Коментари - Уволняват руски чиновник заради еднополов брак | dnes.dir.bg
назад

Уволняват руски чиновник заради еднополов брак

В Русия бе регистриран първият еднополов брак, но това стана погрешка, за която служителят ще бъде уволнен.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват руски чиновник заради еднополов брак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щял е да срути морала в Н-ската администрация.. А той е толкова крехък, че мнозина от руските вождове са се женили по няколко пъти и не смогват с коли, апартаменти и вили.

Има тънка разлика между това чиновниците в Н-ската администрация или руските вождове да се женят и между това същите да се омъжват. За соросчетата обаче тази разлика е трудно доловима.

"Те се опасявали, че ще бъдат подложени на натиск от властите." Много са прозорливи!!! В коя нормална държава, след като си нарушил закона (и то абсолютно съзнателно) няма да си санкциониран от властите. Точно така трябва.

Ся насилието у дома в Расия е официално разрешено. И силите са изравнени.

Сега в Расия маризът у дома е разрешен официално. А силите биха били изравнени...

Едва 2% от от тези които си определят пола сами имат биологична аномалия. Другите 98% просто са така нареченото "модно явление". Тези хора просто поради някаква причина са позволили да им промият мозаците и да влязат в тази секта. Секта коята се опитва да промени ценностни системи и обществен ред. Същото което прави "Ислямска държава". Така че както гоним ненормалниците от ИД така трябва да подгоним и тези психари. Днес много е модерно да се говори за "свобода". Само че начина по който говорим за нея е ако нямаше общества и всеки един от нас си беше семейство, общество, държава. Само че това не е така. Ние живеем в общества. Общества къде големи, къде малки с изградени връзки помежду си от хилядолетия насам. Връзки за които обществото е хвърлило толкова труд и енергия да ги изгражда. В такъв свят свободата е свободно да спазваш правилата и реда на тези общества и не е да си правиш каквото ти скимне. Последното е вредно както за теб така и за останалите в тези общества. Да тези общества не са идеални и точно за това те се променят във времето и ние това наричаме ЧОВЕШКА ЕВОЛЮЦИЯ. Тя става бавно с векове подготвяйки човека за новото ръка с ръка с изменението и на оклния свят и средата. Демек природата.

Винаги пиша против руснаците и особено против русофилите, но този път ги поздравявам. Лагерите на ГУЛАГ вече ми изглеждат като детска игра в сравнение с това да развратят и отнемат децата ни.

И какво са ти виновни руснаците, че пишеш против тях? Виновен е Путин и милиардерите около него, а братушките са прекрасни хора. Вярно прекалено много националисти и шовинисти, но пък как пият....

Някои се опитват да внушат, че който е против ИК, е пета колона на Русия у нас. Искам да подчертая, че не съм пета колона, но съм протев ИК.

А мен ме прие лично Путин.

Мъжеложството е грях, учи Библията, затова са погинали Содом и Гомор. Бракове искат приятелите на богатите гейове, за да ги наследят.

Коя е тая Библия?

В съвременния свят няма любов всичко е пари и други интереси и евентуално продължаване на рода, за да има на кой да се остави наследството - това е! И да не сте съгласни реалността е такава, пък вие си вярвайте в принца и принцесата на вашите мечти, ама дали ще ги намерите?!?!?!?!

Не си прав, има любов, идва ненадейно, внезапно и озарява целия ти свят като слънчев лъч, пожелавам ти да срещнеш своята любов.

Да, в началото е "любов" а после насилие и смърт - прочети внимателно новините само от последните дни!

по закон? Ми не, не е забранена в Русия. За разлика от Иран или Саудитска Арабаия например. Там тези хора са наистина преследвани. Еднополова любов има навсякъде по света, въпросът е защо това трябва да се издига в култ и морална ценност?

Интересен въпрос! А що, да кажем, тричането на кучета трябва да се издига за етническа и морална ценност? Или нестинарството, което е толкова опасно?

Руските пияници пак влязаха в новините.

Дай боже все така да влизат по новините! Това не са ти краварските новини с гейските бракове и стрелбите по училищата! ФАКТ!

