Румен Радев поиска от "Локхийд Мартин" F-16 да бъдат доставени в срок

Президентът постави и въпроса за хеликоптери за обучение на българските пилоти

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев поиска от "Локхийд Мартин" F-16 да бъдат доставени в срок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И хамериканците обявиха по български образец ленински(пардон-радевски) съботник, на който помпат гумите на хвърчилата f16. Други млади хамериканчета чукат с чукчета бутчета по ламарините. Радвай се БГ народен, фъчилата идат, нови данъци те чакат, щото някой требе да плаща.

Радев за кво бърза за Ефките данеби да иска да ги дари на Украйна

Това е най-доброто което може да се случи на българия !

Аман от рубладжии. Парите дадени за първите Ф 16 стоят в банка и трупат лихви за сметка на българската хазна. САЩ ни направиха отстъпка от 20 милиона долара за закъснението. Полетните часове на Ф 16 са около 1300 часа,а на един руски миг са 700 часа. Ф 16 Е МУЛТИ ФУНКИОНАЛЕН ИЗТРЕБИТЕЛ.ГРИПЕНА Е НЯКОЛКО КЛАСИ ПО СКРОМЕН ИЗТРЕБИТЕЛ.Президента Радев Решетников поиска грипени защото така му бяха наредили от руското посолство. АМАН ОТ ПЕТОЛЪЧКИ ПИШЕЩИ ПО ТЕМАТА.

Нищо подобно. Грипен и Ф16 са многоцелеви бойни самолети. Нямат нищо общо с изтребители прихващачи. Грипен и Ф16 са с приблизително еднакви параметри с изключение, че грипен има възможност да е подкачван както с европейско така и с американско въоръжение и аеронавигационното му оборудване е една идея по-добро. Хайде спрете се с глупостите.

ЕСЕС ВИ КАЗВА ДА ДАДЕТЕ ОРЪЖИЯ НА УКРИТЕ И ВИЕ ГОТОВО.ДО КОГА ЕВРОКО...ЧИ..НАТА ЩЕ НИ КАЗВА,ДО КОГА ДА СЪСИПВАМЕ ДЪРЖАВАТА СИ????ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПАД НА ЕСЕС И ВСИЧКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ДА БЪДАТ СПРЕНИ.ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ НИ УБИВАТ В МАЛОУМНАТА ИМ ЗАГУБЕНА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ!

Самолета да не е крава,тия дето са кравари от крави не разбират а камоли от самолети,виж за измами,интриги и кражби нямат равни.

Американдките фирми най-много ги е страх от конкуренция. Радев трябва да покани и други фирми.

и кви технологии ше трансферират американците тука бе тъпак !?

Внимателно огледайте представителите на Локхийд Мартин .. Пекани търговци на смърт !

Той и за шенген поиска ама.....

Кенефките няма да дойдат.

20 години сме в НАТО с руски самолети.

И все Русия виновна.

От наша гледна точка виновниците са русофилите и копейкиновците.

не сме само ние, и с други страни е така, дори турците чакали някакви доставки

Важното е, че от "Локхийд Мартин" опрделиха България като ДОБЪР ПЛАТЕЦ, та ВТОРАТА партида ЧЕРТЕЖИ ни е в КЪРПА ВЪРЗАНА. :(

ТОВА Е-ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪЖКАРСТВО! НЕЩО КАТ ВИЦА: “СИН КЪМ МАЙКА СИ, ТРОПНАЛ ПО МАСАТА,И ИЗВИКАЛ:: АКО НЕ МИ ДАДЕШ-ДЖОБНИ,ЗА-ДИСКОТЕКА,ЩЕ СЕ ЗАКЛЮЧА В СТАЯТА,И ЩЕ ТИ СЕ-СЪРДЯ!!!

Много важно какво е казал пудела,какво са казали от Локхийд мартин,нито ред.Това реклама на радев ли е,или ще ни информирате пълно,и както трябва,като посочите какво е казала и другата страна по сделката.

И те кво са му казали?

Е, какво?! Големия Брат вече обясни ЗАКЪСНЕНИЕТО - КОВИД-а и КРИЗАТА. Закъсвал с МАТЕРИАЛИТЕ...

