Румен Радев отдаде почит пред паметта на жертвите на Холокоста

В мрачните години на Втората световна война България не допусна нито един свой гражданин от еврейски произход да бъде изпратен в лагерите на смъртта, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев отдаде почит пред паметта на жертвите на Холокоста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сокът на боклука си ти, резиденте Радев!

На този ден, преди 78 години - 27.01.1945 г. е освободен концентрационния лагер Аушвиц / Освиенцим, в който са избити над 1,1 милион души, от които 90% евреи, около 150 000 поляци, 23 000 цигани и синт, 15 000 съветски войници и още много други. Избити са от немци. На 27.01.1945 г. оживелите към този момент концлагеристи са освободени от Червената армия. Днес, 27.01.2023 г., немците отбелязват Международният възпоменателен ден на Холокоста. На честването НЕ СА ПОКАНЕНИ представители на Русия - страната - наследник на освободителите от Червената армия!!!

Мръсна гад. РУСКИ БОКЛ.УК И КАВАЛ ....

зеленият смрадлив чорап е тотален боклук и работи срещу България!

За сегашния геноцит, кога?

Не България, а българските граждани и българската църква

Когато си пратил една част от евреите на смърт, не върви да се хвалиш че друга част не си пратил.

_stankow

Още повече не върви да кръщаваш "клубове на дружбата" в съседна държава с името на този, който ги е изпратил ...

На смърт ли, няма такова нещо. В Палестина са изпращани. А да прочетем : Кашата с холокоста Измамата холокост. Ами че вие сте измамили немците и сте откраднали от тях над 100 милиарда марки. Вас трябва да ви съдят за това.

Засрами се, не ти пожелавам да изпратят теб и семейството ти в тази "Палестина", в която ти твърдиш, че са изпратени. Отдай почит на народа, църквата и Царя, които са спасили близо 50000 български граждани евреи!!!

ДО 1911 Що на мен търсиш сметка? Израел е държавата туристическа дестинация на ротшилдовата мафия, за това е създадена. Вие сте почнали плана Алия Бет с тази цел. Пачка да правите. За това сте анексирали палестинските земи и части от Сирия. Защо не връщате Голанските възвишения, те не са ваши. Това е чужда земя, която се опитвате да откраднете. Ако може да се вярва на ООН. Ами махнете се от Палестина, като ви е толкова лошо. Тя и без това не е ваша. Върнете откраднатото. И в крайна сметка, какви сте вие в България, та ще ни търсите сметка кой какво правил. Това си е наш български дом и ще правим в него каквото си искаме. Имате си дом, махайте се от тук. Там правете каквото си искате. И тези 50000 не са "спасени", а е трябвало да бъдат депортирани в Палестина, където вече пратените там еврейски колонизатори не могат да се справят с местните палестинци и са имали нужда от още заселници. А че са изтребени 6 милиона евреи е пълна измама. Руснаците са освободили лагерите и се оказва, че реално през тях със минали около 300 000 и не всички са измрели. Имало е принудително изселване към Палестина. Който не е искал, можел е да остане, но е трябвало да се откупи. И това ставало по прословутите Списъци. Има ги и корабите с пречупени кръстове, които свалят щастливи еврейски колонизатори в Палестина. И реч на Хитлер, където за удивление не се споменава за никакво изтребване на евреи, а за изселване. Поръчката е на ротшилдови, в замяна финансиране военната машина. Ходи да се образоваш малко, за да се научиш кой си и какво представлявате. Не да ни пускате някакви розови слончета, какви сте пухкави и бели. Затънали сте в кал и мърсотия, лъжи и измами. Но това е типично за сектата на Сатаната. Каквото искате правете, във вашата си държава.

Когато една територия, като днешна РСМ е била под административен и военен контрол от Княжество България, то и живеещите там са граждани на България. Все едно днешна Мизия или Тракия да не са български.

Срам за България е тоя фатмак РУСОФИЛИ И ПУТИНОФИЛИ,гледайте го - https://www.youtube.com/watch?v=lylP9NraE4g

България не допусна нито един свой гражданин от еврейски произход...А чии граждани бяха хилядите евреи от егейска и вардарска Македония, тогава администрирани, разбирай управлявани от България, които все пак потеглиха към лагерите на смъртта?

България не е изпращала оръжие на Украйна, ама все пак има българско оръжие там! Та и това с евреите е същото!

Оръжията все пак ги праща чрез други държави, а тук директно са арести0увани и качвани на влака от български военни, не от германски.

Сус бе, евреин, айидееее почна се клянкането за пари. Драги съфорумци, запознайте се с евреин И тяхната идея, която прословутата еврейка Еми Барух се опитва да ни натресе. Накратко: преди десетина години ни се опитаха да ни шантажират и да ни накарат да им платим за депортирани евреи от Македония бройка 11 000 , да им платим по 20 000 евро за бройка> След като България ги отсвири, след няколко години опитаха нов заход: да сме се били извинили за това. Номера е ясен: Извинявайте - А, ама вие признавате вина, а сега плащайте. Това племе е паразитиращо и обикновено прави всичко възможно да живее на чужд гръб, обикновено с измами. Евреин, ще ви платим по 20 000 евра за евреин. Това прави за 11 000 бройки: 220 000 000. Евреите искат от нас да им платим 200 млн евра. Става. А вие за 50 000 бройки "спасени" от България, по цена определена от вас, ни дължите 1 000 000 000. Махаме 220 млн. И остава да ни дължите 780 млн. Отделно трябва да ни заплатите и лихвите за 80 години. За да е честно и почтено искаме капитализирана лихва. Да смятаме ли колко милиарда ни дължите?

Рундьо Невнятний!

И след това, по времето на съветската окупация всичките тези спасили българските евреи бяха разстреляни от комунистите. Разбира се няма да видите нито радев нито някой от така наречените сега патриоти да се поклони пред жертвите на комунизма.

_stankow

Ами не ви отърва да видите. Президентът Радев всяка година поднася цвета на паметника на жертвите на комунизма пред НДК.

Бен Гурион като видял прииждащите “оцелели” в Израел попитал; - Ако “оцелелите” са толкова много , кой е бил убит в онези лагери???

Руски нацист нали?

Руски измишльотини

Мунчо мълчи за окупираните територии от България, типично за комунде - в разлите люти посипали сол, и скърцал със зъби нечуто...

......и в същият момент помага на фашисти.....

Каза платения руски трол. Само че тоя си е ваш човек и ще ти дърпат ушичките от руското посолство после.

Грешиш американофилко...

Нека да си спомним, че един луд , нацист унищожи 70 милиона европейци. На никой друг континент няма толкова убити. А сега колко ще бъдат???? Не съм медик, но съм уверен , че когато на някого му отварят главата, може би се случва нещо

Г-н Радев, НО допуснахме евреите от Македония - която я смятаме за бълграрска територия, които може би са "прекарани" през България . Така че, по скоро да се извиним и да си мълчим !

РУСОФИЛИ,гледайте го след 32 -та минута https://www.youtube.com/watch?v=bBQyO7jsyPI

фатмак