Румен Радев призова Китай да инвестира в България като врата към Европейския съюз

Според президента стратегическото разположение, работната ръка и данъчна политика могат да ни превърнат във важен партньор за икономическите инициативи "Един пояс, един път" и "17+1"

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев призова Китай да инвестира в България като врата към Европейския съюз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костов не ги ли изгони един път тия с дръпнатите очи ? Или вече не сме американска колония?

Аз на китайци доверие нямам.

Че, никой не те вика да ти дйава китайка!

Чиновниците ги избираме за да вършан административна раблота, а не да решават вместо нас. Аз китайците не искам да ги виждам в България Китайците никъде не инвестират, а само правят далавери и ошушкват ресурсите и тровят климата Радев, явно е много глупап

Да дойдат да ни оправят пътищатаз, а на втората седмица и ремонтите на улиците в София.

Китай няма да инвестира и пукнат юан във васална територия, която е на ръчно управление от северномексиканското посолство.

Десито не била ходила в Китай,къде ли ще заведе Руменчо следващия път.

Ма разбира се. Врата, троянски кон, каквото искат :)

Страхотен човек и президент. Не случайно кучетата са озверели.

Много философия много нещо. Мене ме е срам от тия смачкани чаршафи на конференцията. Много тъпо. Мърлява работа, пак се изложихме.

Америка натиска яко Полша и влага грешни парици в Покрайната срещу Ръшата , а също така да препятства ЖП дарогата през Казахстан, Русия ... за Германия!

Ако укрите малко омекнат и пуснат влаковете от Крим ..на Запад -картинката за китайците се прояснява. А ние ще останем хем с пръст в устата и х.. отзад!?

То хубаво сме ,,кръстопът,, ,ама я погледнете какви ,,баири ,, трябва да преодолява Китай през Иран и Турция за да докара ,,,..единия път,, до нас, че да го пуснем до Германия? ...А и америкосите са в Афганистаня и нямат намерение да си вдигат чукалата от там.

.. Радев какво точно правИ в ЦЕРН? Още ли не се е отказал да лобира за набутването ни с 220 млн. евра за някаква фъсня, към която го тласкат представители на Кра*вата Наука?

Да кажем, че не всички в България са овчарчета, все пак има хора, които и с наука се занимават.

.. от тая, дет им я държат трима души (от НТР-то), белким я уцелят. Мисълта ми беше, че онзи с Магистралите на Духа от една статия с 1-2К автори си направи цитатите, ама пък ако това е наука - нека така да е!

'начи, като пишеш под статия за Радев, не знам защо намесваш магистралната курва и публичния дом ГРОБ.

съвместно да правим българо-китайски голям колайдер ?

Но Лийтов и Денкофф ще го подсетят, споко!

Екскурзиянтгейт!

После ще трябва и китайски да учим. Няма мърдане, хватката е много здрава.

.. си е баш китайска инвазия, която нема как да подбира средствата и да иска. Т.е., след боклуците в магазините за 1 лев, сега ще дойдат още боклуци на по-високи цени .. Комунетата са мобилизирани да работят отдавна по инвазията, онзи дребен човечец, дет' и тейко му беше ректум, цял център направи още щом китайците казаха 'а' и той беше готов с 'к' ..

Поредната екскурзия, поредните похарчени наши пари

Колкото и минуси да слагате, това е факт. Русия не бръсне Радев за нищо, просто се държи културно. Российская традиция: в Москве переговоры на равных… А в Сочи?....или Петербург В российской государственной традиции есть такой принцип: в Москве российское руководство проводит переговоры с теми, кого оно рассматривает в качестве равных себе, то есть если собирается обсудить что-либо на равных условиях.

Освен Радев в Петербург беше и Си Дзинпин. Тая "руска традиция" май са я измислили набързо в краварското посолство и са решили, че като я пуснат на руски, никой няма да се досети, че е глупост на търкалета. Ето това вече е факт.

