”Газпром” не искал пирожки, а валута

Официалният представител на руския газов холдинг "Газпром" Сергей Куприянов заяви, че не очаква нарушаване на газовите доставки за Европа след намаляване на подаването на суровината за Беларус.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” не искал пирожки, а валута | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължавайте в същия дух да се гъбаркате с планетата Земя и с търпението й да ползвате безнаказано ресурсите й да я унищожавате (пр. разливът на петрол в Мекс. залив). Когато човекът прекали с безумията си, Природата се намесва и взема нещата в свои ръце и наказва човека. В момента живеем в тези времена. Стигнали сме точката, от която "няма връщане назад" и никой няма да бъде подминат.

А Ние и Домати нямаме вече :( :( :(

Добре как при сключени договори с Беларус Руснаците увеличават цените на газа заради долара, а когато Беларус иска да увеличи таксата за пренос заради долара не може. Ето това е гнусното имперско мислене. А дано вече да се свършват газа и петрола и да може да заживеем нормално, а не както сега арабите с парите от петрола правят атентати, а руснаците изнудват държавите.

отупай си пробите потури и цървули и бегай в хамбара да видиш има ли нещо сотанало на село тия работи дето ги питаш не ги пишат ))))

точно, но ганьовеца си иска русия, та русия. Не мисли, не чете, дори и Левски не прочете и ни е чул, ни е видял, че и Левски не иска "великата рус". За червените тикви америка е виновна, путин не е империалист, монополист и изнудвач. Те са просто братски олигарси, с една дума братушки, "победители" във войната, срещу кой, срещу този с когото сталин подписа договор за разпределяне на света. Великите братушки и гадните американци, които им направиха катюшите. Хайде, комуноиди прочетете истинската история за Втората световна война, а не ми цитирайте лъжливата пропаганда на съветските слуги/историка гоце/, в 21 век сме, информацията е свободно достъпна, историческите документи също, не са зад желязната завеса.

Изглежда "истинската" история на Втората световна война е строго секретна,щом за съществуването й знаеш само ти! Коментара ти няма нищо общо с разглежданата тема! P.S. Забравих да попитам - в тази "истинска" история се осветлява въпроса за това,как хамериканците са направили съветските катюши?!

Ще те помоля да спреш свое кранче с помия И също да почетеш алтернативни източници относно 2 ра световна.

"Истински могъщите врагове на правовата държава, които са съотговорни за кризата, не се обучават в някакви си там лагери в Пакистан. Те търкат столовете на министерствата и парламентите." Подобни неща обаче никой не иска да чуе - казва Рот. В интервюто той твърди още, че Газпром представлява твърде интересен случай на сътрудничество между политическите елити и криминалните структури.

много ясно, че ще иска валута, ние на сименс да не даваме вълна, в нормална сделка се плаща с това, което е договорено. Не сме аборигени на които да се обяснява с какво трябва да се плаща, от преди МаркоПолово време се плаща с пари...

валута им се прискало, да лапат пирожките. и ние не искахме лади и москивичи, но ги купувахме.

я па карам гоуф на 20 г и ми е кеф...

Ето сценарио - идваха казваш от КГБ с калашники и те измъчваха - купувай Москвич , гадино. А ти като истински Комунист - не искам. И така на всеки километър....

Като не си искал,да не си ги купувал! Не само,че искаше,ами и се натискаше да купиш!

Мина времето когато за домати и чушки ни даваха нефт и газ:))) Бай Тошо за една целувка и прегръдка уреждаше нещата. Сега нали ни управляват "Ентелигенти" и за това сме на този хал:)))))Русия си падна на онази работа като отдели всичките си сателити:))) Така наречената "свобода" е скъпо удоволствие, мат Россия вече не пуска безплатен обяд. Щом сме с хамериканците ще си плащаме в долари:)) и хамериканците си мълчат когато мечката се размърда и си иска доларчетата а не еврото.:)))

Няма нищо по-гадно на тоя свят от руснак, видял се с малко повече пари, в случая с повече пари от колкото дори и в най-добрите си сънища не е виждал. Когато стигне до това положение и Ротшилд, и Рокфелер, и Моган и фамилия могат само шапка да им свалят. Щото тогаз му се отваря устата като на кит и иска да лапне всичко...докато не се пръкне пак един Ленин или Й.В.

То българин който се видял с пари един Душко - добродушко. Предлагам да не слагаме нещата под 1 знаменател.?

Според тебе,в такъв случай,защо Рокфелер и Морган са по-малко гадни?! Защото не са руснаци ли?!

