Коментари - АП одобри купувача на ”Булгартабак”, слухове за запор | Днес.dir.bg

АП одобри купувача на ”Булгартабак”, слухове за запор

Агенцията за приватизация прие офертата на "БТ Инвест", за 79.83% от "Булгартабак". Представители на БСП, както и бившият вицепремиер Лидия Шулева разкритикуваха сделката и лансираха версии за скрити купувачи.

Обратно в новината

Коментари - АП одобри купувача на ”Булгартабак”, слухове за запор | Днес.dir.bg

Коментари

Заглавието на статията трябваше да е;АП одобри унищожителя на Булгартабак.

Направо ще се побъркам от яд, да го дадат за жълти стотинки. ПЕДЕРАСТИ

Еми как няма да са на печалба и да продадат за 100млн.евро като за тези пари дават близо 6млн. акции.Акциите са купени с компенсаторки по 1лв. през 2004-2005г., като се разпродаде булгартабак.Сега всеки може да сметне колко печалба са изкарали.Всяка акция купена по 1лв. им е докарала 16лв.Умно нали.Сега е наред БМФ.

Не 16лв, а 16евро...

На печелившите ТИМ честито на кучетата пак не изкъпаха в новото корито на баба.

нямам вече да купувам цигари от Булгартабак. Лайф а не жижнъ.Да го духат руснаците.

Какви руснаци те гонят, бе пич!?? 99% от регистрираните в Австрия фирми са български!!!! Сега ще го купят от НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ за 100 млн, а след година - две, ше го продадат за 500 млн.!!! Както се вика - бедните да духат супата!

поне няма да го затворят.... както всички заводи...

Нека, да се освободим от нашите скапани освободители.НЕ ГИ ИСКАМЕ. НЕ ИСКАМЕ НЯКОЙ ДА ИЗКУПУВА НАШИЯТ ТЮТЮН.НАШИТЕ МИЛИ ПОМАЦИ ЩЕ ДАВАТ ПРОДУКЦИЯТА СИ НА НАС. ЩЕ НАМЕРИМ НАЧИН БЕЗ РУСНАЦИ. ВЕНИ,ВЕНИ,ВИЦИ,АВЕ БЪЛГАРИЮ САЛЮТАТ,АВЕ

Боко и олигарсите зад него си надсраха масрафа.Това беше последното камъче което ще обърне разнебитения влак България.Булгартабак остана най-големия данъкоплатец в държавата-750млн. от ДДС и акцизи всяка година.Активи на стойност 560млн. годишна печалба 60млн.Всичко това ще отвори още по-голяма дупка в бюджета още догодина.Дори царя и НДСВ не посмяха да го продадат за 300млн.за 75% от акциите,при това на стратегически инвеститор БАТ.Днес офшорка купува 80% за 100млн.Ситуацията е огледална като тази с продажбата на БТК.Офшорка преригистрирана в Австрия,тогава беше Вива Венчърс,цена смешна-200млн.Парите по сделката платени чрез СиБанк.Днес отново офшорка преригистрирана в Австрия,цена още по-смешна,купувач VTB Capital,сделка гарантирана отново от СиБанк.

Днеска три пъти ви писъх. НЕ. С руснаци НЕ.

Де да бяха руснаци никой нямаше да е против,ама са си най-обикновенни крадливи българи.Който и чужденец да беше го купил поне щеше да работи.Сега ще се плячкоса и разграби.Най-малко 1 милиард на година ще са загубите за държавата.

Не стига,че плащам 100хил. отгоре цената ами и ревете.Поне е в сигурни български ръце.Сега има няма 5г. и ще реша всички проблеми на Булгартабак,но още Сталин е казал;Има я еди коя си република има проблем,няма я тая република няма проблем.Та и аз така-има Булгартабак има проблеми,няма Булгартабак няма проблеми.

Пак се продава /без представката/ нещо за 100 млн., което струва пет пъти повече!! А викаха, че царят бил спец по подаръците.

jizast

Какво излиза "братушките" толкова са ни помагали и толкова ни обичат, че са си краднали това онова и сега се пенят да им го даваме... май всичко това за голямата любов на руснаците към братята славяни си е кьорфишек...Алчни, грабливи, азиатски племена са си били и такива ще си останат...

