Коментари - Русия се обяви против проявите на геноцид | Днес.dir.bg

Русия се обяви против проявите на геноцид

Русия се обявява срещу всякакви прояви на геноцид и призовава световната общност да им се противопоставя.

Обратно в новината

Коментари - Русия се обяви против проявите на геноцид | Днес.dir.bg

Коментари

като стане южен поток, та дори и турски. Да плаче комунистическата върхушка като Овчаров, Румен Гечев - разбирам. Знаете ли, защо повече българи са против него? - защото стотици милиони щяха да отидат в джобовете им и то без поток

Къде изобщо се обаждат след като нямат човешкият живот за нищо. 27 милиона убити през WW2 и продължават да се натискат да воюват, а ще мисе изказват че не одобряват геноцида

Путин правилно се обявява против масовото унищожение, трябва да бъде селективно, днес Джохар Дудаев, утре Политковска, после Немцов! Това обаче не пречи, почти ежедневно, Путин да плаши нещастната и безоръжна Америка с оръжия за масово унищожение! М/у другото, лекари казват, че Ботокса видиотявал! Дали е вярно?

"Русия се обяви против проявите на геноцид"...... провеждан от други!!!!

АМИ СЕГА, ТУРЦИЯ ЩЕ СКЪСА ГЛАВАТА НА АНАДОЛСКИЯ ПАТОК, ХАХАХА

Нъл' требе путлер да се измъкне от ситуацията без да стане за смях и на децата в детската градина. Това е добър повод Москва да прекрати поредния изнудвачески фарс.

Международната общност е призвана да направи всичко, за да не се повторят никога и никъде подобни злодеяния", подчерта Путин, като напомни, че 24 април ще се отбелязва тъжната годишнина, свързана с геноцида срещу арменския народ - "едно от най-страшните и драматични събития в историята на човечеството". Да де, кво шъ стане с Патока, май пак шъ му шатнат глъвъта?

Какво безочие от Кремъл. Та техните жертви (и сега) са десетки милиони . Кремъл от векове е изцапан с кръвта на поробените народи...

аман от тези арменци. няма цял живот да се занимаваме с тях. няма да се караме със съседите заради тях.

коя страна в кой век от своето развитие живее.

Турция щяла да се обиди! Е, и!? Никой не бива да им цепи басма на тия ориенталски лицемери!

Точно тези изобщо да се обаждат по темата?!Геноцид е имало на различни места,в деистивтелност са повече от тези които"официално"се приемат.Но геноцидът в новата история е бил винаги насочен срещу един етнос.Докато във "великата"....подред,всичко що не е руско - изселване, преселване, изтребване, заличаване, претопяване, преименуване, обезродаване, дефрагментиране ... Тези са еталон!И точно те да коментират!

От известно време само за Россия се пише в този сайт. Да не е поделение на дир.ру?

сайта има нови собственици - може и руснаци да са.... кой знае ...

Сталин е извергът по чиято заповед са избити най-много хора в цялата човешка история.Путин го зне това. Същи така Малкия Вова да каже открито , че е ПРОТИВ ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД СРЕЩУ АРМЕНЦИТЕ, а да не усуква като тинейджърка закъсняла за среща.

Путин първо да се изкаже по въпроса за чеченския геноцид, на украинския геноцид в Крим и Изт Украйна, историческите геноциди на племената в Сибир, народите на Кавказ и тн и тн Къде е коренното население в Изт Прусия? Или на Курилските острови? Все едно е минала спец чума

Като е против геноцид защо допусна Братска България да загуби на практика 40 % от населението си! А? 2 милиона преждевременно умрели, 2 милиона емигрирали, преселени на некъде си, 1 милион дебила и инвалида 0,5милион на практика безработни и без бъдеще! ..... А?

Русия има вина за АРМЕНСКОТО клане и клането на ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ. ЕРДОГАН беше казал; Нека и Русия поеме своя дял за клането на Арменците. Тя ги подтикна към въстание но ги излъга и не им даде оръжие

А нашето евроатлантическо правителство какво каза или ние май нямаме правителство ...

Мръсни турци!

