Румен Радев: Много трудно ще допусна някои хора на КСНС с класифицирана информация

"Алабализмите не са ми прийом, МС ръководи службите, не президентът", заяви президентът. Засега няма да свиква Консултативния съвет за национална сигурност

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Много трудно ще допусна някои хора на КСНС с класифицирана информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев е римейк на руския агент генерал Заимов, разстрелян в Царство България за предателство, шпионаж в полза на русия

Българите зад граница са прогонени от комунистически лайнари като теб, и издържат семейства, деца, родители, които ограбихте деба вашта мама комунистическа и русофилистическа, требваше да ви изтрепаме през 1989 та година, когато се бехте насрали от страх, че ще ви сполети това, което правихте с политическите си противници….

крадци убийци и сигани са останали на територията. Рундъо е предател

Клепоухата брадавица трябва да бъде изгонена с ритници отПрезидентството, което е превърнал в руски шпионски център

Абе тоя ТОЛУП президента не беше ли в ЮАР малко преди да утрепат онова леке Къро? Нещо ми се връзва с това , че пак беше някъде по неизвестни с нищо държави и кога Матахари прави снимки на Борисов с кюлчета!?

Квик грувик

Заври си я тая класифицирана информация, където слънце не огрява, фуражка вчерашна.

Най-големият национален предател е РР. Няма по-продажен и защитаващ чужди интереси в цялата българска история! "Президент" е вече мръсна дума.

Провеждай си го с Митрофанова!

Да не съм като ПП-тата! Може да ни запише някой. Аз моята дипломатушка си я информирам по други канали!

То па една информация, другите държави знаят по-добре от вас какво става в България

На България й трябва Българин за Президент! Да сменим този родоотстъпник!

нещо като киро канадеца например или асен

Българите от Канада, САЩ, ОК, ЕК и т.н. могат да имат ПРЕТЕНЦИИ към държавното ръководство само тогава, когато започнете да си ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ в България. Ягодосъбрачи и тоалетни чистачи - това сте вие.

България чиста от руснаци...на всички нива!!!

Много трудно ще ме излъже някой,да гласувам пак за теб,чао боклук комунистически.

Ха хаа, резидентът щял много трудно да допусне на КСНС лайната, които изсра върху България и за което дори наруши Конституцията! Държава с президент и глвнокомандващ - клетвопрестъпник, бах ти държавата!

Лена бръкна с юмрук в гъза на мунчо

Клепоухата брадавица връчила мандата за правителство на антируската и проевропейска коалиция с отвращение, но по задължение.

само киро канадеца ще ни оправи, заедно с кокорчо

АКо допуснеш копейката и митрофанката, всичко е точно!

Уродливите продажни псевдодемократи лъснаха ви продажните задници до такава степен, че вече никой няма съмнение, че сте продажни антибългарски твари. Добре че не сте съвременници на Левски, защото си представям с какви обидни епитети щяхте да се обръщате и към него. На Президента не можете да му стъпите на малкия пръст толкова сте жалки! Гордея се че имаме такъв Президент!

Как ще се раздели с руските агенти в службите, те са очите и ушите му, ясно ли е ?

Я попитайте хората от Безден, селото до полигона, какво може да засадиш и да поникне от тези стрелби....

Баца :)

Не знам, ама Лена го направи за смях.

Искаш да кажеш :)

Импийчмънт!

Ще си изкара мандата и ще направи партия :)

На краварите им е все тая дали ще има КСНС, дали ще е Боко, Чоко, Гешев, Пешев или Филанкишията! Краварите имат зор за евроатлантическо правителство, за да може едно такова измекярско правителство, където каквото пушкало-гърмяло да се хариже без пари на укронацистите и после да купуваме от краварите скъпо и прескъпо. Проблемът е, че укрите не могат да си платят 100 години напред, затова краварите им правят диверсификация: Европата да им дава безплатно каквото може и после да купува краварско въоръжение, за да могат краварите да си вземат част от парите веднага! На краварите зорът им е докопат парата! Затова искат едно измекярско правителство да праща пушкала на укрите и да плаща на краварите! Много по-добре е да няма редовно правителство и на никого нищо даром! Самите кравари така правят - ленд/лийз, няма баце, няма маце! Кеш пара, на ръка, в брой!

