Румен Радев: БСП следва да изпълни мандата в съответствие с Конституцията

Държавният глава участва във възпоменателна церемония по повод 80 години от разстрела на Никола Вапцаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей пръдни стани и коремно направи

прост народ избра прост фатмак за президент!

Пак овоня въздуха

Измий си зъбите де! То вярно, не са ти останали много,но не значи, че не трябва да ги миеш, след като си ял скумрия и русенско варено!

БСП пунтират, че мандата ще бъде изпълнен в съответствие с Конституцията, вземи Радев и си изпери вонящите на руски войнишки партенки зелени чорапи. Аре, по-бързо, че си пътник отсякъде!

Мазната президентска марионетка другаря Радев пак се изживява на ментор!!! До болка е познат на матряла! Не е нужно да се хаби, недоразумението!!!

Радев се доказа като върл враг на БСП, а и на парламентаризма! Душа дава да командва, стига никой да не бара боко и дпс!

Наистина, стой на сянка.

Срещу тази конституция ти се изпърдя Радев и се насра.

Да гласуваме за Възраждане! Само те защитават българските интереси, и инициираха спасението на българските моряци в Мариопол! Костадинов е достоен българин! Слава на Възраждане!

Радев на годишнина от разстрела на съветски агент разнасял сталински болшевишки пари за саботажи и преврати.Ами ,нещо не се връзва ,може поезията му е непреходна,но това не е годишнина от рождението на поет или литературно четене.Комунистите го употребиха,повечето тогава се измъкнаха от ареста, а другаря Вапцаров пое вината и за бегълците/Цола др/.Виждам че Радев злоупотребява с опорките да почервение,а иначе си работеше и за Прокопиев.

Децата на Ястебино,са разстреляни от партизаните-това е истината.Използвали са ги като щит,когато жандармерията ги обкръжава.Комунист и човек-невъзможно съчетание.По аналогия фашистите окринци използват ,като щит старци,деца жени ,за да обвинят че руската армия ги убива.Затова заповедта на Шойгу и Президента Путин е да унищожават оръжието от тъпите сащ ,и да пазят живи хората.Нищо вярно ,няма в съобщенията от мисирките по нашите радиа и телевизии.

Идиот! Че и неграмотен идиот!

Майката на Вапцаров е протестантка.Той не е кръстен в Православна вяра.Русия няма нищо общо с терористичните акции на нелегалните ръковадени от Вапцаров.Разстрелът е заслужен.Виолета Якова /еврейка-за къде без тях/убива Генерал луков пед очите на 6 годишния му внук-това се нарича убийство.

Никола Вапцаров е терорист,английски шпионин, полечава парои лири стерлинги от противна Англия.Вапцаров ръководи атентаните с взривяването на влакови композиции, дрехи и складове с храна за немските войски.

Този Мунчо мяза на клепоухо магаре. А Деса си е чист и прост катър. Лика прилика са си.

Клепоухата пъпка с клюна пак е показал принадлежността си към ретроградните сили на комунистическите терористи-платени руски агенти

Мунчо тази каша ти я забърка с вдигнатото юмруче,ти ни натресе тези жалки некадърници от ПП-СЕГА СЕ ОПРАВЯЙ,ТИ ЩЕ ПЕРЕШ ПИШКИРА!

Откога бе, Радев, си решил да зачиташ Конституцията, че искаш и другите да се събразяват с нея? Да беше поне се засрамил малко и извинил пред народа за клетвопрестъпничеството си, с което, като наруши Конституцията ти всъщност се изхрачи върху българската държавност и то за да ни натресеш за управник един лъжец и престъпник, че да опрапасти България. Убеден съм, че ще дойде ден на възмездието да платиш за антибългарщината си, за която не може да има друго обяснение, освен че си най-долна шорошка уруспия!

Тоа Муню пак е сричал жалки и патетични речи. Колкото до Вапцаров..той е един неблагодарник. Царя е бил личен приятел с баща му Йонко. Отсядал е в неговата къща а келемето се е хванало ЗА ПАРИ да прави атентати и да сее комунизъм. Жалко че е разстрелян все пак. Можело е някакъв затвор да му дадат.

