Русия ли повлия - или нещо друго?

Управляващите в България и Естония се опитаха да осуетят загубата на власт, обявявайки своите противници за "проруски".

Обратно в новината

Коментари - Русия ли повлия - или нещо друго? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генералът ми шушнат от родния му край-няма да ви излъже. БЗНС. точка. да бяхте краднали малко, ама вие много бре депутате и сега като малките дечица от детската градина ревете. Ама ние обикновените граждани от провинцията, ако ревнем ще заечи чак до софия и извън софия. алчността е болест. и то неизлечима болест.. все пак има хора извън бг и очакват нещо да се подобри в тази скапана

Е, гаа ти случая!! Война с невоенни средства?! Такъв .ташак. и аз не мога да измисля!

стига с тая Русия бе. Не е виновна за всичко което се случва. Гласувах за Радев без никой да ме е вербувал от Русия

Ако не беше Русия да даде 200 000 жертви и да плати Източна Румелия на султана за 125 млн. златни франка, никой по света нямаше да чуе името българин и България.Поради това 90% от народа ни са русофили и 10% квичащи продажници ДЕ ФАКТО ЕВРОПРОСТИТУТКИ !

Те затова плачат по талавизиите като стара вдовица за у...! Искат да ни натресат наказателно преследване , дето ги надприказваме тука!! Че, аз съм си у дома. Който иска да не го псуват -да не драска тука или .." да си угаси талавизора"!!

Повлия обирджийската и продажна политика на ГЕРБ и евроатлантическите продажници. Затова народа ни гласува за Радев.Точка по въпроса !

Бо Бо

Бах тез немски "коментатори и анализатори" - те съвсем олегофренясаха. Нека първо се справят с ислямистката паплач в собствените си държави и тогава да говорят за Русия. Защото те целувайки задниците на САЩ предизвикаха най-жестоката криза в историята на ЕС. И сега реват "Русия ни сра в гащите"! Историята се повтаря: тези които разпалиха Първата световна война, разпалиха и Втората световна война и Студената война. Те подпалиха и Близкия изток: Ирак, Сирия, Либия, Египет и т.н. Германците вече два пъти разрушиха Европа и са на път да го направят за трети път. Но този път не от национализъм или шовинизъм, а от дупедавство, Евро-атлантически "ценности" и педераслък! САЩ и ЕС газ пикаят, че не могат да разбият Русия за да продължат с разграбването на ресурсите. Всичко плод на една световна мафия задвижвана от САЩ!

Война с невоенни средства Още от времето на Солидарност в началото на 1980-те години, та до украинския Майдан през 2014-та всички големи протестни движения в руската сфера на влияние се разглеждат като диверсионни операции на Запада. АМИ НАЙ ВЕРОЯТНО..>ЗАЩОТО Е ДИВЕРСИЯ!! Я сег разкажете , защо Виктория Нулата - Fuck the EU, раздаваше курабийки на протестиращите и крещеше Америка е с вас! Докато маймуната маккейн раздаваше 5 милиарда долара на укронацитата бандеровци, за да свалят законно избрания президент Янукович, а?!

Аман, от "откриватели"... Нищо ново под слънцето... и на Меркел и подслушваха телефона, краварите отвъд океана. Казано е... има вечни интереси. Какво тук значи, някаква си персона, страна, съюзи и каквото се сетите, господа-другари!!!

Не мога да разбера що за статия е това ? Нали има демокрация и хората гласуват свободно ? Да ама не ! Щом нещо не отърва на управляващите и веднага се започва, комунисти били, проруски настроени били и бля бля ! А хората просто, искат да живеят по добре !

Я не ни предлагайте този боламач !Не сме с излъскани мозъци като западноевропейците ,че да не можем да разсъждаваме ...подкрепям политиката на Путин ,защото е по-адекватна от тази на ЕС .Аз искам да живеем в мир и за мен Русия не е враг .Радвам се ,че се възстановиха като държава .А ЕС ...жалки са .

