Коментари - Русия отговори с масово гонене на чужди дипломати | dnes.dir.bg
назад

Русия отговори с масово гонене на чужди дипломати

Русия започна масова реципрочна експулсация на дипломати от страни, които предприеха такава мярка срещу нея.

Обратно в новината

Коментари - Русия отговори с масово гонене на чужди дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, че западната истерия винаги започва през пролетта и свършва през есента. Защото зимата е студено и тогава не бива да се дразни мечката.

Браво на Путин! Истински държавник, а не подлизурко като еврогейовете.

Този човек наистина има здрави нерви и огромна отговорност за действията си....Пак ОТГОВАРЯ на агресивни действия на глобалните ястреби!!!!!!!!

за цивилизованите страни това е облекчение за дипломатите и техните семейства - да живееш в една примитивна дивашка страна е трудна за руснаците завръщането е кошмар- как да не посегнеш към новичок-а

Ти си виж кочината, в която живеем, пък тогава коментирай. Явно не си бил в Русия? Отиди в Москва или в Петербург, да видиш колко са "примитивни" и как тогава европейската столица София ще ти се стори като някакво циганско село.

Британците потъвайки повлякоха сичкото еврогейски съюз.

Дребнобританрия май седна на колчето....сега като го завъртят щото е четвъртито ще е доста интересно....

путин ли го освободи

Защо от френското само четири? Аз мисля,че четирима са малко!

Дипломатите отговориха с масови купони по случай предсрочното завръщане в Цивилизацията ;))

Ти и като малък си беше прост.

Ти си Велик! дерзай в същия дух и всичко ще си дойде на мястото...всяка жаба ще си знае гьола!

Виждате ли този човек, точно този ще сложи Запада и Америка там където им е мястото....на бунището и затова е ВЕЛИК ПУТИН!

Точно така е! Повечето българи го мислят,но ги е страх да го кажат,защото ще си изпатят.Русия е велика и непобедима,народът и е несломим,а Путин е достоен,умен и обичан президент. Да се пукнат душманите им от яд!

този е като хипопотама-целия в тинята,но устата му отворена докрай

прили ча ли ти на Мей на мен не щото хихи

Когато взривиха Сарафово никой ЗАПАДнал наркоман не беше Бургас. БГ искаше екстрадиране на атентаторите от Ливан, Ливан отказа. Макар,че сме окупирани от ФАЩ с базите им, Никой от "партньорите" не изгони дипломати на Ливан, нито си късаха ризите за нас. Булгаристанците бяха Шарлита,парижани,Ница,Лондонстан,Берлинстан но никой не беше Бургас. По-лошо от враг на ЗАПАДналите наркомани е да си техен приятел. Западналите фашистки наркомани дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?). 2 млн спат по тротоарите на ФАЩ, в Гейса навън по тъмно ги е страх да излязат.

Не е експулсация, а експулсиране. Това са елементарни неща.

путьо са го повдигнали доста за да се покаже малко над катедрата- а това подпухване на лицето не знам по каква причина но е характерно за педалите

АБЕ ХОРА,ТОВА НЕ Е ПУТИН! ТУКА ИМА НЕЩО, какъв ти ботокс няма да е от него промяната.Разгледайте снимките преди и сега и после толкова неща се пишат в руските сайтове

миленке, огледай се хубаво в комшията. Баща ти не е същият!

Да се вгледаме в българските ни проблеми... Кълвем като шарани на бастун...

този нещастник ще бъде все по-сам и все по изолиран

Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!!!

С тъпата Раша трябва да се говори само от позиция на силата, те изостанали по всички параграфи друг език не разбират. Русия не изостана от нормалния цивилизован свят, а просто се върна към великото си минало, следващата спирка е юрския период. Руснаците никога не са живели добре и не смятат да правят това.

Значи Русия е виновна, че реципрочно и не първа гони дипломатите на тези страни, които станаха подлога на истеричната, изкрейзила английска психопатка и първи изгониха руските дипломати! Тук, според авторът на този пасквил, Русия произволно нарушава международното дипломатическо право и "масово" (цитат) гони чужди дипломати! Правителствата на тези държави нека да продължават да "лижат" задниците на изкукалите английски управници, но нека не забравят, че Англия вече е бита карта и от догодина не е в ЕС! Въпросът е дали ще си плати сметките при EXIT-a!

