Коментари - Пат Бюканън: Предстои ли сблъсък Русия-САЩ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този пат ние мигаме преди да ни затрят това заслугава европа

В днешно време да предполагаме, че регионална война на територията на Европа между САЩ (НАТО) и РУСИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКАВА Е ТВЪРДЕ НАИВНО. Регионалната неядрена война в Европа мужду РУСИЯ И НАТО няма как да остане . Първо ядрените удари ще ударят столиците където са основните щабове и политически ръководства, следват удари по столиците на САЩ и РУСИЯ. КОЯ СТОЛИЦА Е ПО-НАДЕЖДНО защитена? Разстоянията нямат значение. Установките са мобилни, защитени със съвременна електроника, която осигурява необходимата невидимост и внезапност. Става много лошо Америка иска да изнесе войната в европейската територия, но така ли мисли МЕЧКАТА?

Каква силна и хубава страна е русия! Харесвана и възхвалявана от мнозина, също както небесния "рай", само дето никой не ще доброволно да се озове там.

Ахам, затова Русия е втората по брой на приетите законни емигранти и бежанци в света...

НЯМА КОЙ ДА ГО ЧУЕ! СКОРПИОНИ, ДЕТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ПРИ ЯДРЕНА ВОЙНА! ЦИМЕНТОВИ ГЛАВИ!

Янките си мислят, че ще останат на сухо ??? Мисля, че руските ракети ще могат да прелетят през океана. Каквото търсили, това намерили.

ПОСЛЕ КОНТИНЕНТА АМЕРИКА ПРОСТО НЯМА ДА ГО ИМА

Не им зор,ТУКТУ,на руснаците да изпразнят си ядърни арсенал!само ще го ползват срещу днешните агресори.Това са парите,активите,ЗАЩИТА срещу всекий,който ще им посегне.ти,понеже,си един селски коч,-гледай,да не пасеш в ненужното поле!

Aми, след Hаполеон и Xитлер,...само те, не са им яли попарата на руснаците! Hека опитат и те!;)

якшън бе

Споко, бе, тролове и параноици. Тия да не са ненормални или да са некакви динозаври, дето искат да изчезнат. Тоя невзрачен тарикат Патилан Буркански има предвид блъскане с онези електрически количкси пред цирковете и по панаирите. Каква тъпа и ненормална тролова пасмина - не разбрахте ли, че всичко е театър, и след представлението - актьорите - от Путин и Обама надолу до билетопроверителите - всички се редят да си получат хонорарите и се хилят на такива като нас. Да се хванеме на бас, че тайно се срещат и си пият водката и уискито - не забравяйте - всички са от дренките от дола на масонското братство. Повече няма да ви усилвам осветлението. Като сте кьорави, стойте си на тъмно. Господ е казал - който има очи - да гледа...

Браво! Най сетне в дир-а се появи един разбиращ човек! Йожра тоя свят се командва от евреите! Пресметнете къде са "дислоцирани" най много и най богати евреи? Отговор: В САЩ! Само че, 50% от тях са с руски корени! Ха сега познайте защо са тези игри анализирани от СМИ в света, които апропо 90% са контролирани от евреи!!!

Все едно да пушиш на бензиностанция, която не е поддържана- има разлято гориво.

Ако стане сблъсък, това ще бъде самоунищожение и края на планетата.Ако някой оцелее ще съжалява, че е оживял.Ядрените оръжия са толкова много, че са достатъчни да унищожат няколко планети.Така, че оптимистите да спрат да квичат.

Предишните грешки на Русия при победи над татарите,поляците,Наполеон, хитлер и др. др. др. е че,ЛИБЕРАЛИЗЪМ сопровожда действия й!Приключиха с Наполеон,-изгори и Париж и Франция!Също и с Германия!

Наистина ли 5000 американски войници със съответната военна техника ? Майтапчии. При още три нули отзад, руснаците може и да мигнат. Ама през цялата Втора световна война, в Атлантика и в Пацифика американците нямат жертви дори плюс още две нули.

Искате ли да се хванем на бас, кой ще спечели тоя сблъсък? Давам един жокер-това няма да е Русия. Приятна вечер.

До тука "Абхазию - взяли, Южная Осетия - взяли.. Крим - взяли, Донецк - берем.." Какво повече да "губи" Русия?

