Румен Радев: Оставките вече не са решение, а бягство от реална отговорност

Нови скорошни избори няма да отворят нова перспектива, смята президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КИМ

При последната катастрофа на тира и микробуса, пак ли ГЕРБ са виновни? Хубаво че бяха направени магистралите, а не като Станишев пропиля милиярд и половина лева бюджетен излишък, за глупави презентации и прехвърляне от левия в десния джоб. Опомнете се, останалите във власта комунисти дърпат страната надолу по всевъзможни начини. Бог ни е пратил Бойко Борисов - то и името си подсказва.

И кое е най-отговорното поведение ! Да се истъпанчиш пред медиите и да лъжеш народа, че от това правителство нищо не става, да обещаваш неизпълними неща, особенно в социалната сфера и да подстрекаваш половината българи, срещу другата половина !? Браво ! България винаги ще Ви е "благодарна" !!!

Думите на президента могат да се разбират по едни начин, новите избори няма да решат проблемите! При избор същите лица отново ще бъдат в парламента! Трябда да се измете цялата тази партокрация, която решава само своите проблеми, но не и тези на хората. Цените на хранителните стоки са потресаващи, а пенсиите и детски и майчинството са нулеви! Тези от партокрацията мислят, че ще са вечни, но Господ забавя, но не забравя!

Радев? Защо си против оставка на кабинета Борисов 3?

Г-н президент, гласувах за Вас, но не съм съгласен. Не съм член на БСП, но предсрочните избори са жизнено необходими за България и нас българите. Няма друг мирен начин да се отървем от ОПГ ГЕРБ и обединенита шайка на лъжепатриотите.

Тръгнаха да свършват еврофондовете и никой не ще да е на власт! А Русия еврофондове не отпуска!

Айде бе фатмак, докога ще чакам да си подадеш оставката. Причини много, но да прикриеш катастрофата с баща ти преля чашата. Не ти вярвам .

Чел ли си Андрешко?

Айде бе фатмак, докога ще чакам да си подадеш оставката. Причини много, но да прикриеш катастрофата с баща ти преля чашата. Не ти вярвам .

Айде бе фатмак, докога ще чакам да си подадеш оставката. Причини много, но да прикриеш катастрофата с баща ти преля чашата. Не ти вярвам .

За своята оставка само Кампанията му е финансирана с пари от дрога- Бенчо и Очите Така че да се омита!

Бях забравил как звучат речите по отчетно- изборните събрания... Е, 30 години по- късно си спомних - много да говориш и нищо да не казваш! "Мама, я лётчика люблю..."

Радев: "... Ако политическата класа е неспособна да се справи с проблемите, българите ще бъдат принудени да открият нови пътища за тяхното решаване..." ------------------- > Това означава, че Радев ни заплашва (щели сме да бъдем принудени) военна хунта да дойде на власт.

В началото имах известна надежда в Радев но в момента в който отвори уста и почна да повтаря написаното от Бсп и(или) Русия уви разбрах че е кукла на конци.Отделно не съм убеден че е много умен поради което сравнително лесно може да бъде манипулиран.И дотук.Вече не е моят президент.

Пак думи прецедени през зъби , впрочем не чуваме за "законната",да не би и на нея да е намерен кусур ?

тоз независим президент защо още не си е подал оставката след като с помощта на лидера на БСП беше направен опит да се потули случая с баща му?

Какъв случай с баща му? - да не би нещо с майка ти ...

Този човек ще спре ли някога да повтаря думите на Нинова? Вижте какво е казала по повод излизането им на улицата и си направете сметката — президент ли е това, или партиен функционер?

Оставките никога не са били решение, но вашите хора от БСП-БКП не спряха да се чудят, как да пречат на управляващите ! Сега, ако например,дойде на власт БСП-БКП, какво мислите ще, стане !? Едно голямо нищо, защото ще тръгнат с популизма напред, за повече социално равенство и ще забавят развитието на държавата, а ГЕРБ пък, с всички сили,ще им пречат ! Това ли се нарича обединяване на усилията, за една по-добра България !? Лошото е, че и президента се включи в омаскаряването на всеки опит от страна на управлявящите за подобряване положението на хората !