Милиционерите - пожарникари ще предадат българската икономика в руски ръце.

Стойност 101 милиона за предприятие, което струва 2 милиарда - толкова, колкото е нетната му печалба за една година. Офшорката обещава 2 милиона инвестиции първата година и 7 милиона - втората. Това говори, че сделката е далавера Ограмна загуба за България, след провала с БГА Балкан, БТК и другите печеливши кристални държавни фирми. Страната ни продължава да понася чудовищни загуби, които са печалба за мафията в страните -купувачи. Милиционерите просто съсипват страната с глупостта си, с некомпетенността си и с корупцията на своите чиновници.

Гэрб тръгнаха по пътя на Костов, и мисията им е да разпродадът за без пари квото Костов не успя. Те за това са и заедно. Що ли си мислят че няма да им се случи същото и на тях като на ДСБ? Само зградата в центъра на София ще стува толква за колкото разпродават целия Булгар Табак. Да не говорим за Кремиковци и далаверите с магистралите и фирма Трейс ли беше или котараците?

Параходство БМФ Варна също беше приватизирано при състезание с един кон!Просто си раздават баницата!

Другари, защо така подвеждате със заглавието? БСП е против сделката, точно защото не е ясно дали всъщност е с руснаци. Ако беше ясно, че е с руснаци, щяха да аплодират. На тях даже и без пари биха дали Булгартабак.

Тия работи с раздаването без пари не ги ли вършеше един мургав чичко навремето? Или бъркам...? Че се и обиди после на простаците от народа.

Как няма да критикуват,като няма да могат да лапнат големият залък!

трябва да го лапнат правилните хора, нали така!!!

Евала Баце! Ама ти кажи кой ше го лапне, а не кой нема да го лапне!

убий комара, който те хапе, но не го гони, защото на негово място, ще дойде друг - гладен!!! явно никой не си спомняше тази поговорка, след като си избрахте гладните гробари... трайте си сега и не плюйте!

Каквото направи правителството на ГЕРБ е добре за България и българите. В противовес на тройните шмекеранковци, чиито деяния лъсват ден след ден...

колко ялко, че си такъв кретен! герг ще погуби българия!!! нашата прекрасна родина ще загине, поради некомпетентността на правителстото! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглосто на това правителство вече е без спирачки!Тези хора са сигурни,че са ненаказуеми и недосегаеми и вече си правят държавни престъпления,без да се съобразяват с целия БГ народ!Една шепа изроди,налагат тотален терор над държавата и по полицейски си заграбват и унищожават активи,които са съдбовно важни за нацията!Сега е наред да се унищожи последното останало важно по значение за България предприятие,което носи милиарди приходи,но управляващите гледат само и единствено СВОИТЕ ГУШИ ,а след тях потоп!Мамка ви гадове,за вас само калашник!!!

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...

За децата спечелили олимпиади - разбирам. Емигрирайте, първо учете на Запад, после ако можете да се уреите - соатанете там. Младите учени в БАН, който е могъл отдавна е емигрирал. Останали са повече такива, от който нищо не става. И чеп за зеле. а що се отнася до т.н. "академици", повечето от които са доносници ан ДС, тях никой не ги ще на Запад. На тях егенти на ДС и потенциални руски шпиони не им трябват.

Кой е този зъл гений, който кара политиците на власт да разпродават България.Може би наред е Черноморското крайбрежие, защото предлага печеливш бизнес!

Що така, бе? Какви репарации? Нали уж воювахме на страната на СССР. И дадохме маса жертви. И още повече ранени и осакатени. И не стига че съветската армия ни окупира, не стига че ги хрантутихме повече от 3 години, а после за десерт - репарации. Нали уж бяхме победители - поне се празнуваше някакъв си Ден на победата. А аз си мислех че сме плащали репарации само на Югославия и Гърция. Абе то и още мръсотии ще излязат за окупацията на България от СССР, ама нейсе.

Не пиши глупости! Използваш темата, за да дезинформираш и лъжеш.България никога не е плащала репарации на СССР. Със споразумението от 1947г.,на България са наложни репарации в размер на 70млн.от които 45 млн.за Гърция и 26млн.за Югославия. Сталин и Молотов гарантират териториалната цялост на държавата ,като България се отказва от претенциите си към Германия за изнесени стоки по времето на ВСВ на стойност 100млн. в полза на СССР.Тези средства се осигуряват от активи на Германия които заминават за СССР. Цените са в лева, към 1938г.

