Румен Радев: Не подписвам указ, когато не е спазен законът

Без да уведоми президента, МВнР изпратило нота в ООН, че премиерът ще представи страната ни на сесията на Общото събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя не е наясно със законите и какви са неговите задължения.

комплексара

Браво на Радев!

цецо, излагаш се. Я обиколи апартаментите да полееш цветята.

Основно задължение на всеки гражаднин и неписан закон е да превива гръб пред мутрите.

Твоят идол БОКО тъпото е най наясно със законите.Във СИК са го учили как да ги спазва.

така е, така е... "нашата демокрация" е "диагноза" ... вече

БЕЗДУШНИЯ на БСП

Браво Радев ! Единственият достоен политик в България в момента ! Радев - герП - 4:0 ! 1:0 - победата на радев над цецка с няколко милиона гласа повече, 2:0 - размазването на цвятко шестака "може да чете, но не схваща прочетеното", 3:0 - шамара на плевнелиев "да му поддържаме имиджа, дори когато той не може", и сега 4:0 - лъсна гафа на некадърните калинки на тъпото кате в МВНР, които пробутаха на ООН простият пожарникар, дето и една английска дума не научи за 10 години премиерстване и на мърлячите в МВР, които дори не знаят как се подписва указ ! Давай смело Радев - Българският народ е зад теб !

"У нас някак си се превърна в норма погазването на закона, а когато някой го спазва, вие ме питате защо. Аз мисля, че това вече е диагноза за нашата демокрация. Няма как да подпиша указ, при положение че няма съгласуване, което законът изисква за всеки проект на акт, който съдържа предложение за указ", коментира Радев.

При нанесении жидкости на любой поверхности создается защитная износостойкая пленка не восприимчивая к распространенным клеящим средствам (клея, скотчи и т.п.), тем самым не позволяя удерживать на поверхности любую прикрепляемую рекламу. Объявления опадают с поверхности или во время приклеивания, или после высыхания клея, или при порывах ветра или дождя. Самые "стойкие" легко смахиваются рукой! Созданная при нанесении жидкости износостойкая защитная пленка имеет наивысшую степень прозрачности, ее можно наносить даже на стекло! Дополнительное свойство защитной пленки - это, то что она не дает впитать в себя пыль грязь и копоть, поэтому жидкость, нанесенное на стекло оставляет его прозрачным и на протяжении всего срока службы пленки чистым. Также жидкость при нанесении не изменяет внешнего вида покрытых им предметов. Жидкость может быть использована для покрытия любых поверхностей (кирпич, железо, дерево, камень, любые окрашенные поверхности, стекло). Еще одно не важное свойство этого жидкости - это защита поверхностей от открытых атмосферных условий, осадков, перепадов температур, влажности, повреждений при очистке объектов, царапанью. В следствии чего, также может широко применятся при защите памятников и памятных мест, мемориальных досок и исторических наследий - наше средство защитит их от дальнейшего старения и придаст им отличный внешний вид. В данном случае жидкость поможет сохранить первоначальный внешний вид памятникам из бронзы, защитит от потускнения медные и латунные поверхности. Расход: 1литра покрытия в среднем хватает на 4 - 8кв.м. В зависимости от шероховатости и пористости поверхности. Температурный диапазон применения: от -50°С до +90°С. Температурный диапазон нанесения: от +5°С до +35°С. Фасовка: 0,9, 4, 18л Подробная информация на сайте: http://qps.ru/hLAnx

Не, законите на Република България, които са еднакви за всички - дори и за герберастите ! Боли ли ? Променете ги - имахте 10 години да го направите - или и това не можахте некадърници крадливи ?

НАПРОТИВ, МНОГО Е НАВЪТРЕ В МАТЕРИЯТА! А, НА НЯКОЙ АКО НЕ МУ ХАРЕСВА ОТГОВОРА НА ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ ИМ ИЗКАРВА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО - НА ПОКАЗ, СИ Е ЛИЧНО НЕГОВ ПРОБЛЕМ. ВСЕКИ ГРАМОТЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ В ИНТЕРНЕТ, ЗАКОНА ЗА МВР И ПРАВИЛНИКА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА МВР. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е НАД ТЯХ И СИ ГОВОРИ, КАКВОТО МУ ДОЙДЕ НА АКЪЛА, ЖАЛКО. БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!

