Русия готова да удължи пребиваването на Едуард Сноудън

Русия е готова да удължи срока на пребиваване на разобличителя на тайните програми за електронно подслушване на американското разузнаване Едуард Сноудън.

Обратно в новината

Коментари - Русия готова да удължи пребиваването на Едуард Сноудън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се Сноудън може да е в безопасност в единствената свободна и демократична страна в света - Русия.

ПИПО

Лицемерите от Вашингтон обявиха, че е съвсем законно, да се подслушва цял свят, но имали леки съмнения за прилагането на закона към техни съграждани. За цял свят Сноудън е герой, включително и за половин Америка.

Русия след малко ще срине Америка от орбитата си. НАТО и Пенгагон - поздрав на майка ви.

Днес в Ирак е била унищожена бронетанкова колона, в която е имало и Абрамс. Нещата направо вървят на долу. Както изглежда ще подменят и танковото въоръжение.

Това за Американският десиденти в Русия ми хареса. Това което са правили и правят САЩ наистина е шокиращо. Сноудън ясно доказа, че има хора със съвест в тези прогнили служби.

рашофилистични плюсчета, заслужавате си мизерния живот - цигани, олета и кучешки фек.лии. Чакайте чизмарчето писин да ви нарани и облече.

Ей, куче мръсно, защо се напика когато исках да се видим лично? Как побягна, как се насра! Ичерик - просто един боклук, който не отговаря на думити си. Руският дух непобедим.

Надявам се да си добре платен , за защото като ти погледнах постингите от горе до долу само минуси !

Щом демокрацията е по-развита в Русия, защо да не иска да остане за по-дълго. САЩ демократите са заети да обучават терористи, убийци за источна Украина и да шпионират партньорите си: ДА НЕ БИ ДА ИЗПУСНАТ НЯКОЙ КОКАЛ ПСЕТАТА.

Шило

Голяма новина, няма що. Някой да е очаквал нещо различно?

Стомашно-чревното разстройство, което Сноудън предизвиква на Вашингтон всеки път когато си отвори устата е огромно. Чрез аферата "Сноудън" Путин успя да разчупи информационния монопол на запада и да разбие мита за запада като пазител на правата на човека. Всъщност Сноудън разкри пред света чудовищната система за следене и контрол изградена на запад, нещо което Оруел отдавна беше описал... Сноудън е разбивач на митове! Прекрасно използвана ситуация от Кремъл...

Ако тезата Ви е вярна, то защо кремълските мужици не смеят да дадат тескере на своя човек? Държат го някак си на ръба на мивката. Чудят се дали да не легнат на американците или да се надскачат с тях? Май не са дорасли за последното, та затова се увъртат? Моята прогноза е, че в скоро време Кремъл ще клекне пред Вашингтон на 100%, предавайки по официален път Сноудън. Да си припомним, че Жерар Депардио е руснак, отказал се вече от Русия, а Сноудън още не е получил дори руско ЕНЧ!

За Кремъл тази ситуация е повече от прекрасна! Като не го приемат фициално, няма и за какво да бъдат обвинявани от Вашингтон, както и да им се оказва натиск като се използва този въпрос. От друга страна така живота му е гарантиран и може да продължава да изнася нелицеприятна информация за Вашингтон в най-подходящия за Кремъл момент. Допълнителен плюс за Путин е, че по този начин РФ се превръща в убежище за американски дисиденти, преследвани от Вашингтон именно заради свободата на словото... Ролите се разменят. Преди СССР беше лошият, а сега тази роля играят САЩ. Пропагандният ефект от това е огромен.

СМ

За да получи, трябва да си поиска. Ако Сноудън не иска да стане гражданин на Русия му е предостатъчно разрешение за пребиваване. Не зная кога Депардийо се е отказал от Русия, но тази година си е платил данъците в Русия и в Белгия. Има приятел, който е с 3 паспорта и твърди, че американски да му подаряват не го иска. А познай защо ! Всичко опира до данъците. Светът е длъжник на хора като Сноудън. Светът ще оцелее именно, заради хора като него.

тъп въпрос ...ставаш за кравария...

са били много големи услугите, оказвани от Сноудън на правителството на путлер. Той вече не може да им бъде полезен, но те продължават да му се отплащат.

"Решението на Русия да му даде убежище обтегна отношенията й със САЩ." И Русия как само се притесни-и-и-... :))))

А на САЩ дали им дреме, какво мислят в Кремъл?

Ми те само с Кремъл се съобразяват, ве, целия останал свят им приглася надупен... Единствено руснаците не ги бръснат за слива.

Не само миналата година, а и сега всяка дума публично произнесена от Сноудън предизвиква сензация в Света и истерия в САЩ.