Доказано е че децата от Ястребино са били убити от партизаните. Българските войници не са способни на такива зверства. Само проруските български комунисти са клали българите както и турците не са клали.

Долу КОмунягата президент

Много е тъп и гнусен тоя селяк !

накрая всички мекерета на Москва свършват така..ха.ха Разстрел на путлерофашист , и след разстрела — червеи. ха ха ха

Вчера беше един много тъжен ден за българската демокрация, заявяват от Съюза на демократичните сили (СДС) в позиция, изпратена от пресцентъра на партията. „В името на властта, парламентарната група на така наречената градска десница – „Демократична България (ДБ)“, гласува против предложенията председателят на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) да не е принадлежал към комунистическите репресивни органи“, пишат от СДС.

Гъзът с червени рози закичи, насраното да не личи!!!

Вапцаров си е поет-талантлив.Това за него,но Руменчо Радев си е пълен неудачник комунист и президент на БКП-БСП .Може да допълним и привърженик на СССР,Путин, Медведев,Лавров. Той е натовец и европеец,колкото аз съм музикант.

Вапцаров е светъл човек и ярък лъч в мрачната българска история. Поет и борец против фашизма в България, какво по-достойно от това.

Големият поет Никола Вапцаров е национален герой и гордост за българската нация. Загива с думите - ... но да умреш, когато Земята се отърсва от отровната си плесен, това е песен. Да това е песен. Тогава плесента е била хитлерофашизъм. А днес - пак фашизъм, само че представен западен неолиберализъм

Въоръжената борба на комунистите започва през лятото на 1941 с палежа на снопи на селяни в Сливенско, Карнобатско и Новозагорско? - През есента на 1941 от бойните комунистически групи е хвърлена във въздуха линията Русе-Варна, запалени са бензинови резервоари на българската и германската войска, убити са български и германски войници, които са пазили военни складове, тежко ранени са български ж.п. работници. - През август 1941 от Съветския съюз са изпратени 4 диверсантски групи с подводници, а през септември – 5 групи парашутисти? По това време СССР е в мирни отношения с България, която макар съюзник на Германия, устоява на натиска на Берлин и не прекъсва дипломатическите си отмношения с Москва. Знаете ли как се нарича изпращането на въоръжени терористи в страна, на която не си обявил война? Нарича се престъпление срещу мира и е едно от най-тежките военни престъпления. - Задачата на минно-подривната комисия към ЦК на БКП, оглавявана от Цвятко Радойнов, е да създава диверсионни групи, партизански отряди и антидържавни клетки във войската? - Като заместник на Радойнов Вапцаров отговаря за връзките с диверсионните групи в провинцията, организира приемането на прехвърляните от СССР диверсанти и оръжие, укрива и пренася оръжие и взрив? - За нелегалната му дейност в началото му е заплащано по 100-200 лв. седмично, а след това по 2000 лв. месечно? - Укривал, обменял и предавал на бойните групи валута, изпратена от СССР за терористична дейност; през цялата си дейност предал по нареждане на Цвятко Радойнов 180 000 лв. за закупуване на оръжие и приготвяне на скривалища? - Вапцаров е осъден не просто за терористична дейност, а като организатор на терористична дейност? Мнозина от днешните му защитници можеше да не бъдат родени никога, ако родителите им бяха станали жертва на съветския терорист Вапцаров. Вапцаров не е бил идеалист, защото е получавал пари за антибългарската си дейност. Не антифашистка, а антибългарска. И е бил фанатик, готов да взривява живи хора за хатъра на Сталин.

Вапцаров е голям български поет, преведен в над 60 страни. Вапцаров е и борец срещу монархофашизма. Прочетете последното му предсмъртно стихотворение и ще разберете. Аз съм учил в училище Вапцаров и се гордея с това.