Казали му да си беше взел Грипенааа щото ни боли Ефката

В СРОК ли?! ПЪРВИЯТ чертеж ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОСТАВЕН ДОКРАЯ на 2022 г. По Коледа ЩЕ СТАНЕ ЧУДО... ;)

Иначе ще прекратим сделката. Ааа, чакай ние сме авансирали 100%. Охооо, от умрел писмо чакай

И защи да я прекратяват. Добри машини са.

Мунчо поискал нЕкви неща, ама Мартин можел само да ползва по-мек вазелин ... нямал други възможности!

"Льольо, вземай крантата Деса и изчезвай към Славяново или Хаскьой откъдето изпълзя. Невнятник путинофилски ! " ниеден! Сто пъти за!!!

Циркаджията льотчик не може дапрости на американците, че не можа да вземе комисионна от Грипените.

Леле колко си тъп......и продажен.

Ако не могат да доставят самолети да доставят лодки бе !! То небето че не можем опази е очевидно, барем риболова да оправим!!

_stankow

А защо Румен Радев ? Бойко Борисов да отиде да настоява, той плати парите авансово. И пак Герб гласува да се платят още толкова. Хората за плочки за баня, смешни суми, не дават повече от 30% аванс, тука за милиарди - 100% .... !?

Къде са ви мозъците бе, изкуфели дъртаци.

_stankow

Въпросът е: къде са ни националноотговорните политици ? И още един въпрос - "Виктор Орбан би ли постъпил така ?". Ей го, опъна се на ЕС. И какво ? Скърцаха със зъби, гинеколожки разни и други, "изкуфели дъртаци", както картинно ги определяте, па гледам днес, новина в dir - платили му парите, къде ще ходят !? Като е прав човекът ?

Такива като Орбан от двата стола накрая са на земята. Напоследък все е изненадан нещо. Ибпрестанете да коментирате неща, от които не разбирате. Тези скапани форуми са по-зле и от долна кръчма.

Няма как. С руските подлоги в България, не се знае къде ще попаднат. Всъщност знае се. Рашките ще шпионират яко.

Повтаряте едни и същи глупости. Като са се опасявали от шпиониране защо ни натиснаха да подпишем с тях и защо взеха парите?

А бате ви Бойко, какво ще каже по въпроса?

Ше каже че иска само платнохоТки в Черно море

Какво трябва да каже? Искам грипени.

За сведение на Радев - приходите на Локхийд Мартин са, колкото БВП-то на Радева България. С какви очи Радев се среща с представителите на компанията за закупуваното на два-три макета.

_stankow

Това не го разбрах. Какво срамно има в това да си търсиш правата ? Търговският закон за всички е един. Все едно Лидл, дето оборотът му е колкото 1000 пъти да ми вземе парите и да не иска да достави стоката. Пък аз да "нямам очи" да си я търся ? А ако парите не са мои, ако са парите на входа и някой ги е дал да го измажат ? Изпълнителят (голяма фирма) да каже - абе айде сега, ние колко такива входове сме правили, ще чакате ... И договор имаме, няма ли да се спази ?

Локхийд Мартин на дребно не продават на прошляци. Трябваше да си поръчате F-16 от АЛИ ЕКСПРЕСС.

Не мога да разбера защо Станков обяснява на тези олигофрени те си знаят техно.

За нас Грипените са по подходящи . По-евтини за покупка и за поддържане , по евтини за експлоатация .Каца и излита от асвалтиран път. 1 час полет на Ф16 струва $7000 ! Пистата трябва да почистена прах да няма , не песъчинки .

И 10 грипена могат да бъдат унищожени от 1 Ф16. Дае и палячовците и разбирачите.

На видео игра предполагам, и ако ти пилотираш Ф-16!

Грипените кацат в нивата. Шемет небесен.

След като взе парите, Локхийд Мартин каза........ще видим. :)

Абе Радев, за какво ти са? Ха ха ха ха Като закрият Нефтохим, а тези горят бензин като луди, от къде ще ги пълниш? Аме писти, Ами застраховка Я ги дарете на Украйна, да се чудят какво да ги правят Ха ха ха ха

Отговорът: непременно...работим ден и нощ!

Радев нашият президент, ние си го избрахме.

Много по добре от плужека Плевнелиев, мън на жена си

И защо не пише какво са му отговорили?

