Коментари - Пожар остави без дом семейство с 11 деца | Днес.dir.bg

Пожар остави без дом семейство с 11 деца

От пожар са засегнати три съседни къщи и стопански постройки в югозападния район на Русе. Хората са евакуирани навреме, няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Пожар остави без дом семейство с 11 деца | Днес.dir.bg

Коментари

къщата, законна ли е била?

За тези веднага подслон а за бг-то от Бургаско които бяха залети и избити по вина на същите тези вече 3 та година НИЩО това е РАСИЗЪМ към нас

Поздравявам ви Дир, че триете расистките коментари, надявам се, че ще започнете да триете сексистките и хомофобските също! Изобщо всички коментари, които насаждат омраза! Не бъдете долнопробен сайт, имате потенциал!

Никой не иска да коментира трибагреника на снимката. Колко от вас "патриоти" имате знамето на България? Ама разбира се, вие имате други приоритети, като да се изкоментирате колко много се радвате на чуждото нещастие. Такива новини са ви от любимите. И да не забравите да споменете най- любимото ви, че България изчезва, България умира! Секцията с коментарите неможе без това. Да се замисли човек дали ромите са най- големият пробем и спирачка на България или вашият умопомръчителен разрушителен манталитет.

Съвсем умопомрЪчително ще ти заявя, че имам трибагреник, а това дава ли ми някакви свръхправа, например да си запаля къщата и да ми подарят веднага нова? Научи се да пишеш грамотно и да се изразяваш добре, преди да тръгнеш да съдиш останалите хора! Не си с нищо по-различен от редовите хейтъри и ти си изпълнен с омраза.

Някой думи ми бягат, защото не си служа главно с този език. А аз хора не съдя, съдя същества, които нямат нищо общо с ЧОВЕК.

Ехаааа браво на вас, "приятели" от дир! Изтрили сте ми коментар, в който съм написал, че ако беше изгоряла къщата на българин, общината нямаше да си мръдне пръста да му помогне, но за тези винаги има нови и нови готови построени домове. Кое е спам в това, съвсем по темата е, защото самите вие сте написали, че общината ще им осигури нов дом. Как може такава зверска цензура да има и да се трият коментари наред. Кого съм обидил с моя коментар?

Ти колко пари ще им преведеш сега? Какво ще сложиш в кашона с помощи, които ще изпратиш? Ще го направиш, нали? Щото не си като нас, изродите. А децата не ги мисли - и без това вече са при роднините.

Да дарят на семейството кашон с презервативи и толкоз. Друга помощ не им трябва, те чаветата и така ще крадат и ще осигуряват пиенето.

Да познаеме ли това семейство какви са? Защо ги приравнявате към хората тия?

Ох, много религиозните комунета отново изригнаха. Тези дни се взривихте направо - сексисти, хомофоби, расисти, за мразещи деца незнам да има измислена дума още. Каква духовна мизерия е в душите ви. Добре, че в бъдещето на България вас няма да ви има. Циганите ще си ги интегрираме малко по малко, малка но достатъчна част от българите живеещи на запад ще се върнат, с нови демократични ценности и това ще е лицето на България след години. Но най- хубавото е, че вие няма да сте част от него. Изливайте омразата си под всяка статия, било то и позитивните, тук е последният ви пристан.

ДЕЖУРНИЯТ ЧЕРВЕН ДЕБИЛ ПОЧВА ДА РЕДИ МИНУСИ ОТ ВСИЧКИ АКАУНТИ....

Не е един, те не са компютърно грамотни, но поне са на изчезване.

Учудващо е, че такива просташки коментари си стоят, а други, които са по правилата се трият или директно изчезват без да бъдат пускани.

горките дечица. А покрай тях - и комшиите. Господ топлинка и огън да им дава!

Новината е тъжна. Щеше да е радостна ако беше "Пожар остави семейство без 11 деца".

Толкова коментари изтрити! Кой е прав....хората,написали тези трити коментари.... Вие,продалите се и ...ЗАВИСИМИ ....,,ТРИЕЩИ".... или аз,който ТВЪРДЯ,че дори ЕДНО ДЕТЕ ДА ИМАШ,ТРЯБВА НАЙ-НАПРЕД ДА СИ ОТГОВОРЕН,КЪМ НЕГО....ЗАПОЧВАЙКИ ОТ СЕБЕ СИ.... ОБРАЗОВАНИЕ ДОХОДИ ДОМ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА....11 /единадесет/..... Кой ще ги гледа? Кой щеги храни и облича? Какво се очаква да стане от тях,след,като от техните създатели....НИЩО НЕ Е СТАНАЛО? ИЛИ ,ТРИЕЩИТЕ И ЛЕЕЩИ СЪЛЗИ И СЪЧУВСТВИЕ ТОЛЕРИРАТ ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО НА НИЩЕТАТА И ...РАЗРУХАТА? А ??? И ДО КОГА ТАКА ?

