Рогозин отговори на МВнР с нов туит и атака срещу НАТО

Руският вицепремиер Дмитрий Рогозин отвърна на обвиненията на българското МВнР отново в Туитър. "НАТО –това действително е безотпадно производство", написа той.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин отговори на МВнР с нов туит и атака срещу НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рогозин има проблем,не може да пътува свободно ,има простор за глупости само в Туитър.Путин дава почивка само на Крим -ОКУПИРАНИЯ... :)

България не е суверенна държава, която може взема самостоятелни решения, свързани със сигурността си. Те подлежат на оценка от страна на висши представители на други държави като САЩ,НАТО. По тяхно нареждане бяха нарязани на скрап нашите отбранителни ракети а сега същата участ ще сполети и нашите военни самолети само защото са руски.

Шаламанов и Близнашки са назначени временно да управляват страната, бз да очертават, вземат решения за дългосрочна политика и настройват срещу нас евентуални наши бъдещи партньори. Плевнелиев, който е прзидент на българия, а не на САЩ, с фобията си към Русия прави същото. Политиците трябва да изразяват не собственото си мнение, а мнението на тези които са ги избрали.

ROGOZIN IS A REAL HALFIDIOT SERSEM!

Какво друго мож3ем да купим освен изгрухтелите таралясници Ф-16 ? Фалирала държава щяла да купува-.Цирк Буш!!!

Рогозин е Рогозин за разлика от нашите меки китки, мякащи като надупени котки...

Мдаа а пък Русия е горда отпадна яма пълна с говна.

Не заставам зад Рогозин, но на всички българи е ясно, че този Шаламанов е едно недоразумение без гънки в мозъка, затова не може да мисли, а само бръщолеви глупости.Жалко, че други на неговото ниво се хващат за казаните от него глупости.

Г-н Демократ, това което сте написали за министър Шаламанов се отнася лично за Вас самия.Запазете си руското поклонничество за себе си. Браво и на двамата министри.Крайно време беше българските държавници да започнат да отстояват интересите на България.

КУПУВАМЕ ОТПАДЪЦИТЕ НА НАТО!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ГОСПОЖИЦИ ШАЛАМАНОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ И БЛИЗНАШКИ ДА ОБЯСНЯТ КАКВИ КОМИСИОННИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ЗА ПОКУПКАТА НА ТАЗИ НАТВСКА СКРАП?!!

ще ти каже. Дори и комисионна ще получиш от него.

Аз,не мога да разбера чикиджията на Русия защо след като го няма, го вади.Ха-ха-ха............

ЕТО ТОВА Е ПОДМЯНА в медиите и манипулиране на общ.мнение! ВМЕСТО ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ДЕТАЙЛИТЕ ОКОЛО ВЪПРОСА ЗА САМОЛЕТИТЕ, ТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ЛИЧНИ ОБИДИ МЕЖДУ ДВАМА ЧИНОВНИЦИ. ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е ДАЛИ ДА СЕ КУПУВАТ САМОЛЕТИ, ОТ КОГО, ЗА КАКВИ ПАРИ И КОЛКО НОВИ. Не е дали рогозин е казал нещо за временния министър и дали нашето министерство ще отговори на един туит!

Несериозно е политик от такъв ранг да прави политически изявления в социална мрежа. Още по-несериозно е да му се обръща внимание за изказване от подобна трибуна. Глупаво е да се палите толкова от един смешен монолог в туитър. Лошото е, че за някой неща е прав.

порошенко и аваков само там се изказват всеки ден.

това са само някакви изказвания. Виж едни други, наскоро направо взимаха информация от там и я представяха за достоверна.

НАПРОТИВ ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ НАПРАВО ОТ ИЗВОРА - В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО КОЕТО ЧЕТЕМ ГЛЕДАМЕ ЯДЕМ .... Е ПЪЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ. ХАЙДЕ ДА ВИДИМ ТОЗИ Т.Н БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ КАКВИ ГИ Е ПЛЕЩИЛ НА СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА НАТО - КАКВО Е ОБЕЩАВАЛ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ВИДЯХМЕ МУ ИЗЯВЛЕНИЯТА ЗА РУСИЯ. ВИДЯХМЕ С КАКВА КЛОУНСКА УСМИВКА БЕШЕ ЗЯПНАЛ ОБОНГО. ТОЗИ ЧОВЕК Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ДУМИТЕ НА РОГОЗИН ЗА НАШИТЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ КОИТО ОГРАБИХА И СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА МНОГО ТОЧНИ. ДОКОГА ПОДОБНИ ХОРА ЩЕ БЪДАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

BRAVO !