Pak li kradete,od pesmi do istorija,

Радев все на тия се кланя Левски е осъден на обессване за убийство на две деца. Ботев е застрелян от неговите четници защото ги е излъгал . А Вапцаров е руски терорист. Светият синод: Левски не може да е светец, убил е дете . Всъщност убийството, което се оказва "препъникамъкът" пред обявяването на Васил Левски за светец, не е на дете, а на млад мъж. То е извършено на 14 август 1872 г. в дома на чорбаджията Денчо Халачев в Ловеч. Убитият е 24-годишният слуга Стойчо Гиргинов. Според една от версиите, той напада Апостола и се опитва да го удуши. При самоотбрана Левски го намушква с кама.

Прочети този съвет. Левски Ботев Вапцаров са социални идеалисти които са убивали хора нахакани от френския интернационал. Не бъдете такива!

Мунчо "юмрука" Радев, който забърква сегашната каша в страната за пари и преизбиране, се прави на ощипана мома, и много държи да ни демонстрира липсата си на международен опит и IQ 90.

КАКВО МУ ЧЕСТВАТЕ НА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ВАПЦАТА? ТОЙ ДАЖЕ НЕ СЕ Е ИМАЛ ЗА БЪЛГАРИН - ПО ПАСПОРТ СЕ Е ЗАПИСАЛ МАКЕДОНЕЦ. ПОЛУЧАВАЛ Е ПАРИ ОТ СЪВЕТСКОТО ПОСОЛСТВО И Е ОРГАНИЗИРАЛ АТЕНТАТИ В БЪЛГАРИЯ. ИСКАЛИ СА ДА ВЗРИВЯТ ПЕРНИШКИТЕ МИНИ. КАТО СТЕ ТРЪГНАЛИ С ЧЕСТВАНИЯАТА НА ПРЕДАТЕЛИ, ЧЕСТВАЙТЕ И ПОП КРЪСТЮ ИЛИ СЪРАТНИЧКАТА НА ВАПЦАРОВ - ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА

"Вапцаров е писател моя любим автор Д. Талевс -също" Първо казва се Димитър Талев. През 1927 година е привлечен като коректор във вестник „Македония“, който се оформя постепенно като орган на дясното крило на македонското движение (на Иван Михайлов). Талев приема анексията от 19 април 1941 г. като дългоочакван щастлив завършек на македонските борби. Вярва, че родният му край завинаги остава в пределите на българската държава и затова благодари на германското оръжие. С две думи Димитър Талев е патриот. В края на 50-те и началото на 60-те години на 20 век властта променя вижданията си по Македонския въпрос и постепенно застава на патриотични позиции. В резултат Талев е реабилитиран напълно. 1959 г. Избран е за народен представител в 5-ото (31-вото) Народно събрание през 1966 г. През 2016 г. Димитър Талев е удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на община Луковит“. Освен това Димитър Талев е писал патриотични р

Мандат се дава, за да се състави правителство. Няма никакви шансове да съберат необходимите гласове. Защо не го връщат ? Стана ясно, не че не разбрахме. Къде е опозицията ??

Прогнозата ми, и на много други,че Радев ще управлява цял мандат чрез служебни правителства е на път да стане. За Вапцаров: осъден е според законите. За поезията му- не ми харесва ,който я харесва,да чете. Само да не си налага мнението. Радев се натяга на комунистите,въпрос на политика.

Вапцаров е писател моя любим автор Д. Талевс -също единия е съден за тероризъм другия без съд в конц. лагер за свободно написани редове тролчета прочетете поне поемата Винету може да поумнеета ама едва ли

цървули колкото книги съм прочел няма даги сместите в големите си къщи тип Рашков

Ако Бойко се беше поклонил на гроба на Вапцаров, психо десните,медийни самодиви и анализатори на Прокопи от Дойче Зеле,Свободна европа ,дневник,капитал,фрог ,БТВ ,Нова три седмици щяха да си късат сутиените от бяс - комунист,терорист,руски агент,подлога на Москва,а ето за любимия им прецедентин Радев - ни вопъл ,ни стон , само сърцезават демократичния си пъп ,като исихастите от последния 7 ден на драгалевската църква Що така бе,Миме,Бенатовице,Шикеровице,Цоловице,Любице,Паунке и техния алфа петел в курника Сашо Дикофф куката ??