Не ме разбра. В Петербург беше кой ли не. Но Радев не е бил никога до сега на официално посещение в Москва, там никой не го е канил и не е е водил преговори с него - само в Сочи и Петербург. В Москва Радев отдие в Болшой, на екскурзия с депутати от БСП. ...Но преди да пристигне в Петербург Путин прие Си Дзинпин първо в МОСКВА!!!! Тогава вече Радев се обиди на Путин и изръси ни в клин, ни в ръкав, че ние сме "първата, не втората, е все пак сме първата държава, която признава Китай" и така си изпроси поредната безплатна екскурзийка.

Да имаш спомен Путин да е канил Радев в Москва, кажи кога Радев и Путин са се срещали в Москва???!!! Според теб краварите ли правят графика на Пуин и му казват кого да приема в Москва и кого не? Не ставай смешен. КАЖИ КОГА СА ИМ БИЛИ СРЕЩИТЕ в Москва, че нещо не ги намирам.....

Абе ай стига сме се обяснявали на всеки на тоя свят. Каквото сме казали, казали. Все на някой ще сме криви. Дайте да се хващаме за работа и да си оправяме държавата. Само мрънкаме и хленчим, връзваме кусури на всеки и на всичко. Малко достойнство и самочувствие.

Имаме си една червена подлога за президент и глупав

Не става тоя преЦедент ... клиширан до безобразие, статичен ... просто НЕ е за това място ... просто не е ! вече 2 години, но с НИЩО ни го помня освен с това, че колкото пъти среща назначилите го, толкова пъти го правят на пестил ... това е цената, да си "назначен"! Една кръгла НУЛА! Докато Плевнелиев уж шушумига, но "дърпаше ушите" и раздаваше "шамари" на тези, които сега постоянно бияш шамари на Грипена Не става!

Защо не се срещнал още със Си Дзинпин???? Тази визита Радев нагло си я изпроси, когато беше в Петербург. Беше обиден, че пак не е поканен в Москва, а китаеца първо кацна в Москва и след това в Петербург. - - "Болгарский лидер не стал упоминать о том, что СССР освободил Болгарию от немецко-фашистской оккупации. Между тем он напомнил, что Советский Союз перестал существовать. "Семьдесят лет назад Болгария была первой страной, извините, второй страной в мире, которая признала КНР и установила дипломатические отношения с ней. Так как первое государство, признавшее Китай, уже не существует, мы можем утверждать, что Болгария - первое государство, признавшее эту страну", - заметил Радев...." (в крайна сметка първи или втори сме признали Китай?) И за пореден път в България говори едно, в Европа и Русия друго... И непрекъснато ръси простотии. "Южный поток" – это был проект не только для Болгарии. Это трубопровод, который шел через Болгарию в другие страны ЕС. Поэтому отказ от "Южного потока" – это было коллективное европейское решение, это не только решение Болгарии», – ответил Румен Радев, президент Болгарии. Сейчас, правда, подсчитав все «за» и «против», болгары к газовым проектам России решили присоединиться, рассчитывая на экономические выгоды и предлагая даже сделать свою страну газораспределительным центром Европы. Надо отдать должное ведущей этой дискуссии Софико Шеварднадзе, она тут же спросила у президента Болгарии, а заодно и у премьера Словакии: «Поддержат ли они санкции против России в дальнейшем?». Но оба представителя суверенных государств от вопроса старательно уходили. – Вы можете проголосовать против продления? – Я лично не голосую. - КАЗВА РАДЕВ - (Лъжа, гласува, гласува с двете ръце за търговското споразумение с Канада) – Вы можете себе позволить не проголосовать за продление санкций, потому что санкции продлеваются единогласно? Вот да или нет? – Есть позиция Европейского Союза, Словакия – член Европейского союза, и в целом мы поддерживаем. Но есть также позиция Словацкой Республики, и честно скажу, мы не считаем, что санкции кому-то помогают, – ответил Петер Пеллегрини, премьер-министр Словакии.

