Ченалова: Не мисля, че съм дявола на съдебната система

Уволнената съдийка Румяна Ченалова заяви, че е сезирала европейските институции за политически фигури и главния прокурор и че не тя е "тумора на системата".

Обратно в новината

Коментари - Ченалова: Не мисля, че съм дявола на съдебната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕНАЛОВА,ТИ НЕ СИ ДЯВОЛА,ТИ СИ К.. НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!

Ченалова: Не мисля, .... ами те съдиите у нас отдавна не мислят. те изпълняват политически поръчки за да узаконят волта на управляващит....

Трябват ни съдии с топки. Не може като г-жа Че.

на корумпетата в съда.

Е, ВСЕ НЯКОЙ ОПИРА ПЕШКИРА, БРЕ ЧЕНАЛОВА, АКО БЕШЕ МАЛКО ПО-УМНА, ЩЕШЕ ДА ГО ПРЕДВИДИШ.....АКО НЕ СИ ДЯВОЛА, ТО ТИ СИ ВЕЩИЦАТА, НАЛИ ТАКА?!

Я кажи кой е дявола Ченалова, със сигурност го знаеш?!

не знам дали дявола си дава сметка , че е дявол...но знам , че всички мафиоти (малки и големи ) са сключили сделки със сатаната , а тази дрогарка се прави на ощипана !

Вярваме ти Ченалова, ти си само слугиня на ордата от алчни изроди... лошото е, че няма да ги кажеш кои са.

Пак свестен и некорумпиран човек накиснахме ..не е хубаво така ей !!!

Оооо, за много важна се взе. Туморът? Не! Ти си просто една разсейка на неизличимо болната ни съдебна система.

Типично поведение на терорист.

Черните кардинали даже не са във ВСС и всичко дърпат зад кадър. Но Ченалова си е за уволнение е вън от всякакво съмнение. Само схемата за Белведере издава какви са безобразията и какви са игрите, да не говорим за онова, което крият зад кадър. Върховете представят кръгове, които управляват интересите на клановете в БГ. Това е съдебната система и никой няма да посегне на това разпределение. Може да сменят формата, но само пълна гонка на съдиите ще промени съдържанието на правосъдието.

Вещица. Пусна убийците на свобода, за да могат да избягат от правосъдието, на дано имено такива убийци срещнат в тъмното децата ти.

По повод изказването на премиера Бойко Борисов, че Румяна Ченалова и Владимира Янева са разговаряли "при маникюристката", съдия Ченалова каза, че всеки има право да коментира определени обстоятелства. Абе Борисов , ти и другите политици сте назначили по висшите етажи на съдебната система де "каки" , които си говорят при "маникюристката" с изрази и думи характерни за циганките от Филиповци

КАРАТ СЕ, ПРАВЯТ СЕ НА МАЙМУНИ ЗА ДА ПРИКРИЯТ ДАЛАВЕРИТЕ СИ - НО 20-ТЕ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ СИ ГИ ВЗЕМАТ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ И ТЕ ИМАТ ТАЗИ ПРИВИЛЕГИЯ С РАЗЛИКАТА, ЧЕ ВЗЕМАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛИЦАИТЕ, АБЕ КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ ПРИБИРАТ ПО ЕДИН АПАРТАМЕНТ .....

Тая вещица е омайвала нашия Бойко, а другата, непорочния ни дон Цвъко! И двете, на кладата! На бавен огън! Бабите от с. Долна грешница, КН.

Я-я, ма тя даже мислела! Какъв напредък на общия фон. Или по-скоро /сама си признава/, че не мисли.

Не, ти си следствие на самата система.

Възможно е да не си тумора или Дявола на Българската Съдебна Система, мозе и да си доброкачествен тумор, но при всички положения си наясно с всички дяволии и туморообразуващи процеси в тази система и си задавам въпроса - защо мълчиш ма утке непоръбена и не почнеш да пееш за да чуем всички де е дявола и кои са туморите?

Съгласен съм, че Ченалова не е дявола на съдебната система, ТЕ Е КУЧКАТА на съдебната система!