Малии, колко си тъп, или пиян от ментето на цар Киро. Вече се си отрязъл, или са ти отрязали квитанцията. Къде спиш - в изтрезвителното ли. Имате ли си в Лозенец такова?

И аз ти давам "жокер" - Китай!!! Единствената държава в цивилизованият свят в която няма евреи!!

БАС, ЧЕ НЯМА ДА Е И Америка. ЩЕ Я СПЕЧЕЛЯТ СКОРПИОНИТЕ И ЗЕМНИТЕ ЧЕРВЕЙ!

Никой не трябва да се замисля и за миг дори, че Русия няма да използва ядрено оръжие...горко и тежко на онези които си мислят обратното!!! Всеки руснак би дал живота си за родину, въпреки че някои от тях не обичат Путин! При тях това е , дълг и чест...показ пред Запада че Русия е Велика държава !

Значи! Някой като чуят за русия и като че ли кол в задника им завират! Гледам един по долу като е почнал със словестната диария едвам се е спрял! Като водопад е ама не от вода.

НЯМАМЕ СИ ДЕПУТАТИ ,ИМАМЕ СИ ДУПЕТАТИ.СРАМУВАМ СЕ ОТ СЛУГИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ

Руската Мечка ги чака, само да се пробват !!!

Гневът на търпеливите е най-страшен..... Бог да ни пази, нама кой друг!

а ние готови ли сме,сблъсъкът да е на наша територия ..защото явно това ни готвят нашите дупетати..

Па нещо недомлъвки... Та американците си затраяха за унгарските събития тъй както СССР си премълча за действията на американците в Италия на първите следвоенни избори, айретен че Сталин натовари на кораби въоръжената комунистическата съпротива от Гърция и я изведе от страната за да могат американци и англичани да наложат тяхното влияние. А през 1968 година Линдън Джонсън предлага на Брежнев да не му прави повече номера в Чехословакия ако Брежнев престане да подкрепя Де Гол... и окупацията на Чехословакия става точно три дни след като Линдън Джонсън обявява че САЩ нямат намерение да се намесват. Днес американците просто няма какво да предложат в замяна и затова се опитват да се наложат със заплахи и разходки на бойните им части из европейските държави та белким някой се уплаши.

Плашат гаргите! Наемна деморализирана, макар и технически добре оборудвана, армия, не е в състояние да изпълни нито тактически нито стратегически замисли, на военни и политици отвъд океана, които са помирисвали барут само от екраните на екшъните които им се пробутват!

То това да е само. Още през 2007 година поради недостиг на мераклии Министерството на отбраната разреши приемането на служба на хора с криминални досиета, със здравни проблеми а в последствие и на чужденци...

Направо примигвам от наглостта на тая Патка Бюкенън?! Щял да вкарва самолетоносачи в Черно море?! Първо това е невъзможно според международна конвенция, и само ако самолетоносачът си покаже носа в Черно море, ще бъде разстрелян от руските ракети Багратион, съвсем законно! Второ - с въоръжение за 5000 янки из цяла Източна Европа щял да плаши Путин?! Абе Патко, че само един батальон от Донбас като ти излезе насреща и си свършил. Я колко склада с памперси напълнихте за акцията, че Даниелка Митов нищо не съобщава по тоя въпрос? ДИР, не си позволявайте да пускате такива несистемни статийки, които създават напрежение и заострят общественото мнение до псувни и ругатни по всичко американско! Все още в България обичта към янките е изродена и е огромно малцинство, за разлика от братските ни отношения с руснаците, дори и с украинците, но с днешните условности.

Ама че си тъп.То и по договор и Крим бе неделима част от Украйна.Под този договор стои подписа и на москалите ама Крим е анексиран нали.А и когато има война никой няма да гледа дали кораба може да влезе или не... ами той просто ще си влезе.