Какво излиза? На България някой й дължи 100 млн, а ги прибира СССР. И след като не са репарации значи ги е откраднал. В добавка и за благодарност че 3 години и нещо сме хрантутили Червената армия-окупаторка (Съветската окупационна армия нахлува в България от 8-ми септември 1944, и ни окупира до края на 1947). А това за репарациите към СССР го пишеше в статията. Така че освен Булгартабак, излиза че СССР е заграбил и още 100 млн лева. Аферим, машалах, като се казва.

от простотия - неизлечимо!

100М - са нищо. - но от БГ гледна точка - поне няма да има хранилка за политиците в Бъдеще.

Много глупости са написани в коментарите,повечето клетви,проклятия,измишльотини!Стига ,този народ не разбра ,че трябва повече разум и по-малко псувни!Сделката определено ,не е добра,но защо БСП ,не продаде "Булгартабак"?Впрочем тези катили успяха ли да участват в раздържавяването,или само пълнеха гуши от "Батко и братко",Заменките и митническите далавери на Румен Цайса?!

Имахме споразумение и го изпълнихме. Да оставим нещичко и на нашите другари от ГЕРБ да се облажат, така, както и всички до тук.

Нека да предположим след някоя и друга година тази сграда в центъра на София (централата на Булгартабак) хотел ли ще е, търговски център ли ще е, бизнесцентър ли ще е??? И дали няма само тя да се продаде за 200-300 млн евро???

Пак пишем колкото да клатим химикала... 20 пъти по-големи като площ молове се продават за 100млн евро, какви 200-300млн бълнуваш?

ако се бяха били българете на страната на германия поне стеше да им се размине комунизма,и нямаше да попаднат в руската сфера на влияние

На теб със сигурност не ти се е разминала тъпотията!

Изглежда ГЕРБ изграждат поредната си "прозрачна" сделка. 100млн. за Булгартабак!!!!! Толкова е пазарната оценка само на сградата Централата на компанията без да броим останалите активи на фирмата- банкови сметки, складове, складови наличности, преработвателни и пакетиращи съоръжения, транспортни машини, и др. Ако към тях прибавим и стойността на марките цигари патентовани от компанията (те се прибавят към активите на предприятието в счетоводния баланс при продажба), то реалната стойност на Булгартабак ще скочи до около 500млн. лв. Ей на това му викам як градеж?ГРАБЕЖ

Като е толкова евтино и на далавера защо никой друг не се яви? Да беше се понапънал и издрусал спестяванията, та сега тебе да оплюваме?

И докато е била държавна, се е крало, сега напълно ще я откраднат, както много други неща. За електората има супа за духане.

не пушете бе тапаци оногундурски !!!

Репарациите са били към СССР, който вече не съществува?

Защо се заблуждавате, бе? Такива въпроси, като продажбата на тютюневия сектор, на рафинерията, изграждане на магистрали, газопроводи и др. не се решават от нашите политици-пионки, а от техните покровители от Великите сили. Защо "изведнъж" се оттегли Бритиш-американ табако, за да остане само руската банка. Това случайно ли е, според вас? Явно си има споразумения за всяко парче от баницата в такива бананови республики, като нашата България.

Какви велики сили бе човек. Велика сила бешеФилип Мориц когато даваше 600 000 000 долара през 2004 г. Сега "великата сила" е Цецо Василев и сигурно Меди Доганов зад него

Съгласна съм с теб

Мисля, че си напълно прав, за съжаление.

Р.Овч. отдавна е в играта и знае всички задкулисни номера. Щом намеква, че "определени български икономически кръгове" стоят зад евентуалния инвеститор, значи 1000% е така. Със сигурност купувачът е българин, по всяка вероятност банка(защото нямаме стратегически инвеститор). И като гледам как в цялата страна нищо не се случва без "благословията" на Бойко Борисов, то 1000% купувачът е "приятел,познат" на премиера. Стига ти една седмица да гледаш новини в БГ и да се ориентираш как се случват нещата. Да ни е честит новият Български, извинете, Австрийски купувач на Булгартабак!