Sm3hurk0

И поясня, какво е КУЧКА.... Дава на всеки с изключение на теб ! Остава да разберем, кого е ощетила, като ме му е дала !

Sm3hurk0

* И ДА поясня

Вярвам й на бившата съдийка Каналова, не е тя дяволът на съдебната система, всичките са дяволи, дяволици и сатани.

когато такива, наистина започнат да мислят, първото което правят е да се обесят...

тя тая жени марчева дето и дава думата за да сее бури е най-долното създание в бг журналистиката напоследък - гледа като бизон и е повече от явно че и е платено за да се опитва медийно да я защитава и да се опитва по тоя начин да я реабилитира-а тая ченалова има вид и маниер на говорена на напълно продажна и нагла престъпница с бели ръкавици

Дявола още мисли, че щом убиецо от "Соло", е използувал нож без касова бележка, т.е. "Незаконен", и съдебния процес срущу него е също незаконен, и отново го обяви, по БиТиВи, за "Невинен" ! Каква наглос , как е жива , таа долнопробна, мръсна мурва ! дедо Ратко

Съдия Ченалова е достоен и почтен човек и съдия. Туземните майкопродавци и марионетки на оня полуобразован пейзан-всезнайко , приятел на Лувъра със тракийското съкровище,където иска да управлява фронтовата територия се надпреварват да му угодят за да прикрият собствените си престъпни действия срещу народа. Нито едно от обвиненията срещу съдията ,няма да издържи. Това са пълни малоумни глупости. Прокаратурата е зависима и следва да излезе от съдебната власт ,както и да им се намалят заплатите и да бъде поставена под контрола на НС. Това е една болшевишка нереформирана институция ,която 26 години наблюдава как се граби и унищожава народното богатство. Действително е с огромна власт. Действията в последно време показват ,че е полтическа маша и служи на силните на деня. Това не е правова държава а колониална държава ,без суверенитет ,без нищо,достойна за презрение и срам. Ной нормалното би било да си подадат оставка и премиер и главен прокурор и ВСС, но за съжаление това няма да се случи. За тях няма закон , над тях няма власт. Червеновратите кравари командват парада чрез колониалните слуги обединили се в една криминална, мафиотска олигархично - милиционерска продажна банда.Страховити беди са надвиснали над българската народност.

не знам кой и как , но е ясно , че народния съвет днес е съветът на мафията...но явно на никой в тая "държава" не му пука от това ! великото им постижение е следното : премахване на имунитета на тези , които си позволиха да им стъпят по мазолите, за да им скалъпят едно дело по мафиотски !

За съжаление прав сте и това е положението. Но какво може да се иска от население, било роб само преди 120 години, дадена му свободата в дар, след това промивано с марксистки юдейски малоумия, сменени с извратени евроатлантически ценности, оставило Бога нейде между звездите и го търси долу между глупците,почти неуко и оглупено ,доверчиво и добро население. Помислете пр. колко са прочели пр.на Кант - "Пътя към вечния мир" или томовете на граф Калерги, или концепцията за "Обществена безопасност или "Мъртва вода" и т.н. изибщо кой чете днес, дори някой да е прочел Лисабонския договор,да осмисля какво означава той за него самия, а колко могат да мислят и да проникват в скритата същност на нещата ? Не виждате ли каква разруха е , реалността в България е смразяваща и в духовен и в материален смисъл. Това са реалностите. А толкова е просто . Рибата се вмирисва от към главата ,не от опашката. Но това са реалностите .Все пак надеждата на всемирния закон,че злото има свойството да се самоунищожава остава !

деер

Гледайте сайта на ВСС и вижте , какви магистрати излъчва новата реформа!!! Същите като старата...Нагласени оценки, нереално високи. Кой е този, който като студент е изкарал 4 на 3 държавни изпита средна оценка, на после изкарва пълни шестици или най-високите шестици?На 24 не е чел, а после размислил и му е останало време да чете и да изгради нещото, което 5 години не е успял!