Какво ли прави жената на Дмитрий Рогоносец когато той е компаньонка на Путлер.?

Всякакви политици от разни държави коментират решения, действия и думи на други политици ... По цял свят е така! Това им е работата на хората! Какво толкова се е възбудил тоя нашия недорасляк от един твит на Рогозин, който е напълно прав, отгоре на всичкото, та вече и официална реакция произвел на белия свят?! Верно е, че руснаците се бъзикат с нашите ялови и нелепи напъни да се правим на някаква сила и да дрънкаме някакви оръжия, като ни знаят беднотията и дивотията, но ние - тоест, нашите тъпи политици с тъпите си действия - са виновни за това, не руснаците. Хората си имат и техника, и гориво за нея, и мощна армия, която си прави учения където иска по огромната си територия, въвежда нови въоръжения, смайва света с демонстрациите по разни международни салони с изтребители и хеликоптери нови поколения ... а нашите тиквундери намаляват пенсиите, унищожиха армията, съсипаха цялата икономика, и периодически някакви си министри по за два-три месеца решават да "изръмжат" на Русия с някаква такава смешна реакция! Нещастници!

Но ние вече не сме. Защото сме в Алианса, разполагащ по нарочно занижени цифри с : над 1500 кораба 150 подводници 140000 бронирана техника, артилерия в т.ч. реактивна, танкове и др. 150 военни сателита над 25000 самолета и др. авиационна техника и забележете - само 5500 а.глави, т.е. по-малко от руските за момента. При таци рубла трудно ще достигнете възможностите на Алианса.

тези числа, но това е действитерността. Светът се е нагледал на нашественици и взима колективни мерки.

Рогозкин е бляд,холуй и размазня.С други думи алкохализиран лайнар

Все се чудя, кой е Рогозин, и кой Шаламанов ???

Добре че е американския Twitter ,та руснаците да ръсят глупости и цял свят да ги разбере че са " безотпадно производство",

Хубавото на руските изтребители е че изтребват руските пилоти и остават (более) много вдовици.

Мдаа, Рогозин ги бъзика в Twitter и наште тъпаци дигат пяна до тавана. Че и форумните тролове пуснали да ръсят тъпотиите си. Жалки както винаги!

ли се бъзика бе, толкова висок пост си позволява простотии от АМЕРИКАНСКА трибуна каквато е туитър??? Що не публикува в руски шит някакъв да видим кой ще му го чете? Що не се избъзика с турция, гърция, прибалтийските, полша??? Какво ще стане ако утре ам. секретар се избъзика, че ще ни бомбат??? Въобще осъзнаваш ли гигантската простотия и своеволия, които си позволяват получовеците и как се гаврят с нас, а вие с удоволствие бихте им направили фела.ио?

"АМЕРИКАНСКА трибуна каквато е туитър" мухахахахахахахахахахаха, олеле, откъде ви изнамират :)

Този, Рогозин, действително не е в час, а в Туитър! Ами защо си губи времето да се занимава с някакъв си Шаламанов, а не го остави да "купи мощна военна техника" от САЩ (няма значение дали е втора или трета ръка)! Защото с тази си акция топ-експерта Шаламанов допълнително ще "обезгладни" тук живущите и няма да има кой да ги кара тези "американски чудовища". И как може могъща Русия да се страхува от 2 или 4 спешени поради липса на гориво бракми?

Луд, алкохолизиран руски боклук показан на снимка. Ако и следващия път самолета му прелети през нашето въздушно пространство без да "падне", ще трябва да сменяме шефа на ВВС.

В личното ти въздушно пространство вече нещо е паднало. Рогозин ще падне когато и където Путин каже. Какъв шеф на ВВС, като няма ВВС? Последният шеф отиде в ДПС.

Тук са необходими две неща: Рогозката да спре да пие от сутринта; Нашите политици да престанат да му обръщат внимание и да го оставят да плещи каквото си ще от тук насетне. Така блядът ще се ядоса повече, отколкото ако го затапват грозно и точно (както вчера) от МО и МВнР и изобщо като го игнорират. Апропо, еврото мина 51 рубли.

