Румен Радев и Илияна Йотова встъпват в длъжност за втория си мандат

На церемонията днес президентът ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще произнесе слово

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито ви, глупаци

По голям разединител до сега президент не е имало! А защо на тържеството ги нямаше нито един от предходните президенти ?! От уважение както се казва! Защо ги нямаше лидерите на двете най големи партии в държавата!? Ами отговорете си какво доверие и какъв авторитет има Радев!

Без да съм в София, какво се видях? Първо излишна натруфеност. Полиция, Военна полиция, Жандармерия, дебеловрати мъже с метални куфари, докарани семейства около президента да демонстрират нещо, шепа активисти издигнали Радев и впрегната държавната представителна машина. И още, едни врати през който са прекарвани хората, както овцете когато ги доят. Това ли е народната любов? Цар Борис е бил без охрана, Т. Живков също, а сега полицай до полицай, до къде я докарахме? От кого ви пазят? Тържеството беше нещо изкуствено, нагласено, дори излишно. Прахосана народна пара.

ПЕРФИДНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ Няма друго жизнено общество освен това, което се оживява от неравенството и несправедливостта. Пол Клодел (1868–1955 г.) – френски дипломат, поет и драматург === Написал съм хиляди статии. Случвало се е при някои от тях, докато писалката се движи по белия лист, да ме заболи душата. Настоящата статия е такава. Тя по напълно документален начин, изважда на показ сребролюбието на настоящата президентска двойка у нас, както и упоритостта им да удовлетворяват своята алчност. Понеже основната тематика на моето творчество е контролът върху сферата на държавното управление, внимателно анализирам всички прийоми, посредством които индивидите по високите нива на властприлагането се облагодетелстват. Твърде много е писано за корупцията на лицата, опериращи с големи властови ресурси, включително при разпределението на големи средства от държавния бюджет. Перцепцията, т. е. най-общо казано вътрешното убеждение у българските граждани, че са били извършени злоупотреби, които в крайна сметка ощетяват именно тях, е широко разпространено. Също така мнозинството от суверена е наясно, че именно поради синергичното свързване на партократично-административно-икономическите кръгове с агентите на влияние на „паралелната“ държава, позиционирани в прокуратурата и съдебната сфера, ефективни присъди за корупционни практики в България по високите нива на властприлагането, липсват. Но страшното, катастрофалното, трагичното, циничното и, естествено, лицемерното в поведенческия стереотип на управляващото малцинство (спрямо общия брой на гражданите) в България е умелото узаконяване на приходи във вид на свръхнадути заплати, сравнени с добрите международни практики. В Полша, например, съотношението между годишното възнаграждение на държавния глава в размер на 70 026 щат. дол. и най-ниската годишна заплата в държавния сектор 9408 щат. дол. е 7,44:1. В Сърбия, където президентът получава 14 950 щат. дол., индикаторът е 4,11:1. В САЩ, за чиято социална действителност проф. Збигнев Бжежински заключава, че „Големите социални различия не са никак здравословни“, съотношението между годишното възнаграждение на президента в размер на 400 000 щат. дол. и най-ниската заплата в държавната администрация, която е 30 240 щат. дол. за една година (при заплащане 15 щат. долара за 1 работен час), е 13,28:1. В България съотношението между президентското възнаграждение в размер на 79 000 щат. дол. годишно и минималното в държавния сектор в размер на 389,22 щат. дол. (650 лв.) месечно и годишно 4670 щат. дол., достига скандалната стойност 16,9:1!!!