деер

Стига с театърът "Ченалова"! От 2009г. само реформи чуваме и гръмки изяви, а накрая за 5 500 хората лежат 5 години, но за сума с 2 нули повече отзад и нагоре - невинни, че и на съдят някои, а ангажираните магистрати вече им порасна работата до тавана!

Михнева обаче казва че Ченалова е за затвора!#КОЙ обаче казва на Михнева така да казва?

Не. Ти си просто негов слуга.

Тумора трябва да се премахне и той е във ПП''ГЕРБ''Ще ни заробят тези хора до живот от тези непрекъснато нови замеми,нас,нашите деца и Внуци,замислете се кой е Дявола и Кой Тумора,единият е със големи Уши и послушва постоянно хората и после ги изнудва,а Другият непрекъснато се разхожда със Ножица във Ръка и непрекъснато му се привиждат ленти за рязане,как мислите,??/знаете ли кой са тези двамата Дявола и Тумора а???и Прякори им измислих вече нали???

ГЕРБ е от има няма 10 години, а съдебната система и прокуратурата си седи една и съща от 50 години и се пази от това, да не би властта да вземе да я реформира и да им секнат реките от мед и масло. Мазнят се не само на ГЕРБ, а на всички, от които зависи да си топлят удобното корумпирано местенце!

Sm3hurk0

Харесват ми прякорите и почвам да ги ползвам !

1. Като си казал А, кажи и Б - кой е тумора и да се махне 2. Струва ми се, че не е далеч времето, когато ще се наложи да се уволни цялата съдебна система, цялата прокуратура и цялата полиция и да започне да се гради на ново. По-добре 5 години без съд и прокуратура, отколкото 100 години с нещо, като нищо!

на приказки е наистина лесно , но на практика как го виждаш ???

Потърси в нета - Грузия уволни 8000 полицаи за една нощ . . . Друг е въпросЪТ, дали някой управник ще има дупе и топки за подобна стъпка . . .

Не госпожа Чиналова, не сте "дявола" само вие, цялата корумпирана съдебна система е дявола, а ние балами, защото ви плащаме за да защитавате престъпници ! И не сте само вие за дисциплинарно наказание, а цялата ви съдебна система е за дисциплинарно наказание, но няма как да се самонакажете !...

Га излезе втората серия записи, ще си скубете веждите и ще питате защо кучетата лаят по комарите, кога кацнат на оградата.Но , и да питате и да не питате файда няма.Все ще си бъдете донорчета, умни и просветени... Хак да ви е!Кой успел да завърже, успел! Останалите-на борсата!

Ти може и да не си главният тумор в системата, но със сигурност си една от метастазите!!! Съдия на такава висока позиция, уволнен дисциплинарно няма как да не е нарушил закона и да не трябва да бъде съден!!! .... после ще видим доколко ще те осъдят ефективно или ще те замажат

Ами тези дето са го уволнили дисциплинарно дали са по праведни от него ???или както си знаем - двоен аршин за да си опазят зад,те ИСТИНСКИТЕ виновни,,Не мога да си обясня как не са помислили малко че както те опраскват ще дойде време и тях да опраскат????

Нямам против да съдят и наказват всеки, който е погазил закона. Така и трябва да бъде! Иначе ако се замислиш дали и теб някой ден няма да те "опраскат" и заради това покриеш някого ще получиш днешната ситуация .... Или грешно съм разбрал, че предлагаш всички да си мълчат и да си затварят очите ??

Добре де Защо измества вниманието от нейните престъпления ? Защо ни занимава със странични неща ?

Дяволите от Герб''опраскаха''Ченалова и Янева,за да не може да лежи във затвора Цв Цв,и кой знае до колко ще са още живи,тези двете защото много знаят за Цв Цв и операцията Червей,който гласи да се послушват Бизнесмени,и после да се изнудват,както едно време беше ''ВИС2''Рекетират те за кинти,ако нямаш ти чупят краката със бухалки,Това е занаята на Мутрата.

Какво измисли тъпата прокуратура срещу Цв. Цв? За хилядите незаконни подслушвания, решиха да го обвинят в това, че отказал подслушване . . . А вие от бАтака - юруш на маслините - ще вкарваме Цецо в затвора. Ще си вкарате Чочолина и Чуколина в затвора с постоянните ПМС изпълнения!!