Кое е лошата новина? И новина ли е въобще? Това там не е забранено бе каун, забранена е пропагандата за да бъде защитена психиката на децата и да бъде удоволетворена културната и религиозна традиция на огромната част от обществото. Ако при нас има един Азис, там са стотици например. Нито се крият, нито ги затварят, напротив богатеят и разцъфтяват. Просто наглите псевдо защитници на човешките права не щат да проумеят, че държавата няма да позволи това да стане част от учебните програми и че общоприетите морал и възпитание изискват, което става в спалнята да си остава там.

На младите хетеро двойки им се промиват мозъците, че бракът е отживелица. Но за гейовете е точно обратното - бракът е поставен на някакъв пиедестал, та всички да го виждат. Ако любовта е най-важното, както твърдят нормалните двойки без брак, защо тогава гей двойките умрат да сключват брак? Не са сигурни в любовта си ли? Абе светът се побърка окончателно!..

Аз вече не съм млад, но и за мен бракът си е отживелица. Играх го тоя мач веднъж навремето и по трудния начин ми светна, че с брака се облагодетелства единствено и само жената. Така че за младите хетеро двойкии за гейовете не знам, но без мен - който още не е схванал кой от двата партньора извлича ползата и кой - негативите от брака, да търчи да се жени.

Отстояването на християнските цивилизационни ценности и защитата на брака и семейството, което е основен стълб на обществото, са единствените възможности за съхраняване на нацията, културата и народността!!! В България трябва спешно да се приеме закон, който забранява разпространението на гей пропагандата пред малолетни!!! Налазили са ни соросодомити, паразитиращи гниди, чиято наглост и разюздана безбожност целят унищожаване на българският народ! Колкото по- скоро се въведе забрана за педерасите и лезбийките да афишират извратената си болна психика, толкова по- големи шансове имаме да запазим децата си, род и родина!!!

организирана провокация с цел пропаганда, колко са преследвани ЛГБТ-атата в Русия и как им нарушват човешките права. Няма как двамата "младоженци" да не знаят, че не могат да имат законен брак в Русия и затова са го направили в Дания. После обаче са "пробвали" да го регистрират и ... хоп по погрешка успяли. Не е тайнна, че организациите на ЛГБТ-ата там здраво са финансирани от вън и са подкупили тези двамата и чиновниците. Сега с месеци ще се раздухва пропаганда.

Повече от сигурно е, че педерасите са подкупили чиновника да узакони гнусното им извращение! Такива грешки, като тази не стават случайно! Кой знае колко пари им е отпуснал Сорос, за да скандализират обществото?!

А с какво ще им помогнат падерасите ....

Предполагам че чиновника просто е проявил недоглеждане. Автоматично е подпечатал паспортите като изобщо не му е хрумнало че това са двама мъже. Не е голяма вината на чиновника.А това че не се допускат еднополови бракове е съвсем правилно.

не знаят, че по закон не могат да се сключат брак в Русия, затова и са го направили в Дания. Но въпреки това са отишли да "регистрирали" брака, защо? Явно е провокация организирана от ЛГБТ-тата и добре платена, велоятно за "грешката" си чиновника е получил тлъста сума, а сега случката ще бъде с месеци раздухвана. Просто организиране на провокация с цел пропаганда.

Какво лошо има в това,че е забранена гей пропагандата сред децата? Така трябва да бъде навсякъде.

Педерунгели и лизбита нямат място в нормалните държави.Да си ходят при покровителите в педераска Европа.За тези има само едно лечение-шашка динамит в съответното отверстие , палиш и гледаш окончателния им оргазъм.

и руски закони НЯМА однополови бракове в Русия. Точка!

Разумно са постъпили - отиваш в държава, където е законно това, към което те влече. Ако искаш многоженство, отиваш в държава със законно многоженство, а не създаваш проблеми в държавите, където законът го забранява. Така всеки би намерил своето удобно място на планетата и няма да има напрежения в обществото, взаимни обвинения и пилеене на ценно време в непродуктивни дискусии. няма да се допуска и диктат от една група над друга група граждани.

Уволняват руски чиновник заради еднополов брак.........ЕТО КОЙ ЩЕ СПАСИ ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ.........ТРЕТОПОЛОВИ , БЕЗПОЛОВИ И ДРУГИ ....ГНИ ДИ !!!!

има реални снимки, публикувани от самите младоженци - тази двойка няма нищо общо с тях. освен това може да са момче и момиче. каква ви е ползата да създавате заблудата чрез подобни фейк-снимки? вие си знаете. апропо онези снимки са поставени от самите младоженци и не са никаква скрита лична информация.