След "нарушената клетва" на Мамата на нацията и "обещанието" на Папата на нацията Ербокан, туркофил-българомразци се проброиха като гласуваха за Цеца.

в така наречения евросауз живеият достоини хора, те не са повлияни от пропагандата на руссия но са отвратени от меките китки които ги управлияват, така че идва корекцията.

САЩ отстъпва България на Русия по двустранна договорка- пазарлък. Следете събитията следващите няколко години.

Това пък на теб кой ти го каза, ей сега сядам и почвам да следя събитията следващите няколко години:)

Ко?!? Ко казА, ко?!? Нье! Нивгаш.

След "нарушената клетва" на Мамата на нацията и "обещанието" на Ербокан, туркофил-българомразци се проброиха като гласуваха за Цеца.

РУСКИТЕ МЕДИИ БИЛИ КАЗАЛИ ЗА ИЗНАСИЛЕНО РУСКО МОМИЧЕ !!!! ТОВА Е БЛЕДА СЯНКА НА ТЯХНАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА !! РУСИЯ ПРИТЕЖАВА НАЙ ГОЛЯМАТА ШКОЛА ЗА ДИВЕРСИИ, МАНИПУЛАЦИИ, ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЗЕРЖИНСКИЙ, КОИТО И ДЕН ДНЕШЕН ГОРДО ИЗВИСЯВА ПАМЕТНИК НА "ПЛОШЧАДЬ ДЗЕРЖИНСКОГО " ОКОЛО КОЙТО СА САМО СГРАДИ НА К. Г. Б. !!!!!!!

Светът е полудял..................Защо не можем да живеем спокойно и в разбирателство?

От простотия и алчност.

За другите държави - не знам. Но за българите Русия е освободителка - ,, ...нещо свято, нещо мило ...."/по Иван Вазов/

Митоди ще ти каже ,че Вазов е комунист и трябва да се забрани. Лъчо мозъка ще потвърди.

До кога ще търпите такива тежки случаи у Парламенто??!

Русия се явява за Българският Народ като поробителка и последните месеци и години се видяя и като неприкрита грабителка!

Грабят ни , щото можеше да докарат 2 ядрени реактора , от нас Площадката -и да си построим Централата? Или пък ни изкарват Тръбицата в "гащите до Варна" и... за нас това е неизгодно?? И почти цялата СС продукция можеха да изкупят за тези лета??? Е, па много са ни грабили, бе бунак!

Въобще не желая да чета налудничавите бръщолевения на такива "коментатори и анализатори". Първо да се оправят с ислямистката паплач в собствените си страни и след това могат да говорят за другите.

Тежко и горко на немците!

лъжи в едно, славянин не може да бъде патриот нито пък комунист:)

Тия германци съвсем олигофренясаха! Ами кой накара оная скапана вещица Меркел да покани милиони бежанци? Путин ли? Сами предизвикаха най-жестоката криза в историята на ЕС и после реват и викат - Русия ни сра в гащите! Германците вече два пъти разрушиха Европа и сега са на път да го направят за трети път, но сега по обратните причини - не от национализъм и шовинизъм, а от дупедавство, евро-атлантически "ценности" и педеразлък!

Дир, стига сте пускали германски тъпотии.

Г-да редактори, къде ми е поста? Да не сте ме причислили към онези с които воюва Лъчо Мозъкът?

Дирниците искренно откликват на резолюцията на ЕП за борбата със западното влияние не им се ядосвайте моля ;-)

тази статия напълно отговаря на моя житейски девиз: колкото и бързо да се въртя около себе си, г--ъ ми все ще е отзад. Колкото и да е виновен и лош Путин включая и всички руснаци / дори и тези в Германия/, мечката играе във вашия двор, г-да псевдодемократи. Или още по-хубаво за това как другите са ти виновни - мисъл на тайландски монах - да те сърби задника, а ти да си почешеш главата и да се чудиш защо сърбежът продължава.

една гдинка кум непулноетиет и шу се пооправят...

Поредната малоумна статия с марката Дойеч Веле. Поредното плъзгане по повърхността на фактите и дълбоко неразбиране на ситуацията. Поредното препиране на изпрани вече мозъци и усвояване на кинти.

