Коментари - Руснаците, цензурата в мрежата и порното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У Путинистан порно нема, пидерасьй тоже! Там всички любят Путина! :))))

Истината е че руснаците си обичат Путин. Не знам защо тук се насажда мнението, че народа трябва да мрази своите лидери. То вярно че кат гледаме наще, друго освен омраза не усещаме /обяснимо/, и вероятно затова много хора не разбират - как е възможно народа да харесва лидерите си. Ми те, може. Не че Путин е нещо изключително, но в времето на интернет руснаците могат да го сравняват с мижитурките в ЕС, и на този фон, всеки нормален политик /каквито отдавна в ЕС няма/ ще изглежда велик.

безрезервно и безкритично всеки актуален вожд (докато е на власт) - поне от 1917 г. След свалянето му (най-често с убийство) започват много силно и безрезервно да го мразят. Едва ли и Путин ще направи изключение. Още повече, че е свързан с ужасни престъпления, за които СЕГА руснаците не искат и да знаят.

Само в порно филмите няма насилие.

На 17 август - от Брест до Урал и от Молдова до Мурманск - интернет Протест : - Долой Путина !

От днес - Прибалтийските започнаха Тотален Блокаж на интернет Диверсиите/Саботажите/Пропагандата от Кремъл/Лубянка.

Дирниците, отново пишете некви пълин глупости! А кажете как ще имате "порно в мрежата", ако нямате интернет?

"Онирофилм". Джордж Оруел: "1984". Сега някой да каже, че са агенти на Руската федерация :)

Интернета е най святото нещо! Просто се чуда как сме живяли без него до преди 15г?! По голямата част от трафика минава през гугъл, фейсбоок и още 2-3 такива, а всички ние знаем на чие законодателство и тайни служби те се задължени да се подчиняват! Разбира се, много по важно е да имаш достъп до порно и смешни снимки в фейсбук и докато ти се забавляваш сам със себе си, някой да използва това за да се меси в делата на твоята държава. Но как можеш да обясниш на 5г дете че многото сладолед е вредно за него и че от това печели само сладоледаджията?! Няма как...затуй ше трябва да го ограничиш докато порасне...

добре бе абориген, изказа си мнението по интернета, а сега се скрии обратно в джунглата!

Ststar

Правилно! За това за такива като теб им дай водка, бой и порно, защото за друго не стават.

Според мене самата порнография трябва да се редуцира до минимум в мрежата. Само не знам кой ще се навие да я отсява, трябва вредни да се плащат стабилно.

". . на фона на диво и недодялано население. ." 'Порнухата' наистина от край време (виж им форумите) е 'хляб насущний' за Великата Руска Душа на впиянчения, оскотял ватник. Факт, който явно 'ич не е приятен на руснака- автор на статията. Разбирам го и му съчувствам. . . ;-))

Ага, руснаците гледат порнуха, произведена в запада. Щото на всеки изход на магистрала в САЩ няма билборд на Джисъс и ХХХ, където в магазин за възрастни се продават видео, играчки, камшици и всички атрибути за специални радости.

Абе като гледам, и ние сме тръгнали по стъпките на руснаците. Наскоро в една компания се фукаха с новичките си смартфони, приложенията и т.н. Имат интернет - ползват го за да си проверяват пощата, евентуално да качат или свалят някоя снимка... Много малко хора ползват мрежата за да търсят и намират информация, още по-малко могат да разберат, че за да имаш мнение е необходимо да намериш повече от един източник за една и съща информация. И парадоксално - днес младите уж масово говорят английски, ама съвсем не е така - не знаят езика на добро ниво, което да им позволява свободна комуникация и разбиране на по-сложни текстове - за тях дори и новитите обикновено са сложни за разбиране... Затъпяваме.

Толкова за 87% харесващи Путин... Междувпрочем ние си имаме собствени примери за подобни статистики от тоталитарни вождове - с Тодор Живков и БКП...

jingiby

"Мнозинството руснаци избира свободното порно пред свободния интернет." А за водката попитахте ли ги бе, абдали?

Водката е нещо свещено и абсолютно необходимо - като въздуха, слънцето и водата...

Аааа дойче веле и радио ехото на москва... Плюс плющев.. Ясно! Друга идиотщина не можахте ли да измислите бе?

О американски подлизурковци пак ви лъснаха осраните задници?

О руска подлизурке...оближи ги Бе!

става въпрос само за руснаците? Нима в Булгаристан да не бълва помия от всички кабеларки посред бял ден? Даже не е необходим интернет!!!

Помия бълва една проруска телевизия със антибългарско съдържание! Както е тръгнало на руснаците ще им ограничат освен хубавото и евтино ядене и интернета.Я виж само какви анкети?!За чудо и приказ.