какво е това менте? в интернет е пълно със снимки на младоженците в профил и анфас, от сватбата и т.н., които те самите са публикували. тия две тинейджърчета може да са момче и момиче - младоженците са мъже на друга възраст и с друга физика - справка снимките им в интернет. в интернет има и снимки на паспортите им - страниците за семейно положение с печатите. като имате желанието да бъдете обективна медия, поне бъдете наистина такава.

ШАПКА СВАЛЯМ на руснаците!! Има надежда!!

ШАПКА СВАЛЯМ на руснаците. Има надежда!!

А ти гледаш от страни, както винаги. Щото не ти става.

Правилно! Тия изстъпления не трябва да се толерират. Какво означава "гей брак"? Не е ли представянето на биологичните и психични отклонения на природните грешки за нещо нормално?

какъвто и да си си длъжен да спазваш върховенството на ЗАКОНА, другото е плямпане и пропаганда, и този който нарушава законите на дадена страна трябва да си понесе съответното наказание, ясно и просто.

Ооооооооооооо, значи джендърите идват от Русия...Нашите продажници не го знаят това. Я да видим какво ще кажат по този случай бетонните грави...

И сега могат да получат закрила и статут на бежанци във всяка държава подписала Истамбулската конвенция.

а служителка, първо на първо, второ на второ - уволнен е и нейния началник - значи са уволнени двама чиновници. трето на трето, паспртите на на младоженците са обявени за невалидни. четвъърто на четвърто - срещу младоженците е заведено дело за административно правонарушение заради печатите в паспортите в графата семейно положение. просто доуточних информацита. а, да, пето на пето са започнали проверки дали няма и други подобни случаи - тезии са ги хванали, защото са се похвалили в социалните мрежи.

Русия е нормална и независима: Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който забранява разпространението на гей пропагандата пред малолетни. А България?

България също.

А Дания е ненормална и зависима... Затова руснаците бягат натам, но датчаните не искат в Русия... Защо ли? Едва ли е заради гей браковете....

А дали наистина руснаците бягат към Дания? Май това го има само в болното ти въображение.

У нас колкото и голяма грешка да направи чиновник му се разминава ,защото е нечие протеже. Примери бол: СМС-за прием в детски градини, битите деца в Габрово...това само от последната седмица и нищо. За това тук такива новини нямаме . За това ни е така чудно като чуем ,че някъде другаде чиновника все пак отговаря за действията си.

ами рускя геи президент дето му се носи славата че е направил наи гол. геи обшт по парт. линя.

Повече гейове - повече жени за хетерото... мен ме устройва...

Глупост!

Ха... отново дебела лъжа ! Регистриран ?! Друг път !За регистрацията на брак сключен в друга държава си има строго определен порядък ... 1. За да им поставят печати и регистрират е нужен превод на акта за брак (легализиран от нотариус и преведен на руски )..Без него никой няма да ти сложи печат в документите ! 2 . Регистрацията на брака се извършва в МВР с поставянето на печат в паспорта и записването на съпруга(та)... А В полицията няма такива луди и нечетящи !!! А да регистрират брак по стандартната процедура с подаване на заявления и съответната процедура - това е въобще нонсенс ! Затова и твърдя че е пореден гейски фейк - от типа :"Ние излъгахме Русия и плач по невинно пострадалият чиновник ! Аман от такива тъпи "новини "! То бива престараване , ама чак толкоз да се оливат !

Добре, че има страни със запазени ценности...

Ще ми обясни ли някой защо всеки ден в една от най-старите и уважавани от мен електронни български медии дир.бг, започнаха да присъстват "новини" за хомосексуалисти?

Собственик е обърнал резбата май ! Пък и дира отдавна не е това което беше ! Фейк, до фейка и глупост до глупостта ! А , да не забравя ! И цензура ...на неудобните коментари !

"Уважавана"? От кой?

С какво те притесняват тези новини? Влияят ли ти, преориентират ли те? По-добре не ги чети, че знае ли човек.....

Стика сте ни занимавали с правата на лесбийките и педерасите. Модифицирайте ги генно с ГМО да станат като охлювите и сами да се таковат и да си раждат децата. Третият пол тогава ще е напълно завършен а ние еднополовите ще изчезнем.

Поздравления за руснаците. Ето такива са хомосексуалните правокации, има ги в нашата църква понякога.

ама тва дописниците уточнявайте все пак кой от тия е мама и кой тати че така само гадаем