Айде сега да кажеш по кой договор-) Щото през Януари, 1991, година на общо Кримски референдум 93,26% от кримските жители обявяват своето желание да бъде самостоятелен субект на съюза, а на 12 Февруари,същата година, Върховния съвет на УССР приема закон за Украинската ССР и възстановява Кримската АССР като част УССР, което е в грубо противоречие на действащото към оня момент законодателство. През 1992 Руската дума връчва на Украинската Рада протестна нота със списък на закононарушенията извършени спрямо Крим от Украинската страна, а през май същата година Крим обяви независимост но беше смазан от украинците. С посредничеството на Москва Крим запази автономията си и беше сключен договор според който Крим получава особен статут с право на конституция и собствен президент... А през 1995 година Украйна се отметна от договора и денонсира Кримската конституция като свали със сила Кримския президент защото готвеха още един референдум за отделяне на Крим от Украйна при това според украинските закони.

Много мразя самовлюбени "умници" да ми се перчат с обидното "колко си тъп"..?! Абе малоумнико, познаваш ли ме въобще, първо?! Второ, кога Крим стана украински бе, говедо? Годината 1954 говори ли ти нещо за някакво решение?!Какви москали бе, неграмотнико? - това което ти диктуват киевските юдеи ли? Коя ти е болката? -Патката Бюкенън, или че те боли, когато ръчкаме тъпи американски величия, които си изпразват мозъците до такава степен, че само бълват недомислия! Добре че не му дават власт, иначе Третата световна да е свършила вече. Ти за това не се ли сещаш, че ни вкарват във война, а бе съдран цървул нещастен?

Бреееей какъв страшен тоя Донбаски батальон бееее брейййй.Проблема на Донбаския батальон е че не е срещал редовна сериозна въоръжена войска.

Т.е. редовната ВСУ не са сериозна войска?! А американската ще бъде сериозна ли?! Каква работа може да имат янките в Украйна. Някой да ходи и обучава мексиканските наркобарони, как да воювят резултатно срещу ФБР, как да си пласират наркотиците в САЩ, как да изтребват агентурата на ДЕА в Мексико и САЩ, това правят ли го руснаците например?!-Не. Тогава по какви причини тия мръсници са в Украйна и Донбас? Каквото дирят там, го намират бързо в метър на два! Колкото до Донбаските батальони, на два пъти тия момци бяха нагъзили така киевската военщина, Десен и бесен сектор и всякави бандеровци, плюс американските , израелските, полските и други немници, че веднага включиха на Пета колона в Кремъл да молят за мир в Минск-1 и Минск-2, та да не ги издавят в Днепър. Забрави ли го бе америкаски цървул?Знаеш ли къде е р. Днепър?

Редовна добре въоръжена, но наемна! Войнският й патос е правопропорционално зависим от количеството на долари за възнаграждение при подписване на договора! Търговия брат ми! Известно ли ти е колко е застраховката "живот" на един американски войник?

Хаберий, Това за самолетоносача (и другите неща в изречението) е въпрос. Този въпрос е очевидно ироничен.

Мерси за забележката. Когато се споменават за американски самолетоносачи в Черно море, защо някой не се поиронизира с неканени руски крайцери край Вирджиния!?! Много американски ястреби напоследък се упражняват на гърба на Русия и другите черноморски държави. Що да не се поебаваме и ние с американските дебили!

С този конфликт САЩ ще си оправи икономиката и високите заплати , няма да има безработица и ще излязат от финансовата криза .Глупаци са нашите политици ,защото трябва да запазят неутралитет , да продават и на едните и на другите , да си запазят пазарите с Русия и Арабския свят , а те вървят по свирката на американците и обричат България на гибел и мизерия както винаги са правили още след Руско- Турската война . Боже опази българия от нейните управници / некадърници/.

АнализаторЧе,всички действия на власт имащите в БГ не стават без одобрението на москва...Ползвам случая,но това изречение е по-скоро за сведение на г-жа марси.Не е за теб.Да се надяваме че и тя го знае.

ти май живееш 30 г. назад и 45 г. встрани! Преди ни клатеше Москва, сега - Вашингтон!

Тази боза се продаваше до 1989. А сега нищо не става без одобрението на белата къща - и не случайно плевнята и банкянската тиква са през ден или в америчко, или на Козяк, за да си получат инструкциите.

Ак съветска русия си позволи само ЗАПОЧВАНЕ на разполагане на ракети в кьонигсберг това е равносилно на обявяване на война.Всяко друго тълкуване е недопустимо.И за това правителството на сащ трябва в прав текст да уведоми хората в русия чрез обръщение на президента на сащ към руския народ.Щото руския народ ше мре.За господарите на милиционера путин има бункери.