Ами то, при тази част от населението, не родителите хранят децата, а децата-родителите. Дават детски, социални, помощи за бедност, безплатно медобслужване и какво ли не още. Сега и нова къща ще им дадът. Заглавието би трябвало да е: "На безработни и безотговорни цигани им изгоря къщата." Ама аз още не съм срещал толкова смели журналисти...

Защото скоро няма да ни има,ПРОСТО ИЗЧЕЗВАМЕ,дано твоите внуци да са живи и здрави за да доживеят в страната - МАНГАЛИЯ

Ама как сте го написали само - квартал в югозападната част на Русе. Ха ха ха! Така ли му викат вече на циганско гето? По-добре щеше да напишете - квартала с избирателите на ГЕРБ! А 11 "деца" не са малко множко? Та дори животните се бат с мярка и не правят толкова много боук!

Ако мога да ти напиша 100 минуса пак ще е малко. Как може да така да се злорадства и да се пише човек Българин?

ВЯРНО ЧЕ ЕВРОРОМА БЯХА В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ ИЛИ ПЪК МАЙ СА СИ ЧИСТО ЧЕРВЕН ЕЛЕКТОРАТ-НАЛИ БСП СА ВИНАГИ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ИМ ПРИДОБИВКИ-ВЗИМАЙ СИ ГИ СЕГА ДА СИ ГИ ГЛЕДАШ У ВАС ЧЕРВЕН МАНГАЛ:):):)

Единадесет души и нито дин пострадал, макар и малко. Ами то е повече от ясно - те са си подпалили дома, за да им построи общината нов, просторен и снабден с всички удобства нов дом, както се полага на този етнос /който ни е омръзнал до смърт с циганските си номера!) И ако проследим случая, ще видим, че точно това ще се случи. Стига вече сме влачили на гърба си една безполезна сган!!!!

Е има хора плащат данъци, гледат едно дете, понеже второ не могат да си позволят.

Самия факт ,че има толкова много изтрити коментари е показателен за мнението на хората по този въпрос.

Без 8 клас 1 дете, с 8 клас- 2 и всичко ще си дойде на мястото

В югозападната част на града е циганският квартал Селеметя - русенският аналог на Столипиново. No further commeny!

Поправка на техническа грешка: No further commenT!

Даржавата е пълна с идиöти и мутри. Няма вече материал, останаха нехранимайковците!!

Абе да си направят и 20 и после да се тръснат на държавата , която едвам ние я крепим с нашите данъци

Какви са тези определения за роми.Не е ли важно нещастието,което ги е сполетяло?Посред зима,на тоя студ с дечица.И да бяха роми, какво, не са ли човешки същества.Е да,ама не,не са роми, българи са,който са имали смелостта в такива трудни времена да имат пълна къща с деца-богатството на 1 човек.А Вие вместо да се надсмивате на ситуацията, предложете с какво да се помогне на това семейство .Никой от нищо не е застрахован.

Глупости много си изписала, Ралице, не забравяй, че прекаления светец не е угоден и Богу. Най-големият грях на един родител към детето му е да не може да го опази здраво, да не може да го образова и да му даде възпитание. Така че човек, който прави 11 деца, но не може да им осигури дори баня с топла вода или тоалетна не е някакъв умен и добър човек, а е олицетворение на безотговорността. Пълна къща с деца, които се изхранват с крадене и просия, съответно тези деца ги чака същото. Кое е хубавото на това, че така яростно го защитаваш???

ще допълня само - не стига, че не може да им осигури, а ОЧАКВА и получава от тези, които се свиват и се трудят, за да изхранят и отгледат що-годе достойно 1-2 макс 3 деца. Това, драга ми Ралице, е срамно. Такива небрежняци да имат 11, а аз само 2, защото храня на тези небрежняци поне 2-3 от 11-те. Хайде, и не се заседявай много в НПО-то.

