Румен Радев разговаря с Доналд Тръмп в Париж

72-ма световни лидери присъстваха на тържествена вечеря в музея д’Орсе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nekompetentno e protivopostavianeto mejdu Padev i B.B. Tyk i sega e vanna Balgaria i Koi doprinasia za blagoto l , à ne Mazoxizam. Vidéo e ot normal en Balgaria, âne komunoid e fait - B.B. I GERB sa sazdali 90% ot vsi4ko po Brême na démocratisât, a Radev Miami i Edno predlojenie izpalneno na praktika i e za Sram, Ako niama dori ikonomi4eski i B.B. 6te go bi4uvame Spoko ....

Дира защо ме триете пък сте ме и блокирали?!

Тръмп го избута за да не му се пречка на пътя...

"Срещата с президента Тръмп беше като всички други такива срещи на официална вечеря."

Коментиращите, с колко очила гледате снимката, Тръмп с жеста на дясната си ръка насърчава президента ни доста приятелски, а лявата му ръка въобще не се вижда. Друг е въпроса за какво са разговаряли. Можем само да се досещаме по израженията на околните.

са превеждали разговора между президентите.

Първата световна. 115 хиляди убити българи. От къде толкова армия, при соца бяхме 110 хиляди редовна, а сега сме с 30 хилядна армия. Ако утре стане война никой българин няма да отиде да се бие. Това е реалноста.

Във фейсбук страницата на Румен Радев виждам снимки и на срещите му с Путин и Макрон ! Абе този път улучихме на Президент ! Не ни върви обаче с Премиера ! Гледам, че председателят на "Нова инициатива" и бивш министър на отбраната- Николай Цонев е публикувал във фейса видео под заглавие: " Вижте как ръководството на ЕС и ЕНП напускат залата на Конгреса на ЕНП в Хелзинки , когато Борисов се появява на сцената !?!" Ха !

JUDES

Я да видим кой кого потупва за раменцето? И кой за какво се държи !

JUDES

Какво ли ще се роди от всичко това? И кой ли ще го плаща?

От израженито на тръмп изглежда, че побутва Парашутиста по рамото и го пита с поглед: "А ти кой беше, бе, момче?"

На фона на мрачната Българска картинка има поне една светла точка. Най-сетне имаме Президент!

Външната каза, че Бойко ще се срещне с Тръмп. От доста време двете страни работят усилено по въпроса за срещата. От американска страна са казали ще видим. Министърката каза, че като стане ясна датата ще ни информира. Само, че медиите малко преиграха и веднага подеха, че всичко е редено и срещата ще е в началото на 2019г.Та сега не ми е много ясно кой е отговорен за фалшивите новини. тези, които ги създават или тези, които ги разпространяват? Но и едните и другите много яростно се борят с тях.

Ми да имаме президент.не е ли видно?нито е първия нито е последния.ако Радев е светла точка жална и майка на България

Ся нарочно го правят това. Дразнят Бойко. Днес Ревизоро по БНР-то рева, че всички са се заели да дразнят бойко. От цялото интервю само това беше ясно.

Чакат Борисов отново да се ядоса и да се "самосвали"...

Представяте ли си, ако вместо Радев беше станала Цецка президент?!

ОПАЗИЛ НИ БОГ

ни Господ!

Радев не е наведен угодно пред Тръмп като някои други "ръководители" на държавата ни.

Два Боклука като единият е по-един! Това на англиски не може да се преведе:)

кое не може да се преведе на английски? Обърни се към Боко, Цвъки, Цицка, Цвета, външната, те ще го преведат за простите и неуки, като теб.

Двама зависими от Путин си говорят.

Хаха как разбра ,от КБ ЛИ СИ БЕ ,,УМНИК"

(п)Резидентът Радев ни осветли с един никому неизвестен досега, факт: "срещите по тези поводи са важни....":)

Tova che si kazali hello ne oznachava che sa razgovariali. Prosto na Radev taka my se iskalo.

на фона на Боковите срещи и разговори с Тръмп, тази бледнее! Горкия Тръмп, очаквал е да се срещне с Бога на изтока, архитекта на балканската, европейската и световна политика, Огнебореца от Банкя, да се свети името Му.

Тръмп гледа пренебрежително и пита: Ти пък кой си? Аз съм шофьор на самолет, мога да ви повозя.

Дали Тръмп знае къде България се намира на картата и дали не му казват на ухо с кой се здрависва и говори,било президента Радев или премиера Бирисов!? И какво остава в паметта му след тези срещи!?

Боже, Боже, да не си Бойко Методиев Борисов на днешния ден!!! Мъка, мъка, мъка!!! Сигурно вече са пияни с Цветан Цветанов!!!

А в ООН-нето видяхме големият гъз на Бойко Борисов, олигавената ръка на Тръмп и после един идиот, разтапящ се от щастие, да гледа като наркоман в дозата в "историческото клипче" на телефона на "сътрудничката си, запечатало знаменателното събитие в ЖАЛКИЯ МУТРЕНСКИ ЖИВОТЕЦ НА АГЕНТ БУДА!!! А, бе, къде е Бойко, да не УМРЕ от завист или ли дъвчу мъдурите от яд?!