Не усещате ли на къде вървят нещата? Очерталият се вече монополист "Газпром" т.е. Руската държава, започва да извива ръце и то по най-гадния възможен начин. Само след десет или петнадесет години почти целия запас от природен газ, освен изкупените от "Газпром" alias Русия, ще бъдат изчерпани, и тогаз нещата ще станат лесно предвидими. Ще ни се хакат цени като за световно. Забележете какво прави "Газпром" сега - купува и купува де що е газово находище по всички възможни местенаца на планетата, и ако не им го дадат за пари, им го дават за много ПАРИ. С една дума, вече е ясно що за енергиен снабдител се очертава и що за монопол иде реч. И понеже най-гадната черта на руснака е "дай да оскубя колкото се може повече", виждате какво ни чака. Особено нещастници (по отношение на ресурсите) като нас. По въпроса може много, ама много, да се разсъждава, но просто не ми се пише повече, щото останалото ще е пълно с нелицеприятни ругатни към казаците.

Извинявай, ползвам за отопление българска Топлофикация. Нито мога да откажа от нея,цените надува колкото иска, нито за транзит на свои тръби плаща , които минават през апартамента ми. Дали собственици са казаци и руснаци - или.... Предлагам да се мисли преди да се тропка по клавишите. Апропо - цените на топлото се дигаха при стабилни такива на руска газ. Чакам отговор

Интересно,това за "скубенето" отличителна черта само на руснаците ли е или са я придобили от далеч по-опитните в това отношение свои западни наставници по въпросите на капиталистическия "бизнес"?!

Може пък да иска китайски юани;) Ама надали, защото като го отвързаха преди 2 дена и юана започна да пада...

Каква ли валута иска Митя?! Според мен нито руска, нито белоруска рубла. Лакоми се е момчето за тая пуста американска рубла, дто си я печатат янките както си искат. Нали бе НикиБ, дедо Йоцо, Ого/вно, я обяснете за какво става въпрос!

Каква ли валута иска Митя?! Според мен нито руска, нито белоруска рубла. Лакоми се е момчето за тая пуста американска рубла, дто си я печатат янките както си искат. Нали бе НикиБ, дедо Йоцо, Ого/вно, я обяснете за какво става въпрос!

Путку, пак са те олабили от психодиспансера. Тъкмо бяхме поотдъхнали...

Здравей, жалък потомък на робско племе. Поздрав от един Тотален Победител в последните световни войни. Русия завинаги!

Победител на когото народа ще се съдере да бяга при тотално победения!

Нормална практика международни разплащания да се извършват с една приета валута - това е в момента долар. Т.к. вече установена пограшна практика - да има само една валута - на Г20 прието да изработи кошница от валути които ще могат да се използват в разплащания. Но пирожки и сирене не е измежду тях

Подружка, зная, че си оправна и затова теб не питах с върбови клонки или от камъшит ще бъде кошницата от валути. Виж Ого/вно и НикиБ или се шугавят или отплесват от въпроса, така че даже и да включвам за какво им иде в коментарите. Апропо във въпросната кошница ще има ли рубли?

и аз искам валута

Все повече се усеща липсата на Москва около нас и останалите сателитки.

Кои сти вие? Нямя вече Бялгария, има курви и гейчета.

нали си имате резерва!!! Какво ви пука!

Не мога да рабера защо плюете Русия, че не подарява газ. Защо Била не продава киселото мляко по 20ст.? Защо не плюете Била? На който му се вижда скъп руския газ, да си купува от САЩ! Може и Бълхария, като се отказва от руските енергийни проекти, да получава даром енергия от САЩ! Това вече се е случвало, България е получавала даром американска енергия, чрез получените бомби върху София...

в Била има избор, а в тази ситуация няма. а на друго място има кисело мляко и по 19 ст. виждаш ли разликата? те НЯМА да лапат за моя сметка!

Примерът ти не е точен! Това е все едно Била да си вдигне цената на млякото от 50 ст- на един лев, но да иска фирмата, която транспортира млякото от мандрата до магазина да не си увеличава цените. Значи руснаците си увеличават цените на газа еднолично, а се месят тогава когато Беларусите си увеличат таксата на преминаване. Някак си много нагло!

Как Русия ще купува западни технологии с двойно предназначение? С пирожки? Тия от Беларус какво се правят на луди.

Европейски и руски експерти се събраха на спешна среща в Брюксел за да направят оценка на руско-беларуския газов конфликт, който може да се отрази на газовите доставки за три страни - Литва, Полша и Германия, съобщи Франс прес. Русия засега няма да пренасочва част от газовите доставки към Европа през други държави", ама може и други да ви откажат високите цени!... Такава политика накрая може да ви доведе до ФАЛИТ, господа от Газпром!!! Защо да вярваме на Газпром?! Миналия път пак нямаше спор с нас, а пък ни засегна!

Малко ще позачакаш за фалита на Газпром. А междувременно можеш да посетиш добър лекар-психар.

А руски пляски, борш, пелмени...?

оди се пери, кой ще ти прай пирожки??!!