Айде моля, моля. Кой може да каже със сигурност, че е осигурил каквото и да било за детето си? Живота е толкова изпълнен с обрати, че никой не може да е сигурен какво го очаква. Най-доброто, което може един родител да даде на децата си е ги научи какво е любов. Всички останали добродетели, идват с нея. А Българите се затриваме, заради нашата егоизъм и себелюбие. Заблюждаваме се, че сме много "отговорни" и затова "планираме" да имаме я едно дете, я нямаме. А къде е отговорността ни пред България? Нашите дети да не би да са били и на стотна богати колкото нас? Но са имали пълни къщи с деца и са възпитали велики хора. Възпитали са Българи!

ДЕЦА И БОРЧОВЕ СЕ ПРАВЯТ НАЙ ЛЕСНО ОТ ПРОСТОТИЯ КВО ДРУГО ДА ПРАВИШ Я ?

Знаеш ли, уплашен съм когато чета че хората се радват на чуждото нещастие- хората дори не чувстват че загубват човешкото в себе си.Това е трагедията. Преди 1989 не беше така.

Тогава процента им беше по-малък и не се държаха така както сега.

преди 1989 тези 'хора' не избиваха нашите бащи и майки по селата, не пребиваха и не газеха децата ни. Лека вечер, и не се престаравайте към чуждите племена, преди да сте се погрижили за своите.

напълно те подкрепям. И ми е тъжно от тенденцията. Дано се промени това течение.

Здравето на никой човек не зависи от самият него, колкото и да се пази и да взема мерки,каквото му е писано това ще стане.Образованието е до ценностната система на човек. Съгласен съм с теб,че са попрекалили с броя на децата,но тук става въпрос за трагедията, която ги е сполетяла.Аз познавам бегло семейство и имам Добро мнение за тях.Нито крадат, нито просят Повечето ром ски семейства,с такъв брои деца, са на принципа, който описваш, но това не е.!

ако ги познаваше, щеше да знаеш, че къщата не е тяхна, а е жилфонд

в чия ли българска къща са се самонастанили размножаващите се? жалко за българската къща, но тя и така вече е била неизползваема заради обкръжението, а и защото сигурно е приличала на кенеф, а не на къща.е, сега ще се самонастанят дас е размножават в друга изоставена българска къща, докато не я сринат или изгорят...

Трагедията от Бойчиновци се повтори !

Коментари - Пожар остави без дом семейство с 11 деца | Днес.dir.bg

Пожар остави без дом семейство с 11 деца

От пожар са засегнати три съседни къщи и стопански постройки в югозападния район на Русе. Хората са евакуирани навреме, няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Пожар остави без дом семейство с 11 деца | Днес.dir.bg

Коментари

къщата, законна ли е била?

За тези веднага подслон а за бг-то от Бургаско които бяха залети и избити по вина на същите тези вече 3 та година НИЩО това е РАСИЗЪМ към нас

Поздравявам ви Дир, че триете расистките коментари, надявам се, че ще започнете да триете сексистките и хомофобските също! Изобщо всички коментари, които насаждат омраза! Не бъдете долнопробен сайт, имате потенциал!

Никой не иска да коментира трибагреника на снимката. Колко от вас "патриоти" имате знамето на България? Ама разбира се, вие имате други приоритети, като да се изкоментирате колко много се радвате на чуждото нещастие. Такива новини са ви от любимите. И да не забравите да споменете най- любимото ви, че България изчезва, България умира! Секцията с коментарите неможе без това. Да се замисли човек дали ромите са най- големият пробем и спирачка на България или вашият умопомръчителен разрушителен манталитет.

Съвсем умопомрЪчително ще ти заявя, че имам трибагреник, а това дава ли ми някакви свръхправа, например да си запаля къщата и да ми подарят веднага нова? Научи се да пишеш грамотно и да се изразяваш добре, преди да тръгнеш да съдиш останалите хора! Не си с нищо по-различен от редовите хейтъри и ти си изпълнен с омраза.

Някой думи ми бягат, защото не си служа главно с този език. А аз хора не съдя, съдя същества, които нямат нищо общо с ЧОВЕК.

Ехаааа браво на вас, "приятели" от дир! Изтрили сте ми коментар, в който съм написал, че ако беше изгоряла къщата на българин, общината нямаше да си мръдне пръста да му помогне, но за тези винаги има нови и нови готови построени домове. Кое е спам в това, съвсем по темата е, защото самите вие сте написали, че общината ще им осигури нов дом. Как може такава зверска цензура да има и да се трият коментари наред. Кого съм обидил с моя коментар?