В България всеки началник се плаши от интелекта на подчинените. Може би защото на подсъзнателно ниво осъзнава, че не е пригоден за поста, който заема. Навремето Лютви Местан успя да събере в една реплика основният принцип в българската политика - "Заменям 100 умни за един лоялен". И така действайки на принципа, че никой не трябва да е по-умен от шефа и при условие, че Бат Бойко се е посветил на това да овладее всеки възможен властови инстумент и организация и да ги подчини пряко на себе си, макар и чрез подставени лица - министри-бушони, има ли някой, който да се учудва, че държавния апарат е в това състояние и с този капацитет. Всички мечтаят за експерти. Експерти има, но те няма да бъдат допуснати, за да не нарушат спокойствието на не-експертите.

злоба и простотия ,така могат да се окачествят писанията на некои "другари"герберисти,защото се гневите ,когато в прав текст ви се казва ,че сте бо....ци и не ставате за нищо..така е ,истината понякога боли,какво всъщност в изказването на президента ви разгневи толкова-не е ли истина че Боко бяга по тъча и гледа да се измъкне тихичко-по терлици от скандалите /а те са много / ,в които сам дори се оплита като пате в калчища,отдавна скрибуца кабинета му и е крайно време да се сложи край на това абсурдно правителство,защото какво правителство е това-на срамните пазарлъци и договорки,за пореден път вашият Боко доказа ,че не става,а и крайно време е да разбере,че и антуража му е скапан, време е да си ходи ,ако имаше и съвсем малко достойнство отдавна щеше да си е подал оствката -неговата и на кабинета му!но къде ти- има още лапачкаааа

Емил Кирилов Иванов Роден на 05.03.1965г. Семеен, с две деца. Магистър „Екология и опазване на околната среда“- Великотърновски университет „Св.Св.Кирил и Методий“; Народен представител в 42-ро Народно събрание – 2013г.-2014г. Областен управител на София област – 2013г.-2014г.; Народен представител в 41-во Народно събрание – 2009г.-2013г.; Областен управител на София област – 2005г.-2009г.; Кмет на Община Своге – 1999г.-2005г.; Избран за кмет на община Своге с удостоверение № 236 / 02.11.2015год. на Общинската избирателна комисия.

Областен управител на София област – 2005г.-2009г при правителството на БСП

е ама от БСП отговорност не се търси

Сутринта по Нова изнесоха интересни факти: През 2005г. и през 2008г. срещу Ветко Арабаджиев ся пакрити и прекратени разследвания за ДДС и др. Интересно КОЙ? Ами че кой управляваше през 2005 и 2008 , ха познайте ДЕ! Отговор: ДПС и Бесни Страшни Пенсии

А чу ли факта за гостуването на рекетьорите

Съдъти прокуратурата прекратяват Разследванията в България. А ГЕРБ Ще бъдат Съдени за Катастрофата в която вкараха Родината ни. А БСП ако имаше за какво да бъдат критикувани Мутро ГЕРБ да са го направили досега... ...Владеят държавата и хората в нея от 10 години вече.

Бре друго си е плевню да приеме парада с "па дьо дьо" малиййййййй как си кършеше дупето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този ако е летял по начина, по който президентства, няма защо да се чудим, че нямаме вече авиация и годни самолети.

Радев да подаде оставка заради състоянието на бойната авиация !

Борисов да подаде оставка за състоянието на противопожарната охрана. Пожари горят насред София и Пловдив, пожарни коли се обръщат по пътя ... и т.н.

Големи будали сте герберистите-но това са комунистите какво да се прави,по почина на другаря Борисов-дерзайте,само,че докато той си пълни кемера вие се пените по форумите и за вас нищо не остана освен -дългото лозе с двата ореха,разбахте ли какво искам да ви кажа или е нужно да перефразирам..щото малко по бавничко вдявате..