Ами нали точно това казват от съда че жцацаратурата вкарва необосновани с факти обвинения понякога и бе да имат нещо общо с доказателствата за да паднат в съда и после съдиите да са виновни пред хората,,Не защитавам съда защото и там поне 50% са същите изпълнитрели на задачи на корумпираното мутренско измекярско управление,

Вината на съдия Чиналова е ,че е сезирала европейските институции,че в България се извършват куп нередности,дори престъпления от хора заемащи отговорни държавни длъжности. Веднага от там са се обадили на същите престъпници,което означава,че и те са в играта и в прогнилите структури на европейските ръководстава. От там отговора е ясен,на тази жена,която се е осмелила да проговори и да даде сигнала,сега майката ще и разкатаят. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ,УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ.Висшия съдебен съвет и всеки един поотделно,много добре знаят,че жената е права 100%,но нали те получават тлъсти заплати и топли местенца,ще си траят и гласуват против нея,т.е. жертват съвестта си,в името на собственото си благополучие. В противен случай,не само ще загубят придобивките,но ще застанат на нейното място,да бъдат разследвани,съдени и унижавани! Дано бъдат проклети такива нечестни,долни мерзавци,които ни управляват в момента. Всеки знае кои са????

Луда работа! До къде я докарахме!Прокурор, съдия да осъжда.Това е все едно ефрейтора да назначава полковника наряд.На малоумни хора, малоумна държава!Снощи ударихме по едно токайско вино с приятели унгарци.Бяха категорични- Вие сте номер 1 по циркаджииски истории!

Хах - просто не си единственият дявол! То ако с тебе се оправяха нещата - с мед да го намажеш. Ти си един от многото дяволи, дето трябва да бъдат унищожени!

положението в бг е безнадеждно, в бг не живеят нормални хора...

Ти да не си от извънземните?Освен това и много лош правопис, на ниво първи клас.

....Ченалова: Не мисля, че съм дявола на съдебната система... --- верно бе! там всите сте гяволи и то отлично платени и защитени... погледнеш ли накриво съдийска и отиваш зад решетките... ---

няма почтени всички са в мръсотията като в митниците или полицията, ако не крадеш , лъжеш и мажеш те изхвърлят, трябва да си мръсен за да си в тези мръсни системи непроменени от комунизъма

Ченалова ли е почтена или Цацаров? Това е въпроса на, който няма отговор.Снощи Дянката заяви,че незабавно трябва да се затворят америчките ТЕЦ.Или трябва да заключат него, или тези ,които не ги затварят.Другарят костов добре ни подреди!Хайде,затворете я тази ченалова и да цъфнем и завържем.

стига си лъгал тецовете не са американски те са си на комунистите само регистрирани в някоя офшорка , мръсни крадливи комунисти и лъжливи , стига лъгахте простия народ не виждате ли че не остана

Не са американски тецовете, те са на живков и децата му.Ходи на преглед при доверен психиатър!

Дявола се е вселил във Кметицата на София,не знаете ли???

Не дявола, а един от дяволите в съдебната система си.

Ченалова е само един ЗАМЕНЯЕМ ЧАРК , от една АДСКА МАШИНА наречена Мафиотско поръчково съдийство ! Тъй като вече НЯМА да ползва безплатната охрана на съдебната власт , пред нея изборите са точно два : 1) Или ще си държи езика зад зъбите ; 2) Или ще бъде самоубита ! Среден път няма . А на нейно място ВЕЧЕ има уредена ДРУГА такава съдийка ...

Права си како, корупцията е повсеместна, но теб са те хванали. Не разбирам защо пискаш затова, че другите не са ги гепили? Е билиса по гяволи, а иначе ще плащате, ако не на този, на онзи свят СИГУРНО Е!

А,бе и в прокуратурата си е сложничко.Не изпълняваш ли заръките, веднага си командирован временно я за Разград, я за Хасково.Шибана история!Какъв закон,какви 5 лева.И те се борят за бял ляб!