Реално не американците се нуждаят от мисии с дипломати в ватната помийна яма, а руските граждани, които на опашки с дни стоят пред американските посолства и на тумби се изнасят от потъчащият кораб.Най добре ще е птю да спусне отново желязната завеса и да не пуска никакви двукраки ватни вируси по света.

защо 2 милиона кримчани искат в Русия ? Що не щат в демократична прозападна Украйна ?

Западната пропаганда вече не работи. Турция пак намаза.

Велика е България.Велик е българският народ,когато е обединен.Всички други се опитват да го използват

Джуджето се провали с активното мероприятие в Кемерово където бяха убити от руските служби 67 невинни руснаци

А доказателствата къде са?

РУСИЯ... ТАЗ ЗЕМЯ ВЕЛИКА... СЛАВА НА РУСИЯ!!!

този сайт трябва да се забрани за психопати

Единствено велика е българската земя и българските хора.Другото е продажно.

Основният стремеж на Москва е да разруши Европейския съюз като отмъщение за разрушението на Съветския съюз. Разликата е в същността на съюзите - Европейския съюз създава блага и благоденствие,докато Съветския съюз беше чудовище за потискане на хората,нищета ,робство унищожаване на всякакъв прогрес!

Наглата и лъжлива реклама води до обратен ефект.

Истината,истината......! Е,боли ви ,другаре комунисти,но няма как да се забрави!

Ти си малоумна подлога, драги, никакъв политолог ! Това, че човешката същност в морално отношение не е достигнала до висотата си да изгради социализма , като обществено-икономически строй по висш от капитализма, не го прави по-нисш и безперспективен! Един пример : СССР от страна аграрна по своята същност през 20 г. на 20 век само за 40 години стана промишлено-аграрна и излетя в Космоса, а гражданите й изобщо не живееха в нищета и мизерия и имаха социални придобивки, каквито и на запад нямаше. Същото важеше за България, която се превърна в средноразвита индустриална държава към 1989 г., с атомна енергетика, тежка химия и металургия, биотехнологии и ИТ промишленост, което сега вече не важи или е на изживяване, а гражданите й масово напускат родината си , за да търсят препитание и са 2 категория хора в Европа Това е трагедия , плоскомозъчни !!

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ СЪМ!

Този руски психопат путлер трябва да бъде изолиран, преди да е разпалил световна война. Руснаците са въоръжени до зъби, защото пропагандата там им обяснява, че лошия запад иска да им вземе територията. А истината е, че с тази военна машина и много кръв те самите завземат нови територии. Навремето така са търпели и Хитлер и Сталин и са се надявали, че а още малко и ще спрат да окупират нови и нови територии. Обаче за такива изроди никога не е достатъчно.

Ще е добре да прочетеш историята и да проумееш кой е финансирал пъвата и втората световни войни после приказвай глупости като тези

Добре е, че не се вързахме и ние по тъпанарски, големите са си договорили с Русия тия неща, и само малките шушумиги си го натикват.

Ге оргииии, РЕЦИПРОЧНО е правилната дума, а не масово, колкото и да ти се иска въздействието да е по-голямо.РЕЦИПРОЧНО и в ОТГОВОР.Повтарям специално за теб и подобните ти ОТГОВОР.

"Каквото повикало - това се и обадило"...

за да те уважават, те говедата само от това разбират !

путин! не режи ракети ами бомби запада!

Тази мишка на снимката и тя се пъчи, и пет пари не дава, че народа му е смачкан, прост а живота в Русия - тежък , скучен.

Пънчо, този човек на снимката е най-големият политик в света в момента, това е президента на планетата.

- президент в болният ти мозък.

ХА, ХА, ХА!

А западналите нищо не говорят за иконимически санкции, явно много добре им се отразяват сегашните.

Браво на Русия, това се нарича независима държава.

Никъде по света желаещи чужди граждани да живеят в Русия. Никой не предпочита руски автомобили. никой по света не използва руски самолети. Самите руснаци не произвеждат храни и реват като им наложат санкции. Никой не ги ебава за държава. Единственото за което им обръщат внимание както и на Северна Корея, че създават заплаха с ядрено оръжие.