(не) Уважаеми админ, и ти си мръсен .....

То какво да й обидиш повече на Турция, тя си е обидена отвсякъде... Спряха фейсбука, управлява ги диктатор, инфлация 25 % за половин година... И фереджетата се множат... Е те това не е за Европа...

не ми отговаря когато казвам чиста истина. Защо хората - не предимно, а всички бягат на Запад? защо учат предимно английски език? защо не учат руски - слава Богу вече не е задължителен - няма лошо. Добре,че е близък нам, щото и аз съм го учил и не ми е излишен - чета в оригинал великите РУСКИ, НЕ СЪВЕТСКИ ПИСАТЕЛИ И ПОЕТИ.

В България политиците управляват в името на "Вашингтон, Берлин, Лисабон и т.н." но не и в името на народа.

На там се изнасят българите! Не искат да ви миришат вонята тук!

Ми точно така политиците назачавани от Запада съсипват държавата ни за сметка на държавите които са ги назначили. НИЕ ЖИВЕЕМ В НЕОКОЛНИАЛНА ДЪРЖАВА. ОГРАБВАНА ОТ ЗАПАДА

и аз казвам ха-де, но чевек трябва да знае малко повече, а не само това,което му казват комунягите. Може България да е била на 25-30 място 80-те години по икономическо развитие, но питай, ако искаш в БАН ще ти кажат, че 1939 г. сме били в пърпвата десетка на Европа.

А сега къде сме? По времето на боко? 126 място.ха ха.

Ако България се управляваше от Русофили, Южния поток щеше да мине през България. България шеше да изнася за Русия много аграрни продукти. Истината е че България е на това състояние от про-западни агенти вкарани във власта.

Не е необходимо да са русофили. Нека просто са българофили и да си отстояваме интереса. Южен поток беше супер важен за нас същото беше и за Белене. Дойдоха американците и нашите боклуци директно клекнаха.И какво получихме в замяна НИЩО. Какво искаш като имаш министър председател който се хвали че бил единственият спрял 3 Руски проекта.

И защо трябваше България да бъде отрязана от Южния поток? За да се харесат нашите продажни политици на Обама и Меркел. България е управлявана от хора анти-Българисти.

Развитието ни не е добро, щото ни управляват главно комуняги верни на Русия. Нещо да кажеш -всички са като вълкът,който си мени козината,но не и нрава. Да не говорим за Куневица, Боковица - Господ ги наказа, Станишев, Пирински. Най-голямата ни грешка е че нямаше лустрация като във всички останали соц.стран, на които им дишаме прахта.

дa живея с нaстоящaтa си женa,дa живея зле,a дa обвинявaм зa товa бившaтa !

България имаше голям шанс да си запази производствата- да държи Руския пазар. Но Русофобите биха хвърлили целия народ в огъня само и само да унищожат всякакви връзки с Русия- държавата направила най-много за България.

какъв пазар?

ли че акциза на българските стоки е в пъти по висок от този на Испания, Италия и т.н. За каква братска Русия говориш ???

Понеже е от КГБ, те кагебейците така са обучени, да са против масовото унищожение в другите държави.

Абе тролове американски не можеш ме излъга с глупостите си. България преди 89-та имаше толкова кусури в цялта идеология и липсата на частна инициатива и каво ли още не. Има обаче едно голямо но. Благата които се създаваха тогава се разпределяха много по равномерно отколкото сега. Над 80% от БГ населението живееше много по-добре. Определено не богати но нямаше бедни хора които няма какво да ядът. Сега 20% живеят по-добре. Около 200 фамилии (олигарсите) с които САЩ и Запада са сключили споразумение да не ги закачат владеят България. Другите хора които живеят относително добре са в ИТ сферата и някои други малки отрасли. Само че 80 към 20. ЕМИ ДА ГЕНОЦИД Е След 89-та

2 на 2 часа. бензин има, бензин няма-комунизъм!