Обзалагам се, че Булгартабак ще бъде препродадено с огромна печалба след по-малко от година

И понеже акциите му се търгуват на борсата печалбата от продажбата им ще е необлагаема. Както си продаде акциите Цветелина Бориславова и узакони 280 милиона лева без да плати един лев данък.

Абе шарлатани, нали досега веехте знамето за борба с корупцията, престъпността и прозрачност в бизнеса. Що се излагате предизборно? Поне да бяхте оставили далаверката за по-късно или вече не ви пука от нищо и си говорите само с Господ. Ама сте забравили Глас Народен-Глас Божи. Наказателен вот за тези мръсници.

Току-що всички съобщиха: Н.В.Цар Симеон Втори е Президентът на България! Лично Премиер Борисов ще го обяви тези дни! Успех Царю!

Ейй не можаха да ни направят 16та република по живково време ама сега успяха ... мръсни мошеници, целия капутал в българия стана на руската мафия - цяла варна(тим), лукойл, целия аеро и речен транспорт (пак тим) и сега цигарите .. да не продължавам - ГЕРБ=БСП=БКП=ГРОБ !!!!!!!!!!

Единствената утеха е, че са бг, ако това въобще ви успокоява... мене - не.

честно казано не разбирам защо трябва да се продават основни и печеливши държавни предприятия - Кремиковци, БГА Балкан сега Булгартабак ??? някой пак ще облажи с тлъста комисионна!

Рубладжийската мафия отново спечели парче от БГ

Като гледам сградата на снимката (централата на Булгартабак), само тя струва 100 млн. Като добавиш и 200 млн лева пари по банкови сметки на дружеството, материали, стоки, вземания и други фабрики и ДМА..... Егати подаръка направиха на "австрийския" инвеститор! Най-вероятно е руски... или български...

Да не говорим за стотиците милиони, които ежегодно се внасят в държавния бюджет от БТ от акцизи

Що ли ми се чини, че никакви руснаци нямат пръст в тази работа? Руснаци през австрийска фирма. Що се не гръмнете, лъжци и крадци?

Май за ТИМ и щрабак става дума, като нищо да си прав...

профсъюзите. Бързото одобрение значи че се е работирло НА ТЪМНО доста време. А това означава, че тази руска компания всъщност е мафиотска с наши участници с парите, които преди 1989 г. изнесохме в Австрия. Не случайно там е и регистрирана. Сигурна съм- доста народ у нас се е облажил.

Честито, мафията си има нова придобивка

задачата на аг."Картофа" е много ясна- задълбочаване на икономическата зависимост на БГ и Балканите от Русия.За да я изпълни "Картофа" трябва да хвърля прах в очите на обществото чрез: антируска и антикомунистическа риторика;демонстрация на покорност към САЩ- откриване на колкото си искат никому ненужни военни бази на БГ територия-безплатно; участие в противоракетни щитове и други безмислици; пращане на БГ пушечно месо в защита на амеркански интереси;залъгване на "партньорските" служби с безкритичен слугинаж и т.н и т.н.На КГБ това е абсолютно безразлично, даже полезно....

ало,много станахте тези от КГБ,айде да не сравняваме писанията,че лъсва веднага измамата редакторче

не си прав. просто са по-крадливи и нагли от комунетата. само че по-хитри.

Ако бяха хитри, нямаше да го правят така очевадно, че да разберат всички и да ги е яд! Просто се безогледни демагози, но не са много умни щото се набиват на очи. Виж Костов заради една издънка 2 години мълча от срам. Ама за повечето дето си прибра хич не се чу нито видя. А сегашните още след първата година 280мил узаконени... по леко ако обичате, за такива кражби няма да има амнистия! ... да се надяваме...

ЕСТЕСТВЕНО....КГБ не се шегува::) СЛЕДВА : следващите ДЕСЕТ години - НУЛА данък печалба /корпоративен данък /..:))) По стъпките на ЛУК - разбира се ... Ех, Балхарий, Балхарий.... Докога мутри червени , начело ??:))

Спокойно BIG AL, ще вдигнем акциза още. Поне без цигари можем.

Много точно и на място казано! Пак идват избори и отново - за когото и да гласуваш, все червена мутра и ДС олигарси получаваш.

Време е за гъби.

Където има акциз там има и далавера, Нефтохим, Булгартабак.

