Руски спецслужби следили Скрипал от 2013 г.

Великобритания разсекрети част от разузнавателните данни по случая "Скрипал", съобщи британският "Гардиън".

Обратно в новината

Коментари - Руски спецслужби следили Скрипал от 2013 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия комуняги какво се разфучаха като разтурен кошер стършели . Колкото и да фучат Каузата им е Пердута . Скоро ще им пресъхнат и хонорарчетата на продажните им русофилистични тролчета . ; )

А дали са руските служби, дали тези на САЩ и Англия или е поредното менте?

"Разсекрети" означава, че официална инситуция е направила заявление. "Гардиан" е вестник, а не английска институция.

Абе то фейсбук , скайп , вайбър и какви ли не други сайтове и връзки си следят постоянно , всички потребители и всичко отива директно в ЦРУ , тези тръгнали да откриват топлата вода ,че на някакъв охлюв следили пощата ! Сигурно Джеймс Бонд го е открил това ! Един приятел който обича да се рови в Фейса и файловете които изпраща , беше открил някакви неясни фалчета криптирани и беше отправил въпрос към Фейсбук какви са тези неща . Директно му бяха отговорили ,че са неща свързани с националната сигурност , тоест разбирайте ,че ЦРУ следи всички какво кореспондират по фейса , не се интересуват дали сте откраднали кокошка , но всичко свързано с тероризъм и други важни за тях неща се следи по определени критерии.

Аман вече! Не от лъжите на британските медии, а от повтарянето им от нашите! Време беше вече да се разбере, че те трупат една лъжа върху друга, с надеждата, че предходната ще се забрави и накрая всичко ще се превърне в един фарс!

Много, много се изложиха англичаните с този случай. По-добре повече да не напомнят на хората за голямата си излагация ...

Тия за цял месец сега това ли измислиха???Ами като ''знаят'' службите им толкова защо не са хванали ''намазвача' на бравата или мъглата е била ''много голяма''.. Поспрете се с тиражирания на тия вече че и глухия и слепия та и мъртвия че ги разбраха какви мръсници са..

Давай, Русия ! Аз те подкрепям !

Сведенията са британски!! Ще рече съмнителни! ЛОШО Борис, жалко Мей!

Английските разследващи варварската атака с химическо оръжие в Солсбъри редовно ни осведомяват за постигнатите резултати. Опиянените от гнусната кремълска пропаганда путиноиди скачат, като въшки с безумни, безсмислени и безнравствени ругатни, сякаш някой се интересува от лайняното им мнение. Нещо им спадна тонуса. Няма свежи опорки и зациклиха. Жалки подхлебарки.

Малеей, СМРЪДЛЬОО, бегай да смениш памперса!!!

Защо ли са го следили от 13та година, като са го харизали на англичаните през 2010? Сигурно е понаучил това онова от английските иширети и са го чакали да сподели?

To и Националната агенция за сигурност сигурно му е следила съобщенията, ама то си е в реда на нещата.

Абе,има един,който половин месец ЗАКУСВА на аванта в Америка . Какъв срам за България. Всяка година слушка и папка. Ето как е спестил за шест апартамента. Ще си КУПИ и седми.

Хайде кажете ни следващия номер срещу Русия, този вече не е интересен. Тоя е за аматьори.

нашокване на ряпата да джуджи. Още въпроси?

Наистина трябва да приемат закон в Русия, Путин да е президент пожизнено. Само такова дърво им трябва на англо-саксонците, те от друго не разбират.

руснаците ? никога! ама те са като девици...

А защо криете червената шапчица и баба и? Покажете ги да ги чуем, новичок не убива с поглед.

А може ли един въпрос. Как Мей разпозна Новичок на 5-тата минута, а ОЗХО на 35-ия ден? Некой да знае нещо

Хвъргала е свински кокале и каквото покаже. Показало е Брекзитчок ама бабата НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗГОВОРИ И МУ ВИКА НОВИЧОК.

И кво сега излиза че британските служби още от 2013 година чакат руснаците да отровят Скрипал... и въпреки че са ги чакали на гюме пак не са могли да ги хванат на калъп, егати и службите дет ги има Нейно величество... или пък Министерски съвет и съвет за нищо не става,а;)

Да чакаха изборите в Русия и ако може пак да сложат някой като Елцин и да му дърпат носа, а той да се кефи.