Нямаше ток няколко годинИ знаеш ли защо. ЗАЩОТО ИМАШЕ ПРОИЗВОДСТВО И НА БГ НЕ И ДОСТИГАХА МОЩНОСТИ . ПУСКАНЕТО НА 5 И 6 БЛОК НЕЩАТА СЕ ОПРАВИХА. СЕГА ТОК ИМА В ИЗЛИШЪК АМА НЯМА ПРОИЗВОДСТВО

България е управлявана от чуждестранни агенти. Хора работещи за чужди секретни служби. Едно от изискванията да ги назначат управници на България е да бъдат Русофоби. Колкото по върли, толкова по-любими са на техните западни началници.

ЗА БЕЛЕНЕ?- 2 МИЛИАРДА ИСКА РУСИЯ КАТО НЕУСТОЙКИ! - СТАНИШЕВ

Ами как няма да искат неустойки бре нали има договори споразумения за оборудване итн....... Те са вложили средства за това. Изведнъж Боко тиквата се врътка и спира проекта. Нищо че 1 година преди това е казал че без Белен ще сме на свщи след няколко години.

Нали трябва само принцове и принцеси и илюминати да останат?

Е какъв е положението след 25 години "западна ориентация"? Какво е развито в България за тези години?

ставаме нормална страна, въпреки руските агенти поставени по етажите на властта и бойкотиращи европейската ориентация на България!

обеднявaне,обеднявaне,ибеднявaне,стопявaне и изчезвaне !

Русия е естествен съюзник на Бългярия, но нашите политици се продадоха за 20 сребърника и направиха големи поразии на взаимоотношенията с Русия за да се харесат на западните си господари.

защо така мислиш ??

Това ми звучи като " Наркобарон се обяви против произвидството на наркотици"

Посещението на Путин в Армения е ловък политически ход,показващ кой стои зад многострадалния арменски народ,особено в светлината на насъсканите от турците и и американците азери в Нагорни Карабах тия дни. P.S Едни протестърски тролове ме мотивираха с наглостта и неграмотността си и се порових за данните от индианския геноцид: Историците Дейвид Станард,Сейл Киркпатрик,Бен Кирнан, Ленор Стифарм, Фил Лейн Мл. и др. поддържат цифрата 100 милиона души. От друга страна Рудолф Рамел смята,че се касае за 15 милиона индианеца. ". В 1861 году в округе Техама существовали планы создания фонда на оплату за скальпы индейцев и двумя годами позже в Хани-Лейк выплачивали 25 центов за скальп индейца.[24] Немецкий этнолог Густав фон Кенигсвальд сообщил, что члены антииндейской милиции отравили стрихнином питьевую воду деревни Кайнганг вызвав смертельный исход приблизительно двух тысяч индейцев всех возрастов. Та както казах на Обама: Извини се бе!;-)

КАКВО Е ТОВА АКО НЕ ГЕНОЦИТ В Б-Я 3 МИЛИОНА (САМО НАЙ РАБОТНОТО НАСЕЛЕНИЕ )Е ЗАД ГРАНИЦА !ЗВРАДИ ДРУЖБАТАНИ С АМЕРИКА КОЯТО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ВЗЕ И ТОКА ОТ КОЗЛОДУЙ ТЕЦОВЕТЕ И СПРЯ ГАЗТА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ! ПОКАКВИ ЗАКОНИ НИ ПРЕВЪРНА В РОБИ И ТО БЕЗ РЕЗНЯ БЕЗ ЕДИН ИСТРЕЛ ????

Хората са на Запад , защото там се чувстват свободни. Защо не бягат на изток?

какво има на изток ?? от една мизерия на друга ли да попаднат ??

комунизмът е най-кървавия строи в човешката история в русия са убивали изселвали цели народи

България индекс на човешко развитие(Най-универсалният измерител за развитието на една страна) средата на 80-те около около 25-30 място. В момента около 60-то. Ха сега ми кажете че няма геноцид от новите окупатори на България

комунистино няма нови окуоатори същите комунистиче4ски изедници са алчни и тъпи

Всичките политици в Бг се назначават или в Американското или в някое Западно посолство: -Пример Митов директно взет от американско НПО. -Боко тиквата Кучи син ама наш по почина на Южноамериканските диктатори назначавани от САЩ.

