Не е ясно дали Русия има ядрено оръжие в Крим

Русия укрепва базите си в Крим, но не е ясно дали разполага там ядрено оръжие, каза висш генерал от НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Не е ясно дали Русия има ядрено оръжие в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ясно дали Русия има ядрено оръжие в Крим и дали американците в тех ните военно-въздушни бази в България имат ядрено оръжие насочено срещу Русия.

Чудя се ..... Чудя се, като гледам мача Пулев - Устинов, БСП и Атака кого ли са подържали.

Социалистическа атака за права и свободи? Не знам!

А хамериканците са страхливци. Плашат се само като чуят думата Крим. Путин такъв номер им изигра, че Барак още ходи замаян.

Това мнение от "Юруш" ли ти го прожектират? Добро е! Вярвай му!

за какво да разполагат ядрено оръжие в Крим, като видяхме как руските ядрени ракети (Булава, Синева и т.н.) летят на 8000 км и поразяват с точност 50 метра. А Крим са само на 2000 км.

Според русофилската, путлеристична и комунистическа агенция "Асошиейтед прес" американския ядрен арсенал бил в лошо състояние, неподдържан, с липси и без добра охрана, имало уволнени заради това състояние. Положението било като в Елцинова Русия. Затова му викат колело на историята - сега си в ляво, после отдясно, сега горе, после долу. За ИКБР с обсег 10 хил км е все тая дали е 500 км по-насам или по-натам. Все пак може да са пратили по някоя и друга Тополка да се радват децата.

Не е ясно дали разполага там ядрено оръжие. Искате да знаете, да Разберете?!!! Добре де - резсърдете ни и ще Ви стане ясно . Е, който остане жив от вази....

Баххххх тоа русняк......

В Черно море влизат хамерикански бойни кораби, които носят ракети с ядрени заряди. Най-щастлив е Росен Плевнелиев. А България вече стана заложник на хамериканците.

Става въпрос за американски бойни кораби със стотици крилати ракети Томахоук с възможности да носят ядрени заряди и да достигнат Москва! А както знаем американците не мислят много когато изстрелват ракетите Томахоук...

те по принцип не мислят

Дай Боже да не мислят! Просто е наложително, при тая сифилистичнару сган.....

За една седмица Русия успешно изстреля 8 стратегически ракети Булава и Синева. Стрелбите бяха извършени от обекти под вода, над вода, във време на движение или в стационарно състояние. Това води до тотално объркване на натовските генерали. Русия е голяма и натовците гадаят откъде ще им дойде възмездието ....

Е как откъде? От СССР, разбира се... Сякаш не са си въвели координатите още преди 40 години, та едва ли не ще се чудят тепърва?

Каза натовския генерал и си пусна бТВ за успокоение :)

При положение, че Русия има подводници с ядрено оръжие, които могат съвсем спокойно да отидат примерно до Лос Анджелис или пък Израел и да изстрелят ракетите от няколко километра разтояние по каквито си искат там цели, какъв е смисъла на тази новина и най-вече на тези опасения?!? Не разбирам честно!

Руският и Съветският Черноморски флот винаги е имал за главна база Севастопол! Какъв е проблема да разполагат с въоръжение налично във въоръжените сили на Русия?

че не се знае кога украинците ще тръгнат към Севастопол. Затова руснаците са принудени да създават нова главна база в Новорусийск, по-близо до Ростовсите летища.

Базата в Новорусийск съществува от десетилетия. А славната Украинска армия е толкова страшна за Русия, че чак е по-страшна от славната Грузинска армия. Само славната Македонската армия е по-страшна като се замисля. Явно за това вече не пращат луноходи на изконната македонска територия.

най добре са тия киевчани, които са дръпнали големи кредити от Украйна. сега ще им хванат ....

Хамериканците са страхливци. САЩ са единствената ядрена държава, която употребява ядрено оръжие срещу неядрена държава. Съвсем безсмислено от всяка гледна точка.Просто бомбите над Хирошима и Нагазаки са смъртоносен ядрен опит над беззащитни живи хора. Съвсем по хамерикански ...

като че ли има значение дали ги избиваш с бомба или ги мориш от глад или по лагери или разстрел или от премълчана истина за гръмнал АЕЦ, за пръв и последен път се използва ядрено оръжие във война, а мужиките за какво ще разплагат ракети там и срещу кой?

Най-добре е хората да бъдат избивани с хамерикански атомни бомби. Другото е нечовешко

Русия се показа като една от най-лъжливите и лицемерни нации, които не зачитат собствените си споразумения, като това за суверенитетът на Украйна. Как изобщо някой може да има доверие на империалистични военни подстрекатели като руснаците? Чумата на Източна Европа...

Украйна няма държавни граници, утвърдени от ООН, поради претенциите й за територии на съседни държави. Липсват споразумения на Украйна с Русия за държавната граница, да не говорим за геноцида срещу мирното руско-говорящо население, изгарянето живи на 114 граждани в Одеса, стрелбата и избиването на мирни демонстранти в много градове и гражданската война с касетъчни бомби, балистични ракети, нападателно оръжие Смерч и Град срещу мирни градове... Американските "съветници" на украинската хунта прекалиха...