Левски е осъден на обессване за убийство на две деца. Ботев е застрелян от неговите четници защото ги е излъгал . А Вапцаров е руски терорист.

Всички са били руски лакеи и терористи за това им се кланя

ИЗМИСЛЯШ СИ СЪЩО КАТО МАКЕ , ДЕТО СЕ Е Л.Ай.Н.О !

УМЧО НЕ СЕ ЛИ НАУЧИ , ДА НЕ РАЗДАВА МАНДАТИ НА МОш..е.НИ.Ц,И !

Терориста Вапцаров да си го честват макетата. Той самия се е писал македонец, даже на личната му карта го пише. Заради такива, като него сега един народ е разделен и макетата ни мразят. Вапцата е руски терорист, който е планирал атентати в София и пернишките мини, всичко платено от СССРе-то.

Един велик български поет разстрелян от монархофашисткия режим!

Сръбски и руски агент, организирал тероризъм за пари. Даже самият той се е писал македонец. Тоя неладърник ни го налагана през социализма, така от един драдкач, го направиха велик поет.

Едни боклуци пишат глупости за минали събития.Сигурно и на децата от Ястребино са плащали според тях. А за извергите убийци едва ли не паметни плочи да издигнем. Аман от троцкисти!

ТОВА С ЯСТРЕБИНОВО Е КОМУНИСТИЧЕСКО ФЕНТЪЗИ, С КОЕТО НИ ЛЪЖЕХА ЕДНО ВРЕМЕ.

Тази биволица от село Крушевица само бързия влак може да я спре.

подъл, мнооого подъл, противен!

Аве Клепоух, цялата политическа каша я забърка ти. Интересно - някой ти го поръча или беше твоя лична преценка..??? Не се прави, че не помниш как развяваше юмруче в защита на платените от Черепа протести

Радев, ТИ ГИ ДОМЪКНА ТЕЗИ! ТИ!

Ама в Конституцията пише, че няма срок за трети мандат. Един вид се разчита на съвестта, морала и ценностната система на мандатоносителите. Е да, ама в Корнелия, ПП и ДБ такива неща като съвест, морал и ценности не се забелязват. Напротив, те се възползват от липсата на срок за трети мандат и си въртят цялата държава както си искат. Нямало да връщат мандат щото имали работа. Ама тя не била толково да съставят правителство, щото знаят че няма да успеят/ сам Хр.Шванов го признава във вчерашния запис/ ами щото да нагласели едни хора на важни служби. Без тях държавата щяла да се счупи. Чакайте бе хора, това за счупването на държавата не го ли слушахме вече от един еднокнижник? И без вас ще съмне. България е оцеляла 1340 години. И без Курнелия, Мравояда, Гнома и на бай Петко простото канадско синче ще оцелее. В понеделник щели те да се стиковат. И сега само плюят по Слави, че им развали седянката и далаверите. Айде тогава във вторник връщайте мандата и да се приключва тая истерия. Продажни и ненаситни червеи.

Ха всеядният Фатмак комаНдори ,както му изнася- а обединеното му в омразата към Бойко ляво дясно стадо БСП- ДБ-ПППП покорно блее и го благославя за порциите,квотите и кокъла.Морал ли? Принципи,Идеи,Традиции забравете - важен е келепира! Тази година се покланя пред Вапцаров и Ястребинчетата за да угоди на левите,а през февруари на убийците им на паметника в София. Двете демократични икони на ДБ ,,Черния капитан ,, Димитър Радев с примката удуши Гео Милев и Йосиф Хербст през 1925г е командвал разстрела на Вапцаров и останалите като комендант на Гарнизонното стрелбище през 1943г, а запасния поручик Коста Йорданов разстрела на Ястребинчетата.И двете имена ги има на паметника жертви на комунизма.

Мунчо - плужек и колониален лакей.