Весек човек е Рогозин. Обича да се шегува с някакви си Шамита ...

Ststar

"Специалният пратеник на Русия в НАТО, Дмитрий О. Рогозин, известен като избухлив и откровен националист, който дори веднъж окачи портрет на Сталин в кабинета си в Брюксел, беше назначен за вицепремиер, отговарящ за военно-промишления комплекс. The New York Times, 28.12.2011" А бе Рогозин и Сидеров не са ли лика прилика. Май и двамата са за едно отделение.

СЪВЕТСКИЕТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, ТИЯ, ДЕТО И ЮТИЯ НЕ МОГАТ ДА СПРЕТНАТ, БЕЗ ДА Я НАПРАВЯТ ОРЪЖИЕ ЗА УБИЙСТВО, ДА СИ НАЛЯГАТ ДРИПИТЕ И ОТ ФАШИСТКИЯ ЛАГЕР ДА ПРЕСТАНАТ ДА РАЗМАХВАТ ПРЪСТ НА ТОЯ И ОНИЯ-ЩЕ ГИ РЕЖЕМ!! ДОЛУ БОКЛУЦИТЕ ИМ ОТ ВОЙСКАТА НИ!1 САМО ОРЪЖИЯ НА НОРМАЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ НАТО ЗА НАШАТА ВОЙСКА!!

Не е понятно как едно коментаче в Туитър може да те влуди. Трябва да се прегледаш ...

Рогозин вероятно е прочел военната стратегия на Шаламанов и Плевнелиев. И сигурно много се е развеселил. За това се будалка с Шами в Туитър. То се отнася и за Плевнелиев и Паси. Даже и за пъстър свят ...

Германия ползва МИГ 29 , но ние се пишем богати на глупостта и бедни на национално самочувствие.Така е когато ни предават безродници и профани.

ВОЙНАТА ЗАСЕГА Е САМО НА ИНФОРМАЦИОННИЯ ФРОНТ! МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ДОПУСКАНЕ, ЧЕ КЪМ НЕЯ СЕ ВКЛЮЧВА И АТЕНТАТА В ГОРНИ ЛОМ ПРИ КОЙТО ПРОТИВОПЕХОТНИ МИНИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА УКРАЙНА ОТНЕСОХА В НЕБИТИЕТО СИНА НА ЕДИН МАСОН И ОЩЕ ДЕСЕТИНА ПОЖЕЛАЛИ ДА ЗАРАБОТЯТ НЯКОЙ ЛЕВ! ИСТИНСКАТА ВОЙНА ЩЕ Е СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА, КОГАТО СПРЕ ГАЗТА ЗА УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ!! НА НЕБЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИ ИЗРОДИ ИМ Е ВСЕ ТАЯ ДАЛИ НАРОДА НИ МРЕ ОТ СТУД И ГЛАД !! ПРОЛЕТТА ЩЕ Е ИСТИНСКАТА РАЗВРЪЗКА И БИТКА ЗА БЪЛГАРИЯ!! ИЛИ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ТЕЗИ ПРЕВЗЕЛИ БЪЛГАРИЯ ЧУЖДИ ИБРИКЧИИ ИЛИ СИ ОТИВАМЕ КАТО НАРОД !!

Ако не се закупят нови, без значение американски, немски или руски, то Рогозин ще е прав, че ще оберем отпадъка на нато. Парадокса е, че пари за ескадрили няма. Да се купуват само 7-8 нови е безсмислено. Цялата флотилия е пригодена за поддръжка на руски. Много по-добре е да се закупят нови руски. Те си идват, както ги поръчаш, по стандартите на нато.

Напълно си прав, друже, ама де толко акъл у тоя Даниел да го разбере това нещо?! Нали номерът е някъде да се наместят натовските втора ръка, и едни милиони да се извадят от бюджета на бедна България и да се преточат в натовския?!

...от бушмени!...

Чехия и Полша са с руски изтребители, модернизирани по стандарт нато. Те са от най-яростните натовци срещу Русия. Едното не пречи на другото. Куршума като ти влиза в главата, не пита дали ти си го произвел. А, бушмените са племе, интелигентно и оцеляващо в сурови условия на един континент. Ако не отвориш гугъл, съм сигурен, че ще объркаш кой е континента.

