Румен Радев иска да изслуша Кирил Петков преди да реши ще свика ли КСНС (видео)

"Ако целта е подпомагане на диалога и той е нарушен вътре, в управляващата коалиция, то трябва ясно да се каже какви са причините за това", посочи държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев изглежда че трябва да последва Додон.

Фатмакът кРадев няма да свика нищо преди Решетников да му нареди чрез Мутра Фанова. Бе, вижте го на какво прилича, бе, абсолютно копие на Живков, явно е правен от него.

Нито крачка назад по въпроса за рсм! Който политик се огъне сега е национален предател и трябва жестоко да бъде наказан!!! Разбирам, че правителството ни отново е под външен натиск, както по темата с оръжията за украйна, където за щастие успяхме да се измъкнем от братоубийствен грях, благодарение на Президент и Нинова, НО следващата голяма битка за нас като българи е за Македония! Трябва да издържим като гърците до край и да си отстояваме националния интерес! Ако ще и ЕС и щатите и целият свят да е срещу нас не трябва да се огъваме!!! Признаването на българско малцинство в рсм е капан! После ще искат ние да признаем македонско малцинство у нас и ще почнат териториалните им претенции към гоцеделчевско, банско и т.н. Щатите яко подкрепят турция, която иска да се свърже с албания по суша-през нашата територия! Турците от години поддържат тяхна войска и морски бази в Албания! Всичко е гадна игра срещу България с помощта на някои наши продажни политици и "съюзници и приятели"! Македонците първо трябва да признаят, че са българи, че сме един народ с общ език и история до 1944-та година! Да заявят и подпишат, че нямат никакви териториални претенции към България! Да си оправят учебниците по история! Никакво вдигане на ветото ако трябва от ЕС ще излезем!!! Рано или късно народите ни трябва да живеят обединени в християнска национална българска държава!

Родиш дете, но друг не може да има свое и прави всякакви кондики да ти го отнемат социалните и други служби да му стане осиновител. После детето се възприема като такова от друг род от гняв и отмъщение, защото си допуснал да ти го отнемат. Но то понеже подсъзнателно знае истината, започва да си оформя самостоятелна и несвързана с нито единия род идентичност - прави си нов клан. Ей това е психоаналитично положението, според мен

ай да видим, дали ще ги кажеш ясно причините! Хитра лисицо!

Кире, падни за 10!

Този не знам как са го хранили толкова години в гарнизонните стилови. Той угода няма човекът. Назначи си правителство и пак недоволен.

Мрън, мрън, мрън, искам. Мрън, мрън, мрън, призовавам. Мрън, мрън, мрън, очаквам. Мрън, мрън, мрън, трябва да се даде. Мрън, мрън, мрън, чекмедже..... И аз мога да стана президент! Ще мрънкам последователно и ще бъда по-голям демагог!

Покрай Про100киро Тиквата изглежда като Нобелов лауреат

..... Заради един мандат и един юмрук събори цялата държава! Боко, прост, ама се ослушваше какво правят умните покрай него, каквото в Германия и Австрия- такова и у нас, демек по- умен от Кирчо!

Цирк. И Просто Киро, и клетвопрестъпникът, който го назначи са краварски слуговниции унижават и унищожават България!

Президента е принципен последователен и предвидим!Консервативен до някъде! Става все по добър политик - когато трябва да балнсира ,го прави и да отваря вратички също!1Все още е толерантен към правителството и Петков който е много деен и спонтаннен за съжаление и в думите си!!1

Ако на власт се появят наистина неудобни за него, ще забрави да бъде "принципен".

Глупости! Фатмак, нищоправец, какво е направил като началник на военно вьздушните сили -нищо, а сега се обградил с ченгета и ламти за ВЛАСТ!

Четири пъти те избирам ,но сега и челна стойка да направиш си най-презирания !

Абе Ева, Ти ли ни го докара тоя фатмак? Как не те е срам?

Личи си че си тъпа, демек, пак ще го избереш!

Измамената камила!