Правилно се представяш с 112... Скоро ще те приберат за ремонт и преливане на мозък.

Не че статията и темата не е смешна - разговаряли били всеки път...Ама като се сетя Боко как реве сега като саранска мечка от яд - заслужава си да постои като топ заглавие :)

присъствието на представител на България на тази среща е унижение до престъпление и обида за българската Армия смачкала не една английска част, а Стара Загора е имала възможност да види на живо „църни французи “ разхождани на синжири във същото време из Добружда сме гонели казашки отряди а на ДОбро Поле е нямало кой да спре все още толкова неопитната ни Армия ....и да поме, и Одрин ... а сега ....потомци на предателите подписали срещу комисионни Договора за Унищожение в Нюи сур Сен от които Президетна Клемансо се е ръкувал със ръкавици от погнуса “““ излагат за пореден път останалото ...от България ...абе аферим чоджум

И ако Папата го погали по главицата, ясно е кой му е кумира, между тях кипи борба кой да се намаже най успешно.... Ей такива полтици ни трябват модел МАРГАРИН кАЛИАКРА

От как заплатата му е стана най голяма за държавен служител 11 000, и пенсия от 940 и разните му екстри, вече си позволява да демонстрира езикови умения и да каже Yes SIR, Yes SIR, на англииски при това

взема на месец 2 годишната пенсия на преподавател с 40 годишен стаж, но бил милостив казват.... и знаел даже англисики пък други хора с иситнски англисики везмат по 400 лева пенсиика, но те сигурно щот са балъци и некъдърни, но пък казват че бил и грижовен, ризата на гърба си давал за ближния

"Държавният глава Румен Радев проведе разговор с президента на САЩ Доналд Тръмп в Париж." В следствие на този разговор в българо-американските отношения настъпиха дълбоки и коренни изменения имащи дълготраен и всеобхватен ефект върху цялостните икономически и културни връзки между държавите, като за отбелязване е, че сближените позиции спомогнаха за решаване на повечето глобални проблеми на съвремието и спомогнаха за постигане на траен мир на планетата.

Че Радев е човек на Америка е ясно , но след като пръв подписа 2 процента субсидия за американската воена индустрия, и занатиска остналите да дават пари заслужава потупване, а всеки дюнерджия емигрант по запада е с поне 3 езика над тези на наши уж УМЕН генерал. Макрон е човек на Ротшилд , а Тръмп на друга династия в Америка, нашия най топли и успешни взаимоотношения еимал само с Нетаняху, и Макрон, ... за съжаление ни го пропбутват като някъв си много уважаван , децата на партизаните днес са със капитали ..... В момента почерка на Радев е Арабска пролет, а знаем кой стоеше зад тези пролети, така че е нормално Руснаците да му се подиграват а иситнските му шефове да го потупват.....

Нашето т.н. "президент" си държи ръцете като футболист от "стената" преди наказателен удар. Добре, че Тръмп снизходително го потупва по раменцето, сякаш му шепне "споко бе пич, ти кой беше?"

Само дето не точно му шепне, ами така леко леко и ефектно с една ръка задържане на дистанцийката му го казва, че нашия са опитва да се петелчи ;)

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Радев разговаря! с Тръмп, а не му превеждат!!!

Той само слуша, но в общи линии за фатмак това е като разговор

Вгледайте се по-добре в снимката. Радев се наперил сякаш му се кара, друг от охраната го натиска назад а Тръмп го гледа презрително. Ако това е разговор???.

Вие къде видяхте презрително отношение ,в болния си мозък ?

Хаха,двамата руски агенти си стиснали ръцете. Знаете ли какво е казал Тръмп на нашата Радка - "Чух че си бил пилот,имай готовност когато се наложи да бягаме за Москва да си на линия със самолет"

Нищо ново, Русия има агенти на всякъде по света, бившия канцлер на Германия Шрьодер работи за Газпром...примери мноого...

Няма да мога да спя 3 дни - президента говори с началника тръмп, а бай хой не! То не че бай хой може да говори с тръмп, я само да мучи, но ДЕТ СЕ ВИКА поне на снимка щеше да го видим! СИРЕЧ, бай хой с една снимка е назад!

"Винаги, когато има такива срещи, говорим и с президента Тръмп." И какво си говорите."Как е времето във Вашингтон, сър?". Всички знаем ,че българският президент е само представителна фигура, плюеща по една и лазеща пред друга партия.

Трябваше да изе г-н Плевнелиев- поне нямаше да ни излага и цееелия свят го уважава.

Зает е плевню да дондурка бебето, няма как :)

Eми така, да :))

Евреина Радев каза, че нямал информация САЩ да ни пръскат с отрови - а погледнете НЕБЕТО всеки ден!!!!

Ку-ку ру-ку вафла чудна ...