Коментари - АП одобри купувача на ”Булгартабак”, слухове за запор | Днес.dir.bg

АП одобри купувача на ”Булгартабак”, слухове за запор

Агенцията за приватизация прие офертата на "БТ Инвест", за 79.83% от "Булгартабак". Представители на БСП, както и бившият вицепремиер Лидия Шулева разкритикуваха сделката и лансираха версии за скрити купувачи.

Обратно в новината

Коментари - АП одобри купувача на ”Булгартабак”, слухове за запор | Днес.dir.bg

Коментари

Заглавието на статията трябваше да е;АП одобри унищожителя на Булгартабак.

Направо ще се побъркам от яд, да го дадат за жълти стотинки. ПЕДЕРАСТИ

Еми как няма да са на печалба и да продадат за 100млн.евро като за тези пари дават близо 6млн. акции.Акциите са купени с компенсаторки по 1лв. през 2004-2005г., като се разпродаде булгартабак.Сега всеки може да сметне колко печалба са изкарали.Всяка акция купена по 1лв. им е докарала 16лв.Умно нали.Сега е наред БМФ.

Не 16лв, а 16евро...

На печелившите ТИМ честито на кучетата пак не изкъпаха в новото корито на баба.

нямам вече да купувам цигари от Булгартабак. Лайф а не жижнъ.Да го духат руснаците.

Какви руснаци те гонят, бе пич!?? 99% от регистрираните в Австрия фирми са български!!!! Сега ще го купят от НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ за 100 млн, а след година - две, ше го продадат за 500 млн.!!! Както се вика - бедните да духат супата!

поне няма да го затворят.... както всички заводи...

Нека, да се освободим от нашите скапани освободители.НЕ ГИ ИСКАМЕ. НЕ ИСКАМЕ НЯКОЙ ДА ИЗКУПУВА НАШИЯТ ТЮТЮН.НАШИТЕ МИЛИ ПОМАЦИ ЩЕ ДАВАТ ПРОДУКЦИЯТА СИ НА НАС. ЩЕ НАМЕРИМ НАЧИН БЕЗ РУСНАЦИ. ВЕНИ,ВЕНИ,ВИЦИ,АВЕ БЪЛГАРИЮ САЛЮТАТ,АВЕ

Боко и олигарсите зад него си надсраха масрафа.Това беше последното камъче което ще обърне разнебитения влак България.Булгартабак остана най-големия данъкоплатец в държавата-750млн. от ДДС и акцизи всяка година.Активи на стойност 560млн. годишна печалба 60млн.Всичко това ще отвори още по-голяма дупка в бюджета още догодина.Дори царя и НДСВ не посмяха да го продадат за 300млн.за 75% от акциите,при това на стратегически инвеститор БАТ.Днес офшорка купува 80% за 100млн.Ситуацията е огледална като тази с продажбата на БТК.Офшорка преригистрирана в Австрия,тогава беше Вива Венчърс,цена смешна-200млн.Парите по сделката платени чрез СиБанк.Днес отново офшорка преригистрирана в Австрия,цена още по-смешна,купувач VTB Capital,сделка гарантирана отново от СиБанк.

Днеска три пъти ви писъх. НЕ. С руснаци НЕ.

Де да бяха руснаци никой нямаше да е против,ама са си най-обикновенни крадливи българи.Който и чужденец да беше го купил поне щеше да работи.Сега ще се плячкоса и разграби.Най-малко 1 милиард на година ще са загубите за държавата.

Не стига,че плащам 100хил. отгоре цената ами и ревете.Поне е в сигурни български ръце.Сега има няма 5г. и ще реша всички проблеми на Булгартабак,но още Сталин е казал;Има я еди коя си република има проблем,няма я тая република няма проблем.Та и аз така-има Булгартабак има проблеми,няма Булгартабак няма проблеми.

Пак се продава /без представката/ нещо за 100 млн., което струва пет пъти повече!! А викаха, че царят бил спец по подаръците.

jizast

Какво излиза "братушките" толкова са ни помагали и толкова ни обичат, че са си краднали това онова и сега се пенят да им го даваме... май всичко това за голямата любов на руснаците към братята славяни си е кьорфишек...Алчни, грабливи, азиатски племена са си били и такива ще си останат...