Чехите летят на Грипени за които плащат наем.Армоята им е малка,но много добре въораженасъс съвременно оръжие.Тяхно или чуждо производство.Руската техника постепенно дослужва и се изкарва от употреба.За Полша може да се провери във нета.Те затова са ниго създали американците,да се информираме напук на комплексираните фюрерчета и техните слуги.За което разбира се сме и много,много благодарни!

Рогозин будалка Шаламанов в Туитър.

Окей, ясно е че новите ще са западни. Ясно е че пари за много няма. Ама защо трябва да се разкарат руските?!? Вземи едни нови грипени например, с евтина поддръжка, запази и дори модернизирай 8-10 МиГ 29, останалите се консервират, и ако недай боже някога се наложи да се ползват, ще има екип, който да може да ги подготви и пилоти, които да летят на тях. СУ - 25 - ами щом американците се отказаха да пенсионират аналога им, и щом иракчаните в момента ги ползват широко, значи все пак стават. В Украйна ги свалят, да ама тия дето ги свалят са си доста добре екипирани. Та така, хем западняците доволни, че пазаруваме от тях, хем руснаците, че им ползваме техниката, и не напоследно място НИЕ. Защото така вече ще имаме 30-тина летящи самолета, на прилично ниво - не отлично, но прилично ниво, и най - важното ако нещо стане и западняците решат, че няма да ни дават части - имаме си руски. Ако руснаците ни наложат ембарго - имаме западни. И междудругото много страни от бившия съветски блок имат на въоражение както западни, така и руски самолети към момента.

ти и ги модернизирай. Пък после се обади като свършиш. Ползвай си ги на здраве.

Пич, ти освен да говориш на изуст нещо друго ?!? Знаеш ли, че румнците модернизираха 1 камара МиГ 21 - ци, които са 20 години по - стари от МиГ 29, и в момента само изглеждат като 50 годишните МиГ 21. Авионика, радари, оръжия, всичко е ново. Реално ползват механиката на стария самолет, с изцяло ново обурудване, което прави възможностите му коренно различни. Разтърси се за МиГ 29 малко инфо - колко, какви модификации има, и къде се изполват. Един жокер, Полша мрази Русия повече от всеки друг, но също има модифицирани МиГ 29, хеликоптери МИ 24 и няма никакв мерак да ги заменя, и ги позлва редом със западната си техника.

Някакъви политици демострират голямо възмущени от един саркастичен туит, а в същото време нямат нищо против страната ни да се пълни с нелегални пришълци. Срещу това и дума даже няма. За действия да не говорим. И после седнали да ме убеждават, че сме суверенна държава. Наглост безподобна.

Едно малко коментарче на Рогозин в социалната мрежа втресе българските управляващи. И започнаха неадекватни действия и възгласи от българска страна ... А какво ли би станало, ако се появи официално становище на Москва ??? И не дай Боже, някое официално действие ? Къде ще търсим Шаламанов, Плевнелиев и Соломон Паси ... ????

шаламанов в турция, паси в израел а плевнелиев в германия ще ги търсим.

Теб и в Сибир ще те намерим.

... пъстър свят ...

Пропагандата на САЩ/ЕС срещу Русия наистина е нелепа и аз не мога да я приема.ВАЦЛАВ КЛАУС Кой от нашите цървули може да се сравни с този дзостоен създател на Консервативната партия на Чехия.

" Къде ще търсим Шаламанов, Плевнелиев и Соломон Паси ... ????" Как къде? Под полата на майка ти.

Тоя неизвестен шаламанов най-вероятно е преименуван от сюлейманов..ясна му е стратегията!

А другаря ти РогозКин,сигурно се е търкалял пиян на рогозката!

Рогозин отговори на МВнР с нов туит и атака срещу НАТО Чудя се само на тези , които се радват в нета на изказването на този високопоставен мужик. Абе тука става дума за това че сме българи , а не руснаци, американци или не знам кави си още.

Айде като сме българи, нека видим открито колко политици с двойно гражданство имаме!

Колко?

