Румен Радев: Изолацията не е механизъм за управление, а временна мярка

"Изправени сме пред общо изпитание, но трудните моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото", заяви президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали помогна нещо тоя с неговите ПРОСТОТИИ в това трудно време!!!!!!!

Десет дни не съм влизал в Дира и мислех, че троловете са измрели. Ама не, увеличили са се. Кой ли им плаща с парите на бедния народ. Да си трол е гнусно!

"Изолацията не е механизъм за управление,а временна мярка".Съгласен съм г-н Президент,но твърде академично се изказвате за ограничения бг.народ. От коментарите се вижда,че не разбират какво искате да кажете. Хора, медиците определят как да се борят с вируса и предлагат мерките които правителството да вземе.Правителството от своя страна е органа който трябва да впрегни и синхронизира механизмите на управлени така,че икономиката да понася възможно най малко щети ,които хората ще и да не са застрашени в бъдеще. Пазари,магазини ,навсякъде където трябва да се поеме контрол от полиция,жандармерия и войска, ако трябва да се изградят и доброволни отряди в помощ на спазване на реда. Въпрос на различно виждане за управление е позицията на Президента от тази на Мин.председателя .Колкото до цитата под заглавието по горе, пак е прав,че този наш народ винаги е теглил и ни е присъщо това.

А ти бе овча главо, къде видя адекватни мерки?! При по малко починали в сравнение с тези от автомобилни катастрофи - пълен блокаж на икономиката и, затваряне на открити паркове, градинки и пазари и натикване на хората да пазаруват в закритите обекти на големите търговци ?!? Като същевременно не затваряне на църкви, тъдето малоумни килимявкаджии дават причастие с една и съща лъжица? Това ли са ти адсекватните мерки?!

На кого пречи Радев? Казва истината - ограничителните мерки не лекуват. Но скапват живота на хората.

Добри думи, г-н Президент. Но къде са делата? Боко Тиквата и гробарската шайка са още на власт.

еее обърна палачинката. то не бяха два щама, то не бяха тъпотии за бойни хладилници и не знам какви дивотии..... Трябва да се види как да измизаме от извънредното положение без да с самоубием. Това е най-важното. Явно е, че идеята да разхлабят контрола на пазарите претърпя тотален крах. А затоплящото се време води до втори крах.....

Не изкам повече плешив президент, моля ви от сърце

С всяка следваща своя изява "нашият" президент затъва все повече и повече. Така е като се натресеш сам в блато и нямаш полезен ход. В неговия случай най-малко щети и на обществото, и на себе си, ще нанесе, ако вземе да замълчи най-накрая, че приказките му са пълна катастрофа.

Радев, я провери с колко е паднала цената на ски-зоната в Банско. Я поразпитай общинските съветници ... Веднага ще направиш връзката Банско - карантина - дарения и т.н.

СМЕШНИК

Ало, конституционния съд и Гешев да си свършат работата и задействат процедурата за изгонването на нищоправеца и подстрекател за бунтове и стадно заразяване-самоунищожаване населението ни. Да се спре и руската телевизия на Болен Сидерович, последовател на Радев за стадния имунитет.

Ох тос много прос. Ами лекарства няма, ваксини няма, ти какво предлагаш?

Я гледай Масрафийски. Има излекувани. Хайде сега се сети, има ли или няма лечение?

Господин президент ако знаете формула за оцеляване от вируса дайте я моля. Вие ходите ли по улиците

Алооо..ама ти откри топлата вода бе тапир!!!

Най-после поздрав без политическа злоба и укор!

Никога не е имало толкова безотговорен президент.Винаги до сега говори глупости,а хората си правят изводи дали ще гласуват за него.

Никой не може да бие Плевнята.

ама ти най-добре знаеш. Ние те разбираме - от години механизмът за управление работи така. Който има идеи, трябва да бъде смълчан, обруган и обезвреден. Дали е дошъл моментът за обратното, като ни свикнаха да не мърдаме? Парализираме сме от вирус, който коронясва с години най-годното.

Дайте на "президента" нобелова награда за откритието, че изолацията не е механизъм за управление. Май не познавам по-ограничен и послушен човек от него.

Президентът Радев с обажда, само за да заяви, че го има. Тотално безполезен човек, даже вреден. Но винаги ще помня думите му на Шипка (бях там и го чух) … даже не се извини за тях. А сега се прави на мислещ за народа си.