А колко е било, що говориш глупости? Според твоята статистика са били гъсто населени. Айде у лево!

а лагерите в гулаг , все още ги има

Руската наглост е безгранична! Извергът Путин има наглостта да говори за прояви на геноцид, когато самият той трябва да бъде съден за геноцид и престъпления срещу човечеството!

Колкото повече обеднявa нaродa,ни толковa повече ще мрaзи СAЩ и ЕС дето го докaрaхa нa товa дередже и никaквa пропaгaндa нямa дa промени товa,a колкото повече време минaвa,толковa по мaлко ще сa глупaците дето ще вярвaт ,че сa е виновен соцa,СССР,или Русия ! Времето рaботи срещу вaс !!!

То сега геноцид има единствено в България и Сирия,като в България е по жесток! Геноцидът над българите прогони 3 000 000 българи в чужбина и продължава да гони по един голям град на година! Този геноцид,кога ще спре?!?!? Тук почти не останаха умни хора,всеки ,който има поне малко акъл бяга на запад...

що на запад бе ? нали те ни правят геноцида ? комунягите грам логика нямате !

БГ от почти 9 милиона благодарение на геноцида провеждан от новите ни господари САЩ и ЕС сега е около 7 милиона. - Колко милиона бяха принудително изселени (убити за България)заради реформите в икономиката наложени от същият този запад и САЩ. Още в планът РАн се е казвало вие трябва да сте 5 милиона е натам вървим. - Дестеки Хиляди убити заради реформите наложени ни в здравеопазването. - Десетки хиляди убити заради гадните храни пробутвани ни от Запад които контролират и земята ни вече. - Хиляди убити от наркотици стрес, липса на перспектива........ неща непознати преди да ни окупира САЩ и Западът

От Русия: 2 МИЛИАРДА В ДУПКАТА НА БЕЛЕНЕ. Горива вкарвани без акциз-с него държавата купува лекарства. Монополно високи цени на енергоносителите. - пенсионерите не могат да ги плащат и умират от студ!

Щото сме роби на америка , затова е така.Да се радваме че америка не ни бомбардира демократично например, а сме само васални роби.Но ефекта е същия.

Не виждам защо трябва да се чества геноцид? Това да не някакво радостно събития за Армения и арменците?

Проститутки за девственост.

Твърдо се обявяваме против стандарта за дограма от 195 сантиметра, защото в тоя случай 18-сантиметровите токчета не помагат да се достигне горната част на касата на коя да е врата.

една българска поговорка, въобще те са много находчиви за всяка една ситуация, без изключение. Та тя казва: "Крадецът вика "Дръжте крадеца".

Тази поговорка е предназначена да се използва в подходящи случаи. Не виждам да я използваш на място.

Време ти е за нови очила, драги :)

ами има и друга . гузен негонен бяга !

не съм чувал, който избил 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И ИЗСЕЛИЛ от България. Ама значи сме били 10 милиона. Не бях чувал - може. Само съжалявам, че не съм бил между тези 3 милиона българи от 1989 до 2015 г. За убити не съм чувал, но за изселени - да. Съжалявам искрено, че не съм между тях. Вече е късно., поне за мен. На 53 години съм и ще си кютам в путинофиелската ни страна.

Изглежда не само възрастта ви пречи да заминете, но и способността ви да преценявате адекватно ситуацията.

Я дай малко повече инфо за плана Моргентау!?

Русия (Путин, Лавров, Медведев или който там е оправомощен) първо да признае престъпленията на Иван Грозни срещу населението по поречието (долното) на река Волга. Да признае също и националността им. Има и редица други аналогични примери с други народи в съвременната руска история. Всичко останало е политическо лицемерие. Нека не забравяме, че Русия е съюзник с Армения, и в същото време е икономически тясно свързана с Търция. Нека не обръщаме чак такова внимание на изказването на Путин.

МАНГАСАРОВ ПРЕДА ПИШЕШ ЗА ИВАН ГРОЗНИ ТРЯБВА ПОНЕ МАЛКО И ДА ЗНАЕ ЗА НЕГОПОМИЯ СИ БИЛ И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ПОМИЯ

Коментари - Русия се обяви против проявите на геноцид | Днес.dir.bg

Русия се обяви против проявите на геноцид

Русия се обявява срещу всякакви прояви на геноцид и призовава световната общност да им се противопоставя.