Да не намекваш че на британците им е писнало да чакат кога руснаците ще се решат и накрая са взели нещата в свои ръце;)

Лъжливото овчарче се опитва да каже нещо? И кой му вярва? 80-те %?

Пак добре, че е лековитата мъгла. Не знам, защо Софийската пречи на дишането

Руските спец служби дали са имали преносими влагомери? Щото тази издънка с повишената влага и провала с мокрия новичок е направо за пращане в концлагер.

Вероятно вече са там..Командировани в Сибир

Ти сериозно ли вярваш и на дума от изписаното през последните седмици? То не бяха пръскани в парка, в кръчмата, в колата, в багажа в Русия, дръжки на врати... Но това с лондонската мъгла беше занитващо! И всичкото горно, имайки предвид, че същите разузнавателни служби трябваше да се извиняват за лъжата за иракските БОВ.

Британските Власти станаха за смях ! Попаднаха в своята Яма ,която копаеха за други , така е когато Управлява бездетна и мека китка , простотия до малкото пръстче на левия крак ! Като знаете че ги следят защо не ги арестувахте тези агенти на Русия ???

Защото службите не правят така. И от написаното не става ясно за каква Яма говориш. Русия попадна в още по-голяма международна изолация. Щом от Москва идват сведения, че Путин щял да посещава България - смятай до къде са изпаднали! Санкциите към страната се засилиха...

Абе то и ти си срам за вашите, ама кво да се прави.

Измишльотини. Скрипал са го разкрили, съдили са го, разменили са го за хванати руски агенти. Кому е интересен Скрипал?

Не говори от името на българския народ Ясно!!!

след безвкусния фарс, който разигра режимът на мей, никакви доводи вече не помагат за почистване на помията, с която се самозаляха

Този пак изкара доста много...на този свят! Отдавна трабвашe да се пресели в един,,по-добър свят,,!?

лондон не е ли "по-добър свят" от москва - човекът си се беше преселил, така беше сторил и литвиненко, и березовски, и много други знайни и незнайни; нооо, няма идеални места

Ха.. изтриха ми поста. Русия е произвеждала и съхранявала неголеми количества от нервно-паралитичното вещество Новичок", се казва още в публикуваните данни. Никъде не се казва такова нещо - вижте пълния текст в нета

Великобритания всеки ден излиза с по някое ново доказателство, че Скрипал е отровен от Русия. Не знам за спец сплужбите им, но със сигурност има страхотни сценаристи в тази държава. Само дето сценаристите май са в клона фантастика и сценариите им нямат много общо с действителността.

Това НЕ е ново доказателство. Това е писмо с днешна дата което просто повтаря позицията на Англия. пълно с "вероятно"

Ама да знаете това писмо от някой си сенатор каква реална ''важност'' има освен за гардичън и за замазване на мей за друго не става, защото сигурно и хартията е ''влажна'' от мъглата им

Тея се скъсаха да лъжат. Ама вече не хваща никъде декиш, а и не са интересни никумо.

Що,бе? Секи божи ден си ги псуваме.

Най - добрата новина е тази, която не може да се провери и да се оспори. По данни на разузнаването (секретни и недостъпни) ..... Вервайте и се радвайте.

Това, че руснаците са дяволи, не прави западняците ангели ! Та, така !

Vinetou

Точно в десетката! Браво!

Дир си прави лола услуга, толерирайки всякакви мурзилки и ватенки във форума си. Напомням на дир.бг, че комунизма е нак-лошото нещо, което се е случвало в света! Не само на България!

Абе неграмотник първо научи правописа и тогава давай акъл!!!!

Сам се определяш като бозаджия, пък се напъваш да формираш и обществено мнение. При тия комплекси си гледай бозата и не се занимавай с неща, който не ти се отдават.

Шило

Кой е Скрипал към 2013г? Разменен шпионин, който е и бита карта. Кому е представлявал интерес? Никому! Сензации.

Всяка държава си има разузнаване и контраразузнаване. Британските служби дали не следят техните хора на руска територия какво правят и дали не изнасят информация в обратна посока?

Руските служби следят всички свои колеги от срещуположните служби. И обратното. Защо агентът на британското разузнаване Скрипал да е изключение? Особено щом е бил двоен агент.

Да, и решили да го освиткат по най-малоумния начин точно преди изборите и световното. Яко!

Глупости на търкалета ...