Вреден, дребен, непотребен

Да, г-н ДОДО, защото за такива като вас е необходимо да бъде по цял ден с джипа и по екраните на почти всички телевизии, за да бъде съществуващ..... Жалко

Старите хора казват: една жена може да те издигне до върха, но може и да те срине до калта... В случая с нашия фатмак президент, за жалост, се случи второто. Той бе избран съвсем случайно, за сметка на противопоставената от Боко на изборите кака Цецка. Тя, горката, за нищо не ставаше и това изигра лоша шега на българите, които наказаха България с президент Радев. Добре, щяхме да го изтърпим някак си, ако не се намеси новобрачната му жена, която мина всякакви норми на поведение на съпруга на президент. Наглост, незачитане на никакви правила, себеизтъкване, намеса в държавни дела, провокативни действия и писания по интернет, нелепи изяви при официални срещи с чужди ВИП... И ако фатмакът бе мъж на място, можеше да спре тази опиянена от позицията си на президентша жена и да запази авторитет. Но уви, даже при абсолютно незаконните изцепки на същата като "Първа дама", което е против Конституцията ни, той пак не й затвори устата и тотално се изложи. Въобще, присъствието на новосъздаденото по спешност сем. Радеви във висшята ни политика се превърна в тотален фарс и пример за некадърност, наглост и безпардонност... Но, и това ни е писано да изтърпим още малко...

Не е виновна жената, търкулнала се тенджерката, "намерила си похлупака". Хората си намират себеподобни. Тия двамката са си лика-прилика.

Скоро ще берем черните плодове от бръщолевенето ти!

Кой пише речите на този нещастник, или е бившо ЗКПЧ или партиен секретар на бившо ТКЗС или бивш агитатор от дружеството Георги Кирков...????

Простия човек исползува купешки фрази, набор от безмислици, и си въобразява, че е нещо повече от простак.

Деса е изсмукала мозъка на този нещастник през чепа, пази Боже, слепо да прогледа...

Радефф, мислите ти са инфантилни, като на първолак, по добре мълчи, защото си трагикомичен..не ставаш и за пъдар..

Развързала е пак Тиквата кесията с безотчетни пари за сайтове и гробарски тролчета в тях. Явно губи вече надежда, че може да оцелее. А и милиардите, които очаква да заграби при създалата се ситуация са голяма стръв за бизкрайната му алчност. Тирани, всуе се морите, очаква ви разгром.

радке, кога излиташ с грипена за москва...

Е,този въпрос е зададен от кенефа България.

Изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка - това е като: за да вървиш, трябва да крачиш!!!

О, свещенна просотийо!

Не млъкна тоя комунист. От кога почитат религиозните празници?

Менте рейтинг. Лично дпс кво каже. Една бгмохамеданка. Шерка ми в театъра от години, а на мястито щели на назначават турчин. Казах й те не са лоши и то искрено и веднага избяга.. И не след някой ден прочетох, че са назначили за директов от бсп с христианско име, от кои е,? Пълна лудница е.. Ако чака някой, ще се оправим, кога отидат крадците в отвъдното. Всички са един дол дренки, за о лагодетемствуванегепенеподмасатакойдадетойщеяде

Време е да го разпъне на кръст бойчо, той това ги може Диктатура и обезглавяване на много чрстни хора, а дъпъсъ сеир ви гледа на предателите. За пари убиват и подледният българин. Шопи не са свикнали на труд, а вече са твърде там от села и градове от 30 години, назначавании, кой дойде на власт техните хора. Ако лужа се кълна и ноби да ме заколи и оддре в сентъра на сари град

'Временно' е нещо с определен срок. За жалост не сте определили срок, господин Президент.

Ако се заразиш с коронавирус и си стар, рискът да се умре е 3-5%; но ако си гладен и нямаш пари, а само дългове и ядове, макар и млад рискът да се умре е 100%....и без да си заразен.....Избирайте.....

а ако си прозд, риска да си останеш такъв клони към безкрайност... нямаш никакъв избор даже!

zdrafkof

Лили, тази честа употреба на пълния член да не е свързана с някакви други дефицити?

Пълният член е употребен от Лили не често, а правилно. Не знам за какви дефицити намеквате, но Лили няма дефицит в правописа и това заслужава адмирации, а не подигравка.

Ако се заразиш с коронавирус и си стар, рискът да се умре е 3-5%; но ако си гладен и нямаш пари, а само дългове и ядове, макар и млад рискът да се умре е 100%.....Избирайте.....

Льотчика вика : Българи, юнаци, българи, юнаци ама няма да му мине номера,

Като гледам тука какви руски и комунистически пропагантори са се навъдили им пожелавам да излезат навън да направят разходка до близката болница с коронавирус, да направят три хубави вдишания с вече използуван апарат и ако оживеят след 3 седмици да ни кажат дали ще мислят същото, справка борис дж от днес изглежда като извънземен и другояче говори, удрискал е всичко в болницата.

tzani@

Идиот! Такива сте всички гербаджии!