Обратно в новината

Коментари - Русия се обяви против проявите на геноцид | Днес.dir.bg

Коментари

като стане южен поток, та дори и турски. Да плаче комунистическата върхушка като Овчаров, Румен Гечев - разбирам. Знаете ли, защо повече българи са против него? - защото стотици милиони щяха да отидат в джобовете им и то без поток

Къде изобщо се обаждат след като нямат човешкият живот за нищо. 27 милиона убити през WW2 и продължават да се натискат да воюват, а ще мисе изказват че не одобряват геноцида

Путин правилно се обявява против масовото унищожение, трябва да бъде селективно, днес Джохар Дудаев, утре Политковска, после Немцов! Това обаче не пречи, почти ежедневно, Путин да плаши нещастната и безоръжна Америка с оръжия за масово унищожение! М/у другото, лекари казват, че Ботокса видиотявал! Дали е вярно?

"Русия се обяви против проявите на геноцид"...... провеждан от други!!!!

АМИ СЕГА, ТУРЦИЯ ЩЕ СКЪСА ГЛАВАТА НА АНАДОЛСКИЯ ПАТОК, ХАХАХА

Нъл' требе путлер да се измъкне от ситуацията без да стане за смях и на децата в детската градина. Това е добър повод Москва да прекрати поредния изнудвачески фарс.

Международната общност е призвана да направи всичко, за да не се повторят никога и никъде подобни злодеяния", подчерта Путин, като напомни, че 24 април ще се отбелязва тъжната годишнина, свързана с геноцида срещу арменския народ - "едно от най-страшните и драматични събития в историята на човечеството". Да де, кво шъ стане с Патока, май пак шъ му шатнат глъвъта?

Какво безочие от Кремъл. Та техните жертви (и сега) са десетки милиони . Кремъл от векове е изцапан с кръвта на поробените народи...

аман от тези арменци. няма цял живот да се занимаваме с тях. няма да се караме със съседите заради тях.

коя страна в кой век от своето развитие живее.

Турция щяла да се обиди! Е, и!? Никой не бива да им цепи басма на тия ориенталски лицемери!

Точно тези изобщо да се обаждат по темата?!Геноцид е имало на различни места,в деистивтелност са повече от тези които"официално"се приемат.Но геноцидът в новата история е бил винаги насочен срещу един етнос.Докато във "великата"....подред,всичко що не е руско - изселване, преселване, изтребване, заличаване, претопяване, преименуване, обезродаване, дефрагментиране ... Тези са еталон!И точно те да коментират!

От известно време само за Россия се пише в този сайт. Да не е поделение на дир.ру?

сайта има нови собственици - може и руснаци да са.... кой знае ...

Сталин е извергът по чиято заповед са избити най-много хора в цялата човешка история.Путин го зне това. Същи така Малкия Вова да каже открито , че е ПРОТИВ ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД СРЕЩУ АРМЕНЦИТЕ, а да не усуква като тинейджърка закъсняла за среща.

Путин първо да се изкаже по въпроса за чеченския геноцид, на украинския геноцид в Крим и Изт Украйна, историческите геноциди на племената в Сибир, народите на Кавказ и тн и тн Къде е коренното население в Изт Прусия? Или на Курилските острови? Все едно е минала спец чума

Като е против геноцид защо допусна Братска България да загуби на практика 40 % от населението си! А? 2 милиона преждевременно умрели, 2 милиона емигрирали, преселени на некъде си, 1 милион дебила и инвалида 0,5милион на практика безработни и без бъдеще! ..... А?

Русия има вина за АРМЕНСКОТО клане и клането на ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ. ЕРДОГАН беше казал; Нека и Русия поеме своя дял за клането на Арменците. Тя ги подтикна към въстание но ги излъга и не им даде оръжие

А нашето евроатлантическо правителство какво каза или ние май нямаме правителство ...

Мръсни турци!