Милиционерите - пожарникари ще предадат българската икономика в руски ръце.

Стойност 101 милиона за предприятие, което струва 2 милиарда - толкова, колкото е нетната му печалба за една година. Офшорката обещава 2 милиона инвестиции първата година и 7 милиона - втората. Това говори, че сделката е далавера Ограмна загуба за България, след провала с БГА Балкан, БТК и другите печеливши кристални държавни фирми. Страната ни продължава да понася чудовищни загуби, които са печалба за мафията в страните -купувачи. Милиционерите просто съсипват страната с глупостта си, с некомпетенността си и с корупцията на своите чиновници.

Гэрб тръгнаха по пътя на Костов, и мисията им е да разпродадът за без пари квото Костов не успя. Те за това са и заедно. Що ли си мислят че няма да им се случи същото и на тях като на ДСБ? Само зградата в центъра на София ще стува толква за колкото разпродават целия Булгар Табак. Да не говорим за Кремиковци и далаверите с магистралите и фирма Трейс ли беше или котараците?

Параходство БМФ Варна също беше приватизирано при състезание с един кон!Просто си раздават баницата!

Другари, защо така подвеждате със заглавието? БСП е против сделката, точно защото не е ясно дали всъщност е с руснаци. Ако беше ясно, че е с руснаци, щяха да аплодират. На тях даже и без пари биха дали Булгартабак.

Тия работи с раздаването без пари не ги ли вършеше един мургав чичко навремето? Или бъркам...? Че се и обиди после на простаците от народа.

Как няма да критикуват,като няма да могат да лапнат големият залък!

трябва да го лапнат правилните хора, нали така!!!

Евала Баце! Ама ти кажи кой ше го лапне, а не кой нема да го лапне!

убий комара, който те хапе, но не го гони, защото на негово място, ще дойде друг - гладен!!! явно никой не си спомняше тази поговорка, след като си избрахте гладните гробари... трайте си сега и не плюйте!

Каквото направи правителството на ГЕРБ е добре за България и българите. В противовес на тройните шмекеранковци, чиито деяния лъсват ден след ден...

колко ялко, че си такъв кретен! герг ще погуби българия!!! нашата прекрасна родина ще загине, поради некомпетентността на правителстото! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглосто на това правителство вече е без спирачки!Тези хора са сигурни,че са ненаказуеми и недосегаеми и вече си правят държавни престъпления,без да се съобразяват с целия БГ народ!Една шепа изроди,налагат тотален терор над държавата и по полицейски си заграбват и унищожават активи,които са съдбовно важни за нацията!Сега е наред да се унищожи последното останало важно по значение за България предприятие,което носи милиарди приходи,но управляващите гледат само и единствено СВОИТЕ ГУШИ ,а след тях потоп!Мамка ви гадове,за вас само калашник!!!

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...

За децата спечелили олимпиади - разбирам. Емигрирайте, първо учете на Запад, после ако можете да се уреите - соатанете там. Младите учени в БАН, който е могъл отдавна е емигрирал. Останали са повече такива, от който нищо не става. И чеп за зеле. а що се отнася до т.н. "академици", повечето от които са доносници ан ДС, тях никой не ги ще на Запад. На тях егенти на ДС и потенциални руски шпиони не им трябват.

Кой е този зъл гений, който кара политиците на власт да разпродават България.Може би наред е Черноморското крайбрежие, защото предлага печеливш бизнес!

Що така, бе? Какви репарации? Нали уж воювахме на страната на СССР. И дадохме маса жертви. И още повече ранени и осакатени. И не стига че съветската армия ни окупира, не стига че ги хрантутихме повече от 3 години, а после за десерт - репарации. Нали уж бяхме победители - поне се празнуваше някакъв си Ден на победата. А аз си мислех че сме плащали репарации само на Югославия и Гърция. Абе то и още мръсотии ще излязат за окупацията на България от СССР, ама нейсе.

Не пиши глупости! Използваш темата, за да дезинформираш и лъжеш.България никога не е плащала репарации на СССР. Със споразумението от 1947г.,на България са наложни репарации в размер на 70млн.от които 45 млн.за Гърция и 26млн.за Югославия. Сталин и Молотов гарантират териториалната цялост на държавата ,като България се отказва от претенциите си към Германия за изнесени стоки по времето на ВСВ на стойност 100млн. в полза на СССР.Тези средства се осигуряват от активи на Германия които заминават за СССР. Цените са в лева, към 1938г.