Последната разходка на Обама из Европа бая скъпа ще да е излязла. Да бяха изчакали да минат седмица-две поне, а те почнаха инструкциите да ги изпълняват от следващия ден буквално:)

Какво става в Харманли, за това пишете, за КТБ пишете, стига глупости, леви- десни, животът ни минава да коментираме безполезното си Съществуване...

Момчета не се ядосвайте, изглежда от вчера играят МНОГО пари, щом включиха в пропагандата и по-умерените: "Господарите" и "Дир". Забележете, как тези статия за "пропагандата", идват точно когато в ЕС се гласува една абсурдна, срамна резолюция от тоталитарните времена, целяща да ограничи свободата на словото и да ограничи политически неудобните медии (които показват неудобните истини за политическите игри на Запада). Тази статия, подобно на останалите заема следната доста обидна за интелекта на хората "опорна точка": Хората симпатизират на Русия и Путин вместо на САЩ и НАТО, не заради очевидните факти (не в полза на Запада), а защото са глупави и така им е казала Руската пропаганда... Пример (циничен, но истински и скорошен): Сърбите са против НАТО, не защото бомбардира столицата, хората им, разкъса държавата им и отцепи люлката на културата им (Косово), заради руската пропаганда.

След "нарушената клетва" на Мамата на нацията и "обещанието" на Ербокан, туркофил-българомразци се проброиха като гласуваха за Цеца.

На мен например не ми е ясно колко хора в България защитават позициите на БХК? Организация, спонсорирана от "Отворено общество", "Америка за България", ЕС...

От всЕкъде, Бастуне!... По-здрави и на теб! ;-)

Социализмът изживя златните си години и достигна върха си през 70-те години на миналия век. След това започна да запада и логично се срути в края на 80-те... При Запада имаше възходящо развитие до средата на 90-те. След това материалното състояние на голяма част от хората продължи да расте, но се появиха проблеми, като тероризъм, повишаване на престъпността, несигурност...

Koe продължило да расте? От 80-те няма реално нарастване на надницата на Запад. Консумирането продължи на кредит, което е и причината нивата не само на държавния, но най-вече на частният дълг да са на рекордни висоти. Тръмп го докара точно тая динамика.

Е, и к'во следва от това ти прозрение?!...

Най-добрата година за Социалистическа България е 1982.

Историята се повтаря:Кой разпали Първата световна война,ами Втората,а Студената...Кой подпали Близкия изток:Ирак,Сирия...Либия,Египет и т.н. САЩ и ЕС газ пикаят,че не могат да разбият Русия...за да и разграбят ресурсите.Световната мафия не си играят.

ВИЖ НАШАТА МАФИЯ! ИЗГЛЕДАЙ РЕПОРТАЖА НА ДИКОВ С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ! НЕЩАТА СА УЖАСНИ! НИЕ НЕ ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА , А В ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА! ЧУЙ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ БОРИСОВ И СТАЛИЙСКИ! ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА С КТБ И АКТИВИТЕ Й, КОИТО СЕГА СЕПРИДОБИВАТ ОТ АКЦИОНЕРА НА БАНКАТА - лондонската офшорка ВТБ! Времето на БОЙКОВИЯ ЦАР и на неговите юпита като МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ не е изтекло! Милен е представителя на ВТБ, а кой е собственика й? Може би принц Кирил от Лондон ще ни каже! Той ги разбира тези неща!

Как да остави световната мафия,като нашата е част от нея? Плана за БГ на севтовната мафия е да е колония,народа да бяга или умира,а земята ни е вече разпределена.

Бяха почти успели/по времето на Елцин/...странно и до сега как ,,пропуснаха,,Путин,и затова сега им е най-черния.

Странно... Хората мислещи различно от общоприетата про-западна доктрина, както и тези, които открито защитават Путин ги наричат "тролове"!... Интересно, а как ли се наричат тогава краварските глашатаи и псевдо-атлантическите бардове, бълващи по цял ден яростна пропаганда, срещу всеки инакомислещ представител на "демократичното" общество! Нещо, май не е наред в картинката....