(не) Уважаеми админ, и ти си мръсен .....

То какво да й обидиш повече на Турция, тя си е обидена отвсякъде... Спряха фейсбука, управлява ги диктатор, инфлация 25 % за половин година... И фереджетата се множат... Е те това не е за Европа...

не ми отговаря когато казвам чиста истина. Защо хората - не предимно, а всички бягат на Запад? защо учат предимно английски език? защо не учат руски - слава Богу вече не е задължителен - няма лошо. Добре,че е близък нам, щото и аз съм го учил и не ми е излишен - чета в оригинал великите РУСКИ, НЕ СЪВЕТСКИ ПИСАТЕЛИ И ПОЕТИ.

В България политиците управляват в името на "Вашингтон, Берлин, Лисабон и т.н." но не и в името на народа.

На там се изнасят българите! Не искат да ви миришат вонята тук!

Ми точно така политиците назачавани от Запада съсипват държавата ни за сметка на държавите които са ги назначили. НИЕ ЖИВЕЕМ В НЕОКОЛНИАЛНА ДЪРЖАВА. ОГРАБВАНА ОТ ЗАПАДА

и аз казвам ха-де, но чевек трябва да знае малко повече, а не само това,което му казват комунягите. Може България да е била на 25-30 място 80-те години по икономическо развитие, но питай, ако искаш в БАН ще ти кажат, че 1939 г. сме били в пърпвата десетка на Европа.

А сега къде сме? По времето на боко? 126 място.ха ха.

Ако България се управляваше от Русофили, Южния поток щеше да мине през България. България шеше да изнася за Русия много аграрни продукти. Истината е че България е на това състояние от про-западни агенти вкарани във власта.

Не е необходимо да са русофили. Нека просто са българофили и да си отстояваме интереса. Южен поток беше супер важен за нас същото беше и за Белене. Дойдоха американците и нашите боклуци директно клекнаха.И какво получихме в замяна НИЩО. Какво искаш като имаш министър председател който се хвали че бил единственият спрял 3 Руски проекта.

И защо трябваше България да бъде отрязана от Южния поток? За да се харесат нашите продажни политици на Обама и Меркел. България е управлявана от хора анти-Българисти.

Развитието ни не е добро, щото ни управляват главно комуняги верни на Русия. Нещо да кажеш -всички са като вълкът,който си мени козината,но не и нрава. Да не говорим за Куневица, Боковица - Господ ги наказа, Станишев, Пирински. Най-голямата ни грешка е че нямаше лустрация като във всички останали соц.стран, на които им дишаме прахта.

дa живея с нaстоящaтa си женa,дa живея зле,a дa обвинявaм зa товa бившaтa !

България имаше голям шанс да си запази производствата- да държи Руския пазар. Но Русофобите биха хвърлили целия народ в огъня само и само да унищожат всякакви връзки с Русия- държавата направила най-много за България.

какъв пазар?

ли че акциза на българските стоки е в пъти по висок от този на Испания, Италия и т.н. За каква братска Русия говориш ???

Понеже е от КГБ, те кагебейците така са обучени, да са против масовото унищожение в другите държави.

Абе тролове американски не можеш ме излъга с глупостите си. България преди 89-та имаше толкова кусури в цялта идеология и липсата на частна инициатива и каво ли още не. Има обаче едно голямо но. Благата които се създаваха тогава се разпределяха много по равномерно отколкото сега. Над 80% от БГ населението живееше много по-добре. Определено не богати но нямаше бедни хора които няма какво да ядът. Сега 20% живеят по-добре. Около 200 фамилии (олигарсите) с които САЩ и Запада са сключили споразумение да не ги закачат владеят България. Другите хора които живеят относително добре са в ИТ сферата и някои други малки отрасли. Само че 80 към 20. ЕМИ ДА ГЕНОЦИД Е След 89-та

2 на 2 часа. бензин има, бензин няма-комунизъм!