Така е! Държавата си е твоя, едноличен собственик, няма да се даваш!

Борбата е от кое посолство да е удобрението, то е ясно... А този е двоен агент ама българска страна не е представена в нито една от двете страни

да си враг на ФАЩ излиза скъпо, но да си приятел на ФАЩ излиза още по-скъпо

George Tenet Medal Provided by US Central Intelligence Agency for Distinct Intelligence Effort in Combating Terrorism! Превод: "Медал Джордж Тенет, се връчва от Централното разузнавателно управление на САЩ за отчетливи разузнавателни усилия в борбата с тероризма!"

Никъде няма такава информация. Никъде в гугъл. Дай линк или си плещиш, колкото да не заспиш.

В Гуглето излизат хиляди публикации свързани с Джордж Тенет! Що се правиш на щур, та и лъжеш? Ето ти един линк със снимчици от връчването на наградата на името на Тенет: https://twitter.com/Spa_Eng/status/830135748724662272

Службите са реформирани с руски агенти!

Най - големия пробив с класифицираната информация в България си точно ти - проруски фатмако.

Хора вижте какво става под статията на Маргарита Попова и това ако не е ала-бала.

_stankow

Погледнах. Нищо особено. Простотии, обиди и откровени псувни. До степен че изобщо не можеш да разбереш каква е позицията на пищещия, то няма и позиция. Доста по-зле от dir ... И какво толкова, Попова предлага разумно нещо. След компрометирането на ПП добре е да се оттегли, поне за малко.

Какъв си ти, бе? Нямало да допусне! Тази държава бащиния ли ти е? Ама ще допуснеш всичките мекерета, дето ги назначи, нали, руска подлого?

Президентът Радев ме хвърли в дълбок размисъл с изявлението, че ДАНС е получил наградата " Джордж Тенет " ,която се давала годишно само на една партньорска служба ?????!!!!!! Никъде не намерих информация за нея !!!! Кой е учередил?? От кога се дава ??? Кой е получил досега ,освен нашия ДАНС???? Как изглежда тази награда : грамота ,купа ,медал или парична премия ??? Какви са критериите за тази награда и Кой я дава ,защото ЦРУ нямат такива практики ???!!! КОЙ # ? измисли тази дезинформация или президента Радев ЛЪЖЕ ????

1. Ти докара ПП на власт, които си свършиха работата и дадоха зелена светлина на американски и европейски проекти за сметка на националните интереси и обедняването на Българите. 2. Даваш отново 2-я мандат на ПП при положение, че са покварена партия и не трябва дори да са в парламента след изтичането на записите. 3. През 1992 г. завършваш Ескадрилното офицерско училище в САЩ. 4. През 2003 г. завършваш с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ. След тези точки логично следва да зададем въпросът дали служиш на България или на САЩ? Това е риторичен въпрос.

наистина хитро си го измислил .. а отговорът е на Моzква

Мутри вън!? Къде са мутрите бе алабаш руски?

Радев си посипа главата с пепел и поиска прошка! Демек, призна че е сгрешил с тези шарлатани! Кво не ти е ясно?

Кажи за мутрите !

Всичо до тук добре. Но за да може всеки обективно да си състави мнение кой кой е, службите, които със сигурност имат записи от централите на Мунчовците, ГЕРБ, ДПС, КУРНЕЛИТЕ, ИЗЗРАЖДАНЕ, ЧАЛГАРИТЕ, да ги огласят. Разговорите и инструктажите на петата кона от Митрофанова тоже. Това е прозрачност и обективност Мунчо, това!

" Наградата на ДАНС е дадена за "изключителни заслуги и принос към националната сигурност на САЩ". Ами не е ли по-важен приноса на ДАНС за националната сигирност на България? Тоя човек вече почва да създава безпокойство с приказките си, то верно че е бивш военен , ама нещо не е наред в всичките тия бръщолевия и хаотично действия които са насочени към 'благото за народа' ! ?