За какво им е на руснаците да разполагат ядрени оръжия ? Една подводница е достатъчна.

Случващото се в Украйна е добър пример защо една ядрена сила никога не трябва да се отказва от ядреното си оръжие. Въпрос: ако Украйна днес имаше своите ядрени глави, дали Русия щеше да си помисля да краде нейни територии чрез военнни преврати? Отговорът мисля е ясен за всички :)

Сега украинците са принудени да възстановят 203 мм атомни гаубици. Но те имат малък обсег - от55 до 70 км и не вогат да се сравняват с подобните американски.

Като имат украинците ядрено оръжие, ще изнудват ли да получават газ бе да си плащат както досега??? Дали някой ще им даде? Смешки!

и на другите не им пука за нас.

Само ограничените русофилски мозъци и подстрекатели към война си мислят, че Русия би могла да си позволи война срещу НАТО.

Нормално е Русия да си защитава жители и териториите,както намери за добре. Сега ще разполага в Крим, утре в Новоросия, други ден може и в Киев . Русия да пита САЩ и НАТО къде им са ядренните ракети, като си присъединиха цяла Европа към НАТО,чрез покупка на правителства. Имат си хората,не ги режат ,поддържат си ги .

Това вече сме го слушали! Единствената страна на този свят използвала атомни оръжия срещу мирни градове са САЩ!

The boxer

Когато НАТО махне базите в Полша, Румъния и България, тогава Русия ще махне ракетите. Просто.

Ще ви се :) Как не разбрахте, че НАТО се превръща във все по-популярна организация, благодарение на действията на държави като Русия, които анексират територии на съседни държави чрез военна сила. Все повече държави ще искат да са част от алианса, особено тези в И. Европа, за да се защитят от психопата путин.

А обясни на нас по простите , защо трябва да съществува НАТО след като основния му противовес- Варшавския договор отдавна го няма. И защо трябва да се разширява , след като е поел ангажименти да не го прави . И по въпроса за ядрените заряди-Русия има около 2000 по вече от всички натовси държави взети заедно . Това само като бройка , а като мощност проблема е още по сложен . В тубата има едно клипче на какво е способна една "ниско технологична " ръска ракета след полет 13000 км. Основното е , че може да влезе в зднка на маймуната и да унищожи точно дванайсетопръстникаму .

Ние сме съюзници в НАТО, а не в азиатската система.

Човек стига плямпа едно и също..Ясно че си тъп, или платена стелка..Или и тъп и платен, но ставаш смешен. Напиши нещо различно от това което ти дават като текст в Краварника. Ясно, че заработваш центчета за бургер и кола....Ама прояви малко творчество поне!

още от 1981 Cевастопол ....бил съм там в затвореният град

генереле, имат, не се притеснявайте.

Путин не спази споразумението от Букурещ 1994 да защитава границите(да гарантира) на Украйна в замяна на съветските атомни бомби и сега ги връща на украинска земя -Крим обратно.

Това вече сме го слушали! Нали загубихме $5 милярда дълг и БЪЛГАРСКИ войничета, търсейки ядрено оръжие под егидата на САЩ! Русия има ядрено оръжие където трябва и САЩ знаят това много добре! Като забравят Русия им припомня, както стана с СУПЕР РАЗРУШИТЕЛЯ на САЩ в Черно море това лято: "Доналд кук" с осрани палоби потърси помощ от Румъния и 27 американски офицери дезертираха и си тръгнаха пеша...

И какво ако има, ще го използват ли?! Стиска ли им?! Айде стига джангър с оръжията... Видяхме ги нищо не можаха да направят в Украйна, а имат огромно предимство като машини и хора, обаче.....

Еххххххх човек ти ме караш да се смея от сърце...:) Браво! Оправи ми настроението рано сутрин:) Наистина ли си мислиш че в Крайна има руски войски? Ако наистина Русия бе решила да нападне, досега Крайна да бе смазана минимум 100 пъти и то за период от 24 часа. Украинската армия в момента я бият като гюме, и то едни зле обучени и въоръжени опълченци, с огромен боен дух и кураж. Хората иамт топки от стомана, изправяйки се срещу танковете, бтр, артилерията и ракетите с един калашник в ръка и РПГ,Нещо което липсва в страхливите укронацитата от армията на Крайна.

Ами има ... А "непобедимостта" на руската армия е доста преувеличена... Както се вижда, ако не ми вярваш питай талибаните... Пиши си колко е велика, няма проблеми, ние ще се правим, че ти вярваме... И ще казваме: "Аууу колко си прав.." Все пак трябва да има балъци да вярват на пропагандата си...

Защо ли никак не вярвам на Руските приказки. Ама никак. Защо ли?

Аз пък още по малко вярвам на призказките, то нистина са детски приказки на Краварника и Гейсъюза..Особено ако тези приказки ги разправя Псаки. Която разпространява псакинг по целия свят, за забавление на хората:)

Я посочи едно нещо да е спазил женския полов орган и да държи на мъжка дума?