И на края на това обръщение президента трябва да оповести и началото на апокалипсиса.И той не трябва да е повече от 24ч от обръщението.Няма нужда от загадки, тайни, ама кога, ама изпреварващи удари и други глупости.

Това е .Кенеди отдавна го няма.Премахнат беше за това което направи против америка.Позволи на варварите да сложат ракети на 50км от границата на страната си.Като си президент на сащ трябва да си готов и на трудни решения.Само да вдигаш краката на оная уличница не стига.

На кой президент - Нобелиста за мир ли? Дето разполага оръжия в Европа? Странен възглед за миротворчество, а?

От март Искандерите са в Калининград!!! Един месец чакаха да видят дали някой е успял да забележи прехвърляното им и през април съобщиха че от един месец вече са там!!!! Така че недей много да се пениш, да не вземеш да се задавиш!!!

Под прикритието на НАТО ,САЩ много успешно се наместват в Европа. Американци, имате голяма и хубава и богата, и все още неизследвана земя. Хайде ,оставете Европа на мира !

Едва ли някой е искал Чернобилската авария, но тя стана ... Какво трябва да се случи за да проумеят кръглите военни идиоти с краварски произход че има много по - голяма вероятност руснаците "без да искат" в стил"Чернобил"да изтърват някоя и друга ядрени ракети в която и да е точка на земното кълбо? ... дано да паднат в краварника сащ...

Годините минават и хамериканците позабравиха ...Виетнам!

На Америка, за да оцелее в налегналата я криза, й трябва война, по възможност, колкото се може по-далече от границите й! Справка - до сега водените такива. Приключили без никакъв положителен резултат за света. Мечтата е да се срине Европа. действат в две направления. Първото - след т. нар. арабски пролети Европа се наводни с бежанци, които са бомба с цъкащ механизъм. Ако не сега, след 5 години ще избухне и ще потопи Европа в кръв. Второто - чрез Украйна и Прибалтика да сблъска Европа с Русия и с хамерикански въоръжения, прикрити като помощ да ги остави да се самоизтребят. Лошото е, че продажните политици се връзват и им играят по гайдата! Дано все пак се намери някой читав, но надеждата е слаба, особено у нас! като нищо ще ни подхлъзнат да участваме и това ще бъде нашият край.

Абе и аз така мисля само дето още си мисля, че Европа не е Африка и това ясно си личи от проучванията цитирани в тази статия, съвсем реалистично ми звучи в един момен САЩ сами да останат срещу Русия и това ще бъде техния край... и да наложат ембарго на ЕС най-много да се лишимот ифони което даже е добре...

Прав си приятелю, че не е Африка, но факт е, че охранените европейски бюрократи допуснаха да се стигне до сегашното положение на конфронтация. И то след като Горбачов на времето абсолютно безплатно и безкръвно им сервира Източна Европа! И след гръмките декларации за демократична Европа на гражданите, свободно движение на хора, стоки и прочие лозунги, без съдържание и смисъл. Има все пак макар и слаба надежда. Ха, дано!

Ние пък ще пратим нашите управници със синовете им на... Източния фронт! .. Ние сме пацифисти, селяни и копачи и ша си стом тука!!

Зевзек, не се надай! Те и техните потомци отдавна са си устроили спасителни кътчета, подплатени със съответните пачки, така че, ха е станало нещо, ха са се метнали на първия аероплан и дим да ги няма! Ние тук и нашите деца ще им сърбаме попарата!

Война между големите не може да имаа!!Една ядрена война ще погуби света!САЩ имат арсенал в момента 5 пъти да унищожат Русия,т.е.1/6 от света като територия или целия свят да заличат!Русия и други също са с потенциал....!Значи ще има тук там конфликти от регионално значение!Моля на писачите без емоции и не се коркайте като Сидеров ако немате келипир...! Бъдещето е въоръжаване и икономическо изтощаване!Това анализирайте,вижте близката история и мислете................!!!!!!

Абе какви войни какви 5 лева. Само ако махнат руските банки от световния валутен обмен, Русия фалира за 1 година. Самите руснаци го казват. Вие защо си мислите, че конфликта в Украйна затихна. Щото руснаците са хитри и знаят кога ще ядат дървото. Другото е пропаганда и мъгла!

