Медведев премахва лятното часово време

Президентът Дмитрий Медведев вчера възложи на правителството да провери въпроса за намаляването на часовите зони в страната и отмяна на зимното и лятно часово време.

Обратно в новината

Коментари - Медведев премахва лятното часово време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ИСКАМ ДА СЕ СМЕНЯТ ЧАСОВЕТЕ !!!!! НИКОГА ВЕЧЕ !!!! Не стига ,че сме болни и необгрижвани,а то и тази простотия,която 2 пъти годишно ни изважда извън релси за достатъчно дълго време и допълнително утежнява състоянието на нацията.Нали разбрахме,че са ни управлявали безумци.Те ,същите тези с това мероприятие,са отчели някаква дейност.За 20 год-една свършена работа,ама ЯЛОВА!Щом днешните не са малоумни,то е редно да покажат,че е така и по този въпрос.

В момента производството и потреблението на ел. енергия нямат нищо общо с едно време, когато са сметнали, че има полза да се преместват стрелките на часовника. Затова това трябва да се премахне!

У нас да се махне зимното време, защото е студено и никого не кефи. Да има само лятно време - да е топличко и готено! Тъкмо работа за ББ. Той може всичко. Ех само ако не му пречеше СС.

Браво! По света имало и разумни политици.

И много хубаво прави, че го отменя. Т.нар. лятно време е една от ония простотии, които незнайно защо са получили огромна популярност. Дали по-късно ще ставаш и по-рано ще лягаш или не - слънцето си грее все по същия начин и неосветените с електричество часове са си все същите.

У нас също трябва да се премахне лятното часово време.То се отразява негативно върху човешкото здраве.

Трябва да се уточни, че в Русия (всъщност на цялата територия на бившия СССР) времето е променено с 1 час напред още преди -та световна война - през 1935 по нареждане на Сталин. И като се насложи и 1 час напред лятно часово време, явно им идва малко в повечко там. Което си е разбираемо де - 2 часа разлика от астрономическото :)

Абе защо само с един час? Да го завъртят барем с 2-3 часа, че да увеличим икономиите на енергия!

аа мчи кък тъй ...тук много пита и Боку пита и Цецу пита все питат...да нее някой от технити чи сетне шъ стани кат с циганчиту от Сливне дето билу кмет и шъ със чудят кви да ги дървят )))))

Показателно изказване: без да се питат жителите никой нищо не възнамерява да променя. А някой доскоро хулеше руснаците, че живеели в диктатура и никой не се съобразявал с населението. Крайно време е и у нас...... (размечтахме се, май)

В ближайшее время экспертное обсуждение, нужно ли менять часовые пояса и в других регионах, и нужны ли России зимне-летние переводы стрелок, продолжится. Но, не спросив жителей, никто ничего менять не собирается. Именно поэтому в ночь с субботы на воскресенье, как и все прошлые годы, Россия снова перейдет на летнее время - стрелки часов нужно перевести на час вперд.

кога ще стане и България това?

Наистина няма по-голяма глупост, измислена досега от човека, както тази смяна на времето. За да икономисаме някаква енергия (което изобщо не може да бъде постигнато по този начин), нарушаваме биологичните си настройки и си увреждаме здравето. И, понеже аз лично не завися по никакъв начин от общоприетото времеизмерване, няма да си сменям начина на живот, просто ще сменя работното време на фирмата си с един час по-късно. Останалите да му мислят. А Медведев се оказва неочаквано разсъдлив политик, браво.

PREMAHVA GO ZACHTOTO V RACHA VREMETO E SPRIALO I NIAMAT NUGDA OT SMIANO .NE E ZLE DA VARNE I 100 GODINI NAZAD CHASOVNIKA NA KREMAL .