Разбира се, че ще бъдат доставени в срок. В срок определен от Локхийд Мартин и съгласуван с американското правителство и срок който наш Мунчо просто ще подпише. Колкото пъти трябва толкова

Мунчо е баща ти. Не забравяй че договора и плащанията са направени от Бойко, не от Радев Другия бе шкембе войвода, с чантичката на Била. Те бяха на инструктаж и след инструктажа казаха че купуваме. Цената нямаше значение

Правилното заглавие е: Фатмака се опитва да си изпроси комисионна от американците. И на 99% ще му запушат устата с някое милионче за сметка на няколко години забавяне на доставката на макетите от чертежите дето изтормозеният данъкоплатец плати, като се нахамути с още тежки кредити.

Бай ти Бойко така ли направи. Затова ли ги поръча

Льольо, вземай крантата Деса и изчезвай към Славяново или Хаскьой откъдето изпълзя. Невнятник путинофилски!

А тая рублофилска подлога докога ще срами президентската институция?

Дадено Шефе , сега разпечатваме картичките с Ф16 и ги пращаме в срок.

Ами те са ги доставили. Не виждате ли на снимката макетчето пред американската свиня?

Докато е тоя руски продажник Мунчо в пРезидентството ние Ф16 няма да видим. Ще изтропа чертежите на Мутрофанова.

Аз и цяла Демократична България гласувахме за Румен Радев, моят президент

Брат'чед, ти по рождение ли си си толко тъп, или после изпростя?

Не се ебавай с Павел! Той е от помощно училище.

a от Локхийд му обещаха и колело

а няма ли да получим компенсации за забавената доставка, и незнайно кога ще се осъществи? Нещо процедура по налагане на санкции няма ли да предприемем относно великата Хамерика? В Страсбург дела няма ли да заведем срещу тия долни измекяри, господстващи с положението си? Все пак ние на 100% предплатихме тия супер-дупер фърчила. Питам, щот' Русия ги спукахме от санкции, ресктрикции, експулсирания, заплахи и тем подобни, за това, че имахме действащ договор с тях за доставка на газ на цени 30-40$, но отказахме, од външно влияние и заплахи, да плащаме по тяхната схема, наложена от еврогейският съюз и великата Хамерика.

Няма санкции. Бай ти Бойко и Шкембе войвода не са предвидили в договора който подписаха, а и платих 100% авансово. Питай централата на ГЕРБ защо Бойко сключи неизгоден договор за милиарди

Нашите политически престъпници дадоха милиарди на шепа американски олигарси и само за това заслужават разстрел без съд и присъда.

А пък Мустафа още ли в България

Да пита зеления как се иска ! Искам, ама веднага ! Щото ми трябват !

Дано нямаме случай като зеления.

Как е правилното заглавие - "поиска" или "помоли"

Едно време пишехме "молби". Днес пишем "ЗАЯВЛЕНИЯ", щот сме голямата работа и не се молим никому! Ама въпреки това сме си ПОСЕРКОВЦИ!!! Или както казва внукът ми: Дядо твоята кола нали ще ми я дадеш, нищо че не мога да я карам и ходя с памперси ?!

Ще ги доставят ама друг път!

Казал зеленочорапестия и ударил с ЮМРУК по масата. Но....го заболяло , защото едно да вдигаш юмрук срещу българите, а друго е да удряш юмрук по масата и то срещу САЩиниситите!

Вече щяхме да имаме 10 грипена, да си летят Инвестиция от шведите за 1 милиард Ха ха ха ха Ама нали политическа поръчка

Така е! Най-странното е, че този, дето пречеше за доставка на Грипен по заповед на Бойко, сега се гласи за министър на отбраната! Запрянов иженарицаемий.

Поискал. Черния господар ще каже скачай и той ще пита колко високо. Майтап.

сред всеобщия слугинаж само президентът се осмелява да говори за забавена доставка на самолети вече платени и да настоява за поучаване на поръчката

Пълни глупости, Възраждане от няколко години викат, ама еврогейовете постоянно се правят на луди.

Вертолетите за спешна медицинска помощ седят вече 6 месеца на летище София и всеки пътуващ може да ги види. Само че държавата не може да проведе обществена поръчка за да ги купи.

А от Локхийд какво казаха?