Аха и като фалира Русия руснаците ще махнат с ръка и ще кажат: Еми случва се... малко си наивно тъп ама какво да се прави не всички се раждат с акъл.

И е тоя дето ще махне руските или американски банки от световния валутен обмен? На колко години си? На 5 ли?

Това е бъдещето ако си стандартна мишка и толкова ти стиска на малките топки ама си човек от калибъра на Путин или някой друг руснак преспективите да изпържиш всички, включително и себе си не са никак фантастични. Просто си страхлив и сервилен та затова такива анализи произтичат от очите ти съждения. Помни че хората са различни и никога не се знае какво точно ще се случи...

ЗНАМ САМО, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ МОЙТЕ МОМЧЕТА ДА СТАВАТ ПУШЕЧНО МЕСО.

никой няма интерес от взаимоунищожителна война,но какво да се прави,като ресурсите и света като цяло омаляват,а населението расте,растат и алчните амбиции на капитала за още и още печалби,печалби,печалби!!?? Едно време ,яка армия и агресивна политика са водели до регионално и световно господство и на тази база разцвет на икономика, наука,култура,висок стандарт за сметка на голяма част от населението и ресурсите на подчинените страни.Но сега ,в ядрения век такъв подход може да е фатален! За всички!

мистър Бюканън забравя, че ако чл.5 е поставен под съмнение в миг цяла Европа ще излезе от НАТО и ще стане 1:0 за Русия. което не е зле - ракети тука няма да падат.

Направо да идват братушките, че си си харесал един комисарски кабинет на "Дондуков" ли? :)) Кажи честно, сънувал ли си се наскоро с кожени ботуши и каскет? :)

Ама братлетата отвъд океана, нали ? Най-великата нация/ако това може да се нарече нация/.

Аз наистина не мога да разбера каква е тази всеотдайна любов към Русия и СССР. Промити мозъци, Ок разбирам, ама то всяко нещо си има граници. Вие майките си ще продадете само и само Русия да е на върха и това про положение, че няма друга държава, която да ни е навредила повече!!!

АЙ СТИГА БЕ, ТИ ДА НЕ СИ ПОЛЯК?

АЙ СТИГА БЕ, ТИ ДА НЕ СИ РУСНАК?

трябва много да внимават с руснаците.че този път руското знаме няма да бъде забито в берлин.ще подминат берлин и ще го забият във вашингтон,върху купола на белия дом.

Те нямат толкова храна и гориво да стигнат до там кретен такъв!!!

Ама ти сериозно ли ?! И гориво ли нямат ?!?!

Този е агент на КГБ!Цент, цен, це, ц .. .. .!

С педераси и НАЕМНИЦИ армия не се прави. Рашъните са мотивирани и озлобени! Ако ги пуснат на укрите и поляците Катин ще им се види като детска приказка. А няколкостотинте изпедерасчени натовски неграмотника които се самовзривяват при работа с РПГ едва ли ще спрат окървавените в Чечня и Абхазия руски главорези от които пропищяха в Грузия и Донецк Нали не сте забравили как припадаха укрите когато бяха обкръжени в Донецк как ревяха и молеха за милост! ТЪРПЕНИЕТО СИ Е ТЪРПЕНИЕ, НО КОГАТО РАШЪНИТЕ ТРЪГНАТ МАЙКА ИМ Е ЖАЛКА И НА НЕМЦИ И НА ЧЕРНИЛКИ И НА ВСЯКАКВА СВОЛАЧ!!

а ти чу ли за Ереванският Майдан? отидоха ви искандерите в Армения.

Ех, тия руски супермени. Да се чудиш, защо не са завладели света до сега. Щото са симпатяги, а? :)) Дават ни време да се поправим сами :)

Защо да завладяват света? Та те са руснаци, а не американци, и си имат достатъчно територия. Но има друго, което не знаеш (защото вероятно си виждал руснак само на снимка) - че тези хора помнят ВСВ - и няма да допуснат втори път война на своя територия, каквото и да им коства това. Иначе казано, руските войници имат това, което западните нямат - МОТИВАЦИЯ. Все пак има разлика, когато се биеш за Родината, и когато се биеш просто за пари - ако можеш да схванеш тази простичка истина.

Наиграхте се,американци.