Сноудън получи убежище в Русия за още три години

Бившият сътрудник на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън получи от Москва 3-годишно разрешително за пребиваване на руска територия.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън получи убежище в Русия за още три години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сноудън постави Фашингтон в шах и мат на колене.

малайзисйски самовет ва...нали оня беличкия младеш от триъгълния кабинет в черния дом имал неопровержими доказателства кво и как?? на ги е мушнал некъде на тъмно ти доказателства а? сигур тъй ще да е хеле пък ако са и по-големички е баш сигурно)))))

ще разбере, че е по лошо от американски затвор.

не свършват краварските лизачи гледам

И Какво му е лошото да живее в Русия? Колко от Вас са живели там? Ще кажа поне едно предимство- Ще чука готини рускини, вместо тлъсти американки.

Има зло и има добро, и това не са абстрактни и относителни понятия, както се опитваш да ни убеждаваш, а фундамент на който трябва да стъпи обществото. Този фундамент е божият закон. И както физичните закони , които е създал не зависят от твоите предпочитания и настроения, така и моралният закон не зависи от тях и не непреходен. Който го нарушава си носи отговорността.

Ако не друго, то поне Путин кефи яко! (и със санкциите, и със Сноудън)

и как са му боядисали косата :)

тоя имбецил е обречен до края на животеца си да мизерства в панелка, да кара лада и да гледа тв електрон, особено след новите санкции

Това е така, но ме съмнявам, че съденето за държава измяна в Щатите е алтернатива ;) Аз лично също бих избрал панелката и ладичката. А колко хора щяха да зарежат такава сладка заплата и работа, защото смятат, че е неправилно е друг въпрос. Не знаем всичко, няма и да го научим. Предположения всеки може да си прави, каквито му харесват.

Ти ходил ли си в Русия? Видял ли си новите им лади? Стандарта им е поне два пъти по висок от нашия! Явно си получил "достоверна " информация от Психото Псаки?

хехехе ше ме убиеш бе човек. Сигурно са много гъзарски, щото никой не може да си ги купи. Сички балами се хвърлят на немско, френско или японско. Същото и за телевизорите, телефоните и тн. Абе странни птици сте русофилистиците. От девет кладенеца вода ше докарате във възхвала на любимия ви вожд

санкциите са за една година. И понеже ти ще ми ядеш кура таман ще ти стигне

Това показва, че няма абсолютно зло и добро и че има полза дори и от Русия :) Ако светът не беше пъстър, щеше да е Северна Корея ;)

+100000!

именно, но промитите мозъци никога няма да проумеят това, защото те нямат мнение, а им се набива как да мислят.

Глупости, не че не го проумяват, просто заработват, къде с цъкане (на +та и -та), къде с цвъкане (на "коментари")

Тоя мухльо дали вече се усеща колко яко се е прецакал!?

"Прави каквото трябва, да става каквото ще." Ако повече хора го правеха, можеше да живеем и на по-добро място.

убежище в русия.... това е като да ти дадат орден стара планина в българия

Поне се научи да пишеш грамотно.

Пентагон го използват като бръмбар и при това много успешно, а той не може и да си го помисли. Разкритията му са важни нещо но още по-важното е това, което пентагон крие, онова за което използват цялата тази информация. В пентагон знаят, че докато сноуди е на сцената всички ще гледат към него и няма да виждат това, което правят в момента. Сноуди знае много но не знае всичко и не може да свърже цялата картинка, а това в цереуто им е пределно ясно. Нвремето и в заводите за самовари се правеха части за калашников но крайният продукт се сглобяваше само на едно място, така за отделните клетки в този маханизъм не става ясно какво може да бъде сглобено от отделните части. Същото е и с инфрмацията с която разполага Сноуди, той самият не знае какъв е замисъла на функцията му. Могат да си се пенят с Асонж колкото си искат но на практика нищо съществено не се случва.

"... на практика много съществени неща се случват ...", но който има ОЧИ за тях /пробудено съзнание/, може да ги види. За "управляващият елит" не говоря. На тях им е ясно, че СТАТУКВОТО ОТИВА В АНАЛИТЕ НА ИСТОРИЯТА.

При Путлер,предателите са винаги,добре дошли!Справка-"Клоака"!

...вЕрно си "онзи", демек НИКОЙ...

Явно има още много да разказва за това какво прави "най-голямата демокрация в света" на собствените си граждани, както и на гражданите ( и лидерите) на други страни, включително на съюзниците си.