Към Циник: Абе, Циник, ти може би не знаеш, или се правиш на улав, че русофилската мафия у нас дава огромни суми на своите тролове ! Какви други освен тролове са тези които пишат с пяна на устата че САЩ има нещо общо със ситуацията в Сирия, а нищо не казват по повод бомбардировките на "миролюбивата" Русия в суверенна страна като Сирия ? Май част от сповменатите по-горе суми капе в твоето джобче, а ?

...а ти сериозно ли ...САЩ нямат нищо общо със ставащото в Либия,Сирия,Ирак,Авганистан ....ле-ле

"Пълни глупости". Ама в отчетите за платени суми от Америка за България фигурират личности от протестна мрежа. И Русия, и САЩ, и Турция, и Германия финансират български НПО.

Тъпчо, не е важно кой к'во финансира, важното е кой к'во изнася, Западът изнася култура, знание, високи технологии, нормални човешки ценности, а рашистанци и турчулята изнасят азиатски табиети и примитивизъм.

Това което запда изнася глобализацуя и корпоративно заробване

Платен глупако,я питай хората в Либия,Сирия и Ирак,за"ВНОСА"!

И каква точно култура, технологии и общочовешки ценности ни донесе Запада, че не се сещам нещо? Половината от младите Бъгари са неграмотни и безработни! Всеки ден по телевизията вървят Турски и Индийски сериали, тъпи до полуда. Американското кино, музика и литература в момента са на новото на приматите. За технологиите няма да говорим, никой не ги е виждал и чувал, освен Китайците. А за нормалните човешки ценности чак се учудих, след като прочетох останалите новини. Промит мозък ли си, или ти плащат за да ръсиш небивалици? Оп, сетих се, гейпарада и толерантността към циганите, ГЛБТ и бежанците са новите ни морални ценности.

Е, не може да си толкова тъп! Честно, баце!... Практиката обаче показва, че Западът изнася само, колониализъм, войни, кражба на ресурси, мизерия и глобално затопляне, като най-големия проводник на това са САЩ... Където са "изнесли" своята "демокрация", въпросната страната се превръща в унищожена пустош! Обори ме, ако можеш!!

Когато читател прочете обърканите и противоречиви тези на автора, не може да не си спомни заглавието на гениалната книга на Дж.К.Джером - "Празни мисли на един празен човек"

чудесно, по-точно не може и да бъде!!!!!!

Вместо оператора на сайта ви да ни облъчва с подобни популистки статии, разделящи ни на ПРОРУСКИ и АНТИРУСКИ настроени българи, е време да концентрирате вниманието върху РАЗКРИТИЯТА КОИТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПРАВИ ПРЕД САШО ДОНЧЕВ!! НЕЩАТА В СТРАНАТА НИ СА УЖАСЯВАЩИ!! НАС НИ УПРАВЛЯВА ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА КОЯТО НЕ Е НИТО ПРОКРЕМЪЛСКА , НИТО ПЪК ПРОАМЕРИКАНСКА!! ТЕЗИ ХОРА ИЗВЪРШИХА ГРАБЕЖА НА ВЕКА - фалита на КТБ!! Въпроса е не само за милиардите окрадени от тази банка , но и за налетите под формата на държавни заеми МИЛИАРДИ, които никога няма да бъдат върнати! ГРАБЕЖА НА АКТИВИТЕ НА БАНКАТА Е В ХОД , А ВИЕ МЪЛЧИТЕ!! И ВИЕ ЛИ СТЕ НА ХРАНИЛКАТА НА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА?!

и да забравим участието на руската държавна ВТБ в КТБ и бизнесите на василев и пеевски нали ??

