Румен Радев към Марк Рюте: Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на ЕС

Държавният глава проведе телефонен разговор с министър-председателя на Нидерландия

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев към Марк Рюте: Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един път да е прав Мунчо. Да ни вкарват по бързата процедура и в Шенген и в еврозоната и толкоз.

А Рюте го попитал : Тебе некой пита ли те кое добре за ЕС или не е добре? Гледай си самолета ...

по-малко знае един човек толкова е по-прав?!

На ЕС.Радев не може да защитава България.

Льольо нали ти обесняваше на Германци и на кой ли не че в България е само корупция.... сега си мислиш че със селяшките си ментални изцпеки на образован българин ще впечатлиш някой

Нашия викал: Марк, това. Марк, онова. Ади, бе,Марк, пусни ни в Шенген. Накрая от другата страна на телефона казали: Вы то телефон ошиблись, дорогой человек.

Е, той Радев добре се е обяснявал, ама не пишат Рюте какво е казал, предполагам, че му е показал среден пръст, но как изглежда това по телефона, нямам представа...

Така говорят герберските и Дай Бегейските дебили.

Продължавай да ближеш руски задници и после се чуди защо не ни приемат...

Дебил

Радев, управляваш държавата вече 2 години, какви ги плямпаш, какво си направил ти? Поеми някаква отговорност и престани да се правиш на сив кардинал....

в шенген рассиянски кавали не пускат!

не я управлява, приятелю! съсипва я!!

Съгласих се, приятел!

Я па тоа !

що пишеш на тая шльоковица бе??

оставането на България извън шенген не е в интерес на ес това изречение вероятно му го е прошепнала митрофанова!

Какво друго ни остава освен да пускаме нелегалните мигранти в...Гърция. Тя е в Шенген...

либед!

Президента да се направи на главнокомандващ и главноначалстващ /вече 2 години управлява всичко / и да поеме отговорност .Все се хвали , че завършил военно- политическа академия в САЩ за лидери и да поеме цялата отговорност за охраната на границата ни с Турция

Ази, ако бех на местото на тоя Руте-глупав Вуте, щех да се чукнем у-глава: "Абхе, тези сха най-старата дръжава у Европско и осми у свето, дай малко повече уважение, оти они па че са туканка, коги ние хуланците бидеме у гОмната на историята."

МУНЧО - СЛУГИЯНАТА НА БЛЯДОВЕТЕ, Е БИЛ ИНСТРУКТИРАН ОТ МАФИЯТ - ДА ЗАПЛАШИ ИЛИ НАПАРВО ДА ШАНТАЖИРА БРЮКСЕЛ - "ИЛИ НИ ПУСКАТЕ В ШЕНГЕН (А С НАС СЕ НАМЪКВАТ И БЛЯДОВЕТЕ ОТ ГРУ, ЖИВЕЕЩИ У НАС) ИЛИ ВИ РАБИВАМЕ, КАТО ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕС ! АКО СЪМ НА БРЮКСЕЛ, ЩЕ ИГРАЯ ОСТРО, ТВЪРДО СРЕЩУ КРЕМЪЛСКИЯТ ТРОЯНСКИ КОН С УЛТИМЕТОМА - ИЛИ КЪСАНЕ С БЛЯДОВЕТЕ ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ, ИЛИ СЕ ИЗНАСЯЙТЕ ОТ ЕВРОПА ! И ДА ВИДИШ МАФИЯТ ККА ШЕ ПОДВИЕ ОПАШКА, ЩОТО ТУКА ИНАЧЕ ВСИЧ„КО БИ СЕ СРИНАЛО НА МИГА ! СЪБАРЯЙ КОНЯ ИНАЧЕ НИКАКЪВ ШЕНГЕН !

Ако не го е плеснал по дупето със сигурност не е разбрал Рюте какво му говорят..джендърите само за 1 мислят

В интерес на България и българите е такива подлоги на мутромилиционерската мафия като в….с ,която контролира задкулисието и разграбването на страната ни вече 33 г да бъдат изметени от обществено политическия живот и осмислени в исторически план като безродници

A koe e в интерес на България? Пфу.

И Рюте какво му е отговорил?

В ЕС и целия свят знаят много добре за червения ти кремълски гъз. Няма да стане докато въдворяваш диктатура в страната. В твоите ръце България е Иран за света.

“Предпочитам да имаме хора, които идват от Гвинея или Кот д'Ивоар легално и работят, от колкото българи или руснаци с техните нелегални банди".

Румене, ти в България ли живееш? След тази статия отново ли ще се натискаш за Шенген? Не те ли е срам!

Руменчо това да не ти е Кирчо да му казваш кво да прави ако не ти е пратил лалета и ти ако си отказал покана само по маски няма да стане!

Дискриминират ни заради индийците, които са дошли по нашите земи заедно с Александър Македонски по времето на похода му до Индия.

Рюте слушал,слушал и накрая попитал: а бе Румба,я кажи сега Крим руски или украински е,че нещо не разбрах... и темата за шенген отпаднала докото наш Муньо ни е водач на нацията

Алоооо даааа кой се обажда а така ли добре тогава айде чао че мач гледам!Руменчо на теб някой да ти се е обаждал от Северна Македония да ти каже че са готови за Европейския Съюз ?