Руска отварячка на консерви

...и нито дума за спонсорите му, които в последните дни заловиха! Така ли спазваме закона, Радев? Когато ни отърва? А като не ни отърва потулваме случая?

Урааа! В атакаааааа!

Това е предводителя на руско - циганското въстание утре

Винаги съм казвал: "Виж външният министър и ще ти стане ясно, какво е качеството и нивото на едно правителство"!!! Вече дълги години няма читав външен министър, а пък при Боко - чупят тъпо и идиото-мера!

Прав е президентът. Гербажиите, начело с Борисов, съвсем се разпуснаха, като за последно. А оставката на правителството на ГЕРБ вече е на дневен ред.

"У нас някак си се превърна в норма погазването на закона, а когато някой го спазва, вие ме питате защо. Аз мисля, че това вече е диагноза за нашата демокрация." Ето това не разбират фенчетата на Пидека от Банкя! Те не са свикнали с върховенството на закона, всичко правят "по втория начин"!

Герберунгелите са особен вид същества,които се кланят на БУДА и не зачитат законите в България.Така наречената шайка вече спокойно краде,убива и заплашва.Прокуратурата на ЦАЦАТА е разтворила чадър върху всичко това и не си дава сметка,че на хората вече им писна.Живеем в страната на трите ШИШИТА.Едното ШИШИ е завладяло икономиката на България,другото ШИШИ е сложило ръка върху съдебната система.А третото ШИШИ се е заело да пасе стадото с овце наречени българи.

Тоя въобще не е наясно със законите и какви са неговите задължения.

Смирнески, Борисов, Радев -120:9:0

Много, много тежко нарушение на закона е да говориш истината за ГРОБ!

До Радев , Извинявай за обращението към Теб . Ти си нашия , Българския Президент . Знаеш ли че Вчера са Арестувани Журналисти в България , с белезници на Гърба ? В това време са Горени Документи с Доказателства за Убийства и Терор на Хора в Република България ? Ареста е направен от МВР България със Заповед на Министъра на МВР ???

НЕ БЪРКАЙ УВЕРТЮРА С КУВЕРТЮРА! РУСКО-ЦИГАНИТЕ СА В ГЕРБ, ТЕ ГИ ФИНАНСИРАТ, СТРОЯТ ИМ КЪЩИ, НЕ ПЛАЩАТ, ТОК, ВОДА, ПЕНСИОНИРАНИ СА ПО БОЛЕСТ, ПЪТУВАТ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ БЕЗПЛАТНО, ДАВАТ ИМ ПАРИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ, А И 95% ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БИВШАТА БКП СА ПРИ ТЯХ, ВСИЧКИ ЦИГАНИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

Пръдьо!

Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?

ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА, ВЪЗМУТЕН Е ПРЕЗИДЕНТА ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ И ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА НА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, ЧЕ СА СТОЯЛИ БЕЗУЧАСТНО КЪМ ТОВА.

Ех, Румба, Румба, защо не си магарето Роско или Ваща мама?

трешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции. Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори. "Ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", увериха от НСО. На същата дата 16 септември, обявена за ден на отворени врати в близо 40 институции, във Facebook от месеци се организира протест на българи от чужбина. Петък организаторите дадоха и пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Исканията на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-тото народно събрание. Според организатора Емил Русинов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание. Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста на 16 или друга група, също готви румънски сценарий. Източници в МВР допускат и участие на групите начело с Марин Маринов, в които участват русофилски организации, чиято премиера бе по време на протестите през януари 2013 г. В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във Facebook. Вероятно предупреждението на МВР към НСО е и презастраховане от евентуални политически провокатори, които целят да предизвикат схватки с полицията.

Перфектно Г-н Президент ,право в десятката.Некъдърното правителство начело с герберския султан трябва да бъде ежедневно критикувано за своето бездарие и управленска немощ.

ТИ ЛИ БЕ, ГОВНЬО?

Добре, че избрахме генерал Радев за президент на България. И пак ще го изберем. Ако е необходимо, ще го изберем и за премиер. Той заслужава ...

има данни за кървав преврат и обявяване на руска президентска република

Руската хибридна война дойде в България! Утре ще има кръв в президентството - очаква се руска терористична група

PEYTSCH

Не ви ли дотегна това недоразумение наложено от БСП и Нинова ? Че той води открито страната към гражданска война...Май дори такъв граждански конфликт е позакъснял. Следваше поуплашените комунисти да нямат време да се пренаименоват социалисти.