На тоя родоотстъпник и руска подлога не мога да му търпя мишата физиономия, ама хич. празнодумец и скапаняк

tzani@

А на Боко тлъстата и проста физиономия те кефи, нали? А че е американска подлога и продава страната си те прави щастлив?!

А защо е така?! Защото сринаха и образованието, което също е престъпление срещу националната сигурност! Двата основни стълба на всяко едно общество- здравеопазване и образование! А сега бягайте боси и голи, дай Боже да сте здрави, по така наречените " магистрали" и чакайте да ви дават мизерни стотинки, за да подкрепяте този или онзи.

Днес е празник. Да поздравим приятели и роднини, да се смирим и вразумим в този труден момент и да почерпим сили да се справим с това изпитание. За президента няма да кажа нищо на принципа или добро или нищо.

Големи сте боклуци.

ти просто не знаеш Фрогнюз какви боклуци са ....

боклуци са вярно е

Българинът е подивял напълно, сбъдна се опасността от двата двата му най- големи страха - да не настине и да не се мине и трябва да избира. Каквото и да избере все ще е недоволен , че другият страх се е сбъднал. Свикнал е да минава между капките и издивява , че не може да изработи вируса, както околните и хем да не настине, хем да не се мине. Споко бе , събратя , като настинете повече ще се минете, даже има опасност да се срутите. Разбират го , ама инстинктът да минат между капките е толкова силен , че направо беснеят , че не минава и неминуемо ще се мине.

Прецедентчето и то гледа да се провалят мерките, та да не се мине, всеки ден разни дяволии измисля да подклажда недоволството, че минаване между капките няма . Селско селянче , свикнало да се провира между капки , ако настинем ще обвинява , че сме се минали, ако не се минем ще настоява , че сме настинали , важното е все да е "прав" , да оглавява , независимо колко пречи , вреди и хитрува.

Вместо да се изолира цял народ, можеше да се изолира истинската напаст - мутрите. Президентът не оправда надеждите на народа.

Силата е в единоначалието. Президентска република е спасението. Военните не са за политици.

"Военните не са за политици." А за президенти стават ли или летците не са военни?

За агента Буда ли става въпрос? От пожарникар и охранител на Тодор Живков, без медицинско образование, сега е диктатор номер едно, само от 10 години и края на "медицинската диктатура" не се вижда... дори самолети за армията "избира" без конкурс и без да се допита до летец-номер-едно и генерал-Президент?

Да закриваш болници и да позволиш кадърни лекари да бягат в чужбина/ и това е факт/, е на това му казвам аз престъпление срещу националната сигурност. По- добре да поддържаш 10 000 повече лекарски персонал, отколкото 10 000 повече никому непотребни чиновника в разни агенциики, комисии и други измислени администрацийки

Ти тези лекари с лопатата ги копаеш. В Германия ги приемат само пълни отличници с 6.00 и пак две трети от тях не завършват , тук идват от цял свят, щото другаде никога няма да завършат и при тази ниска бариера пак няма лекари или искаш да назначаваме бръснати и касапи на конвейер с лекарска диплома .

tzani@

Да, ама тези чиновници, нали са на хранилка, и заедно с платените по-тъмнички българи гласуват за него . Пук един образован човек ще се позамисли за кого дава гласа си!

слава богу че сред морето от тикви имаме поне президент на който да вярваме и да се възхищаваме браво

Подкрепям те, управляват ни нагли престъпници и единствено президента в момента намира сили да им се противопостави. Смятам че може да обедини и поведе хората към много по-добър живот.

Хора, българи, гледайте от към хубавата страна ! Празник е все пак :) Хубавото е, че тоз безделник, това нещастие падение и всички други предатели, като него Вче няма да припарят до президентството. :) Да, проба грешка, но така вървим напред. Бъдете здрави !

Напълно подкрепям казаното.

...от Радев...

рублен радеф??? мислим тежко болен е, умствено, червена диария му е в празната кратуна...

Че е червен то е ясно, но нима предпочиташ да бе станало онова безполово магаре с перука президент (което също е било в БКП)?!... Радев си е червен комунист, но поне се е явил под червената лява партия, бил си е през цялото време в БКП и БСП и се държи като истински социалист с лява политика и леви възгледи без да рони фалшиви крокодилски сълзи пред ефир...

Тарикат мъж не писка!

Сам ли я измислихте тази мисъл?

Пандемията се оказа най-велико изпитание за хората по земята в момента. За три , четири месеца лудна целия свят. Колосални неизвестности и още повече колосални трудности. Как да се действа, какво да се прави, еден прави едно, друг , друго, няма правила. Такова чудо е имало преди стотици години, но тогава времената са били други, няма нищо което да помогне как да се справи човечеството с това нещо. Радев говори, но и той не знае отговора какво точно е най-нужно да се прави. Просто всичко става с експериментирате в реално време.