Чакай, ти да не мислиш, че ФСБ помагат на баби да пресичат улиците като са заледени? :)) Или те имат само контразузнавателен отдел :))

Как се натресе тоя! Да беше избрал другаде да се скрие, а той в Москва :D Сега ще разбере, че по-добре НСА да те подслушва, отколкото КГБ! :D

браво тролче, напиши го още 78 пъти ;)

Аз до колкото си спомням той искаше и другаде да иде. Но май само в Москва не ги беше шубе да го приемат.

До мъпет шоу:Отличен коментар!

добре, че има такива като хора, които разкриват какво реално се върши от фашингтон зад паравана на захаросани дърдорения за 'демокрация' и налагането и с кръв на много места богати на ресурси и отдалечени на хиляди км от фашингтон. да е жив и здрав и разкрива нови детайли за най-лицемерното и лъжовно управление в света, това със фашингтон.

тоя как се самопрецака :)))) да влезе в същината на кгб цру и нса ще му се видят като ангелчета :))))

изобщо не се е прецакал, нямаше къде да отиде, чак президентски самолет приземиха по подозрения, ако щатите могат ще го ликвидират и то публично.

Че всички "тайни" служби са набъкани с дяволи, спор няма. Най-пресен, е полетът на боинга МН 17 ... към земята. Такова ритане по "кокалчетата" има сега между шпионите, че надали скоро ще научим нещо правдоподобно на истината. Добре е, че поне Сноудън, с лицето и животът си, РАЗДРА ЗАВЕСАТА на задкулисието, РАДИКАЛНО.

Ало, сержанта от американското посолство!... БОЛИ, КАТО ТИ СМЪКНАТ ГАЩИТЕ, А?!

Така е. Дисидента Сноудън, бяга от диктаторският режим в САЩ в демократична Русия, за да може да разкаже истината за него. И се крие, за да няма американски чадър. ;) Приликите с други факти и събития са "случайни". ;)

Когато Путин мълчи, западните лидери надяват памперси. А като започне да говори, започват бързо да ги сменят. Жалка картинка. Много жалка. А 1989 година си мислехме, че ще живеем по-добре, че ще имаме достъп до информация (а не тайно а слушаме BBC), а днес тайно да гледаме Russia Today. Какви наивници сме били!

Няма нужда да гледате тайно Раша тадей, отваряйте си дир-а.

аз гледам рбк и някои други за да мога да се осведомявам откак почна украинският сериал, как мислиш защото няма нужда ли го правя или защото някой ми плаща?

Коментар от 51 беше скрит от модератор, защото споделих мнението, че сайтът ни предлага само руски новини. От 18 новини общо, 6 са за Русия. Браво на модерацията на сайта, още повече ви харесвам.

Тъкмо и аз това се загледах, че всяка втора/трета новина за русия. Нищо за ЕС, Нищо за балканите, нищо за останалата част от света. Странно, а?

Е то не може все за бащицата - слънце от сутрин до залез. Все пак отново тий е на линия - Борисов: Няма кой друг да изправи фалиралата държава

ЕС-а, броя и нас българите, УСА и още няколко държави скочиха на Русия и днес получават ответен удар и вият до небето. Очаквайте следващите дни новини от ЕС за жалване против руските контрамерки.

ПИПО

Статята е за Сноудън, ама карай.

Сега малко помисли, може ли Русия да си позволи да не слуша за теб и може ли ЕС и САЩ да си позволят да не слушат за Русия. Като забранят и полетите ще се молиш да слушаш за тях, да разбереш дали има шанс да ти поевтинее билета. То и сега се мълчи за геноцида в Украйна, ама нали всичко е за печалба, това няма как да го премълчат нали бърка в джоба дори слепите мълчаливци да се чувстват некомфортно.

Всичките не особено значителни. Избягват се не особено удобните, като например, че днес са започнали сблъсъци на майдана на протестиращите и милицията. Същите тези протестиращи които бяха превъзнасяни и същата тази милиция, която беше заклеймена от запада. Да се хванем ли на бас, че реакцията (ако я има), ще бъде обърната на 180 градуса?

Не си прав колега. Тази милиция е друга, нова, мила и демократична. И управляващата партия е демократична, нищо че миналата година ЕП ги обяви за неонацисти. Те се поправиха и вече са добрички. Що се отнася до протестиращите и те са други - лоши, не са ония демократичните окупатори на сгради. Тия са от терористичните окупатори на сгради. Има разлика. Най-вероятно са "зелени човечета". С антенки. Абе докога ще те учим на демокрация тебе.

Една от причините за измислените санкции на САЩ е Сноудън. Не могат да се примирят, че света узна как подслушват всички! БЕЗНАКАЗАНО!