Преди малко американското прокси на Румен Радев – премиерът Кирчо обяви „нови ковид мерки“. Направи го по начин от който никой нищо не разбра, защото Кирчо е безпросветен неграмотник, говори като оли и единственото, което схванаха хората от „зоните“ му и „а, b,c“-тата му бе, че зеления сертификат щял да падне, когато 60 процента от населението се било ваксинирало и то два пъти. Негодникът, който изпълнява ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, говори иначе за суверенитет и се пъчи като пръв натовец срещу Русия. Тоя руските ще го отнесат като копче на балтончето му, а авера му Кокорчо, просто като копче. Копче, точно в смисъла, в който си го помислихте. И докато народа Е ЗАТВОРЕН, БРУТАЛНО РЕПРЕСИРАН С БЕЗУМНИТЕ МЕРКИ за вируса, който всички го карат от леко по-леко, но благодарение на слугинските телевизии хората трябва да добият представа, че едва ли не апокалипсис имало, щото кретенът Витанов не слиза от ефир, докато бизнеса е убит, докато цялата държава върви стремително надолу, управлявана от радевите идиоти, точно Радевите хора не спират ДА КРАДАТ!!! И на мен не ми е приятно, Радев, но предпочитам истината! Защо мълчиш, че ВСЯКО МЯСТО ЗА ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ СТРУВА 100 000 ЛЕВА?!!!! В КЕШ!!! Защо мълчиш кой събира кинтите?! Защо мълчиш, че това са най-близките от екипа ти, които кадруват държавата?! Знаеш ли колко стотици милиони бяха прибрани само по изборите ОТ ЩАВЕНЕ?! Не знаеш? Ах, гиди, долен лицемерен лъжецо! Що не питаш Пламен Узунов и Копринков? Що лъжеш бе, синергичнико, или си мислиш, че ще останете скрити, докато мачкате народа с „мерки“ и „зелени сертификати“, и ще щавите, и папате кинтите ей тъй на „синергично“?! Къса ви е пистата, къса. И тепърва започваме с имената от рушветите и онези от ТВОИТЕ, КОИТО НАЙ-БЛИЗКО ДО ТЕБ, събират парите! Аре, залягай по очи, че така или иначе, както сте я подкарали все ще се намери прокурор да ви просне! Веселина Томова

Коронясахме цар Румен Първи, сега остава да се ожени и за Илияна, че да стане и тя легитимна царица

С яйца ,за да посрещна подобаващо новата президентска двойка но по телевизията видях,че имало КПП-та.Ще си стоя в къщи и ще си направя омлет.

Хората реваха, реваха, че Баце бил тъп и трябвало интелигентни хора в политиката. А накрая вместо един от най-интелигентните кандидати, явявал се изобщо на избори в България, си избраха номенклатурчика, човека, учен да изпълнява заповеди. Сред върховете на изявите на Радев са Коремното набиране и 50 лицеви опори за 1 минута! Също има и едно позорно изгонване от Естония. Ако трябва да се вземе пример от Джокович, би трябвало Радев да го грози 3 год забрана да влиза там. Разбира се връх са и погребалните му речи за Нова година!

Ох, котьо, този човек е от банкет на банкет, от церемония на церемония. И за всичко това му плащаме по 180,000 на година! И специално Радев Мадурото е научен така от както е започнал трудов стаж - чака да му се сипе в стола.

Умните българи си избраха Зелен чорап.

Ако искат да зарадват народа ще встъпят в Орландовци или Бакърената.

Благодарим ти Радев, ти показа на българите, че властта В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, не трябва да попада в един човек и президентско управление, няма да има в България, както и царство, за което благодарностите са за Симо ментата.

мъжката баба Яга яхва метлата за още 5 години,тъжен ден.

УСПЕХ!!!

Таз Йотова за какъв чеп е в това президентство никой не знае,май само,като да взема огромна заплата... А Руменчо за 10 години управление само от заплатата си ще е милионер,сметнете му я,но излиза,че в края на втория си мандат ще е получил общо над 1,5 милиона лв само от заплати,хич не му е блага службицата,която и не е в услуга на народа,а на някой западни посолства...

Освен медийните му сервилни клакьори, които всеки ден са във всяка медия аз нормален човек не познавам, който да подкрепя този. Той на тях им се отблагодарява с постове това е ясно. Кой го избра се чудя всеки път като почнат да ни го навират? Разните мързеливи прошляци чакащи 75те си лева. Много обичан, а центъра на София заварден днеска с 3 КППта.