Предателя Радев - слуга на САЩ!!!! "Винаги, когато има такива срещи, говорим и с президента Тръмп. САЩ са наш стратегически партньор и отношенията са много важни във всички аспекти - от сигурността, през икономическото сътрудничество, образованието, науката", каза пред журналисти Румен Радев днес.

Чакай,бре,нали Радев беше слуга на Москва?Ха уточнете се ,герберски тролове,че ставате смешни.

Плевнвлиев още ли не се изказал за тази среща.

Деситу не му дава.

Бойко ще полудее като види снимката, сваляйте я веднага.

Ще посрещне резидента и ще му забие един пръст в челото, както при Плевнелиев. След тази ученическа поза на фатмака какво друго да направи освен да му се израдва по този начин.

Генералите имат и патлаци освен самоуважение. Боко само на майки с болни деца може да скача.

Двама "генерали" си го мерят.

Бацето се е затворил в мазата в Банкя и учи английски ... ама не може, не вдява. Пък и нека се разминат протестите от вън.

Боко ще се спука от яд, че не е там.

Той не се е спрял от командировки по света и ЕС. От време на време се прибира и в Банкя. Едва ли има как да забележи нЕкви протестиращи. Цвък Цвък е на този пост, а той е от онези "те го плюят, той си мисли, че дъжд вали."

Верно е, ама само на арабели набляга...

Не се вижда да разговарят ;). Вижда се че Тръмп куртоазничи, а нашенеца скръстил ръце като срамежлива ученичка в напън да се сети за поредната предварително заучена, нищо не значеща, обща фраза от рода на хаудуюду или гладтусию ;)

Само където не е приклекнал като генерал Деси пред Кралицата. Я, бързо, марш при Десито в спалнята да го учи да прикляква!

На видеото от аудиенцията при кралицата ясно се вижда как й казва "плежър ту сию", така че може и на Дони така да е казал :)) ... Да се натресеш на кралицата й кажеш плежър ту сию...

Боковеца и Цецовеца се сбутали на вратата на правителствена, кой от кого с по-високо кръвно!

Това е фейк, Лойко все още минава през входа, но странично и не остава никакво място.

Бойко няма да се мори да ходи по някакви си болници, а си има винаги готов да доприпка до Банкя личен лекар, гинеколог доцент Лъчо Тъпото.

Най-вероятно сега си отспиват след някое мачле единият, а другият - след обилен обяд със семейството. А вие се кахърете за кръвното им. По-скоро се притеснявайте за кръвното за родителите, бабите и дядовците, когато започнат да си получават сметките тази зима. И за данъците, застраховките и сметките в бензиностанциите и мола, които ще плащате, за да ги издържате. И тия, и ония, а и този с Генералшата му. Или вие сте доволни да им плащате сметките?!

На такива моментни срещи, какво толкова смислено може да се каже, Small Talk. Затова пък жестовете говорят по много. ББ щеше да е по-подходящ. ДТ потупва дружески по рамото, ББ прегръща дружески през рамото - нещо като сродни души. РР изглежда на сухар, некомуникативен. Ами военен човек. А мадамата какво тъси там, коя е държавната длъжност, която олицетворява. Използва някакво право, привилегия?

До разгледай внимателно снимката : Наистина я разгледай внимателно ! Тръмп се здрависва с дясната и е застанал пред Радев , а не е седнал и от няма и къде да си подава ръката през масата !А колкото до ръката , която здрависва друг от присъстващите ПОГЛЕДНИ ВНИМАТЕЛНО - това е ръка на друг от присъстващите !

напълно си прав , нашия си е хванал ръцете като ученик който на си знае урока ... пък Тръмп се ръкува с друг . Така е !

Гърбавите тролове в гърчове, конвулсии и пяна на устата - одрискали са десетки коментарчета.

Другарят Радев поставил ли е въпросът за изтегляне на Американските бази от България и прекратяване вмешателството им в нашите вътрешни работи и международни отношения с трети страни!??

Тръмпо е взел Радев за сервитьор.

Радев е американски кадър, завършил с отличие Уестпойнт. Не е маал гащи в пожарникарския в Симеоново и знае езици. Бай Дончо го познава отлично, тъй като отдавна му е представена справка с биография, затова имаше и официални срещи между двамата. Не като спринтовете и прикляканията за хващане с презрително взиране на Тръмп и въпрос - Ху ар Ю?

Колко редници са завършили обучаващи курсове в "правилната" политика на САЩ едва ли го интерсува Бай Дончо. Интерсува го как да ползва територията ни. И Президентът ни вместо да защитава национални интереси и суверинитет, се чуди как да му угоди. Евтина работа!

Кой къде си държи ръцете? Нашичкият ги е скръстил РАБОЛЕПНО долу, докато Бай Дончо го потупва с лявата, гледайки го отвисоко, а с дясната се здрависва с този зад нашичкия. Радев сам се поставя в унизителна поза. Така "клекна" и другарката кумица, която му нареди да се ожени. Така "клекна" и на вицето, когато на партийния конгрес му се закани да не се отклонява нито на една крачка от партийните интереси. Изводите сами си ги направете.