ИЗЛЕЗ ОТ ТОВА ИНФОРМАЦИОННО ОБЛЪЧВАНЕ , ВЛЕЗ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР И ВИЖ КЪДЕ Е РЕГИСТРИРАНА ОФШОРКАТА ВТБ!! Ще констатираш колко "проруско" е ЦАРСКОТО юпи Милен Велчев, който представлява ВТБ и ако имаш мозък да мислиш би сглобил лесно пъзела на тази ЛОНДОСКА ОФШОРКА с лица като ПРИНЦ КИРИЛ , МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ СПАС РУСЕВ И НЕГОВОТО ГУРО лицето СТОЯН МАРКОВ! Все едни другари от разни ДС-та превърнали държавата в хранителна среда за растящите в РАБАТ бъдещи наследници на престола! Сигуро не знаеш и не си чувал и за Симеон - Хасан?! КЪДЕ ЛИ Е И КАКВО ПРАВИ?! Готви се да управлява ОВЦЕ като теб!

Ako трябва да перифразирам Викито Нюланд: Фак да DW!

Русофилът е същевременно и сърбофил и мрази всичко българско особено българската независимост и държавност. Също така страшно много мрази успели българи, които не са се издигнали с кражби и измами на мама и тати от БКП.

...каниш ни да скочим в краварските копита, така ли бе, Scrotum analum! Ех, ДА ТИ Е БАничката сладка...

не си оригинален. с лафове от преди 40 години.

е вътрешен проблем на Китай. Да се оправят.

Излиза че тъй наречените евроценности не се споделят от европейците... и вместо тамошния народ да се прехласва по Меркел прави фенклубове на Путин, е после как няма евролидерите да се пукат от яд и все по-открито да говорят за цензуриране на свободното слово.

Изкарахте ли си рубладжийската надница? Когато троловете не могат да отговорят на фактите идва ред на плюенето по принцип, но то не е признак на интелект, а напротив. Интересно е, че думите Европа и демокрация предизвикват у вас остра алергична реакция.

а проста краварска подлога... Между другото, точно твоята гилдия е тази, която се тресе от безсилие и злоба, бълвайки змии и гущери срещу все по-нарастващия брой от събудили се граждани на ЕС... Жалко е за вас, но сте ЧАО, както изглежда! Айде, и аз - твоята...;-)

Има дефицит на справедливост в целия свят и този проблем се прехвърля от болната глава на здравата.Итова го виждат всички но не смеят да си го признаятНе че Русия е света вода ненапита но не е най същественния признак че проблемите в света се натрупват.Съществува скрито или прикрито недоверие за момента между двата основни фактора в ЕС Германия и Франция и това го знаят и двете страни но не желаят за момента да го изразят на глас.Да Русия като притисната от фактори външни и вътрешни е възможно да се опита да влияе но едва ли тя е главната причина неравновесието в ЕС и в света да продължава.Брекзита напоследък не се коментира от страна на западния печат по разбираеми причини.Това е уязвимо място и тема и не се коментира.Сега всички са притихнали и чакан първата официална изява но Доналд Тръмп.Като едно време чакахме Живков и Брежнев

Раша е най-голямото зло, особено за нас българите и трябва да бъде заличена от земята. НАТО работи по въпроса. Китайците също не дремат.

Лелииии майкоо! Всички ли сте толкова прости там, У Канада или само ти "блестиш" толкова силно...

Този не знае къде е Канада на картата,човек живял или живее в Канада...не се занимава с простотии.

На хартиената версия на DW трябва да се даде възможност да виси на ръждив пирон, нарязана на 20 см квадратчета, във всеки селски външен кенеф :) Тоя пропаганден НПО парцал става единствено за тоалетни нужди.

Интересно... Аз съм човек, който е потопен в медийното пространство... По цял ден съм пред компютъра, а вечер гледам по няколко пъти новините по различни телевизии... Само аз ли НЕ ВИЖДАМ никаква про-руска пропаганда?! НО за сметка на това, АНТИ-Руската пропаганда ме облъчва от всевъзможни страни непрекъснато и натрапчиво! И няма отърване от това...? Явно има "хибридна война, но тя определено не се води от Русия срещу Запада, я е по-скоро обратното! Както се казва: Крадецът вика - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!..