а на кого вярваш? Кажи си сега! Всъщност Русия нищо не е казала. Каза го НАТОВСКИ генерал. Объркан си нещо!

Ако Русия разположи ядрено оръжие в Крим в отговор на системата ПРО в Чехия и Полша е проблем за НАТО нали така мили американофили? Но когато САЩ разполагат бази и палят войни по света в името на това да контролират търговията с петрол, нали така драги соросоиди ??

предполагам не смята, че Румъния сключи двустранно споразумение със САЩ за система ПРО без причини. Мина времето на парадите пред несъкрушимата руска армия.

А днес петрола пада още... И гледам рублата също с отрицателнен тренд спрямо долара брехххх

Да не би петрола да се повишил? или рублата да е скочила?

Valter Novotni

Хо хо, не! Но Русия продава долари купува злато:)

Естествено, че ще изпраща! Има много повече права към тази територия и нейното население, отколкото племето на О'Бонго!

Това е първата работа ан Путин!!! Да сложи големи страшни ракети и атомни бомби в Крим...Че човека си няма друга работа, е решил да сади като краставици ракетки в Крим. За малоумните генерали в НАТО, маи не знаете какво е Топол М и Искандер. И че радиуса на действие на Топола покрива целия свят а Искандера половин Европа. Така че за какъв чеп му е на Путин, да слага там ракети с атомни бойни глави?

Аз не мога да разбера тоя Брийдлав как може да заяви, че НЕ ЗНАЕ точно какво става в Крим. На гугъл земята мога да видя снимка на парапланера си на Конявската планина, а военните сателити не могат да заснемат маневрите в Крим. Или руснаците са супер добри в маскировката или сателитите на НАТО са гола вода.

днес е дошъл на крак.

Мишени сме, заради американските бази. Да не дава господ.

Мишени сме заради хубавата си природа, хубавият климат... и т.н. Базите са някакъв жалък гарант в случая...

заради продажното си преклонение към руснаците, заселващи се в страната.

ПРОДЪЛЖАВА СЕ с лъжите. Автоколоната е на опълченците които придвижват подкрепления към Донец и Луганс в отговор на струпването на Киевски ФАШИСТИ на границата с ДНР и ЛНР. Тук се кара по Гьобелски: Повтори една лъжа много пъти и тя ще звучи като истина. Това е доказателство, че в Киев са на власт ФАШИСТИ.

Че то сега с превземането на Украйна, остана един Беларус и всичко ще е на мястото си! Как Горби се е съгласил с отделянето на Украйна, умът ми не го побира! А, ако Путин реши, Киев е на един хвърлей разстояние от Беларус.

И София не е далеч!

Никой не ти иска скапаната София. В българия с трън да се завъртиш, няма какво да закачиш. То беше едно време срещу чушки и домати, да сме страна износител на петрол и електричество! С две думи никой не ни иска, даже ЕС, ама ни приеха.... незнам защо!

Крим беше даден преди събитията по договор от Украйна на Русия за 30 години като военна ядрена база.

Алоо софиянци и селяндури дошли у София, прочетете 1943 и 1944 колко ингелизки и американски самолета бомбадираха София и други градове, как лично Чърчил нареди това и тогава ги обичаите тези жандарми. Прочетете как Чърчил на цигарена кутия нарисува и даде на Сталин България. Или и вие като Плевнелиев ходил на митинг на 10 .11 олеле пази ни боже от приятелите от враговете ние ке се пазим сами.

Ти остави, ами вместо да издигнат паметник на Тодор Живков, че им даваше столични добавки, тримата глупаци издигат паметник на някакъв си национален предател, с нищо не допринесъл за развитието на държавата ни!

Да но умираш от кеф, като гледаш филма на този предател "НА всеки километър"!?

В Крим има оборудване за над 999 милиарда евро!Там е най-оборудваната база в света .

По принцип, не би следвало да има някакво значение дали ракетата, която ще изпелели Фашингтон е изстреляна от Крим, Урал, Сибир или друга част на Русия. Резултатът ще е същият.

На никого не съм длъжен да казвам какво имам в СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ!!! Особено на тези ГАДОВЕ - АМЕРИКАНЦИТЕ!!!

Ако имате въпроси, изпратете Десен сектор да провери! За водач глиста!

Пак неясноти. То и с Крим бяхте изненадани!

Защо в Чехия има ПРО срещу близкия изток, а няма в България?!

"Не е ясно дали Русия има ядрено оръжие в Крим". Това оръжие е предназначено да възспира, а не да се употребява за щяло и нещяло. Всички са наясно с това. То е като да имаш атомна централа - въоръжените конфликти се изнасят далеч. Та си мисля, че НАТО-то се пита, дали аджеба мога провокирам (дразня) руската мечка за "кримският крайник" и ще ми се размине само с прелитане на старите СУ-24 или мечока ще си покаже ядрените зъбки.

Има, има!