Както става ясно, истинските "ястреби" са руснаците и е АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО да се определя рф като враг на България.Руската рогозка що не отговори- каква организация е одкб? Нима в нея агресията не е основен метод за реакция? А конференциите на тема" Инфовойната" на одкб в разгара на украинският казус какво са? Руските путлеровци са най- агресивните шовинисти и неонацисти, а наричат другите фашисти

където напоително един руснак обяснява какъв исторически символ за славяните била свастиката и нейните стилизирани форми. Тия в Кремъл са големи "откриватели" в славянството.

Знаете ли аз какво не разбирам? Защо политици определят каква техника ни е необходима? Според мен трябва да се питат хората които ще ги ползват. Военни летци и инженерите дето ги подържат. Те трябва да изберат техниката. После политиците да търсят начин да ги купят. Всичко друго са глупости.

но допреди в МО разни шапкари дето трябва да отговарят по ресора си се занимаваха с политически обосновки, въпреки наличието на експерти по това. Сега вече действително е време военните специалисти да предложат избора на техниката.

Каквито и изтребители да закупим исината е една: Достатъчно е цялата турска армия да прелети на България невъоръжена с транспортни самолети и всеки едн войник да се изсере над наша територия, то ние ще осъмнем до шия в лайната им!!!

От неофициално заявление умряхме от страх ! Не втора ръка, трета ръка самолети не можем да купим. Колониална, зависима държава сме. Рогозин е представнител на Велика сила.( Точка по въпроса! Марш в уса кенефа !

Да започнеш да пишеш хорър романи. Ще станат световни бестселъри!

Дмитрий Рогозин будалка Шами и хамериканофилите. И те не се усещат ....

България се надсмива над руската рогозка, която подобно на други руски евреи, си сменя имената, за да звучат по руски:) Интересно- цялата паплач от икономическият путински кръг "Озеро"ли е със сменени рождени еврейски имена?;) А после точно путиновите руски тролове крещят във форума антисемитски лозунги и коментари:)

И кво сега, вместо да извикат руския посланик па да го питат туй от туитовете Рогозин ли го е писал, и ако да това ли е официалната позиция на Русия, нашите торбаакълии с реакцията си показаха че се плашат и от сянката си, като междувременно дадоха мегдан на туитващия да се посмее на техен гръб докато прави реклама на полтическата си позиция.

България не е суверенна държава и не е взела самостоятелно решението относно сигурността си ...А иначе ,след като това не е официално изявление ,не е трябвало България да отговаря ...

И служи за покриване на навеси, курници, свинарници и прочее селскостопански постройки. Възможна е и употребата и за застилане на подове в мази и други вътрешни помещения. С една дума примитивно изделие.

Това ли измислихте от протестърството? Голям смях, само че България я ограбиха с няколко милиарда, а в джобчето на шаманланов ще влезе огромна сума. Предполагам, че ще има и малко трохи и за родното протестърство, щото гледам че с огромна стръв защитавате тази изключително неизгодна сделка.

Явно ти си господаря на кесията на Шаламанов и точно знаеш какво ще влезе в нея. Простено да ти е, това ти е останало от социалистическото ни минало. Тогава вие другарите бяхте господарите на кесиите на целия народ. По 120 лева на всички без военните. На тях по 240 лева. А що се отнася до ограбените милиарди я си спомни за последните 25 години колко години вашата партия беше във властта и тогава ще разбереш кой гушна милиардите,кой раздаваше куфарчета с пари и кой създаде кредитните милионери. Само за последната година "усвоихте" 6-7 милиарда. И не ми се прави на родолюбец, защото от километри си личи, че си "наше момче с работническо- селски произход". Тая тънка струна, на която се опитваш да свириш вече е скъсана. Животът си тече и всичко се променя.

Прекалено много внимание му обръщаме на писанията на този човек. Истинският отговор е да ги отминем с мълчание и презрение!

Първо, Рогозин не ни е никакъв за да му се отчитаме каква политика водим, ако искаме ще си сменим изтребителите и с такива от Мозамбик. Ние не сме част от Русия, ние сме независима държава. Второ, не изтребителите, а руските политици трябва да заменим с про-западни. И трето, седи си Рогозин в Туитър с айфона и казва: Няма да се дам на Запада!

България независима държава?????

Нищо не зависи от нея.