Какво излиза? На България някой й дължи 100 млн, а ги прибира СССР. И след като не са репарации значи ги е откраднал. В добавка и за благодарност че 3 години и нещо сме хрантутили Червената армия-окупаторка (Съветската окупационна армия нахлува в България от 8-ми септември 1944, и ни окупира до края на 1947). А това за репарациите към СССР го пишеше в статията. Така че освен Булгартабак, излиза че СССР е заграбил и още 100 млн лева. Аферим, машалах, като се казва.

от простотия - неизлечимо!

100М - са нищо. - но от БГ гледна точка - поне няма да има хранилка за политиците в Бъдеще.

Много глупости са написани в коментарите,повечето клетви,проклятия,измишльотини!Стига ,този народ не разбра ,че трябва повече разум и по-малко псувни!Сделката определено ,не е добра,но защо БСП ,не продаде "Булгартабак"?Впрочем тези катили успяха ли да участват в раздържавяването,или само пълнеха гуши от "Батко и братко",Заменките и митническите далавери на Румен Цайса?!

Имахме споразумение и го изпълнихме. Да оставим нещичко и на нашите другари от ГЕРБ да се облажат, така, както и всички до тук.

Нека да предположим след някоя и друга година тази сграда в центъра на София (централата на Булгартабак) хотел ли ще е, търговски център ли ще е, бизнесцентър ли ще е??? И дали няма само тя да се продаде за 200-300 млн евро???

Пак пишем колкото да клатим химикала... 20 пъти по-големи като площ молове се продават за 100млн евро, какви 200-300млн бълнуваш?

ако се бяха били българете на страната на германия поне стеше да им се размине комунизма,и нямаше да попаднат в руската сфера на влияние

На теб със сигурност не ти се е разминала тъпотията!

Изглежда ГЕРБ изграждат поредната си "прозрачна" сделка. 100млн. за Булгартабак!!!!! Толкова е пазарната оценка само на сградата Централата на компанията без да броим останалите активи на фирмата- банкови сметки, складове, складови наличности, преработвателни и пакетиращи съоръжения, транспортни машини, и др. Ако към тях прибавим и стойността на марките цигари патентовани от компанията (те се прибавят към активите на предприятието в счетоводния баланс при продажба), то реалната стойност на Булгартабак ще скочи до около 500млн. лв. Ей на това му викам як градеж?ГРАБЕЖ

Като е толкова евтино и на далавера защо никой друг не се яви? Да беше се понапънал и издрусал спестяванията, та сега тебе да оплюваме?

И докато е била държавна, се е крало, сега напълно ще я откраднат, както много други неща. За електората има супа за духане.

не пушете бе тапаци оногундурски !!!

Репарациите са били към СССР, който вече не съществува?

Защо се заблуждавате, бе? Такива въпроси, като продажбата на тютюневия сектор, на рафинерията, изграждане на магистрали, газопроводи и др. не се решават от нашите политици-пионки, а от техните покровители от Великите сили. Защо "изведнъж" се оттегли Бритиш-американ табако, за да остане само руската банка. Това случайно ли е, според вас? Явно си има споразумения за всяко парче от баницата в такива бананови республики, като нашата България.

Какви велики сили бе човек. Велика сила бешеФилип Мориц когато даваше 600 000 000 долара през 2004 г. Сега "великата сила" е Цецо Василев и сигурно Меди Доганов зад него

Съгласна съм с теб

Мисля, че си напълно прав, за съжаление.

Р.Овч. отдавна е в играта и знае всички задкулисни номера. Щом намеква, че "определени български икономически кръгове" стоят зад евентуалния инвеститор, значи 1000% е така. Със сигурност купувачът е българин, по всяка вероятност банка(защото нямаме стратегически инвеститор). И като гледам как в цялата страна нищо не се случва без "благословията" на Бойко Борисов, то 1000% купувачът е "приятел,познат" на премиера. Стига ти една седмица да гледаш новини в БГ и да се ориентираш как се случват нещата. Да ни е честит новият Български, извинете, Австрийски купувач на Булгартабак!

