Беларус няма да загърби Русия и да направи завой към Запада

Беларуският президент Александър Лукашенко заяви, че страната му няма намерение да обръща гръб на Русия и да прави завой към Запада.

Обратно в новината

Коментари - Беларус няма да загърби Русия и да направи завой към Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

;ентрално европейска държава - циганска е. Никой не я зачита за нищо, дори руъмнците. Руска губерния.

Научил си е урока - КРИМНАШ

СЛАВЯНСТВОТО,ОСЪЗНАТО СЕ ВЪЗРАЖДА!!!

На запада винаги му трябват роби,които да ошушка.

Да си стоят в руската кочина.

. . .Разположена в центъра на Европа, Беларус . . . Много добре, браво направо централноевропейска държава .

толкова много Беларус, не вярвам да ти откажат жителство в тази мека на света. Лично аз бих предпочел Русия - по-престижно е.

на този като толкова плюе Западът къде учат децата му. Щото по-голями плювачи от нас НЯМА. ПЛЮЕМ зАПАДЪТ И САЩ, АМА ДЕЦАТА НА ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ-КОМУНЯГИ, СИНЪТ НА кУРНЕЛИЯ И ПЪРВАТА НИ ДАМА УЧАТ В НАЙ-СКЪПИТЕ И ПРЕСТИЖНИ КОЛЕЖИ В САЩ бРАВО-О!!!

в беларус заплатките са като у нас, ама разходите за данъци, ток, вода, парно, мед. услуги са хипер ниски и изобщо нямат тревоги... а ние се побъркваме да мислим как ще си ги платим... ходят си на почивки, ходят си из европа на гурбет... виждат к'ъв голям уй е там и си се прибират към беларус и русия, а само мнооооооо алчните руснаци и измекяри остават за дълго извън беларус и робуват, точат социални помощи от запада... покрай спасителството, със сумати беларуснаци съм разговарял на морето всяка година - готини хора! голям праз като миналото лято за кой ли път имаха деноминация на рублата им... седат гладни, жадни ли? не идват на морето ни ли? ходят боси и без дрехи ли? нямат коли ли? всичко си имат! западът да го духа, не може да ги направи роби! тия дадоха едно време супер сериозен отпор на хитлер, та камо ли сега на някаква си бабушкера меркел, куклата на конци на гадините сащ, пф! тоя строй там не могат го бутнат! т'ва не е простия продажен българин - т'ва са руснаци! ако ги нямаше, то щяхме и кирилицата да си продадем за 2 цента... бг смешни гладни комплексари дет' продадохте буквално майка си и баща си... не си идвате в бащиното огнище да ги видите дори - уроди! аре марш!

Лукашенко, поне ти да осъществиш нашата несбъдната мечта.

хахаха, осъзна ли, че е несбъдната мечта русифилистико?

"Чудесно разбираме, че на Запад никому не сме изтрябвали". Не е точно така Саша! Вие не сте им изтрябвали, но вашите територии (с всичко каквото притежават) са. Както им трябва и територията на България, но не и българите, както им трябва и територията на Украйна, но не и украинците и т.н..

Да бе твоят Саша ще те чуе, хахаххохохо

лукашенко със сигурност не им трябва, обаче капиталите, които неговите олигарси трупат в швейцарски банки са добре дошли :))) Всеки идиот с власт плюе "Запада" , обаче си е организирал едно комунистическо несменяемо "западче", а поданиците , тях кучета ги яли :(((

и всеки уважаващ сорос трябва да яхне метлата,нали божко,а виж дали са ти преведени парите по кофата

Много умно, направо гениално, засенчва мъдростите на лукашенко :))) Никога не съм чел по-мъдри простотии :)))

Че какво му е на Украинския Хал? Много си е хубаво даже. МИзерия, Глад и ТЪПОТИЯ. Много са си добре

Украйна - витрина на евроценностите !

изухме гащите и услужливо си подадохме сами задните части на западняците. Винаги сме били продажно племе и сме се обвързвали с губещия.

За това ли 40% от икономиката ни е руска собственост? За това ли 500 000 руснака са с недвижимост в България?

елекроснабдяване вече е ЧЕЗ или германски? Затова ли Софийска вода е френска? Затова ли Виваком, бивше БТК е шведско, затова ли Булбанк е италианска, затова ли всички други банки са френски, немски, испанки, английски и т.н. Затова ли ТЕЦ Марица-Изток е американска? А кво стана с Булгартабак? И пристанище Русе, и приостанище Варна и Корабостроителница Варна ............ Или Балкан на Гад Зееви за 1$? И какво остана българско? Какво не е продадено на западните империалисти за смешни стотинки?

Щом са толкова добре, щом не отстъпват на запада, ЗАЩО СЕ НАЛАГА ДА УСПОКОЯВА РУСНАЦИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ИМ ОБРЪЩА ГРЪБ?

Лукашенко направи преди 2месеца безвизов с 154страни...те за това))

само да не паднете като ви кажа, че по стандарт не отстъпват на Запада.

Ами, не го казвай де :) Ще изпопадаме тук завалиите :)

комунистите на никого не са необходими

А България беше много нужна на Запада - като източник на евтина и образована работна ръка, като пазар, и като територия за заселване на бежанци.

който е дал най-много жертви във ВСВ и който и народ и днес носи последиците от тази война, защото все още жените са преобладаващи по численост над мъжете! А нима това се забравя и прощава?! Никога!!! За това Беларус не обръща и няма да обърне гръб на Русия с която имат обща кръвна и историческа съдба!!!

кога ще чуем тия думи от бг управляващ????????????????????/

Чемадан, вакзал, Сибир!!!

ооо сол ташака на бекапето,как си бе?

това се нарича мъдрост ,това ,което много липсва у нас .тази мъдрост е дадена от Бога ,но какви са критериите е най-важното .бих искал папата да ни отговори на този въпрос,но се съмнявам ,че е заинтересован от това ...