Премиер не се избира, тиквенико. Премиер се назначава от Парламента. А говняният ти генерал пРезидент е едно смешно и карикатурно създание, което нищо друго неправи освен да плюе по другия тиквеник на републиката- премиера. И двамата са синтелект,който в нормална държава не би ги поставил по-високо от началник смяна във фабрика за бастуни.

НА ГОСТИ ПРИ БЕНЧО РОЛСА, В ДОМА МУ СА БИЛИ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, А НЕ ПРЕЗИДЕНТА! ХОРАТА ОТ НСО СА СВИДЕТЕЛИ, ОХРАНЯВАЛИ СА ГИ, А И КОМШИИТЕ НА РОЛСА КАЗВАТ ТОВА, СВИДЕТЕЛИ ИМА МНОГО.

Герберски тъпащини ... По-добре от ГЕРБ да измислят нов случай Скрипал. Мей ще го докара от Англия

Кремъл активизира петоколончиците за дестабилизиране на държавата. Изпратил е "туристи" - "Нощни вълци" да разгледат храма ал Невски !

Както винаги, достоен!

Тъпунгер,Премиерът не се назначава,а се избира от Парламента.

НЕДОРАЗУМЕНИЕТО СИ ТИ И КАРУЦАРИТЕ-ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ!

PEYTSCH

Жалко, даже за националсциалисти не стават...Червени лекидосани....

Сигурно имаш предвид Борисов и Цветанов за подплашени комунисти

Вътрешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции. Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори.

На мен ми дотегна едно друго доказано недуразумение-БОКО тиквата.

Румен Радев: Не подписвам указ, когато не е спазен законът Правилно! На зло куче - зъл прът. ... Що се отнася до ООН-то, г-жа Румянка Гафаджийката е първа свирка: "В писмото си до МВнР Бъчварова посочва и три основни причини за това: първо - досега Борисов не е ходил, а е редно, след като е бил начело на българското европредседателство, второ - да представи пред ООН темата за Западните Балкани, и трето - да изведе пред световната общност темата за 75-годишнината от спасяването на българските евреи и инициативите на българското правителство." "Тогава аз им отговорих, че има ротация по закон, че тя се определя от Външно министерство и изброявам аргументите ние да искаме този път да отиде премиера. Като казвам, че в крайна сметка двамата ще трябва да решат, кое ще бъде по-добре за България. След което ги поканих на среща и представих аргументите. Бяха доста хора от кабинета на президента" "Междувременно получихме и много покани за срещи на Борисов с оглед на неговата компетентност", аргументира се Бъчваров Според източници, близки до управляващите обаче, целта на Борисов е да се домогне до снимка с Доналд Тръмп и да измоли американска легитимация, тъй като не успява да получи покана за визита в САЩ. Това ще е първата среща на двамата държавници, която ще бъде увековечана и със снимка, надяват се в екипа на Борисов. СРЕЩА С ТРЪМП, НО БЕЗ РАЗГОВОР С НЕГО "Това е първото събитие, на което Борисов ще присъства на 24-ти септември, ден след пристигането си в Ню Йорк. Форумът започва сутринта, лично Тръмп е одобрил кои да бъдат поканени. И те не са много държави. Тръмп ще бъде основният говорител. Не е предвидено слово на Борисов, но ние се водим съорганизатор на неговото събитие", разказва Бъчварова. В отговор на въпроса колко са съорганизаторите на Инициатавата на Тръмп, Бъчварова отговори: "Изпратени са покани до тридесетина държави и около десетина са приели, защото такава е практика на ООН". "Това означава, че Борисов ще се види с Тръм и двамата ще имат снимка", уверява тя, но подчертава, че няма да имат лична двустранна среща. "Принципът е, че те ще се видят на откриването на сесията, ще се видят на това събитие, ще се видят на приема, Борисов ще бъде в залата по време на изказването на Тръмп, но българският премиер няма да се изкаже, поради ограниченото време на форума", обяснява Бъчварова. ... Заради 1 СНИМКА, заради легитимирането на една Мутра пак станахме за смях...

Българският народ е на страната на Президента. Гербажиите на къде ще бягат, не е ясно