Румен Радев връчва първия мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС

Президентът проведе консултации с всички парламентарно представени партии в продължение на близо 40 дни

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев връчва първия мандат за съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждате ли, че тия двамата ще се сблъскат?

Еее,навремето имаше Тодор Колев във филма Господин за един ден,много актуален български филм!

със бате Бойко е български просперитет,спокойствие и вечен мир!Ако нашия бате Бойко, със стаж и опит във властта на България, ще станем най сетне като Швейцария и тогава няма смисъл да се натискаме за Шенген!

Дебилия ли ще ходи да го взима или ще прати някой лакей (гъ.олизец)?

Лакей ! Нали се отказа да бъде дупетат !

Знам ли го, то на тоя като ти каже добър ден навън трябва да видиш дали е ден. Той приказваше много неща, но по-лошото че има хора дето му вярват.

И какво сега? Лойко и с.м.Радев - една голяма мъжка любов ще си се вземат официално? Разгеле, щото досега тия двамцата криеха тая греховна любов в дълбока тайна! Педераска му работа.

От Иван - Заека, 1-ви братовчед и съсед на Баце, знам, че за премиер ще бъде предложен пак Баце, дори и с риск да се състави правителство на малцинството. Има да си връща човекът на някои хора. Затуй ще е тази галимация.

Инкяр към Тиквата до дупка, не го допускайте! В противен случай рискуваме пожизнен "подарък" гербаджийска мафия. ВСИЧКИ СРЕЩУ МУТРИТЕ!

Шоуто Борисов започва в 10:00 !

Соросятатат квичат толкова оглушително, та чак заглушават суфлажа на господарите си "правителство на всяка цена". Ще има демократична пръчка по зурлите им ако така продължават да опъват каишката

На дебелия Меси му ще го връчи?

Копелдaчeто президентче, изчака услужливо гроб да промени изборните правила,и после им връчва мандата.Къде ти е сега вдигнато юмруче срещу мафията?Тоя е за трепане заедно с цялата политическа сган.

Герб в затвора!

Игра на тронове не, ами направо на столове и постове! Защо беше нуждо да се губи още време и да се разтакава, като е ясно, че няма да мине? И следващите така въпреки опита, който ше ке направи. Честно казано, никой не усеща да има разлика някаква и да се забелязва, че няма редовно правителство. Все същата кочина. Важното е точно около празниците и особено веднага след тях бързо да си платите данъците, това ги интересува. А как, откъде, защо - това си е ваша работа. В края на краищата никой не ви е карал насила да се раждате насам, че и да мислите и да имате претенции.

Сега ще гледаме играта " дръпни столче на другарче" или " препъни другарче"

"Ало, Ваньо, няма да закачате Мишо Бирата, аз не съм като Първанов, държа на думата си"

От този парламент.

2 месеца ги мотае, за да му гласуват самолетите. Преебалия държавата ще я оправя.

Дано президента и герб не погазят пак Конституцията и мандата да се връчи на кандидат за премиер излъчен от парламентарната група, а не на председателя на парламентарната група, както го направиха последния път.

Бокича: Да бъда или да не бъда?! Хех ми се иска, хем не ми стиска.

Верно ли, ахмаци върнахте ГЕРБ? Да ви управлява "Единная Россия", дано!

скоро да направят правителство да ти ЕПМ и жълтопаветника кухоглав .