Поради сложната обстановка и ,че трябва все пак не само да се краде, но и да се дава процедурата е повече от задължителна .Президента е ДЛЪЖЕН да свика КСНС при следният дневен ред: 1.Анализ на фактическата обстановка и конкретни предложение за туширане на негативните фактори- необходими ресурси, срокове и отговорности. 2.Анализ на финансовото състояние и пояснения за нам коя си колона за какво са били изразходвани онези 9 млрд лв и 510 млн лв изчезнали от сметката на АМ " Хемус". 3.Анализ и отчет за приходите и разходите свързани с доставките на газ и петрол- участващи субекти, комисионни , разпределение и предложение за информация на правоприлагащите органи...... по нататък е губене на време

В тези храсти има укропедерасти :)

А в дерето с коприва ака путьовата орда дива

Ака ти в устата :)

Раде докара Петков. Петков лъже. Българина е прост. Е ТОВА Е ФОРМУЛАТА ЗА БЕДНОТИЯ

Ако не можеш да паднеш за 10, хич и не ходи :)

SirBob

Чета тука някакви идиоти се опитват да доказват, че видиш ли,влизането на Македония било и в български интерес "очевидно". Не, тролове скапани, ОЧЕВИДНО е само едно - в български интерес е историята ни да бъде призната от тази новосформирала се държавица и същата да спре с епитети като "татари" и "фашисти" по адрес на България! И Петков ако посмее да извърши предателство спрямо България, не му се пише нищо хубаво.

Прав се. Точно на тези хора се чудя. Дали са платени ? Или наистина мислят, това което казват ? Защото това което пишат и говорят е нелогично и анти-българско. Интересното е, че нямат аргументи за това , а са много кресливи(образно казано).

Ще извърши! Мунчо затова го сложи, дори наруши Конституцията заради него. Служат на краварите и затова им е широко около врата. Засега! Докато Путин си изпълни целите и разкара САЩ и НАТО от Източна Европа.

Буратино да тичка да се обяснява на татко Карло :)

Представяте ли си ако настоящите Президент и Премиер бяха като Плевню и Боко каква хармония и единомислие щеше да цари между тях и СевМак отдавна щеше да е член на ЕС!!!!! Но Господ е милостив към нас, българите, и не позволи да стане това грехопадение!

Генерале , свиквай КСНС заради Газа. Проблема е огромен. Тия тапънари ни лишиха от евтино синьо гориво. Пробутват ни олигофренски обяснения за рискове и дрън дрън. Какви рискове , какви пет лева. На голямата икономика в Европа чрез частните фирми закупи газ от Газпром съобразно правилата. Италия също. Тези да не би да са идиоти , че ще си дават милионите ей така. Идиот е К.П. и цялото правителство, а нас ни направиха на маймуни. Оставка на анти българското управление на ПП и малоумната му пасмина.

Поредния нагласен мач, Абе ще се дърпам ама не много, Това нелепо правителство има 2 много задачи за изпълнение от Посолството , Една се изпълнява във момента остават още 2 Македония и Еврото и после беж ПП няма я адрес в София, случайно ли?

Румба, да не забравиш да го ошамариш, че нещо се е взел на сериозно

Лошо брате българи единия долен лизач и московски агент другия пък канадски педераст и лъжец и държавата се катурна

Крайно време е Радев да престане да се държи като ущипана мома или като страничен наблюдател-критикар!

А Киро да вземе да се гръмне!

И двамата

"Румен Радев иска да изслуша Кирил Петков" Разбирайте , бой зад врата и чимбери за Петков , а Радев да го слуша как реве .

Какво се случи на Шипка ? От това разбират .

С камънйе и дръве трябваше ...

льотчика продължава да показва истинското си лице на путьовски агент. Спирането на интеграцията на Македония в ЕС е единствено в интерес на путьо.

Гледайте интересите на България и Българите първо. Другите се наричат предатели.

Трябва да се прави разлика между интересите на българските граждани и остарелите "национални интереси" като т.нар. Македонски въпрос. Този кораб е отплавал отдавна. Интересът на българските граждани е да имат добър и сигурен живот. Това се постига със стабилни институции и национална сигурност. Виждайки какво е било преди ЕС и НАТО и след това - ОЧЕВИДНО е, че в националния интерес е България да е в ЕС и НАТО и ориентирана на запад. И е в национален интерес и съседите ни да са стабилни и проспериращи. Това очевидно води до заключението, че е в националния ни интерес Северна Македония, Сърбия и прочие един ден да са членове на ЕС и НАТО.

