечеството.

Преди 3 години нали сложи вето в ООН на предложението за намеса на арабската лига. Сега що не помага на Асад ами чака на другите дето не го щат?

... с Китай нали го крепят Асад. Да вкарат малко пара и решават проблема. Не като има да се върши работа ако може американците да дойдат.

Шило

Кой не помага? Русия ли? Напротив, преди дни открито си казаха, че въоръжават Сирия и Иран, които са срещу ИД и воюват с тях. Както и Щатите снабдяват кюрдите с оръжие. А това е просто предложение за обединяване на "лобитата" - сирийската армия и шиитите, воюващи на нейна страна, с кюрдите и иракската армия. Кое е лошото на едно такова предложение?

Да де ама това би било безпринципно. САЩ и ЕС са против Асад защото е диктатор. Безпринципен и авторитарен боклук. Ако се беше оттеглил когато загуби международно доверие вместо като кърлеж да се вкопчи във властта щяха да са останали сирийци в Сирия.

Отчаяни опити да се върне някаква международна легитимност. Скоро и със Северна Корея няма да могат да направят единен фронт срещу каквото и да е.

ами той ким 3 го отряза за парада :)))))))

интересно в коя пещера си живял до сега? пропуснал си само участието на Русия във ШОС, БРИКС, банката на БРИКС, и преговорите за Иранската атомна програма и премахването на Сирийские химически запаси за Украйна и спирането на мамериканските мераци там няма да говорим- то е ясно на всички

Стига сте се излагали с тоя БРИКС. Русия е последна дупка на кавала в него. Плажът Копа Кабана има по-голяма и устойчива икономика от най-голямата държава в света. Смятай.

Да се призова васалната на САЩ Европа за борба срещу "Ислямска държава" засега ще е безрезултатно, предвид че именно САЩ и ортаците им я създадоха за да могат да гърмят срещу Сирия на Асад, ужким се борят с ИД. В добавка пак със същия трик Турция пък подпука кюрдите. Разбира се ще го отнесе най-вече ЕС и то не само заради имигрантските вълни и терористични актове, ами най-вече заради мъдрите си управници, които разбира се слушат само Вашингтон.

как да набием възможно най-много опорни точки в най-малко пространство :)))) дали има една истина - не е ясно :))) мозъкът ти е като игленик

Саше, Саше...

вярно лумпен :)

интересувал ли си се кой подкрепяше и въоръжаваше арабите по време на Студената война

Шило

Мани-мани...Участвал ли си в производство на продукция за две воюващи помежду си страни? Голям зор беше да не объркаш етикетите...

И двете супер сили ги въоръжаваха. А интересувал ли си се къде е попаднало трофейното оръжие което Израел пленява във войните с арабите?

Най-после едно нормално предложение!

за всичко е виновен Колумб, ако не беше той, сега Винету щеше да управлява света

Шило

Брех, пак Русия ви е черна, че открито иска координация за борба с ИД. Пощуряхте ли? Айде, излезте малко от тролските рамки! Какво- не е ли добре да се включат и те срещу ИД?

и защо не се включват? Страх ли ги е?

Шило

Ти прочете ли въобще това, което коментираш? Или пишеш първосигнално?

Шило

Най-малкото е необходима координация в действията. Как я виждаш тази-всеки от всякъде да бомбардира, без да е наясно какво точно цели? И отново се повдига въпрос за най-гламното- кой ще действа на суша. Само по въздух не става.

като изключим майтапите добре е ако е искрен в това си желание ако не подкрепя асад

Шило

Обясни ми, каква е реалната алтернатива на Асад в момента! Като сравниш със станалото в други държави напоследък.

Оправи се с кризата в Украйна, настрои газови потоци, света премина от долар към рубла, гърците спаси от ЕС, евроазиатския съюз цъфти ще върже скоро ... време е да реши и проблема с ИДИЛ.

Ами,ще помогне на "високотехнологичните"...:):))) Като не харчат вече пари,хем за да въоръжават терористи,хем за да се правят че ги бомбардират,ще имат повече,за тези 45,000,000 `дето ги хранят с купони,не че нещо,нали...:):))))))

само да не излезе че при същите критерии в русия трябва да хранят с купони 150 000 :))) особено сега с тва автоембарго :))

Много си прав. Справяне с бедността в САЩ звучи като подходяща следваща точка в дневния ред на Путин.