Да ядеш мойто путье!

Заради наглите аматьори на Радев от ПП, България спря развитието си и не усвои навреме парите от ЕС, предвидени за нея по плана за развитие. Алчността им за власт и пари доведе до трагична за страната ситуация и то във време, когато половината ЕС и 2/3 от света навлизат в дълбока стагнация. По данни от Световната банка.

Заради юмручния преврат и последвалите катастрофални правителства от радевите марионетки, България спря развитието си и не усвои парите от ЕС. Сега е късно, половината свят навлиза в тежка рецесия. Алчността на Радев и ПП за власт и пари съсипа държавата.

По дупето... От джендър-демократ, който ще национализира ферми и прави ТКЗС ;) Още ваксини ви трябват. И трамваи

Обаче Олаф започна пак да си иска пари от бойковите схемички. Апропо какво стана с жълтите павета? Или с тях купихте изборите във Факултета...щото списъците са достъпни

Ще пуснете и мароканци... изчакайте само да спуснат квотичката от ЕС, носеща гръмко заглавие "приемствена солидарност" или нещо от сорта.

Ама е в интерес на бългрите макар вас този интерес да не ви вълнува..

Крим е бил и пак е руски колкото и да се напъвате.. Интересно ми е много ли е ''демократично да се перчат българите със Съединението а такова направено по демокртичен път в Крим да отхвърлят????

На българския народ.НЕ ШЕНГЕН НЕ ЕВРО ТОВА ЩЕ НИ УБИЕ.ЕВРОФАШИСТИТЕ СА ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ И ИСКАТ ДА НИ ИЗБИЯТ.МНОГО СМЕ НЕПОСЛУШНИ НЕ ПОВЯРВАХМЕ В ЕКСПЕРИМЕНТА КОВИД КОЕТО СЕ ОКАЗА ИСТИНА ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА ПОРОБВАНЕ И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.ПОСЛЕ НИЕ СМЕ СВОБОДНИ,КЪДЕ СТЕ СВОБОДНИ БЕ ПРОСТАЦИ,МИНАЛАТА ГОДИНА КОЛКО ХОРА ИЗГОНИХА ОТ РАБОТА,ЧЕ НЕ СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ И КОЛКО СЕ НАДУПЧИХА ПРИНУДИТЕЛНО.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОФАШИЗМА!!!

Голям въпрос е България има ли съюзници в ЕС, Радев?! А в НАТО ? Всъщност Марк Рюте греши само в детайлите ! Българо-турската граница не може да се мине срещу 50 Евро. Но може срещу 500, а най-добре срещу 2000 евро. Средата е конкурентна! Цинизмът е в друго , Радев, но ти липсва кураж да го заявиш, ако го осъзнаваш ти и/или съветниците ти! Цинизмът е ,че именно Западна Европа призоваваше към приемане на милиони незаконно нахлуващи бежанци, особено Германия на Меркел, но също така и Бенелюксът , където се намира и Нидерландия. Дивият запад(псевдоелитът излъчван чрез представителната декорация) открито суспендира от десетилетия собственото си законодателство , за да улесни Стратегията по метисизирането на Европа. Вместо да противодейства на геостратегията Дъга на нестабилността. Например ЕК да наложи санкции на САЩ Неприемането ни в Шенген, а най-добре в еврозоната ще се окаже подарък ! С висока стойност! По няколко причини: 1. Заставя ни да преосмисляме т.нар. цивилизационен избор 2.Заставя ни да търсим истински съюзници. Дори и в ЕС бихме могли да ги открием в някаква степен. Като превърнем Вишеградската четворка в петорка! И работим поне за Великолепна седморка(Румъния и Хърватска , да речем) 3.Заставя ни да се откажем от инфантилните очаквания някой друг да ни оправя ;) Българската граница е най-вече Българска! Има достатъчно мъже и жени дори в МВР , които не са поразени от корупция, малодушие и не0либерален инфантилизъм. Има много повече доблестни мъже и жени , за които член 59 от Конституцията на Република България не е празно заявление. Доказват го гражданските патрули по границата - реална проява на истинско гражданско общество, в отличие от грантозависими агенти на чуждо влияние. 4.Заставя ни да мобилизираме ресурсите си за развитие и напредък, както и за съхраняване на все още неунищоженото от позорния не0либерален преход към Небитието! И тук идва задължението ми да ви запитам г-н Президент : Вие защо досега нито веднъж не използвахте изключително силното си пълномощие по ЗПУГДВМС : Чл. 10. (1) Предложение до Народното събрание за произвеждане на национален референдум може да бъде направено от: 1. ... 2. Президента на Републиката;....??? Имате все още предостатъчно време да запълните този свой Пропуск! Има толкова много съдноносни въпросителни , чийто отговор е недопустимо да бъде даван от каймака на една неприкрито колониална администрация, нали ? От въпроса за Войната и мира , през милиардните васални вноски към САЩ, до отношението към Македония. Поне една дузина съдбоносни предизвикателства! Призвавам Ви да изпълнявате задълженията си и да ползвате наличните ви пълномощия ! Ако намерите кураж и мобилизирате волята си ще Ви подкрепим! Въпреки кресливите агенти на чуждо влияние и евроатлантическото мнозинство в 48 НС