Българите са на страната на генерал Радев. Това показват рейтингите на политиците. Борисов и Цветанов са далеч назад.

И радев казва кабинета Борисов 3 да си изкара мандата. Подкрепи го .........

А ти какво очакваш: президент да заеме открита позиция...това веднага ще му изяде главата. Навремето Петър Стоянов зае открито страната на СДС, и агент Гоце го смени.....добре, че е Радев, че поне някой да казва че Царя е ГОЛ

Герберската паплач се вихри във форума. Но това не помага. Президент Радев казва истината за управлението на ГЕРБ

Не президент е кукла на конци на корнелия, пеевски и путин.

Президента Радев не казва нищо, а само повтаря като папагал думите на Нинова, чети малко повече и ще разбереш,че това е самата истина

Президентът остана единственият коректив на управлението на Борисов.

защото Нинова я омаскариха свои като и казаха че ходи по трупове

как точно е коректив като в интервюто казва, че Борисов трябва да остане на власт.

Мдаа, фатмакът отново се обърна срещу държавата защитавайки интересите единствено на ВКП/БСП. Ако не бяха подали оставка - ще са недостойни, подали - бягство от отговорност. Крайно време е някой да направи нещо за държавата и хората, а не само да се лаят едни други. Фатмакът е ясно, че не става.

Страшна цензура се вихри в дира, поголовно триене на коментарите на феновете на президента, а обидните квалификации на герберската паплач са номер едно. Браво дирници!!!!

Deus Vult

Абе по принцип трябва след подаване на оставката да бъдат изцяло премахнати от властта, да им бъде отнет имунитета и да бъдат съдени за действията си.

Някой разбра ли го тоя какво казва, сега системата му е виновна. С каква иска да я замени със социалистическа ли или с Путиновска? крайно време е да си подаде той оставката и да поиска политическо убежище в Крим!

Герберите пишат ли пишат. В типичния си просташки стил. Гуменката ги надъхва, Мутрата пътува, Трейс строи....

твоя стил не е просташки а комуноидно путиновски но нали сте подлогите му тук и най-големите предатели в историята на България никой не е учуден но пък и наближава Видьов ден та се приготвяйте

Тоя Видов Ден много народ го чака. И това и прави - седи и си чака да дойде. Видов ден ще дойде, когато ние го започнем.

Тоя льотчик с овчата си жена лети уверено към титлата "Най-простия президент" в историята на РБ...Ебаси клоуна!

Глупости! Никой не може да задмине Роска

Виждаш ли докъде ти стига простотията, да плюеш и по съпруга му, това го може само и...от като теб. Толкова сте прозрачни та чак сте невидими.

Има хора във форума които призовават за партизанска въоръжена борба с демократично избраното правителство на България и техните симпатизанти! Това ми идва в повече за това пиша тук, искат да се въоръжават, искат да подклаждат война по примера на руския им гуро Путин.Снощи гледам нашия президент и той заплашва правителството на България че народа ще се вдигне да ги сваля! Това трябва да спре - не е това начина - успокойте се. Догодина има евризбори и ако БСП спечелят, сигурен съм, че Б Борисов ще подаде оставка. Ако това е част от предизборната ви програма то по такъв начин само отблъсквате хората да гласуват за вас!

Вярно е комунистите прекалиха!

Вярно, отдавна прекалиха, още 1944г И в нормална държава на избори щяха да имат под 4"%. Но пък Курнелия уверено ги води натам.

Deus Vult

Заради овчедушие като твоето сме на този хал. Да ти припомня ли как си отиде последното правителство, което се представяше толкова зле?

за Станишевото ли става дума-всички знаем как свърши и къде е сега онзи "велик" икономист премиер?