Интересът на българските граждани е да имат добър и сигурен живот. - Само това е вярното в твърденията ви. Остарели били националните ни интереси от преди 100тина години - Ако бяха остарели интересите ни по времето на турското робство, което е близо 500 години и ако повечето бяха с вашето мислене тогава, сега нямаше да ни има или щяхме да сме турци господине или госпожо . Не приемам "модерното" ви мислене за нормално.

Гол да го бараш :)

SirBob

Никакъв кораб не е отплавал. Колко платиха за евтините опорки от Козяк, а?

_stankow

Времето за разговори свърши. Трябва нещо да се направи, а на никой не му се пада от власт заради непопулярни решения ... Петков е в цугцванг - ако признае Македония народът ще го изхвърли на мига. Ако не го признае - Мустафата ще му каже да си ходи веднага, не го е сложила там, за да гледа интересите на България, а на Америка.

Ама преди да го пробута руския агент Радев, кой познаваш е тоя Петков? Така че много моля именно Радев го пробута и не ми се дърпай те сега че едва ли не някой друг освен Русия нарежда на Радев. Това че американците имаха повече пари и си купиха тоя продажник е друг въпрос.

_stankow

Ама знаете ли колко го интересува някой кой е пробутал Петков ? Важно е да не му позволим да направи глупости. Както с газа.

Браво на народа ни който си избра един кремълски троянски кон в европейския съюз и нато. Да ви честито, ще ви изпокара с целия свят

Нещо не сте разбрали, или просто така си пишете, защото е политеврокоректно. Доказателства моля.

ОЧЕВАДНО е, че влизането в ЕС на македония ще постигне по същество българския идеал - ще събере народите заедно. Някой ден и в Шенген - все едно няма граница. Но това ще остави без работа всякакви патрЕотЕ и прочие. Освен това, ОЧЕВИДНО не е в интерес на путьо Северна Македония да се интегрира в ЕС. Представете си какво би се случило ако България не беше в ЕС и НАТО в настоящата ситуация. Путьо би могъл да я завземе с един-два батальона и няколко самолета и да назначи кУпейкин за министър-предсетател, президент и председател на народното събрание едновременно.

Злото.Виновникът за всички беди!!! Тъпите българи го преизбраха.Сега си го чукаите в главите

машините на Мадуро които Славчо Чалгара пробута за кеф на Митрофанова

Тогава изглеждаше като по-малкото зло.

С девет ледени кристала богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Мàрица, Артемида на Олимп, на Троя и Диана на Рома Bona Dea, Добрата ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ САМО БЕЛ КОН ЩЕ ВИ СПАСИ МАЙНА https://www.youtube.com/watch?v=xVS08Hv68WA Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир аз Оопс - Мàрица и богинята на Средец, Европа, Египет, Вавилон, Картаген Афродита олимпийца, хеката Рея, Рибочката сме тукаска за да ви опазим ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ Θεά Άρτεμις, тройна хеката Бендида от Пулподева, Мàрица, Оопс, Добрата, олипмийца Артемида, Венда и Диана ловечката, хеката на Месечината, хеката на животните и магията, Пророчицата заклинателка Първа богина на Тракия и Кендрейсея Първа богина на Македония с Пела, и Мизия с Бдина Първа богина на Одриско с Балкана и Севтопола Света богина на Троята Пазителка на Рогът в Изобилието Силва-дроида на животните, змийците и птиците главна жрица на света Родопа, богосъща Рила, белия Прин и валния Балкан на горски нимфе, сатри и кентавори, и на белите тракийски кони Желадокоса

А бе тези те сложиха на място, бат Бойко нещо се лигавеше с теб, но тези ще те накарат да си президенстваш

а другия-изслушва...

Ту с лява,ту с дясна ръка...

Киро действа като типичен шеф на малка фирма - обещава и най-невъзможното на клиента и после прехвърля отговорността на някой друг. За какво да го свикват тоя съвет, за да изложи старото си становище и да му натрият носа ли ? Да не е обещеавал глупости, които няма правомощия да изпълни...

план нещо?!

Не съм изненадан :)

двама продажници...

Единия е за бой, другия за бесилката!

Президента в кой си период е сега, проруския, проевропейския или пронатовския. Висша форма на мимикрия с политически привкус.