Руската военна индустрия в шоково състояниеПодписването през 2011 г. на споразумение между Франция и руския флот за покупката на два бойни кораба Мистрал, френско производство, е показателно за друга тенденция. Сделката породи доста разногласия в Русия, където много гласове се надигнаха, за да изискат договорът за 1,9 милиарда долара (1,4 милиарда евро) През 2009 г. руската армия подписа договор с израелската компания Israel Aerospace Industries (IAI) за внос на дванадесет безпилотни самолета.Ракета Булава-ПАДНА..ХА..ХА

Когато имаш пари може да се въоръжаваш с каквото си искаш и да го поръчваш на когото си искаш!

Бръчкаш, Руската военна индустрия не е в шоково състояние, тя просто е тотално фалирала, както гражданската индустрия, както и селското стопанство! Към Нова Година се очакво тотален голодомор, организиран от "Гения на всички вемена", идиота Путин!

Нямаш си и представа на какво ниво е Русия. Слушай си американската пропаганда и голям ще порастнеш.

Госпожа Псаки каза, че Русия едва ли ще издържи повече от 2-3 месеца без фъстъчено масло. А, за България ? Колко - аз смятам , че не повече от 3 дена! Да се обзаложим, а?

С всеки туит на Рогозин, в 100 българи загива русофилството!! Продължавай да туитваш!!!

Трябва да се мисли не какви самолети ще купим, а защо! Защото на руските им изтича лиценза и дори и да го подновим, пак ще имаме износени самолети със скъпи резервни части и с лиценз за няколко години. Какво искате нашите летци да мрат в 30 годишни и без адекватна поддръжка самолети ли. Та ресурса им отдавна е изчерпан. Дори руснаците отказаха да ги подържат след като им рязахме крилата за да ги преместим на новата база от Равнец влачени по шосе! Държава без бойни самолети е като входна врата без брава и ключалка. А, ако искаме да мислим за децата си ще стиснем зъби и ще си купим нови самолети!

То да мислиш, ама да имаш с какво. Кой ти предлага нови самолети? И от кого ще се пазиш с тях, че сме като врата без брава? От Турция ли? Ми Турция като превзе гръцки остров НАТО се направиха на неразбрали. А ако ще се пазиш с тези самолети от Русия едва ли ще ти помогнат. А и нали сме в НАТО или сами ще си се оправяме? И ако си склонен да мислиш за децата си по-добре с тези пари да им се осигури нормално здравеопазване и образование, а не тъпи амрикански трошки втора ръка.

Те май самолетите се използват и за предпазване на въздушното пространство от волни или неволни нарушители.За предпазване от евентуални терористични действия, за разузнаване и защита, а не само за война. Ама за това се иска глава да мисли, а не корем , който иска само да е пълен!

Ако утре примерно ИДИЛ реши да разбие самолет в АЕЦ Козлодуй сигурно ще пратим лявата ти обувка да го отклони или свали докато не е станало късно!

че човекът е много прав и вероятно доста е наясно с проблема. Бъди сигурен, че в страната има хора, които могат да мислят задълбочено за ния. За разлика от Рагозин, който нито е българин, нито е в ЕС, нито е в НАТО.

Още се дивя има ли некалинки във външно министерство щом отговарят на пост в Туит!!! Значи ако създам фалшив пост на Ердоган и обявя война на България, може би ще гледам интересни реакции на надупени политици?

Да де само дето тоя туитър си е на Рогозин, а не на поредния бляскав ум коментиращ в дира.

Аз пък знам колко фалшиви такива има! И само некадърник, каквито явно има бол във това министерство, би реагирал официално на неофициално изказване!

Руснаците ги е яд че няма да могат да убиват българските пилоти с тяхната некачествена техника.Всичко руско е такова.Помните ли РУСКАТА ГОРДОСТ КУРСК-К141-ПОТЪНА,АЕЦ ЧЕРНОБИЛ-ДУМНА,При силна буря в Керченския пролив, свързващ Азовско и Черно море, руският танкер Волгонефт-139 се разцепи на две. Той е пренасял над 4 хиляди тона петрол.......ВСИЧКО РУСКО Е"безотпадно производство"

Явно не си гледал документален филм за Курск и защо потъва! Ама си плямпаш като промито свинско черво.

Вувузел

Аз съм гледал! Потъна поради престъпната некадърност на Путин!

Вувузел

Освен това, мога да ти скалъпя такъв "документален филм", че космите в правото черво ще ти настръхнат!

Чернобил е украинска