Уважаеми, в България се говори и пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Винаги пиша на български, нарочно копирах текста, да не би да си помислят хората, че си го съчинявам. Защото много хора се заблуждават, а и медиите също допринасят за мнението, че Радев и много ценен и уважаван от Русия. Там са го преценили колко струва...отдавна. Човек, на който не му пука, че излага България непрекъснато.

Какво пишат в Русия зя Радев: ...Для России - должно быть ясно, что мы являемся лояльными членами НАТО и ЕС ... Мы должны освободиться от этого сателитного синдрома - заявил президент Болгарии Румен Радев. Явно просто си ходи на екскурзийки с жената, и въобще не му пука, че непрекъснато има диаметрално противоположни мнения, зависи от ситуацията. Като иска безплатна екскурзия се подмазва. Но руснаците не са тъпи, и помнят и му напомнят..., не са като българите прехласнали се по пилотските му дрешки и простотиите, които ръси.

Румен Радев призова Китай да инвестира в България като врата към Европейския съюз --- (( Аман от клишета ... Много е НЕ на мястото си той бе...

"да инвестира в България като врата към Европейския съюз" но защо като не сме ли член или сме като

Баба Ванга е казала, че висок човек ще оправи България, след като стопли отношенията на България с Русия. Познавате ли по-"висок" човек от пилот на самолет?

жена му е доста по висока

Баба Ванга е имала предвид, човек стоящ по-високо, президентът е летял доста високо, това са вижданията на една незряща жена, но ПРОРОЧИЦА.

Баба Ванга е казала, че вечер се стъмва , а сутрин-съмва. Слагате и в устата какви ли не простатии!!!

Незрящите веждат по-добре от зрящите.

е по-скоро задника е ЕС, ама карай. То с тия шарените паради напоследък верно може да се влиза и през изхода.

Въпреки търговската война, само САЩ участват с 1200 фирми на форума - втори по значение в света след Давос. Само у нас ни занимават от сутрин до вечер с глупостите на премиера в Брюксел. Който между другото днес изтърсил, че на който евродепутат не му харесвало в ЕС, да ходел в Съветския съюз (???), Китай и Индия. Добре, че китайците едва ли биха се засегнали от подобен дребен комедиант. За посещението на Радев в Китай - пет реда в 24 часа. Няма телевизии, няма нищо.

А защо Държавата България не инвестира в собственото си развитие ?!!! Защо не се откупи от ЧЕЗ делът им , под поовин милиард е цената , а става въпрос за стратегически отрасъл ?! В Германия частните инвеститори в енергетиката са 7 % , в Франция - 11 % , 14 % са в жалкобритско ....като иде реч само за зелена енергия . Затова ни вдигат два пъти годишно цената на тока при свръхпроизводство на евтина енергия от ЯАЦ-а .... Това не е просто престъпление , тотален геноцид е . Ако чумавите родоотстъпници се надяват , че някакси ще им се размине ...в голяма грешка са . Кошмарният им край е близък .

Не може. Либералните догми гласят че държата е лош стопанин и инвестициите трябва да са частни, в идеал чужди. Това е един от постулатите на новата либерална религия. Комунистите си имаха такива мантри, сегашните либерасти също имат.

Нещо много избирателно се прилагат тези догми .... Или важат само за безродните отрепки.

Пишете травеститката ко сии купила с нащи пари

Мчи ний де да знаем майка ти какво си купила...

Президента разсъждава като държавник, но политиците лобират за компании откъдето падат комисионните, така че за съжаление каузата му е предварително закрита.

.. като държавник, но на коя държава?

Дайте по сериозно... Все пак екскурзия е това

Ами къде е Радевица? С какво се е облякла? Защо ни карате да страдаме от липсата на тези важни новини?????

Господин Президент! Обиколете МОЛ-овете за промоции, напазарете за 52 лева и 40 стотинки и си се прибирайте. Без смешни изказвания, които са в явно противоречие с европейската политика.