Ахах новатв ми е на заден план и някаква от клакьорите му "мъжете завиждали на Румен заради красивата му жена Деси". Не мога просто. Десииииии.

Не е моя президент!!! Не ме интересува церемонията по коронясването му. Жалко за народа, защото Този ще съсипе всичко направено в България и малкото хубаво, останало в отношенията между хората.

Че руменчУ и бойчето нямат различни политически възгледи. Нищо че изкарват руменчУ при-руски. И тримата с Киро джендъра са американски агенти. Разпрата е за парата между тях, като кучета за кокала на кого ще го даде господаря

Агонията на България се удължава с още 5 години... Честито

Румъния вече свика техния КСНС по искането на Русия за изтегляне на НАТО... Радев Изявлението пак недоразбрал.. Той съвета за национална сигурност го свиква за Македония, хахаха. Сега ще говори празни приказки, после ром, пури, народа плаща. После вечери, закуски, обеди - той така е научен още от ведомственния стол. А, дрънкането на оръжие около нас? Той като военен поне в тази връзка да беше свършил нещо...

От къде ли е дошло? Има какво да се научи от изявлението Каква Дикция и харизма, истинско дар слово. Неговите верни привърженици слушаха изявлението в захлас, За да се научат да говорят като него!

Да познаете привържениците по говора и изказа

Местим си го...

Ако не беше трагично, щеше да е снешно.

Му подарихте на Муня още 5 години власт, заплата и вечна неограничена пенсия, как сте????По -щастливи, по-богати ли сте.???? Как я карате с мижавите си доходи и цени до небесата. Или няма значение щом вожда Ви Муня е на власт.

С пилешките си мозъци си мислеха, че ТОЙ ще ги избави и спаси от лошия Тиквун, и ще станат богати, щастливи, умни, красиви и честити, а то стана по-лошо, отколкото и при Боко Тиквата. Цени и инфлация, стигащи вече до открития Космос. Затворени и фалирали предприятия, режим на тока в по-малките градчета и села, подивял и умиращ от глад, студ, бедност, мизерия и болести народ. Ама по-важните сега са Русия и Украйна и предстоящата война. Да джавкаме и пригласяме като някакви малки, жалки, улични помиярчета на шефовете оттатък океана и да бъдем в синергия с дневния ред..

Ислаш да кажеш , че милееш за Плевньо??? Ужас.

Боклуци, деца и внуци изучени с откраднатите пари от родителите Ви, взеха властта, не без участието на хората с деменция и младите без памет и знания.Нищо Сега като ги трасне мъдроти им управление и те ще се научат за кой не се гласува

Браво ! Чест и почитание , господин Президент ! Нека всички твои врагове онемеят , Народа те уважава и Чака по-добър живот !

Те онемяха от това дар слово, което се изля от екрана. Невероятни умения за дар слово - божествено

Адмирации за Президента и двата пъти гласувах за него!

След 5 години гласувай и за трети.

Благодаря, няма да съм в къщи.

За тези които ги избраха. Да те управлява един селски хитрец и Идиотова, любовницата на Първанов, цял живот висяла на държавна издръжка и ти българино да я избираш, си е кретенизъм

Поклонете се на крал Мун. Кога ли ще прогледнете.

Отврът голям един лизач и една угоена свинка да бъдат начело на нацията дано Муньо се задави като сърба шербета на тая свиня разплута

Да се чете България

Да се чете ЦИГАН- АРИЯ

За които харчим пари.Към тях трябва да прибавим и съпругата на Президента на която купуваме тоалетите.Защо трябва да има вицепрезидент след като Радев навсякъде е придружаван от съпругата си.И най-важното е,че за предишния си мандат президентската двойка не направи нищо полезно за Цългария.

Мунчо и Фиона ... олицетворението на българската народопсихология

... сбъркана работа

Дано не го изкарат целия мандат, за да я има България в ЕС и НАТО.