Ти колко пари ще им преведеш сега? Какво ще сложиш в кашона с помощи, които ще изпратиш? Ще го направиш, нали? Щото не си като нас, изродите. А децата не ги мисли - и без това вече са при роднините.

Да дарят на семейството кашон с презервативи и толкоз. Друга помощ не им трябва, те чаветата и така ще крадат и ще осигуряват пиенето.

Да познаеме ли това семейство какви са? Защо ги приравнявате към хората тия?

Ох, много религиозните комунета отново изригнаха. Тези дни се взривихте направо - сексисти, хомофоби, расисти, за мразещи деца незнам да има измислена дума още. Каква духовна мизерия е в душите ви. Добре, че в бъдещето на България вас няма да ви има. Циганите ще си ги интегрираме малко по малко, малка но достатъчна част от българите живеещи на запад ще се върнат, с нови демократични ценности и това ще е лицето на България след години. Но най- хубавото е, че вие няма да сте част от него. Изливайте омразата си под всяка статия, било то и позитивните, тук е последният ви пристан.

ДЕЖУРНИЯТ ЧЕРВЕН ДЕБИЛ ПОЧВА ДА РЕДИ МИНУСИ ОТ ВСИЧКИ АКАУНТИ....

Не е един, те не са компютърно грамотни, но поне са на изчезване.

Учудващо е, че такива просташки коментари си стоят, а други, които са по правилата се трият или директно изчезват без да бъдат пускани.

горките дечица. А покрай тях - и комшиите. Господ топлинка и огън да им дава!

Новината е тъжна. Щеше да е радостна ако беше "Пожар остави семейство без 11 деца".

Толкова коментари изтрити! Кой е прав....хората,написали тези трити коментари.... Вие,продалите се и ...ЗАВИСИМИ ....,,ТРИЕЩИ".... или аз,който ТВЪРДЯ,че дори ЕДНО ДЕТЕ ДА ИМАШ,ТРЯБВА НАЙ-НАПРЕД ДА СИ ОТГОВОРЕН,КЪМ НЕГО....ЗАПОЧВАЙКИ ОТ СЕБЕ СИ.... ОБРАЗОВАНИЕ ДОХОДИ ДОМ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА....11 /единадесет/..... Кой ще ги гледа? Кой щеги храни и облича? Какво се очаква да стане от тях,след,като от техните създатели....НИЩО НЕ Е СТАНАЛО? ИЛИ ,ТРИЕЩИТЕ И ЛЕЕЩИ СЪЛЗИ И СЪЧУВСТВИЕ ТОЛЕРИРАТ ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО НА НИЩЕТАТА И ...РАЗРУХАТА? А ??? И ДО КОГА ТАКА ?

Ами то, при тази част от населението, не родителите хранят децата, а децата-родителите. Дават детски, социални, помощи за бедност, безплатно медобслужване и какво ли не още. Сега и нова къща ще им дадът. Заглавието би трябвало да е: "На безработни и безотговорни цигани им изгоря къщата." Ама аз още не съм срещал толкова смели журналисти...

Защото скоро няма да ни има,ПРОСТО ИЗЧЕЗВАМЕ,дано твоите внуци да са живи и здрави за да доживеят в страната - МАНГАЛИЯ

Ама как сте го написали само - квартал в югозападната част на Русе. Ха ха ха! Така ли му викат вече на циганско гето? По-добре щеше да напишете - квартала с избирателите на ГЕРБ! А 11 "деца" не са малко множко? Та дори животните се бат с мярка и не правят толкова много боук!

Ако мога да ти напиша 100 минуса пак ще е малко. Как може да така да се злорадства и да се пише човек Българин?

ВЯРНО ЧЕ ЕВРОРОМА БЯХА В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ ИЛИ ПЪК МАЙ СА СИ ЧИСТО ЧЕРВЕН ЕЛЕКТОРАТ-НАЛИ БСП СА ВИНАГИ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ИМ ПРИДОБИВКИ-ВЗИМАЙ СИ ГИ СЕГА ДА СИ ГИ ГЛЕДАШ У ВАС ЧЕРВЕН МАНГАЛ:):):)

Единадесет души и нито дин пострадал, макар и малко. Ами то е повече от ясно - те са си подпалили дома, за да им построи общината нов, просторен и снабден с всички удобства нов дом, както се полага на този етнос /който ни е омръзнал до смърт с циганските си номера!) И ако проследим случая, ще видим, че точно това ще се случи. Стига вече сме влачили на гърба си една безполезна сган!!!!