Нямаше ток няколко годинИ знаеш ли защо. ЗАЩОТО ИМАШЕ ПРОИЗВОДСТВО И НА БГ НЕ И ДОСТИГАХА МОЩНОСТИ . ПУСКАНЕТО НА 5 И 6 БЛОК НЕЩАТА СЕ ОПРАВИХА. СЕГА ТОК ИМА В ИЗЛИШЪК АМА НЯМА ПРОИЗВОДСТВО

България е управлявана от чуждестранни агенти. Хора работещи за чужди секретни служби. Едно от изискванията да ги назначат управници на България е да бъдат Русофоби. Колкото по върли, толкова по-любими са на техните западни началници.

ЗА БЕЛЕНЕ?- 2 МИЛИАРДА ИСКА РУСИЯ КАТО НЕУСТОЙКИ! - СТАНИШЕВ

Ами как няма да искат неустойки бре нали има договори споразумения за оборудване итн....... Те са вложили средства за това. Изведнъж Боко тиквата се врътка и спира проекта. Нищо че 1 година преди това е казал че без Белен ще сме на свщи след няколко години.

Нали трябва само принцове и принцеси и илюминати да останат?

Е какъв е положението след 25 години "западна ориентация"? Какво е развито в България за тези години?

ставаме нормална страна, въпреки руските агенти поставени по етажите на властта и бойкотиращи европейската ориентация на България!

обеднявaне,обеднявaне,ибеднявaне,стопявaне и изчезвaне !

Русия е естествен съюзник на Бългярия, но нашите политици се продадоха за 20 сребърника и направиха големи поразии на взаимоотношенията с Русия за да се харесат на западните си господари.

защо така мислиш ??

Това ми звучи като " Наркобарон се обяви против произвидството на наркотици"

Посещението на Путин в Армения е ловък политически ход,показващ кой стои зад многострадалния арменски народ,особено в светлината на насъсканите от турците и и американците азери в Нагорни Карабах тия дни. P.S Едни протестърски тролове ме мотивираха с наглостта и неграмотността си и се порових за данните от индианския геноцид: Историците Дейвид Станард,Сейл Киркпатрик,Бен Кирнан, Ленор Стифарм, Фил Лейн Мл. и др. поддържат цифрата 100 милиона души. От друга страна Рудолф Рамел смята,че се касае за 15 милиона индианеца. ". В 1861 году в округе Техама существовали планы создания фонда на оплату за скальпы индейцев и двумя годами позже в Хани-Лейк выплачивали 25 центов за скальп индейца.[24] Немецкий этнолог Густав фон Кенигсвальд сообщил, что члены антииндейской милиции отравили стрихнином питьевую воду деревни Кайнганг вызвав смертельный исход приблизительно двух тысяч индейцев всех возрастов. Та както казах на Обама: Извини се бе!;-)

КАКВО Е ТОВА АКО НЕ ГЕНОЦИТ В Б-Я 3 МИЛИОНА (САМО НАЙ РАБОТНОТО НАСЕЛЕНИЕ )Е ЗАД ГРАНИЦА !ЗВРАДИ ДРУЖБАТАНИ С АМЕРИКА КОЯТО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ВЗЕ И ТОКА ОТ КОЗЛОДУЙ ТЕЦОВЕТЕ И СПРЯ ГАЗТА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ! ПОКАКВИ ЗАКОНИ НИ ПРЕВЪРНА В РОБИ И ТО БЕЗ РЕЗНЯ БЕЗ ЕДИН ИСТРЕЛ ????

Хората са на Запад , защото там се чувстват свободни. Защо не бягат на изток?

какво има на изток ?? от една мизерия на друга ли да попаднат ??

комунизмът е най-кървавия строи в човешката история в русия са убивали изселвали цели народи

България индекс на човешко развитие(Най-универсалният измерител за развитието на една страна) средата на 80-те около около 25-30 място. В момента около 60-то. Ха сега ми кажете че няма геноцид от новите окупатори на България

комунистино няма нови окуоатори същите комунистиче4ски изедници са алчни и тъпи

Всичките политици в Бг се назначават или в Американското или в някое Западно посолство: -Пример Митов директно взет от американско НПО. -Боко тиквата Кучи син ама наш по почина на Южноамериканските диктатори назначавани от САЩ.