МОЖЕ ЛИ РУСИЯ ДА ПОВЛИЯЕ НА НАРОДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСИ

ДА! Ако хората са неграмотни,бедни,прости,завистливи,алчни,нещастни,злобни,лишени от чувство за самосъхранение,наивни,с къса памет и глупави.НА ТАКЪВ НАРОД ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ!

Ето ви част от интервю с шефа на този Институт от началото на 2015г.: "За съжаление, за създаването и подкрепата на НПО, които биха работили за нашите интереси, на практика не се отделяше необходимото внимание. А ако те работеха, то биха заменили десет посолства и десет дори много умни посланика. Сега ситуацията започна да се променя след преките указания на президента. Дай Боже, подчинените да не забавят това развитие." Та драги съграждани - фактите са си факти. Русия си финансира организации, които да работят в неин интерес в други държави.Забележете - в неин интерес, а не в интерес на някакви идеали. Важно е да се знае това нещо.

'На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.'

След което пенсиите станаха цели 3 долара! Джордж Сорос между другото помогна на много български младежи да се образоват в уважавани университети.

КОЙ стои зад офшорката, собственик на ТЕЦ Марица изток 1 Ей и Ес България Б.В. (AES Bulgaria), чийто управляващ директор е Евгения Юриевна Родионова. КонтурГлобал България Холдинт Б. В.? Кой стои също и зад прословутите ТЕЦ-ове впрочем. Защо никой български държавник, нито една институция или медия не обяви официално кой е реалния собственик?! Упорито се лансира тезата, че били американски. Глупости на търкалета. Питайте Румен Овчаров колко са американски.

Кой подписа предподписа договорите с ТЕЦа и вдигна изкупната цена? Не беше ли същия този отговорен партиен другар Овчаров?

Няма да закачаш другаря Овчаров. 1. Той не може да прави такива неща! 2. Заместничка му беше другарката Нинова. (Ти БСП ли атакуваш сега?)

Според Делян Добрев подписани са от Иван Костов и компания.

сериозно ли мислиш, че на някой в Америка му пука за някакви ТЕЦове някъде по света в страна за която не могат да се сетят името и? Всичко, което идва като инвестиция в България е всъщност комунистическите пари от българските задгранични дружества на ДС преди 10.11.1989. Всичките са български пари, които някой открадна и легализира под формата на чуждестранни инвестиции в България.

Това,че си платен е ОК,ама че ни подценяваш толкова не ти прави чест...

Не те подценявам. Знам, че си тъп. Вие обаче си мислите, че ние сме по-тъпи от вас, ама не сме. Можем да мислим с главите си и да задаваме въпроси и да търсим отговори! :)

И децата знаят, че въпросните "Марици" ги продаде другаря КОСТОВ и то на твоите работодатели - краварите от ФАЩ!! Така че спести си напъните, че много замириса... Ще ти го кажа на твоя език - F. U., M. F.

Поредната статия към дневната квота "Какво да измислим против Русия".

И да го публикуваме в руския хибриден трубадур.

Ти кога каза, че се връщаш в Новосибирск?

sonibvc@gmail.com

След кат си събера багажа от фалиралия Детройт и ми издадат разрешителното за нефтодобив в Новосибирск. А ти кога каза че тръгваш от Перник към Франкфурт да си гледач на некой немски пенсионер?

Елементарният принцип, "който не е с мен, Е против мен" е на дневен ред, както обикновено... И естествено, в най-общият смисъл, когато Простакът започне да губи почва под краката си, той започва автоматично да обвинява ВСИЧКИ, които не са съгласни с него и да ги обявява за врагове, предатели и да им приписва всякакви злини... Но тази злоба, демонстрира само едно - БЕЗСИЛИЕ!... и СТРАХ. ...А падението Е гарантирано! Хората започнаха да се пробуждат от летаргията... Армията на недоволните "противници" ще става все по-голяма и по-силна, като фактор.

Алоо да бяхте приели закон за лустрацията... така и така сте закъснели с едни 26 години... Или...можем да си останем без политици?