Е има хора плащат данъци, гледат едно дете, понеже второ не могат да си позволят.

Самия факт ,че има толкова много изтрити коментари е показателен за мнението на хората по този въпрос.

Без 8 клас 1 дете, с 8 клас- 2 и всичко ще си дойде на мястото

В югозападната част на града е циганският квартал Селеметя - русенският аналог на Столипиново. No further commeny!

Поправка на техническа грешка: No further commenT!

Даржавата е пълна с идиöти и мутри. Няма вече материал, останаха нехранимайковците!!

Абе да си направят и 20 и после да се тръснат на държавата , която едвам ние я крепим с нашите данъци

Какви са тези определения за роми.Не е ли важно нещастието,което ги е сполетяло?Посред зима,на тоя студ с дечица.И да бяха роми, какво, не са ли човешки същества.Е да,ама не,не са роми, българи са,който са имали смелостта в такива трудни времена да имат пълна къща с деца-богатството на 1 човек.А Вие вместо да се надсмивате на ситуацията, предложете с какво да се помогне на това семейство .Никой от нищо не е застрахован.

Глупости много си изписала, Ралице, не забравяй, че прекаления светец не е угоден и Богу. Най-големият грях на един родител към детето му е да не може да го опази здраво, да не може да го образова и да му даде възпитание. Така че човек, който прави 11 деца, но не може да им осигури дори баня с топла вода или тоалетна не е някакъв умен и добър човек, а е олицетворение на безотговорността. Пълна къща с деца, които се изхранват с крадене и просия, съответно тези деца ги чака същото. Кое е хубавото на това, че така яростно го защитаваш???

ще допълня само - не стига, че не може да им осигури, а ОЧАКВА и получава от тези, които се свиват и се трудят, за да изхранят и отгледат що-годе достойно 1-2 макс 3 деца. Това, драга ми Ралице, е срамно. Такива небрежняци да имат 11, а аз само 2, защото храня на тези небрежняци поне 2-3 от 11-те. Хайде, и не се заседявай много в НПО-то.

Айде моля, моля. Кой може да каже със сигурност, че е осигурил каквото и да било за детето си? Живота е толкова изпълнен с обрати, че никой не може да е сигурен какво го очаква. Най-доброто, което може един родител да даде на децата си е ги научи какво е любов. Всички останали добродетели, идват с нея. А Българите се затриваме, заради нашата егоизъм и себелюбие. Заблюждаваме се, че сме много "отговорни" и затова "планираме" да имаме я едно дете, я нямаме. А къде е отговорността ни пред България? Нашите дети да не би да са били и на стотна богати колкото нас? Но са имали пълни къщи с деца и са възпитали велики хора. Възпитали са Българи!

ДЕЦА И БОРЧОВЕ СЕ ПРАВЯТ НАЙ ЛЕСНО ОТ ПРОСТОТИЯ КВО ДРУГО ДА ПРАВИШ Я ?

Знаеш ли, уплашен съм когато чета че хората се радват на чуждото нещастие- хората дори не чувстват че загубват човешкото в себе си.Това е трагедията. Преди 1989 не беше така.

Тогава процента им беше по-малък и не се държаха така както сега.

преди 1989 тези 'хора' не избиваха нашите бащи и майки по селата, не пребиваха и не газеха децата ни. Лека вечер, и не се престаравайте към чуждите племена, преди да сте се погрижили за своите.

напълно те подкрепям. И ми е тъжно от тенденцията. Дано се промени това течение.

Здравето на никой човек не зависи от самият него, колкото и да се пази и да взема мерки,каквото му е писано това ще стане.Образованието е до ценностната система на човек. Съгласен съм с теб,че са попрекалили с броя на децата,но тук става въпрос за трагедията, която ги е сполетяла.Аз познавам бегло семейство и имам Добро мнение за тях.Нито крадат, нито просят Повечето ром ски семейства,с такъв брои деца, са на принципа, който описваш, но това не е.!

ако ги познаваше, щеше да знаеш, че къщата не е тяхна, а е жилфонд

в чия ли българска къща са се самонастанили размножаващите се? жалко за българската къща, но тя и така вече е била неизползваема заради обкръжението, а и защото сигурно е приличала на кенеф, а не на къща.е, сега ще се самонастанят дас е размножават в друга изоставена българска къща, докато не я сринат или изгорят...

Трагедията от Бойчиновци се повтори !