Казано е: Когато атовете се бият, страда тревата. В случая тревата сме ние българите. Всъщност от всяка ситуация човек може да извлече полза, ако е достатъчно умен и хитър. Доказва го един филм от близкото-далечно минало ("Шофьорът"- филм , който Премиерът би трябвало да е гледал, или да гледа), където горната поговорка беше опровергана. Светътъ с бързи темпове отива към развръзка, която за много ще се окаже неприятна изненада. Едно от нещата, които Б-я може да направи за себе си е да започне усилено да попълва нац. резерв и запаси от всичко, което е от жизнено значение за оцеляването на нацията и държавата: Стоки и материали, суровини, горива...финансови следства, лекарства и медикаменти и т.н. - нещо, което се правеше в близкото минало. И никой здравомислещ бълг. политик да не се надява на помощ от близки и далечни приятели и съюзници!

Казано е: Когато атовете се бият, страда тревата. В случая тревата сме ние българите. Всъщност от всяка ситуация човек може да извлече полза, ако е достатъчно умен и хитър. Доказва го един филм от близкото-далечно минало ("Шофьорът"- филм , който Премиерът би трябвало да е гледал, или да гледа), където горната поговорка беше опровергана. Светътъ с бързи темпове отива към развръзка, която за много ще се окаже неприятна изненада. Едно от нещата, които Б-я може да направи за себе си е да започне усилено да попълва нац. резерв и запаси от всичко, което е от жизнено значение за оцеляването на нацията и държавата: Стоки и материали, суровини, горива...финансови следства, лекарства и медикаменти и т.н. - нещо, което се правеше в близкото минало. И никой здравомислещ бълг. политик да не се надява на помощ от близки и далечни приятели и съюзници!

Смятаме, че нашите европейски потребители не трябва да се страхуват от нищо в настоящата ситуация... През територията на Беларус преминава основен магистрален газопровод, който е собственост на "Газпром" и се управлява от "Трансгаз" По-късно беларуският вицепремиер Владимир Семашко заяви, че Беларус ще плати сметката си за руския газ до две седмици."Те (Русия) ще платят за транзита, а ние за газа" Ако и при нас се очертава същата ситуация напълно подкрепям Б.Б. че отказа енергийните проекти на Русия

NIAMA GAZ NIAMA VALUTA NIAMA PIROGKI. MNOGO PROST IZVOD KATO ZA PROSTACI: BEZ GAZ MOGE NO BEZ PIROGKI NE MOGE .ZA VODKATA DA NE GOVORIM .MNOGO FUTBOL OT AFRIKA I SMIAH OT RUSIA .TAZI PAT GAZOVATA VOINA ZAZPOCHVA V NAI-GORECHTOTO LIATO. RUSKOTO CHOU PRODALGAVA.ZABELEGETE CHE VSIAKA GAZOVA VOINA NA RUSIA ZAVARCHVA S KOMFLIKT ILI BATRECHNI NAMESI V CHUGDI DARGAVI.

Ванка, пак лепило дишал?

Единствено с Русия можем да постигнем някакви що годе равноизгодни отношения ако България е последователна. Простотията на някои, че от Запад ще текнат реките с мед и масло вече 20 години не се сбъдват и НЯМА да се сбъднат. Само преди 55 години София бе унищожена и хиляди българи убити от новите ни "братя" без да сме изстреляли и един патрон срущу тях. Хубави или лоши руснаците си остават единствените близки до нас ...но за 20 години историята бе изстрита и сегашните младежи не познават нищо от миналото ни.

ми вземи прочети някоя книга за белене преди 89г. например, за властта тогава слугувала на руските ти братя

като са ти толкова близки бегай в москва, ще плеснат и ще те прегърнат със сто доларова банкнота за месец. И смотльо, защо все на запад и в америка бЕгате, русофили мръсни

Сутринта европейски и руски експерти се събраха на спешна среща в Брюксел за да направят оценка на руско-беларуския газов конфликт, който може да се отрази на газовите доставки за три страни - Литва, Полша и Германия, съобщи Франс прес.

Каква ли валута иска Медведев?! Моля НикиБ или Ого/вно да обяснят, защото аз започвам да си мисля, че иска белоруски рубли или там каквито хартии имат. Не мярвам мечето да иска долари!

ми то си пише, бе тикво. Долари иска путин, валута, но ганьо не обича да чете, камо ли да мисли

"Русия засега няма да пренасочва част от газовите доставки към Европа през други държави" ама може и други да ви откажат високите цени

Миналия път пак нямаше спор с нас пък ни засегна!

Миналия път си имаше голяма разправия.Начело на Украйна беше една проамериканска тиква. Ето че сега го няма.С Беларус нещата са по-различни!

Сега и при нас е една такава тиква :))))

добре, че путин не е милиардерска, кагебарска тиква. Дали в америка царуват феодали над крепостни със 100 долара заплата, боклуци червени, само за вашия гъз мислите, а. Мечтаеш си за времето когато шамар да е ама аванта и колехте и бесехте по "работните места", мърши гадни и присвоявахте, присвоявахте, за морала червеногъз не коментирам

и не тиквата съветска, путин, дали е платил за транзита, но те червените все са лъжци, изнудвачи и убийци, както се вижда от историята. Но по-лесно е успелите да ти пречат на безграничната некадърност и наглост