Ма Киро дебило не е излизал от олигофренския си период :)

ФАЩ да ни я дават тая Македония и тутакси ще влязат в ЕС :)

Ако Мунчо пребие Киро дебило, ще го призная :)

Брюксел връща българския стратегически план с над 200 забележки. Това е 'А' отбора на Киро тъпунгера, пробутан от колониалният лакей на снимката.

ПП и ДБ са политически субекти работещи за САЩ и против България. Накратко те са шпионски организации. Точно ПП и ДБ бутат сил о България да приеме Антибългарско искане за вкарване на Македония без условия.

Пак Радев и Възраждане са руски агенти. И именно Съветския съюз създаде тая Македония.

Ватман с крила и вишу, се помислил за Батман... ама Батман е на кино, а нашия си е Ватман...с крила и с вишу! Дано го избегне маймунчовата шарка..

Само това знае резидента, клишета и високопарни речи.

Па аутиста Киро и това не знае :)

И затова му скочихте на врата.

А ти с кухата кратуна, как разбра?

Нали ЕугЛенчето го съветва :)

SU-152

Гледах обзорно предаване на Би Би Си - Русия за военните действия. Такива глупости , щуротии и откровени лъжи. Дива пропаганда за малоумни. А беше време когато всички мислехме че те са еквивалент за правдива информация и обективност. Дали тогава е било наистина така ? Съсипаха я тая компания , еиийй............

Англосаксонска пропаганда за олигофрени :)

Руската е за олигофрени, ВВС е за интелигентни.

SU-152

След 1989 г. ББС престана да е еталон, а сега вече е пропаганда, каквато и при Брежнев не е била...

Кои са обективните руски източници на информация?

ВВС не е за тъпаци като теб - иска се да имаш нещо в главата, за да схванеш за какво става дума.

Бегай гледай укротелевизия :)

SU-152

Толкова ли няма един журналай , който да попита кирето, ококор, лореал и съпруга, ленчето и цялата дружинка какво мислят за увеличаващата се група от големи фирми и цели държави приели новата схема за заплащане на газа ? А ние останахме на бруствера само с балтийските тигри и пшеките май...........

Ами нали ги видя ингилизите и хамериканците и европeдерунгелите за КОВИД. Тия нямат грам критично мислене, каквото им кажат по твито и го приемат за вярно. И по две маски носеха . А колкото за Радев, аз вече не му вярвам . Той въведе зеленият сертификат в България - Янев е същият. Да не говорим , че и те участваха в унищожението на БА.

Депутатите в руската дума все още носят маски. Пък Китай затваря цели градове. Та какво казваше смешко?

Ако искаш си сложи две маски отпред и една отзад, да не те изненада вируса. А набий си и десетина вакси от различни производители. Е що трябва да гледаме Запада или Китайците и Руснаците ние безмозъчни ли сме ???

Щото за да си изпълняваш норматива не споменаваш нито китайците нито руснаците нито корейците. Щото ти пречат на пропагандата.

За разлика от някой , аз нямам норматив и пиша само с един ник. И на всичкото отгоре гледам Българските интереси - това последното можеш ли да си го представиш поне ?

Мунчо вика Киро дебило на килимчето :)

Без визия, без харизма и срам за страната.

Няма нищо лошо ама има. Киро иска да пробута "нещо " скрито под масата. Скрито за коалиция и опозиция и общество, за което трябва да вербува и бай Радю. После другите при свършен факт да гласуват "ЗА" без да знаят за какво. Очевидно Киро е излъгал и западняците и им е дал фалшив оптимизъм. Трудно е да се каже този психар в коя дисциплина е по добър: а) измамник; б)клоун; в) предател. Отстраняването му става неотложно.

Щом го бранят руските тролове, работата е ясна.

Радев, трябва дотговори: Кой му натресе Киро Масква или Вашингтон?

Радев си го избра щото е продажник. Ама се оказа че американците плащат повече от руснаците.

Ами иди да платят и на теб.

Да не би да се казвам Радев или просто Киро? Щото руския агент Радев ни пробута просто Киро. Пък се оказа накрая че кирето работи за американското посолство. И сега кого да обвиняваме? Руски агент Радев че ни ги пробута? Или американците затова че го купиха кирето?

от Добри Терпешев ! Корнелио, Корнелио, къде намирате такива дебили бе ?

Но по-вреден от Киро дебило няма :)