Другара Радев истински кАманист -всеотдайно служи на ново-болшевишката глобо-империя, САЩ

"На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух." Това написа Лена Бориславова в своя facebook. "И да, когато имаш назначено от теб служебно правителство и смениш ръководствата на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон засега, но не и неговия дух за разделение на властите." Повод за коментара й стана пост на журналистката Роси Михова: "Аз нямам звукови записи, защото никога не ми е хрумвало да ги правя. Но съвсем отговорно мога да кажа, че съм чула лично Румен Радев да обяснява как ще смени изцяло и скоротечно завареното ръководство на службите в момента, в който има на разположение служебно правителство. Както искате, така го тълкувайте. С когото искате, с него го сравнявайте." "П.С. Подкрепата за Украйна не е обявяване на война, а мярка за спазване на междунароното публично право и териториалната цялост на една суверенна държава. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ", добави Бориславова.

Президента отново направи на пихтия шарлатаните!

Ще пуснеш само тези, коитп Посолството ти нареди

Само тези които Решетников позволи.

SirBob

Тези опорки не изкарват вече центове, уви.

Да си продажна миSir-ka e доживот, уви.

SirBob

Нови думи измислят, мисирките. Уви, няма центове.

Кофти ли ти е тъпа миSirчице, уви и още по-кофти ще ти става.

Чували ли сте някога записи на: Пеевски, Доган, Радев, Костадинов ???!!! Какво съвпадение, а!!!!!!!

Ми може да не са толкова тъпи и нагли, та да не се пазят от такива неща :) Кирето сам си взе идиота Руди-Гела Нали знаеш - каквото сам си направиш.....

тази жалка колония никога няма да се оправи най-много да ви пратят в Украйна да мрете за интересите на световното зло наречено САЩ

Дедко червени

Що ДАНС получиха "Ж. Тент" награда, от ЦРУ за която не сме чули? За подпомагане на терористи на ИДИЛ или за изфабрикувани доклади срещу руски дипломати?

И защо тогава не отключите коментарите под статията, за да приемете и овациите на родните ви читатели?

Щото няма да има изненади :)

Много трудно ще ги допуснеш до квалифицирана информация, пък им даваш да правят мандат Ей, мама ти проста !

Ами, за съжаление е длъжен. Конституция….

Спрямо хора които НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА ? ЪЪЪ, БББ малко мозък трябва да се използва !

" Наградата на ДАНС е дадена за изключителни заслуги и принос към националната сигурност на САЩ ..." На САЩ, не на България ! Да се смееш ли, да плачеш ли ?!

се гордее с предателството си !!! Млади хора, не си пилейте живота в тази жалка Балканска дупка - това не е вече България това е едно голямо нищо

Къде е Кирчо? От посолството го търсят да го бият.

За "Възраждане" Радев е евроатклантик, следователно предател на българските интереси. За ПП (и ДБ) Радев е путинист, следователно предател на българските интереси. Средно аритметично: Радев е по-близо до българските интереси от партиите в двата крайни враждуващи лагера. (Ясно е, че тук ще има само минуси. Няма значение.)

Ала бала през президента как става?

по чия заповед това гнусно Американско лаино е допуснато в секретен Български военен обект !!!??? в момента ТЕРОРИСТКЛАТА ДЪЖАВА САЩ готви атентат срещу "Турски Поток" и аевро-атлантическите лаина сътрудничат активно НАРОДЕН СЪД ВАС ПРЕДАТЕЛИ ГНУСНИ !!!!!!!!!!!!!!

1. Ти докара ПП на власт, които си свършиха работата и дадоха зелена светлина на американски и европейски проекти за сметка на националните интереси и обедняването на Българите. 2. Даваш отново 2-я мандат на ПП при положение, че са покварена партия и не трябва дори да са в парламента след изтичането на записите. 3. През 1992 г. завършваш Ескадрилното офицерско училище в САЩ. 4. През 2003 г. завършваш с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ. След тези точки логично следва да зададем въпросът дали служиш на България или на САЩ? Това е риторичен въпрос.

Нали сме НАТО, генерал е , в Байконур ли да се кфалифицира, ай сик тир шибани варненски мангали!