Обзалагам се, че Булгартабак ще бъде препродадено с огромна печалба след по-малко от година

И понеже акциите му се търгуват на борсата печалбата от продажбата им ще е необлагаема. Както си продаде акциите Цветелина Бориславова и узакони 280 милиона лева без да плати един лев данък.

Абе шарлатани, нали досега веехте знамето за борба с корупцията, престъпността и прозрачност в бизнеса. Що се излагате предизборно? Поне да бяхте оставили далаверката за по-късно или вече не ви пука от нищо и си говорите само с Господ. Ама сте забравили Глас Народен-Глас Божи. Наказателен вот за тези мръсници.

Току-що всички съобщиха: Н.В.Цар Симеон Втори е Президентът на България! Лично Премиер Борисов ще го обяви тези дни! Успех Царю!

Ейй не можаха да ни направят 16та република по живково време ама сега успяха ... мръсни мошеници, целия капутал в българия стана на руската мафия - цяла варна(тим), лукойл, целия аеро и речен транспорт (пак тим) и сега цигарите .. да не продължавам - ГЕРБ=БСП=БКП=ГРОБ !!!!!!!!!!

Единствената утеха е, че са бг, ако това въобще ви успокоява... мене - не.

честно казано не разбирам защо трябва да се продават основни и печеливши държавни предприятия - Кремиковци, БГА Балкан сега Булгартабак ??? някой пак ще облажи с тлъста комисионна!

Рубладжийската мафия отново спечели парче от БГ

Като гледам сградата на снимката (централата на Булгартабак), само тя струва 100 млн. Като добавиш и 200 млн лева пари по банкови сметки на дружеството, материали, стоки, вземания и други фабрики и ДМА..... Егати подаръка направиха на "австрийския" инвеститор! Най-вероятно е руски... или български...

Да не говорим за стотиците милиони, които ежегодно се внасят в държавния бюджет от БТ от акцизи

Що ли ми се чини, че никакви руснаци нямат пръст в тази работа? Руснаци през австрийска фирма. Що се не гръмнете, лъжци и крадци?

Май за ТИМ и щрабак става дума, като нищо да си прав...

профсъюзите. Бързото одобрение значи че се е работирло НА ТЪМНО доста време. А това означава, че тази руска компания всъщност е мафиотска с наши участници с парите, които преди 1989 г. изнесохме в Австрия. Не случайно там е и регистрирана. Сигурна съм- доста народ у нас се е облажил.

Честито, мафията си има нова придобивка

задачата на аг."Картофа" е много ясна- задълбочаване на икономическата зависимост на БГ и Балканите от Русия.За да я изпълни "Картофа" трябва да хвърля прах в очите на обществото чрез: антируска и антикомунистическа риторика;демонстрация на покорност към САЩ- откриване на колкото си искат никому ненужни военни бази на БГ територия-безплатно; участие в противоракетни щитове и други безмислици; пращане на БГ пушечно месо в защита на амеркански интереси;залъгване на "партньорските" служби с безкритичен слугинаж и т.н и т.н.На КГБ това е абсолютно безразлично, даже полезно....

ало,много станахте тези от КГБ,айде да не сравняваме писанията,че лъсва веднага измамата редакторче

не си прав. просто са по-крадливи и нагли от комунетата. само че по-хитри.

Ако бяха хитри, нямаше да го правят така очевадно, че да разберат всички и да ги е яд! Просто се безогледни демагози, но не са много умни щото се набиват на очи. Виж Костов заради една издънка 2 години мълча от срам. Ама за повечето дето си прибра хич не се чу нито видя. А сегашните още след първата година 280мил узаконени... по леко ако обичате, за такива кражби няма да има амнистия! ... да се надяваме...

ЕСТЕСТВЕНО....КГБ не се шегува::) СЛЕДВА : следващите ДЕСЕТ години - НУЛА данък печалба /корпоративен данък /..:))) По стъпките на ЛУК - разбира се ... Ех, Балхарий, Балхарий.... Докога мутри червени , начело ??:))

Спокойно BIG AL, ще вдигнем акциза още. Поне без цигари можем.

Много точно и на място казано! Пак идват избори и отново - за когото и да гласуваш, все червена мутра и ДС олигарси получаваш.

Време е за гъби.

Където има акциз там има и далавера, Нефтохим, Булгартабак.