Тоя парцал, е толкова безполезен, че всяко следващо изказване е най-тъпото му домомента. Някакси не приляга на държаван глава, пък бил той и комунист да се опитва да подклажда политическа криза или да внушава нужда от предсрочни избори. Още повече, че конкртната ситуация не е такава. Да използваш една трагедия, която е естествено следствие от некадърността и корупцията на всики нива, където работят хора, които не са избираеми и на практика са назначени защото са роднини на някого, за да разклатиш правителството, говори за простащина и бездарие!

Румен Нинов и Корнелия Радева пеят фалшиво на един глас

С мутра начело на държавата -толкова. Но няма кой да я поеме,от комуниктите в бсп какво да очакваме ,натях бързо им писва и развалят "седянката"Това ще е.По зле ще става, с промените в данъчната далавера, пак бедните ще го духаме,като не знаем да стачкуваме.Няма интелигенция ,навряна е в бордове на фирми ,купена е и е добре.

Боят настава,тупкат сърца ни..... Трябва вече да се вземе курс на въоражено въстание. Това е. Видя се с този скапан криминален преход че народа е обран,окраден,онеправдан. Заплатите,глупаци. Оправете заплатите,неможе да сме последни в ЕС по заплати,а цените европейски. Кретени,некадърници,ако толкова можете,вървете си. Да дойсе друг който знае как да повиши жизненоно ниво. Костов казваше,че всеки глупак може да управлява като непрекъснато понижава жизненоно равнище на НАРОДА. ЗАПЛАТИТЕ, ГЛУПАЦИ.

Започваме с ОБИРИТЕ НА МАНДРИ,другари!!!...

Мандри само на членове на ГЕРБ, другари! Кури.

Прав си само в едно - "народа" сме си глупаци. Един умен народ щеше да се оттърве от комунистите за винаги и не би се връзвал на дебили като Курнелия и Радев. Защото уменнарод би разбрал, че след повече от 70 годиниуправление тази партия и хората свързани с нея, няма как да предложат нещо стойностно за държавата.

Румен Радев е единственият "свеж полъх" във вонящото блато на политическото статукво. За съжаление, у нас Президентската институция няма много правомощия или лостове за правене на реална политика. Не е прав господин Президента, че нови избори няма да решат нищо. Да, ако изборите са пак между обичайните заподозрени. Ако Румен Радев обаче направи своя партия, мисля, че от раз би спечелил абсолютно мнозинство в Парламента. Едва тогава имаме шанс за нов път на развитие, за възраждане на България. Колкото до Корнелия Нинова, мисля, че на всеки здравомислещ човек е ясно, че Радев успя да се еманципира и да бъде истински държавен глава. Харесва ми, че този човек излъчва достойнство. Уви, колко е прав - в България управляващата прослойка не прави нищо срещу бедността и несправедливостта.Нищоо! Само скандали в голяма и малка коалиции! Но Президентът им го каза много знаково и недвусмислено - ако продължават така,един ден българите ще потърсят ДРУГ начин за подобряване на живота си.Нещата много са накипели!

воня!

Това ли е последното от посрано 20?

Ама глупости говориш, колко да се еманципира един женски полов орган?!

Каквото и да си говорим, има един неоспорим факт: парите от ремонта на пътя са окрадени и пътят не струва. Но всички са прекрасни специалисти и са работили добре. Отговорността е политическа: не е професионална, не е наказателна, не е морална..... политическа е. Затова 20 дена ТР не работи, застраховател фалира под носа на надзора, преди това банка фалира под същия нос, има тонове арбитражни искове срещу държавата.... Ама отговорността е политическа. Сикаджията отиде в Израел да споделя опит в борбата с тероризма. Това е.

Такива фалити стават и в любимата ти САЩ.

"Като президент, ще вложа своите сили в отстояването на българската демокрация. В диалог и сътрудничество ще работя......" И къде бе до сега диалога? Някой успя ли да го види. Каза ли нещо добро за изминалия период от повече от една година, откакто е президент на РБ. Само недоволство и поплювки и повтаряне на Корнелия думите.