Виж им статистиката за износ на аграрна продукция за последните години и пак коментирай...

Русия е най-големия производител и износител на жито в света !

Когато русия изпрати дивизиите си срещу България в Добруджа през септември 1916-ген Колев ги разби и нашите русофили се чудиха къде да се скрият.А през 02.1916 ние потапяме руския ескадрен миноносец "лейтенант Пущин"във Варненския залив тръгнал да разрушава градовете ни.

И за реципрочност - направихме паметник на загиналите американски пилоти бомбардирали България !

Правилно решение на Путин! Браво! Дано нашите не се подведат по Великобритания и САЩ.

сбъдват се най-черните сънища на Путин-международна изолация.

От колко време Путин чака тази изолация? Но, като наблюдаваме действията на изолиращите го, усещането е, че същите се страхуват, те да не се окажат ИЗОЛИРАНИ. Щото международна изолация не са 20 - тина страни.

Доналд Туск-Русия носела отговорност:Меркел-необходими са преговори:Макрон-необходими са доказателства.Русия-Цяла Русия ще направи всичко възможно да намери истинските извършители.Британските власти ще трябва да отговарят за това защо скриват уликите?Ще отправим Мей в оставка и поставим в затвора,за опит на убийство на руска гражданка на територията на Великобритания.Изгонването на дипломати,това е началото,а не края на играта.Нато съкратил състава на руски наблюдатели от 30 човека на 20.ЕС отзовал посланиците в Москва за консултации ,примера последвали България,Люксембург,Малта,Португалия и Словакия.

Когато взривиха Сарафово никой ЗАПАДнал наркоман не беше Бургас. БГ искаше екстрадиране на атентаторите от Ливан, Ливан отказа. Макар,че сме окупирани от ФАЩ с базите им, Никой от "партньорите" не изгони дипломати на Ливан, нито си късаха ризите за нас. Булгаристанците бяха Шарлита,парижани,Ница,Лондонстан,Берлинстан но никой не беше Бургас. По-лошо от враг на ЗАПАДналите наркомани е да си техен приятел.

Браво! Само така! Ония ги изолират още малко, руснаците са толкова тъпи, че реципрочно се САМОИЗОЛИРАТ !!! Ония сложиха санкции от типа че определени хора(олигарси) и тяхните пари са нежелани, а Путкин наложи контрасанкции, с което прецака СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ - че няма да им купува храни! И го изкара голям успех! Щото европейската икономика не може без тия 2 милиарда стокообмен. За справка, само вътрешните инвестиции на Германия са от порядъка на 100 милиарда на ГОДИНА!!!

Абе вас, американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Имаш интелект, знанията и уменията на дървена талпа! Русия вече няколко години поред е експортьор 1 на зърно в света. Големите загуби отчете ЕС, не Русия. ЕС загуби руските пазари. Русия си върти бизнеса с Китай и останалите от БРИКС, които са по-голямата част от населението на земята. За каква изолация говорим, след като всички се редят на посещение в Москва. И за каква изолация говорим, след като НИТО ЕДНА американска или европейска голяма компания не е ликвидирала бизнеса си в Русия. Или ако правилното разбирам, ЕС е изолирала Русия, вече не купува руски газ и няма да строят Северен поток 2? Ма много елементарен и тъп измамник си

Сигурно си пил на +екс" толкова се умен!!!!!!!!!!

Ей мозъче полирано, знаеш ли, че най-големият завод за производство на мерцедеси се строи в Подмосковието и ще бъде говот тази година !! Рашките сами ще си го произвеждат и няма да плащат мита на ЕС за внос !! Ами ние българите със съдраните потури, накъде сме тръгнали в емиграционна нишка ! Това е най-голямата трагедия за страната ни, само че такива едноклетъчни като тебе не мож го разбра !!

ботоксовия педал буди само съжаление

Днешния ден е един тъжен ден, в който видяхме какви проститутки ни управляват.

добре си е. Събудих се бодър, слънцето грее, имаш усещането, че от време на време се случват и нормални неща. Чудесен ден!