Русе иска да диша, скандираха протестиращи

"За чист въздух Русе", "STOP на геноцида над Русе и Мартен" и "Не на мръсния въздух! Спрете отровите!". Това са част от плакатите, издигнати от русенци.

Обратно в новината

Коментари - Русе иска да диша, скандираха протестиращи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си направят мероприятие "Русе диша" /от типа на "София диша"/.

По време на Бай Тошко бех малък ама следях новините. Помня и тогава Русе се мъчеше под замърсяването на некаква румънска фабрика. Бай Тоша се опитва нещо да прави...не помня до къде стига. Но тогава имаше държава и с всичките си кусури Тато беше достатчно хитър да се справя с повечето проблеми. Днес ни държава има, ни качествени политици. Така че Русе да не очаква помощ от никой!

Тогава обгазяването идваше от Румъния и бай Тошо не можа да се споразумее с инатливия Чаушеску, а и Желязната завеса падна... и вероятно румънският завод спря работа. Сега обаче замърсител е френски завод в БГ - и бодигардът на бай Тошо трябва да си помръдне зад-ника и да спре геноцида над БЪЛГАРСКИТЕ граждани от Русе.

Когато ги глобите така и толкова, че да не им е изгодно да замърсяват тогава ще се оправят нещата! Сега с тия мижави глобички... Вижте в щатите какво стана с фолксваген и куп други европейски фирми и банки... Просто е, но иска компетентна администрация...

Русе Бургас а за Шише джам Търговище ни вопъл ни стон .

навремето в кцм пловдив беше същото.- затворете завода, изтровихте ни децата! то протести, то блокади, и хората го спряха производството. след три дни протеста беше от същите протестиращи, а лозунгът беше отворете завода, ще ни умрат децата от глад! и пак протести и блокади. та тия в русе да свият перките на тия десет души що не могат да дишат!

не си разбрал нещо. идват избори, и наште клатят лодката по какъвто повод се сетят, с надеждата пишман летеца да стане президент! ще минат изборите, ще се провалят, и пак ще дишат леко , леко неусетно дори!до следващите избори!

За добро или за лошо, преди тридесетина години от същия град и по същия повод тръгна "перестройката" в България ....

от преди и сега е ДС!

Русенци имат проблеми с въздуха, а бургазлии миришат парфюми от Лукойл! И ТОВА НЕ БИЛО ПО ТЕМАТА!

Има възможност кандидатите за президент поне да дойдат и да привлекат вниманието. Но те са политици, а не граждани, очевидно.

не виждам и не чувам мнението на един познавач по всичко - премиера, искам обаче и Той да бъде тук и да диша с нас "благите аромати" от създателите на работни места, защото в Русе се очаква да дойдат и други подобни "инвеститори", което означава,че няма разлика в поведението на сегашното и соц-управление в тази посока, е, тогава каква е разликата и що толкова се пъчим, искаме си обаче въздуха, а замърсителите да инвестират в София, Пловдив,Варна и тогава да видим техните кметове дали ще са отличници на герб..., но надали, защото с пълни уста не се протестира

Замърсители и в Пловдив дал господ, заводът за целулоза в Стамболийски трови въздуха в кв. Хр. Смирненски и не само. Тотев трябва да вземе мерки, ако и да се прави че няма обоняние.

ТРАФОПОСТОВЕ , ЕЛ. СТЪЛБОВЕ , ПОД-СТАНЦИИ - НАЙ-ЛЕСНОТО РЕШЕНИЕ :))