Местят Агенция ”Митници” в Русе?

Преместването на две национални агенции в Русе се обсъжда в Съвета за административна реформа, съобщи депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев.

Обратно в новината

Коментари - Местят Агенция ”Митници” в Русе? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянков, що не ходиш да си лекуваш дупките от акне по лицето бе ?!?!?! От този момент на татък през следващата една година, "Генерала" започва бавно и с постоянство да губи изборите, точно заради това тъпо същество което назначи на поста финансов министър "Комплексар Дянков". На хората им писна от ЕКПЕРИМЕНТИТЕ МУ ДЯНКОВИ !!! Честито Генерале, а ние БЯХМЕ с теб !!! Благодари на "Лайнянков" за връщането на г-н Първанов и г-н Станишев в реалната власт след само една годинка и твоята загуба на предстоящите изборите. Точно тогава ще приключи управлението на цветята. Жалко, а толкова много ти вярвахме г-н Генерал !!!

Идеята по-принцип е добра, но трябва да се види изпълнението. Компаниите аутсорсват в чужбина, защо ние да не го правим в провинцията. Дейности които не са свързани с клиенти, а с обработка спокойно може да се прехвърлят в друг град. То е ясно, че винаги ще има противници, българина иска промени, ама да не го закачат него.

И защо след като си написах коментара, че на ББ му трябват "живи"пари които ще си набави от продажбата на апетитните опразнени сгради в София решихте че е нещо обидно и не го пуснахте???Нима не е истина или сте със замъглено виждане на реалността...Хаоса предстои ако го позволим.....Икономика не се прави с разхвърлянето на администрацията из страната и по този начин съвсем да се загуби дирята на "кой ял, кой пил, кой пачки трупал"..

ИАСАС в Кнежа

Ако не бяха тъжни поради безумието си тези новини, щяха да са сатирични.

Не губете кураж, все някога някое министерство или агенция ще бъде преместено във вашия град. Все пак нито Ваньо Танов, нито другите ръководители на ведомства ще са вечно на тези длъжности. Сега е Русе, Пловдив и Варна, да се готвят- Каспичан, Малко Търново и Любимец. Тези тъпаци наистина не правят разлика от децентрализация и деконцентрация.

Между другото, представете си, че сте бизнесмен и ви се наложи да контактувате с министерството. Отивате първо в София и от там ви препращат в Пловдив, или отивате в МФ в София и от там ви изпращат в агенция "Митници" в Русе. Това е голямо удобство за инвеститорите. И докато бизнеса свикне с местоположението на агенциите и дирекциите на министерствата- ББ назначава нов ръководител на ведомството и за негово удобство администрацията се премества в родното му място. Супер звучи!

Опознай Родината, за да я обикнеш. Ей го де е Русе, когато всичко останало е в София. То неслучайно в цивилизованите държави има градове (столици),които се обособяват като административни центрове - за да бъде всичко на едно място.

И здравеопазването - в Русе! Нали здравната "тежка артилерия" е от някъде там ... Ееех, да видеше от някъде Мидхат паша!

Трудно ще е, но стискам палци да стане! Това ще върме част от данъците, като заплати в самите региони и не само това! Даи боще да имаме воля и търпение да се случи това!

По тази абсурдна логика, Министерският съвет - в Банкя!

Преместене някое министерство в Хасково.

Не знам дали е удачно агенциите и министерствата да се пръскат из страната, но не лошо адм. ц-р на Б-я да отиде в Казанлък или Ст. Загора например.

Напълно подкрепям. И друг път съм писал че ще има много плюсове ако се премести държавната адмнистрация от София в някой друг (сравнително малък) град. Примера за Казанлък е добър. До пишешщият по-долу Нев - това което пишеш е вярно, но само защото ВСИЧКО е (и започва) в София. Ако се направи деконцентрацията може би няма да е така. PS Софиянец съм

Това си е луда работа и някой пак се изказа неподготвен! Първо службите ще загубят ценни подготвени кадри защото добрия служител няма да се мести като пръдлив а за него ще се намери винаги работа ! Второ ще се наруши връзката между всички тези ведомства а и контрола съвсем няма да го има ! Трето утре като махнат Танов къде ще ходи митницата!

Нико не е незаменим!! .

Танов бил от Русе , ами следващият ако е от Пазарджик, там ли ще се мести Агенцията? По тая логика нека всеки началник си работи от дома си, така ще е най-евтино. Драги управници, разходете се на запад, хванете самолета и прелетете океаните .Като стигнете се поогледайте и позамислете как се управляват тези държави и какво представляване спрямо тях, поразпитайте някой за нас чувал ли е нещо. След като се приберете се успокойте и тихо и без емоции се захванете да свършите нещо за клетата ни държавица и за хората в нея, защото те ще ви оценяват, а не онези за които сме безинтересни.

Не знам дали дори за миг Бойко може да си представи тоталния хаос, който ще настъпи в и без това обърканата ни държава с тези недомислици, кой ще плаща тази огромна цена и мисля, че това вече ще бъде края на ГЕРБ, на който иначе съм привърженик.Но това със сигурност ще ме откаже завинаги от тях.

Ами той Танов си е от Русе и прекарва повечето време там.А сега ще има възможност да уреди своите хора за години напред.

Alex

несамо Танов е свързан с митницата в Русе ами и всички служители косвено са свързани с него(негови хора) :). Който е ходил на интервю за работа в митниците му е ясна схемата

Не е само там такава схемата... Иди в полиция, пожарна, съда, общината, НАП,... списъка е доста дълъг.