Така е чехльо - даже пропусна да се похвали с колорадските планини .

че по-голям чехльо от тоя фатмак има ли бе дебил-КОЙ друг държавник са го хващали на калъп на работното му място с подчинен служител???

Тоя освен да повтаря опорните точки на Лъжата и разкарва Парцалка по странство - нещо друго свършил лии

Що бе цецке така се излагаш - я върни партиината книжка и трай.

ще си ходи и тогава...кого,ще плюем другари...пак Федосова ли?!

Всеки да си заеме мястото. Въоръжавайте се и да се почваме. Тикварите на боко ве1е не мога да ги трая. Прости крадливи калинки - мутраци, съсипаха странаъа и народа. Да се почваме. Пандиз за гробарите.

Въоръжен съм и те чакам. 9мм в тъпата ти кратуна!!!

имаше един флавен прокурор мижитурка, забравих му името - преди сегашното прасе - така си мина и замина, чакахме го да минат 7 години сега същото с този само дани следващия не е както се случи със смяната на главния прокурор - от ... на ...

Едно време влизахме в казармата различно умни и излизахме само след 2 години еднакво тъпи. Представяте ли си какво се случва с един човек след 30-35 години служба????? През които ти забраняват да мислиш, наказват те ако мислиш и награждават ако изпълняваш.

особено с летците - покрай тия радари, пипетата им са съвсем изпържени няма да се очудя на тоя при някое посещение в Масква дали не са му запулнили кухината с някоя русска джаджа, която да го командва дискатционно, имало е достатъчно място

имай в предвид, че артелеристите и летците бяха "цветът" на офицерството в БНР(българската народна армия). Представяте ли си ако Решетников-Кури бяха предложили за президент някой Кашик или танкист.!!! поне служилите трябваше да помислят преди да гласуват.

Пълни глупости. Герберско тролене. Агонизирате бр гробари.

агонизираме селски по КПП-та на път за чужбина а вие тук всеки ден маясъл хванахте за да изкарате по някоя копейка за кисело мляко-вегани ще ви правим,хем модерно хем полезно за сраците,че се запичали често:)))))

Така е другарко цачева - само партийните секретари бяхте гениални ( 5 години обучение за месец взимахте) . И за това си министърка.

Този президент ли е или политически коментатор, обаче не става и за двете ?

Боко премиер ли е или мутра ... ?

а мутрите подкрепят др.Радев!

Жалко за Радев.Колкото повече говори толкова повече губи популярност.Има вид на мъжага а повтаря като папагал това което каже истеричната Корнелия Нинова.

Вие си го избрахте, с комсомолски ентусиазъм и под строй. А трябваше поне служилите да помислят преди да гласуват. В казармата ти забраняват да мислиш, наказват ако мислиш и награждават ако слушаш и изпълняваш.

Кретен!

о с вас ще работя за извеждането на страната на нова перспектива за развитие, заключи Румен Радев. Румене вашата перспектива я знаем,още по голяма корупция,спиране на фондовете от Европа,отдаване всички ресурси на руската мафия,а и мечтите ви за президентска република означават,че без избори(щото не можете да ги спечелите) да ни подчините директно на Москва! Няма да стане!

НАЙ-ДОБРЕ президента да обяви военно положение !!!!!

Да! Най добре е ушко да обяви две военни положения! Едно вътрешно военно положение и едно външно военно положение. Тогава ще се оправим.

Военно положение се обявява от честни и достойни офицери, научени да мислят и да поемат отговорност, да защитават цености. След 1944г бяха най-напред избити тези, след това на новите им беше избито от главите да поемат отговороност и да мислят. Партията мислеше вместо тях. и това е резултата.

Е друго си е да разпънеш пожарникарския маркуч

ЗА ДА ДЪРЖИШ ХХХ НА БОЦИ МАЙМУАНТА НЕ СЕ ИЗИСКВА КНЖКА ЗА ПИЛОТ :))

а ти селски идиот книжка за каруцата си имаш ли?