А колко е било, що говориш глупости? Според твоята статистика са били гъсто населени. Айде у лево!

а лагерите в гулаг , все още ги има

Руската наглост е безгранична! Извергът Путин има наглостта да говори за прояви на геноцид, когато самият той трябва да бъде съден за геноцид и престъпления срещу човечеството!

Колкото повече обеднявa нaродa,ни толковa повече ще мрaзи СAЩ и ЕС дето го докaрaхa нa товa дередже и никaквa пропaгaндa нямa дa промени товa,a колкото повече време минaвa,толковa по мaлко ще сa глупaците дето ще вярвaт ,че сa е виновен соцa,СССР,или Русия ! Времето рaботи срещу вaс !!!

То сега геноцид има единствено в България и Сирия,като в България е по жесток! Геноцидът над българите прогони 3 000 000 българи в чужбина и продължава да гони по един голям град на година! Този геноцид,кога ще спре?!?!? Тук почти не останаха умни хора,всеки ,който има поне малко акъл бяга на запад...

що на запад бе ? нали те ни правят геноцида ? комунягите грам логика нямате !

БГ от почти 9 милиона благодарение на геноцида провеждан от новите ни господари САЩ и ЕС сега е около 7 милиона. - Колко милиона бяха принудително изселени (убити за България)заради реформите в икономиката наложени от същият този запад и САЩ. Още в планът РАн се е казвало вие трябва да сте 5 милиона е натам вървим. - Дестеки Хиляди убити заради реформите наложени ни в здравеопазването. - Десетки хиляди убити заради гадните храни пробутвани ни от Запад които контролират и земята ни вече. - Хиляди убити от наркотици стрес, липса на перспектива........ неща непознати преди да ни окупира САЩ и Западът

От Русия: 2 МИЛИАРДА В ДУПКАТА НА БЕЛЕНЕ. Горива вкарвани без акциз-с него държавата купува лекарства. Монополно високи цени на енергоносителите. - пенсионерите не могат да ги плащат и умират от студ!

Щото сме роби на америка , затова е така.Да се радваме че америка не ни бомбардира демократично например, а сме само васални роби.Но ефекта е същия.

Не виждам защо трябва да се чества геноцид? Това да не някакво радостно събития за Армения и арменците?

Проститутки за девственост.

Твърдо се обявяваме против стандарта за дограма от 195 сантиметра, защото в тоя случай 18-сантиметровите токчета не помагат да се достигне горната част на касата на коя да е врата.

една българска поговорка, въобще те са много находчиви за всяка една ситуация, без изключение. Та тя казва: "Крадецът вика "Дръжте крадеца".

Тази поговорка е предназначена да се използва в подходящи случаи. Не виждам да я използваш на място.

Време ти е за нови очила, драги :)

ами има и друга . гузен негонен бяга !

не съм чувал, който избил 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И ИЗСЕЛИЛ от България. Ама значи сме били 10 милиона. Не бях чувал - може. Само съжалявам, че не съм бил между тези 3 милиона българи от 1989 до 2015 г. За убити не съм чувал, но за изселени - да. Съжалявам искрено, че не съм между тях. Вече е късно., поне за мен. На 53 години съм и ще си кютам в путинофиелската ни страна.

Изглежда не само възрастта ви пречи да заминете, но и способността ви да преценявате адекватно ситуацията.

Я дай малко повече инфо за плана Моргентау!?

Русия (Путин, Лавров, Медведев или който там е оправомощен) първо да признае престъпленията на Иван Грозни срещу населението по поречието (долното) на река Волга. Да признае също и националността им. Има и редица други аналогични примери с други народи в съвременната руска история. Всичко останало е политическо лицемерие. Нека не забравяме, че Русия е съюзник с Армения, и в същото време е икономически тясно свързана с Търция. Нека не обръщаме чак такова внимание на изказването на Путин.

МАНГАСАРОВ ПРЕДА ПИШЕШ ЗА ИВАН ГРОЗНИ ТРЯБВА ПОНЕ МАЛКО И ДА ЗНАЕ ЗА НЕГОПОМИЯ СИ БИЛ И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ПОМИЯ